Lediga dagar- galna dagar




Oj en vecka har gått!

Tiden går så fort!!

Den senaste veckan ahr jag spenderat pengr på shopping,resa, mat, fest och återigen mat. Äta ute kostar, dock är det alltid lika trevligt alla gånger.
I helgen då vi alla firade St. Patricks day, gjorde vi det a la UK style. Bar crawl fredag kväll med min käre britt Rose och tyskan Rike. Vi träffade 3 schysta killar från LA. Jag kom hem tidigt på morgonen, sov 3h sen flög jag upp ur sängen och gjorde mig redo för min första skoldag.

Smart tjej visade sig vara trög tjej som tar saker och ting för givet. Trodde skolan låg i china town= gott om tid på mig att transportera. Visade sig då jag samma morgon, kollade upp adressen samt tog en liten 10min sovmorgon, fick reda på att skolan låg i Harlem!! Sprang till skola hungrig. Kom i tid, tack gode gud. Blev även frisläppt från skolan 3,5h timme tidigare då toaletterna gått södner, och alla var tvugna att evakuera. Ganska ironiskt, men sant.

Jag tog en onyttigt friterad lunch med nyfunna vänner från NJ, skiljdes sedan åt och sen for ner söder ut och började bar crawlandet igen med samma gäng som gårkvällen. Efter ca 3h orkade jag inte med det längre så mötte upp min käraste italienare Tania och dansade loss på 4 olika natt klubbar. Hamnade i ett kalas också, stora champange flaskor med eld flög hejvilt, massa snygga människor och så jag, i jeans, linne och timberland stövlar. Har inte känt mig så liten och ful på länge. Ful är en annan historia..

Skoj hade vi allt, slutade kvällen tidigt då min hjärna, min kropp och mitt sinne nästan gick ur funktion. Istället för att sitta på tågen hemåt, hamnade vi i en italiensk restaurang och åt en väldigt sen middag. Mysigt värre. Efter pasta och glass for vi hem vid midnatt, mätta och belåtna.

Söndag, blev en sova-ut- dag samt en shopping dag med mig själv. Tanken var att åka till museum med Benny men hon var fortfarande sjuk. Spenderade lite pengar, kom hem med en topp, en knning och en väska rikare, samt 2 par örhängen.

Shoppingen fortsatte idag, en north face jacka och ett par ray ban aviator. Imorgon ska jag betala min räkning till en vän samt eventuellt boka min sista tur till Miami resan. Sen lägger jag undan mitt bankkort!!




tisdag kväll

Ikväll lyssnar jag på Beyonce, läser min bok om nord korea samt pratar med M. Dricker te, som vid detta lag blivit kall, myser i min säng och är ganska utslagen. 
Jag hann inte träna idag, sm tänkt. Somnade vid frukosten, face down on the table. Jag kunde inte hållla mig vid liv. Dock har jag lagat en hel del mat idag, lagade soppa till frukost, förberedde potatisplättar till middag , vilket inte blev så som dem skulle men smakade fortfarande himmelska,haha! 
 
Ne fan, dör snart. sjukt trött.
Imorgon måste jag börja träna igen, fan magen växer som en deg med 3 jäst kubar!
 

WOW

 
gåshud.
 

Music Im obsessed with right now

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Movies i want to watch!

 
 
 
 
 
    
 
 
 
 

Bästa omeletten!

Känner inte för att äta kött på ett bra tag just nu, efter helgen. Så till frukost gjorde jag mig en omelett på organiska ägg, olivolja, vitlök, spenat, irländsk ost och permasanost. Fruktansvärt gott!!

Te på det och en trött tjej!


Atlantic city

Fan vilken helg. Ett ord- galet!
Jag mår piss just nu, vill spy, har haft spy känsla hela dagen, all mat jag äter vill åka upp igen. Ska lägga mig i foster ställning nu, bilder kommer senare ikväll eller imorgon. För övrigt har helgen vart väldigt bra, Atlantic city var hur vacker och charmig som helst! Och vilken underbart vacker strand! Vi(Sabine, Cathrin och Tania) har träffat så himla många häftiga människor, vänliga och sjukt interessanta.

Nej, måste spy!!

Snow

Vaknade upp med en krasslig hals. Känns bättre nu. Jag har druckit ganska mkt te, ätit en bialy, läst NY Times' och lyssnat på musik. Musiken flödar fortfarande dock.

Coldplay, Johnson, Florence + the machines, Kent, maggio, mumford and sons m.fl fyller mina öron denna morgon. Jag ska nog vila lite en stund sen gå till gymmet. Har inte tränat ngt denna vecka!! Kör ett lugnt pass:)


Cafe Tibet, Brooklyn

Thursday night. Birthday dinner for VerVer.

