massa naps

Igår åt jag frukost, tog en liten quick nap med hunden, åkte och tränade och skype med päronen och Jullis. Stod på crosstrainen i 1h igår, kände mig inte allt för trött efterråt. Dock var jag ganska lat under styrketräningen så jag åkte hem. Jag var skit hungrig så pallade inte mer. Nu har jag precis ätit klart min frulle, ska snart till gymmet hade jag tänkt. Styrke och simning hade jag tänkt. Om jag inte bestämmer mig för att springa lite idag. Kanske ska ta en liten nap innan, mitt huvud känns som det väger 5ton idag..

10

saker Du kanske inte visste om mig:

1. Jag älskar Hummus!!
2. drömmer om att en dag resa till Månen.
3. somnade en gång under ett fysikprov. Slutade bra endå.
4. har blivit jagad av kossor på Öland.
5. svär när jag springer på löpband.
6. städar när jag är arg.
7. önskar jag härskade över hela världen.
8. älskar frukost!!
9. är rädd att åka skidor.
10. älskar att älska livet och mina medmänniskor och andra levande ting.

You have got mail!


Gaaah! Älskar att få mail. Speciellt från någon man tycker om.

Är så glad just nu. Ligger i min säng och ler. Känner hur dubbelhakan viker sig i tre. Haha.
Måste springa imon!

Glad kvinna säger god natt!
:)


My cinema

 
Skrillex.
Dör lite varje gång jag hör denna. pepp.
 

Adele

 
Adele, sing for me. Speak for me.
Fy vad fin.
 

I wish you were here.

 
 
 
I almost cracked down when I heard this song play on the radio when I was driving.
 
 
 
 

Monday pass out

Äter choklad och dricker te.
gaaaaaah så bra!!
 
Helgen har vart galet roligt, och allmänt galen. Fredag var en lugn dag. Tränade, joggade och körde intervall. Samt lite styrka. Senare på kvällen åkte jag till Rose, tittade på brittisk komedi, åt japanskt och M&M pretzel(fan vad god!!). Det var en mysig kväll vi hade. Film, mat, godis, snack och soffhäng.
 
På lördag visade jag runt en "ny" tjej massa shopping. Slutade med att jag också shoppade. En klänning och en topp blev det. VerVer hakade på. Resten av kvällen spenderade jag hos henne, samt på Hudson Terrace- en nattklubb vid Hudson river. Galen natt. Vi dansade och skrattade hela kvällen. Jag gömde mig även, samt skrek "god bless you" slutet av kvällen mitt inne på Time square. Ja.. Det slutar altid hejvilt med Verver. Haha. Godingen!
<3
 
Söndag, sov vi båda in, jag och VerVer. Vi gjorde pannkakor till brunch. Fick i mig lagom mkt socker för 1 månad. Men det var gott!! Sen åkte vi in till city och mötte upp Cathrin och Tania. Vi satte oss vid ett frozen yoghurt ställe med varsin telefon eller dator/ipad och letade flyg och boende. Trevllig afton ahde vi allt!
 
Idag har jag mes-tränat. Körde kardio i 35min, sen några rep styrka. Mesigt. VAr så jävla trött. Deckade under frukosten, haha. Trots kaffe kunde jag inte hålla mig vid liv. Deckade på matbordet. Vaknade ca 1h senare med en förlamad arm och ben.
 
Nu ska jag chilla vidare, dricka te och titta på serie. Ska sova i tid idag så jag inte deckar vid matbordet igen, ansikte ner..
 
Ciao!

Better together. Welcome back Johnson

 
 
Igår kväll när jag satt och letade flyg, fick jag ett fint mail. Min tröttsamma torsdags kväll blev så mycket bättre, inte att den var dålig från första början. Åh, fina människa! 
 
Dricker mitt morgon kaffe och lyssnar på Jack Johnson. Jag har totalt glömt bort hur mkt jag älskar Johnson och hans guitarr! Härliga älskade morgon! 
Thank you for bringing Johnson back to my life:)
 
 

Feel so close to you right now.

 
Tårar övergick till skratt. TACK!
 
Mina tårar gick till Alexander, 6år, som gick bort för några dagar sedan. Kusins kusin son. Det är så sorgligt hur en denne älskade pojkes liv gick bort. Efter detta, har jag saknat min familj lite extra. Ena dagen så finns dem man älskar där och nästa sekund, inte alls. 
 
Efter att ha pratat djupt om livet, framtiden, barndom, uppväxt, kärlek, vänskap och allt annat mellan himmel och jord med M, gick jag och lade mig, inte enbart väldigt lycklig, utan även några centimeter längre och klokare. M fick mig att inse väldigt mycket, förstå mer, se fler perspektiv och främst uppskatta det som finns omkring än. 
Jag har aldrig träffat någon som uttryckt sig så passionerat om skaer och ting såsom M. 
 
