Min fule vän


Han. Sven.
Vet vart han ska sitta och vänta på mig utan att dö genom att någon trampar ihjäl honom eller mosar honom mot väggen med dörren. Han vet hur man ger någon hjärtattack.
Jag önskar jag kunde tycka om sven men jag kan verkligen inte. Det går inte. Så sjukt jobbigt. Han är jobbig.

Den dag jag flyttar kan jag svära på ett träd att Sven kommer flytta med, och den dag kommer jag skrika på Sven.
Svenjävel. Din söte men jobbige grå katt.


Död fluga luktar gott

Berlin nästa vecka.

Jag känner mig trött. Åt ett ägg till frulle, cyklade i full fart till vårdcentralen för att kolla upp hjärtat. Ett EKG gjordes plus miljoner blodprov. Dem sög fan ur mig all blod, kände mig jävligt tom efteråt. He-he-he.
En remiss till hjärtkliniken skickades så dit ska jag om några veckor. Woho känner jag med en stor gnutta av bajs och ironi.

Imorgon är det högskoleprov och jag är så förbered att jag skulle kunna skriva det utan att ens läsa frågorna och svara allt fel. Så säker är jag, känns jävligt bra att jag vill spy och springa tills min ben går av. Idiot.

Vad mer? Jo, känner att jag inte förtjänar något. Det är en jobbig känsla, värre än att känna sig misslyckad, eftersom denna känsla omfattar allt med motgång.
Tänker att jag borde sluta tänka vid detta lag innan jag begraver någon.

Hejdå bananfluga!


Tanten utan känsel


Tanten som bor mittemot mig och som brukar gå bararmad ute i kylan är ute igen. Fast denna gång med en jacka. Tunn jacka. Det är så typiskt att jag ska se henne ute när jag sitter vid köket och äter frukost och pluggar...
Hon gör iaf fint sin. Trädgård. Ser roligt ut..


Hjärta.


Inställning



Konstig dag idag. Kände mig aldrig riktigt på hugget. Jag betedde mig ganska dåligt även idag mot en klasskamrat, det blev inte så bra.. Lite bättre mot slutet kanske. Ibland vet man inte vart gränsen gå för andra...

Spenderade nästan ingen tid med min klass idag heller. Jag slutar skolan om några ynka månader och det känns konstigt. Just nu känner jag att det inte kommer vara min klass jag kommer sakna allra mest utan själva att gå i skolan, gemenskapen och allt annat runt omkring. Strukturen. Universitetet kommer innebära mkt självständighet.

Klassen känns långt ifrån mig, känner mig inte hemma någonstans. Jag känner mig mer hemma med mina andra kompisar, utifrån klassen. Det är nog därför jag inte upplever att klassen är det jag kommer sakna mest när jag slutar. Och det är väldigt sorgligt. Så är det.

Pluggar, hostar och halvsover just nu.


Det bjöds på macarones idag. Woho!




Trött och fikafärdig för idag!



Fika<3 Hanna bjöd på fika! Gör henne till den bästa. Fast hon är alltid bäst.

Ligger nu på soffan, hostar, har svårt att svälja utan smärta och är trött. Tv är på, jag är ensam hemma och hela världen är min. Ska fira med att titta på tv och sova under min röda fina filt. Det som saknas är en rejält skön kudde och en man. Puss


Svalt en älg

Vaknade nyss med världens halsont och förkylning. Tung andning och värk i kroppen. Tror jag dör!

Jag hann börja träna i en vecka sen kom sjukdomen tillbaka! Döööööööööööö!

Och ja. Idag avgår jag som PR-ansvarig och rugbyansvarig. Gråter lite. Mkt.


Strawberry (wo)man.


Jordgubbar är gott.
Detta är ett genmodifierat bär, gigantisk som få!
Gott. Lite smaklöst men gott. Sur men god. Hård men god.

Jordgubbar!! Öländska jordgubbar äger! Inte genmodifierade jordgubbar från Belgien.


My cake

Saffranskaka! Mjuk, saftig och fluffig! Perfect!


Twisted fantacy.


Träffade fina vänner idag på eftermiddagen trots skallvärken och förkylning. Det var trevligt, så fina så fina!
Tog mig t.om till simhallen och jobbade. Det var ingen glad kväll. Döva barn, käftiga som få, dock alltid fina!

Nu sitter jag här, forever alone inne i köket med laptop och iPhone. Skriver om realism, gråter över skallvärken och dricker vatten ur min fula träningsflaska. Livet regerar!


Vitt pulver

Det snöar.. Snöstorm. Det är mars månad. Jag ser ett resultat av vår globala växthuseffekt. Det ser ganska vackert ut. Vitt är fint. Jag gillar vitt. Fräscht liksom.
Jag tänkte gå ut och gå eller cykla. Ska nog överväga lite till. .

Pluggtime nu.


Omålad face

Det är så underbart att vara omålad i ansiktet, dvs sminkad. Jag hoppade i bassängen idag, flöt som en badboll! Antingen har jag lagt på mig eller så har min flytförmåga bättrats... Fan!

Längtar till att få träna. Vill börja simma igen!!!! Åååh.

Vill börja gråta för att jag inte kan träna. Börjar få ont i halsen igen och förkylning. Helvetes jävla satskit!

