den bästa kakan ever!

Ryttarkaka- kladdkaka med krispig kokostäcke.

4 ägg

6 dl socker
Vispa detta i en bunke

3 dl mjöl
8 msk kakao
2 tsk vanillinsocker
2 krm salt
Blanda ihop

Häll ihop allt och rör om.
Blanda i 175 g avsvalnat margarin (och rör om förstås)
Häll i smörad långpanna, grädda i 15 minuter i 175-180 grader i mitten. Det ska bli en kladdkaka!

Glasyr:
75 g smör
2 dl socker
1 ½ dl grädde
1 dl sirap
1 påse kokos

Låt det sjuda på spisen under omrörning i 5 minuter.

Ta ut kakan och bred på glasyren, in i ugnen igen och grädda 10 minuter (fortfarande 200 grader)

Ta ut, låt stela på diskbänken i 1h, därefter lägg in i frysen.

Supergott till mjölk eller glass/grädde.

 

Så här ska de se ut.. om inte bättre. haha!

Supergoda är dem! åååh fy, det bara vattnas i munnen på mig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0