Det M sade till mig, är fortfarande något jag tänker på. Och det är helt sjukt att man, efter 5 års tid ses igen och faktiskt kommer närmre varandra än vad man någonsin har varit. Samt att man inser hur liksinnade man är. Jag blev otroligt överraskad. Och det var sannerligen en trevlig överraskning. 
 
Det M sade, som jag vill komma till punkt är, livet är under vår kontroll. Vi bestämmer hur vi känner, vilke beslut vi tar och vilken väg vi ävljer. Det är itne värt att spendera 1% av vårt liv att må dåligt, då man kan spendera den procenten på något man faktiskt älskar. Jag ska ta ett djupt andetag, ägna en minut åt Alex och hans älskade familj, sen ska jag gå vidare. Älska min familj mer, uppskatta mina nära, uppskatta livet och ägna tid åt MIG.
 
 
 
Jag känner mig inte bara ett steg närmre, utan 10. TACK!
Varmt hjärta värmer i denna vinterkyla.

Hummus- I love you!

sov länge idag. Sade hejdå till M, åkte och shoppade och åt couscous till frukost7lunch/middag. haha.

Har käkat efterrätt hela denna långhelg. MÅSTE sluta!!

Ätit allt för mkt hummus med. Jag älskar det! fruktansvärt stark kärlek mellan oss!!

Nu ska ska snart sova. tänkte att jag skulle läsa lite. Min bok om Nord Korea har legat och dammat ett bra tag nu.

President's day.

Idag, eller rättaresagt igår var det Presedentens dag. Det firades med att alla var lediga från jobbet, så en bra långhelg.
jag har inte gjort mkt alls denna måndag. Vaknade runt lunch tid, tittade på TV och drack kaffe. Jag skulle ha kört några minuter på crosstrainern men jag orkade inte. Mitt självdiciplin var helt enkel inte på G idag.

Runt eftermiddag mötte jag upp en vän som jag inte sett på 5 hela långa år. Hela denna historia är så himla konstig och så fantasisk. Jag har inte träffat M på 5år, sedan 2008 när jag åkte till England för första gången. Jag var så övertygad att jag aldrig skulle se M igen, och om jag någonsin skulle så skulle det vara 1 av 100. Tanken var att M inte äns skulle mellanlanda i NY i en vecka innan färden mot New Zeeland, det bara blev så då M fick en biljett till NY, sista minuten. M som aldrig checka in på facebook då M tycker det lite fjantigt, gjorde det denna gång, för att retas med sina kompisar, och det var så jag fick reda på att M var här i NY. Av allt annat skit som dyker upp på facebook, så dök just det upp fron ingenstans. Ödet vill säkert säga något..

Men som somliga säger, ibland är världen allt liten. Jag sade det till M, att det var så himla häftigt att vi stöttes vid igen, efter 5 år. Åh, fy. Så himla mycket nostalgi och känslor. Vilken underbar människa, så himla ödmjuk, omtänksam, intellegent. 

M är den person, och den enda, som ger mig så mycket perspektiv, som visar mig att se saker och ting i flera perspektiv, som får mig att tänka efter lite extra, som ger bra råd, som får mig att skratta, som får mig att älska livet lite extra. Vilken underbar människa, så positiv och så tålamodig. M är den person som tänker igenom saker och ting ordentligt, reflekterar, analyserar, lägger mörkte till små  detaljer, lyssnar, ställer frågor, pratar/berättar historier med så mycket passion att det nätan börjar ryka ur dens öron och näsa. 
Så ödmjuk och så omtänksam.
Jag känner mig så lycklig. Jag är så glad att ha fått se M igen, även om det tog mig 5 år. Det var värt väntan. Vilken underbart fantastisk människa.

Jag har tuesn tankar i mitt huvud just nu efter min långa konversation och min kväll men M. Vi gick över brooklyn bridge, åkte till Williamsburg, åt middag, pratade i MASSOR och vandrade runt i williamsburg och gick vilse. Det kände så konstigt, och himla sorgligt att skiljas åt och säga hejdå. Kanske det dröjer ytterligare 5 år innan vi ses igen.. Jag får se vad livet har att erbjuda mig.

Nu ska jag gå coh lägga mig med ett stort leende på läpparna och ett varmt hjärta. :)

Year of the Snake

Sista dagen av det kinesiska nyåret som firas. Jag och några fina vänner åkte in till City och tittade på paraden, jag gick till templet en kortis, åt korensk middag/lunch, åkte hem med Cathrin och Veronica till mig, bakade, åt glass och pratade. Lugn söndag, skönt. Så himla härligt med gäster över, härligt sällskap. Fina vänner!

Lyssnar på Timberlakes sköna låt Suits and ties. Älskar den, hänger inne i köket med katterna. Ska snart sova, eller titta på film hehe.

