Feel-sorry breakfast

Gott! Foten är fortfarande svullen. Kan knte lägga något tryck på foten alls... FML!

:(


Jo vad hände?
Jag ramlade nerför trappan igår då jag sprang ner för att hunden gick bananaz. Trodde jag trampade ihjäl en av katterna men missade istället trappsteget och föll. Fyra trappor ner. Jag har inte gråtit eller känt sådan smärta på ett bra tag..:(


Denna frukost gör mig lite gladare, och en film-Wall street:)


Fuck my life!!


If.

 

helgen på hela rubbet

Helgen har vart crazy. 
 
Fredag- chill med Rose. Vi försökte smyga in på bio och se big wedding efter en stor fet koreansk middag, men failade. Slutade med att vi gick runt inne i city och köpte godis. Hhaha. 
 
Lördag- partaj. Vi började med picknick i Madison square park, med jordgubbar, vit choklad och hummus sandwich. Låg i solen, pratade, läste, tänkte och njöt. Underbart. Medan Rose var ute och delade ut CV, var jag på sko-jakt. Kom tillbaka till Rose hus med ett par höga skyhöga klackar från JEssica simpson. Älskar dem!!
Senare på kvällen vart det partaj, Clara mötte upp oss. Galen brutta det! Vi spenderade kvällen på Avenue, där vi mötte upp Sabine och hennes två vänner. Galet rolig kväll! 
 
Tidigt på morgonen mötte jag och Clara två snyggingar, som vi satt och pratade med. Hur trevliga som helst, och inte minst sagt intressanta. Dem båda höll på med sälj. Trevlig morgon. Jag åkte hem till brooklyn och Clara crashade en soffa.
 
Söndag- död morgon. Rose ringer och väcker mig, för vi skulle på pick nick i central park. Vi var där i 15min innan vi var tvungna att åka vidare till en roof top brunch i chealse/meatpacking district. Vilken brunch!! Efter brunch drog vi vidare, kvällen spenderades vid 14th st. Slutet av kvällen, då vi alla var dö hungriga, slutade vid shake shack, med god hamburgare och massa pommes!! Tog sönder mina nya skor. Ledsen resten av dagen...
 
Måndag- död. tvätt, massa kaffe. soffliggande och TV. 
 
 
tisdag, idag- lunch med min älskade Cathrin vid The high line. Underbart! fint väder, fin vän, fin lunch, fin utsikt, fint fin! Körde crosstrainern i 45min, tvättade och lekte med hunden. 
 
WOW! 
På fredag åkr jag till montreal. Spännande..
 
 

word

Success is never final, failure is never fatal.. It's the courage that counts..
ALWAYS !

Lovely breakfast

Sitter ute på terrassen och äter frukost. Solen lyser, fåglarna kvittrar, vinden blåser silkes förbi och Carly ligger bredvid. Detta hade inte kunnat bli en bättre start på dagen!

Det som hade toppat grädden på moset hade vart, att ha en fin vän bredvid som man kunde dela denna underbara morgon med.


RSS 2.0