God natt. Tar milen imon.


Hurts like heaven


Sjunger, pluggar, har huvudont, är trött, dricker någon lustig te, lyssnar på musik, tittar ut genom fönstret och längtar efter öländska jordgubbar.
It hurts like heaven man!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1104625/images/2012/pic_194450807.jpg" class="image">


Tappade känslan..


Jo.. Kastade en hög med papper på min lillebror imorse. Så är det. Hatar att säga " så är det". Det är så klyschigt!

Under frukosten idag pratade jag med mina päron om min framtid. Jag har en plan A, plan B och en plan Ö. Det känns bra. Jag lever på planer. Typ. Med en nypa spontanitet vid sidan.
Jag både längtar men inte att få resa, flytta hemifrån och studera.

Jag har även börjat fundera över vad jag ska göra ifall min plan Ö kraschar.. Ska nog göra upp en plan @. Den allra allra sista utvägen efter plan Ö.

Ps. Igår bokade jag min lokal till studentskivan. Kruseinska gården, mysigt!
Och min ansökan till USA är klar. På måndag kör vi!

Ps2. Tappade bort min man idag. Fan!


Forgot to take notes 2day


I just wanted to say Hello!
Hello!


Min kärlek.

..just nu.

För bra! För fin!

 

 


Ligga ?

Jag insåg igår när jag umgicks med min fina vän Hanna, och frågade henne varför hon var singel, varför jag själv är det.
Antingen är jag en stark kvinna som inte behöver en man, eller så vill ingen man ha mig. Den tanken var rolig. Jag tror det finns en man för alla någonstans i världen, jag ska bara hitta min. Varför ska man haffa en man man sen inser att man inte tycker om. Vilket slöseri med tid. Fast, det är ju faktiskt kul och flörta! Det är typ det bästa med att vara singel.

Flörta, dansa på bord och hångla upp främlingar. Allas kvinnor dröm!


Jag kommer


Projektarbete redovisat
Rapport inlämnat

Nu återstår resten, sen lämnar jag gymnasiet. Ska jag cykla eller gråta?

Ne åker till tandläkis nu ist

 

 


Sommar!!


Isak strand hjerta.


JAAAAAA!!!!!



Projektarbetet är klart, efter 3h försening pga kraschande datorer, skrikande tjejer, seg internetuppkoppling och Pedantiska egenskaper. Rapporten inlämnad och kursen avslutad! Jag borde känna ett slags lättnad men jag gör inte det. Jag har jobbat konstant hela dagen.

Diskussionsdelen som den betygsbegrundande delen skrevs på väldigt kort och stressad tid, att det blev både invandrarsvenska och dyslektiker stavning. Kaos alltså. Jag ber verkligen till allt som finns på denna planet att mitt betyg inte sänks för så kommer jag fan i mig avlida!

Två pedanter, tidsoptimister samt överambitiösa tjejer..... Typiskt oss.


Ps. Har ingen koll på omvärlden just nu. Trött som ett as, ser ut som ett as. Fot natt de timmar som återstår..


Husar själv.

 

Steve Aoki <3 Världens coolaste man

 

fukkar ur som dem. Dansar som dem. Husar som dem.

WE HIT TURBULENCE


Loreen lakritstrollet vann!

 

Jag är inge melodifan, shlager är inte min grej för fem öre. Men Loreen är verkligen väldigt bra! Den är så sjukt mäktig. Såg på finalen av melodifestivalen medan jag satt och skrev på min projektrapport. Pga rapporten missar jag även Svenska Björnstammen som kommer till Kalmar idag.. pga rapporten missar jag även en grym helg i malmö.. pga rapporten missar jag lunch, middag md min familj. Jävla skit.

 

Imorse fjantade jag mig med två andra fjantar på kansliet, då tanken egentligen var att Julia och jag skulle arbeta med rapporten. Vi + emma fjantade, åt subway och nördade framför datorerna. var sin. Jag morgontränade med. Det var det bästa på hela dagen typ. Jag var så lycklig, jag upplevde Eufori. åh.

 

ska gå dö lite nu. rapport in my ass. like a baws


Us against the world



Kony 2012.

Kony. Kony. Kony.

En brutalt hemsk man. Han kidnappar barn, gör dem till sexslavar, barnsoldater och tvingar dem mörda sina föräldrar. Kony har inget syfte, han vill bara behålla sin makt i Uganda.

Hjälp till och gör Kony känd, han är värd att ha vetskap om eftersom vetskap om honom gör det lättare för världen att få sin rättvisa och en dag få uppleva frihet.

Kony! Lägg det på minnet.

Joseph Kony.


Early morning bre

 

Gick upp vid åtta idag, skrivit lite på mitt personal letter som nu är klar, gjort en smoothie, gjort en fet playlist på spotify och allmänt segat. Skjöööööänt!

 

Ska äta lunch nu, skriva på min fucking rapport, sen krönikan, undervisa några pratglada vuxna samt köra bil och döda miljön. livet är bra!


det svänger lite

 

 

wunderbra!


Här glider Kingen in

 

 

 

haha! skäms!

Den är så löjligt bra att jag skäms över mig själv. HAHA.

här snackar vi om en skön snubbe


RSS 2.0