Imorgon, vet jag i tusan inte vad jag ska hitta på. Åka och shoppa, träna, film. hm. ja vi får se.

Aja, Ciao for now!

Helg. Ensam hemma

haha. 
 
Jag är förvånadsvärt inte trött, med tankte på gårdagens kravaller med fyra galna brudar och en prins. Haha. Vi var ute och dansade, åkte fet bil. Rose, slog folk med en lightstick, jag låg på dansgolvet och dog av skratt, Sarah och Rahel tappade bort sin jacka, Ellie fick en snygg killes nummer, jag och ellie blev utlåsta mitt i natten- värsta jag vrt med om på länge, en sen kväll. Vi frös som bara den, skrek, bankade dörr och fönster, klättrade upp på balkongen, ringde och stampade. Herregud. Vi var nära på att gå till närmsta mcdonalds och sova där. men Rose, vaknade äntligen upp och släppte in oss.
 
Det var skönt att åka ut och dansa. Vi hade kul, vi frös och skrattade. Skönt att komma på andra tankar. Rose, var uppe tidigt imorse och hade lagt ett glas vatten på nattduksbordet till mig och Ellie som sov i hennes säng, medan hon själv dog på soffan. Hon lade även en bakelse bredvid glaset, gjorde pannkakor till frulle och hade på sig sin röda sparkdräckt med ett bajshål. Haha. 
 
Efter den förmiddagen, var jag tvungen att åka, stannade vid forever 21, handlade mat till kvällens tjejmiddag och letade efter något fett att äta. 
Jag slutade med en ny topp oxh en väldigt god pizza. 
 
Jag bjöd över mina fina vänner för curry och kladdkaka.Vi skulle ut och partaja efter middagen men alla var så trötta så Vi tittade på Beyonce's dokumentär, Life is but a dream. Fantasiskt! Vilken kvinna! Det var en mkt trevlig afton, vart en skön dag. Nu är jag hemma  själv, vilket inte var planerat, då jag skulle sova hos Rose. Men orkade inte röra på mig, gå ut i kylan. Jag tittar på film, fryser och har sällskap av katterna. 
 
Nu ska jag sova. Ska krypa ner i min säng. Imorgon ska jag på en kinesisk parad. Ksa äta frukost med mina katter. Njuta av en söndag och ta det lugnt. Skype med mina päron, med Ernie, titta på film och dricka te. 
 
 

RIP

Min fredag blev inte riktigt som den skulle nu. Inte känslomässigt iallafall.
En släkting har gått bort. Denna älskade lilla pojke på 8 år avled för 3 dagar sedan, pga nonchalans inom sjukvården. Han hade feber, kräkning och magont. Jag fick nyligen veta denna tragiska nyhet, och det gör så ont i hjärtat!

Jag förstår inte. Det gör så ont att tänka på det. Jag kan inte äns tänka mig hur det känns för föräldrarna. Att förlora sitt barn.

Vila i frid, och må Gud ge er all styrka!

Tja


Life is but a dream.

 
Beyonce. 
Vilken fantastisk kvinna! 
 
Inspiration. motivation. styrka. glädje. ambition. självförtroende. 

I love breakfast!


Är halvvägs igenom min frulle och jag är redan as mätt. Varje gång, så öser man på när man gör frukost. Sen halvvägs igenom inser man att man är för mätt.

Frukost frukost untz untz!


kall dusch

Seg dag idag. Sov hos Sabine igår, vilken gigantisk säng hon har! och sjukt skön. haha.

Vi åkte till LAVO igår kväll. Inte lika röj som senast, men LAVO levererar alltid endå. Det blev en tidig morgon imorse då Sabine skulle iväg och titta på basket med familjen,och jag skulle till templet. Det är kinesiskt nyår idag. Efter kaffe och våfflor till frulle tog jag tåget till China town, stod i kö för att komma in till templet, donerade små pengar och ägnade en stund av min tid och själ till att tänka igenom mitt år, mina känslor, mina mål och mitt liv. Jag känner mig otroligt tacksam för så himla mkt. Och jag saknar min familj väldigt mkt! Glatt nog hann jag skype med dem, med farmor och min äldsta bästa bror.

Resten av dagen spenderade jag med att vandra runt i city en stund, sen åka hem och käka lunch, vila, duscha, middag, titta på grammys och käka kakor. Skulle till LeSouk ikv, men känner mig allt för sliten för det. Svag!

Dock måste jag säga att duschen väckte mig rejält. fanns inget jäbla varmvatten, så det blev en kall dusch. Fy farao!!!

Aja, grammys är kvällens nöje. Ska snart sova, mitt huvud slår trummor.

Ciao!