Love cafe Tibet, love her.
Lovely evening!


Sourdough bread

Surdegsbröd med prästost och smör! Himmel!

Den andra fick provolone ost och genoa salami på. Kaffe och tropicana apelsin juice på det. .

Jag njuter av frukost, solen skiner, Kent fyller mina öron och NY Times' håller mig uppdaterad. Ska dra mig till gymmet snart, boka flygbiljetter samt ta en liten nap. Haha.

God morgon!


Omelett frulle

Mozzarella, ägg, tomat och basilika.

Jag är svintrött idag, sov inte många timmar.. Tanken var att jag skulle gå och lägga mig igen så fort jag kommit tillbaka efter kör rundan men känner att det är bättre med frukost, morgon sol, musik och tvätt!

Kaffe- jag älskar dig! Har bryggt en extra stor sats idag:)


Swedish house mafia

Insanity! Rave! Love! Epic!

Oh my God!! What a night, what a party and what an amazing time!!!

Jag är fortfarande hype, helt galet!!! SHM var grymma, konserten var en hel stor fet fest, grymt ljus, ljud och musik. Stämningen var på topp, jag och Cathrin hade värsta party gänget uppe hos oss, vi hade grymma platser. Högt upp, vy över hela arenan, och främst mitt framför scenen och allt. Helt sinnes!! Fy vad kul det har vart!!

Innan SHM åt vi tjej gänget middag( Elin, Jessica, Veronica, Trine, Cathrin, Victoria) Himla gott!
Jag har spenderat min helg uppe på upper west side hos Cathrin.
Lördag kväll spenderades med Tania och Cathrin, Kvällsfika och kvälls prat hos Cathrin. Sov hos henne med. Vi segade oss imorse, låg i sängen och drog. Vi skulle ut oj springa men ingen av oss orkade. Slutade iaf med att vi gick till gymmet samt bastade. Härlig söndag eftermiddag!:)

Nu ska jag sova. Ska upp om några timmar.. Gah!! Är helt hype!!


Carpe diem

Det var en trevlig afton hos Jessika. Pannkakor och kladdkaka till middag. Jag har officiellt ont i magen. Och jag har även idag ätit blåbärssylt. haha. Hur gott som helst. Jag älskar blåbär!!
 
Mina fötter kliar. Jag är otroligt sugen på att dansa och ha kul! Men det är skönt med en innekväll denna fredag och lördag(jobb). 
 
När jag satt på tåget hem från Jessika, några minuter sedan, satt jag och tänkte på Carpe diem- dess betydelse för mig. Jag känner att, när det komemr till vissa punkter i mitt liv så funkar inte riktigt Carpe diem.. Jag fångar inte dagen, ögonblicket, tillfället. Vrför? för att jag tvekar. och för att jag är feg. Det slutar alltid detsamma, och det är att jag ångrar mig. 
 
Carpe diem- ögonblick jag alltid är på skarp och det är jobb, resor, nöje, nya människor, mat. Allt förutom kärlek. 
 
Jag insåg när jag satt där, inklämd mellan en kvinna och man, att denna gång ska jag göra annorlunda. Jag ska fånga den. Jag ska testa, jag ska chansa, jag ska våga. Det är nu eller aldrig. 
 
 
 

Men in America.

Hahah!
 
kollade nyss min mail. Fick världens lustigaste mail från en främling, som letar efter sitt livs kärlek. Han ahde hittat mig någonstans och tyckte jag såg smart och söt ut. Han bjöd ut mig på middag. 
Alltså, haha! kan inte sluta skratta. USA, du är för rolig! 
 
Personligen tycker jag det är lustigt att försöka hitta sitt livs kärlek via internet. Varför går man bara inte ut?? Res för fan. Lämna landet, hitta dig själv först innan du hittar ditt livs kärlek. 
 
Nåväl, gratis mat kan aldrig skada, haha! Jag ska sova på saken. 
 
hahaha. herregud. 

Freadags städning

fredag.

Jag har:
-städat mitt rum från topp till tå. Nu kan jag äta från mitt golv. Det luktar fräsch apelsin.
- städat min toalett. Nu kan jag äta efterrätt där, på mitt golv.
- tvättat lite.
- sprungit 3,2mile, vilket motsvarar ca 5.1km
-kört lite core.
- simmat i ca 30min
-ätit lunch, frukost x2
-gosat med Carly.

Nu ska jag ut, hem till jessica för lite chill. Matlagning, bakning och film. Lat fredag. Vill ut och dansa men imorgon jobbar jag hela dagen :(


Njuter!!!!


kat


RSS 2.0