Sovmorgon. Frulledunder. Kaffe. Bok. Musik. Detta är en bra morgon alla borde ha oftare!






Äkta fransk konjak


Supa bra mot hosta


16 olika känslor och uttryck. Jag är den 17:e

 

 

 


Gunga gunghäst och tjura




Jobbade imorse kl 8! Blev arg på barnen vilket ledde till en arg subba resten av dagen. .Tills jag fick mat och vatten.
Har vart och handlat med päronen, snart ska jag plugga lite och sen ikv titta på änglar och demoner! Sjukt bra!!

Fasen, måste leta efter min Paul L väska också som ska med mig till Stockholm nästa vecka, jag måste smälta in bland snobbarna. Mums!:€


My stalker and secret admire.



Han väntar på mig. Går efter mig. Iakttar mig. Gömmer sig från mig. Pratar med mig. Luktar på mig. Springer ifrån mig när jag närmar. Tittar lustigt på mig. Skrämmer mig.

Denna katt vill något. Han sätter sig utanför min dörr, utav alla dörrar i kvarteret, vilket omfattar ganska många. När jag närmar mig kissen, flyr han för livet som om jag skulle kastrera honom.

Jag måste göra något annars lär jag dö inom snar tid av hjärtattack!


19år


Vilken underbar dag jag har haft! Och vilken kärlek jag har bemötts! Det är en lycklig tjej som skriver, och som nu ska gå och pussa på sina sovandes päron och sen själv gå sova, sjukt lycklig!
Fina vänner och familj gör en så otroligt lycklig!


Åldrande

Imorgon blir jag lika gammal som dessa.


Gofika!


Hit me

 

 


Släpper vitamin bomber


Apple raisin and cinnamon


Det är sällan ryssar är goda!! Heja Russia


Kalas i sängen.


Dagen började tidigt idag. Tränade innan jobbet, morgonträning. Kl 07 rang klockan idag, fan jag har aldrig vart så jävla pigg, tog bara en stor kopp kaffe på morgonen och sen kaffe efter maten. Haha!
Cyklade ute i apkylan.
Nu deckar jag på päronens stora säng och dör och tycker synd om mig själv. Har cp ont i huvudet och apförkyld! Ingen kalas för mig denna lördag, åååh så lycklig jag är!! Woho, gå dö


Live young, wild and free






love life

Frulle dundret!

Orkade inte gå upp i morse så sket i promenaden, haha.

Sitter nu med pyjamas och äter frulle. Bussen går om 15 min.
God morgon!


Melon bollar is. Bättre än isglass!





Mätt.
Spenderar onsdag kvällen med kären.
Sovmorgonen imon ska jag spendera på att gå till skolan.


Si sisimma


Krossa alla fönster



Har chillat järnet idag, pluggat lite, glott på tv och njutit av musik samt sjungt sjukt äckligt fejk och tondött. Väldigt Nice faktiskt!:)

Började dagen bra! Sovmorgonen lade jag på en lång frukost och allmänt zombie- humör. Det var ganska bra.
Sov på svenskan.

John blund ropar! Tja!


Frulle dundret

Ps! Minns bi korv med bröd till frulle???
Det blev icke av, bailade sista sekunden. Bröd stod inte riktigt på min sida den morgonen så jag åt kycklingkorv och köttbullar och avokade till frulle, drack te och snabbkaffe. Det var fan banne mig en bra morgon!


Dagen då blå randiga pyjamas får mig illamående

Lunch med päronen, stan, simhallen, simma, film, popcorn och halsont.

Köpte två linnen idag. Jag som hade lovat mig själv att sluta spendera massa pengar på mer kläder....


Kvällen spenderades med Stephan, han Tröttnade på mig och gick och lade sig. Tittade då i min ensamhet på filmen Pojken med den randiga pyjamasen. Mår illa och känner mig allmänt äcklad och ledsen. Jag försöker komma på andra tanker med hjälp av annan film. Eclipse rullar just nu, haha!


Gårdagens kravaller

Skrev klart min religion hemtenta igår. Skickade in den kl 17.30. Tidigast hittills inom min livshistoria! Jag är den sortens människa som skickar in tentor precis vid gränsen, kl 00.00. Eller om jag ska vara ärlig, kl 00.05 .... Jo, känslan att skicka in tentan i mkt god marginal var oslagbar! Det firades med karatesparkar på tomma intet inne i köket, airkicks och air punch. Grymt underbart!!
Tjohejset varade dock icke länge, för vid 18.00 började Emmas kalas. Denna kväll bjöd på mer än en överraskning. Fixade mig inför kalas på 15 min, cyklade i turbofart till bussen, hade ett högljutt men allt för trevligt samtal på bussen med käraste vän och sen åter på race till kalaset.

Kalaset var mkt angenämt! Lagom mkt med alkohol, lagom trött och lagom väder! Det blev en lagom lång kväll( ganska kort i'm man tänker efter, sträckte mig till efter midnatt iaf) för morgondagen skulle spenderas i simhallen för jobb! Och bilkörande. Och lunch med päronen.


Life will guide you home.. eventually

 

 

 

lägger buddha och alla de miljarder hinduiska gudarna åt sidan och gör ett besök hos kudden.

Morgondagen väntar med sovmorgon som ska spenderas framför inlämningsuppgiften och frulle ätande. Ska käka korv med bröd till frulle imorgon har jag bestämt!

och kaffe!

 

 


Det räcker

 

en religionsinlämning. Tre mustiga analysfrågor. En halv avklarad. Ett A4 fullskrivet.

 


You said what?

 


A quater full english breakfast

Jag ska ladda upp med en rejäl frukost imorgon. Inte en full engelsk frukost, utan snarare en kvarts full, om äns det..

Kyckligkorv, stekt ägg och toast. haha.

Jag hinner aldrig äta på morgonen. Ska gå upp lite tidigare imorgon för att äta frulle.

 

tänkte bara säga detta. hejdå


Jag kommer!

 

 

student 2012. Resa. Universitetet. Flytt. Jobb. Ny stad. Bal. Nya människor. Nytt liv. Egen tvätt och disk. Ensamboende. resa.

Jag kommer..


Häng inte upp dig

 

..häng upp andra


We are all where we belong

 

 


"I give my heart to you, that's all I wanna do,
I hang the moon for you, and you will see how perfect life can be"

Perspective.


Quiet Company


 


Skånemejeriets standard mjölk




Sitter och dricker varm choklad och skriver arbete. Efter första klunken kom jag på att jag inte tål mjölk.. Jag kommer inte må så bra nu..
Det är så lätt hänt att jag glömmer bort eftersom vi aldrig har mjölkfritt mjölk hemma. Eller det är väldigt sällan eftersom jag sällan dricker upp den litern jag får. Mina päron har därmed struntat i att handla någon form av mjölk till mig numera.
Äsch, jag får ta smällen som en redig kvinna! Jag har det mysigt nu, doftljus tända, varm dryck, mörkt och svalt rum. Och raggsockarna såklart! :)


Ibland mår man bra av att ta sönder saker

 

 

 

 

har blivit sjuk igen. Fick för mig att jag skulle slå sönder min säng idag och sen köpa en ny på IKEA. Med förnuft åkte jag till IKEA först, letade efter en säng och sen planera för smashandet. Det vill säga, sängen står kvar på sin plats. Imorgon ska jag nog slå sönder sängen. Jo, det låter bra!

 

Nej, ska återgå till min film och honungsvatten. Australia, en jävligt bra film!


Marry me please

underbart fin


Nostalgi kan ibland vara en redig jävel. Jämför med en vass pinne i röven

 

 

 

 

 


The beach baby

 

 

 

Har spenderat massa tid med min familj. Tittat på film och jobbat. Jag borde börja på mina inlämningar, ta en runda på stan, vilket var ett bra tag sedan och åka och simma. Vandra runt stan är något jag har undvikt de senaste veckorna, av många skäl. Ett av dem är spenderandet.

 

Jag insåg idag hur mkt jag längtar efter att resa iväg och flytta. Men samtidigt vill jag inte lämna min familj. Den dagen då det sker kommer jag att gråta floder! Av både glädje och sorg. Mest sorg.


Barbour love

 

En Quilted jacket kom jag hem med. Dock inte en Barbour.. :(

3000kr på en jacka var inte något jag hade tänkt lägga själv på en jacka under min resa. Det var nära ögat dock...


Malmö- London- hemma

 

Home sweet home!

London var amazing, underbar stad! Jag blev lite smått förälskad i staden, man smälter in och man anpassar sig väldgt lätt och smidigt efter staden. Den fungerar för alla. Jag spenderade en hel del pengar på kläder, mat och annan nöje. Mellandags rean i sverige känns ganska lockande, men jag borde låta bli! Jag ska se vart vinden för mig.

Bilder kommer!

Jag har även spenderat några ynka dgar i käraste Malmö! Malmö är en stad som står nära mitt gjärta. Sådan underbar stad och så mkt nostalgi! hjerta forever

 

Nej, Just nu ska jag försöka ställa om mig tidsmässigt samt träna. Under min vecka i london har jag gått från Earls court till Piccadilly's. Hanska långt min vän! hihihi, det gillar vi!

 


RSS 2.0