Svin

jag fick aldrig ur min ilska häromdagen. Vart så trött på sistone, träningen har löpt på men ganska omotiverat. Kör inte med full speed. Jag har så mkt ilska inom mig på sistone, eller faktiskt sen senaste inlägget. Det byggdes på idag. 
 
Jag har blivit övergiven och lämnad en långhelg och en 10dagar i ett stort hus med 4 våningar, med två as jobbiga katter och en kämpig och speciell hund. Det tog hårt på mig när jag fick höra det fina begäret. Ingen fråga, utan ett begär. Det gjorde ont. 
Jag minns vad jag läste, ett citat av Eleonor Roosevelt, "No one can make you feel inferior without your consent."
I svensk mening, ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan ditt tillstånd. 
 
Av vad jag vill säga utav det är att jag lät mig själv bli nertryckt lite. I detta fall, att inte säga till, att inte stå på mig. Det finns flera bakomliggane faktorer. Men när jag tänker på det är det inte helt mitt ansvar att ta på skulden. Men endå gör jag det för att jag inte vågar konfrontera. Ja, nåväl, det är inte mkt man kan göra längre vid detta tillstånd än att tycka synd om sig själv..
 
fy.
 
Idag var jag på gymmet. körde helkorpp styrka och lite kondis. Jag var så sjukt hungrig, vilket resulterade i total okoncentration. spenderade endå 2h där. Det som gjorde mig helt till mig var när  jag gick ut från gymmet, ut från omklädningsrummet ocg fick syn på lappen.. På den lappen, eller snarare varningen, stode det att en ung kvinna hade blivit kränkt och våldtagen förra lördag morgon nära skolans campus. Hon var på väg till skolan, gick ensam en lördag morgon... 
 
Jag måste säga att jag härmed inte kommer köra fler nattpass på gymmet, och att jag inte ser framemot att bo själv varken en långhelg eller 10dagar!! Detta gör mig väldigt sentimental. Jag har inte känt mig så oälskad och oönskad, men främst så icke uppskattande. 
Vill bara säga TACK. TACK SÅ JÄVLA MYCKET OCG HA SÅ JÄVLA ROLIGT, DITT/ERA SVIN.
 
God natt.

Fuck you bitch!!


Jag är sjukt arg just nu!!! Skulle kunna slå sönder lite porslin eller något som går att ta sönder!! Arg!!!!!!

Äter soppa. Åt pannkakor. Min frukost. Arg frukost! Ska till gymmet nu. Måste ta ut min ilska någon mer stans.

Igår köpte jag en ballong blomma till lillan. Hon bad så jäkla mkt, med hennes söta puppyeyes. Det blev en fin blomma, hihi.

Ne nu ska jg gå innan jag kastar min telefon på golvet!!


Onsdag

Ikväll blir det inge gym, som mitt schema säger. Kände att jag ville vila ikväll, trots all min överflödiga energi. KÖrde lite cardio och mage imorse, så det får duga. Imorgon kör vi ett stort pass!! woho!!
 
Idag, fyller även min allra käraste vän Julia, 20 år. Hon befinner sig på andra sidan jordklotet, och har troligtvis laddat skorna och kortet för ett besök hos systemet! Haha. Nej. 20 år. Det är inte illa pinkat!
Saknar henne otroligt mkt! För att det är hennes födelsedag idag så gjorde jag pannkakor till frukost, med banan och valnöt. Allt till hennes ära! Fruktansvärt gott!
 
Jag skype även i 3h med mina päron idag. Saknar dem med! Allmänt chill dag. Åt fisk och mos till middag. Gott!
 
Trots att ajg saknar en massa där hemma så trivs jag så fruktansvärt bra här!! Jag känner mig hemma i Brooklyn. Underbart.!
 
Vad mer vill jag säga? inget faktiskt. ska titta på serier och gå och lägga mig tidigt. Har haft huvudvärk idag, och känner mig lite teppt.
 
Ja ja!
 
Ciao!

Wise

No matter how busy a person's day may be, if they really care, they'll always find time for you.

- Mr. B

Update och apelsin tuggummi



Sitter och väntar på Phobi som se gymnastik. Hon är grymt duktig och grymt stark!!

Var på gymmet imorse,1,5h spenderade jag där + 45min simning efter helkropp styrka. Himla skönt att inte behöva stressa mig igenom gymmet/simningen som jag brukar göra, då jag alltid kommer iväg för sent.. Igår kväll gynnade jag med, sprang i 20 min och körde step. Det blev en kort work out men en lagom trött en. Sov gott sen, efter ett glas soja mjölk och. banan.

Idag har jg även hunnit tvätta lite, vilket behövdes då jag har massa smutstvätt. Igår fixade jag även mina naglar,som ser för jävligt it men nu ser behagliga. Invigde även min nyinköpta ansiktsgel(tvätt) och körde tandtråd. Igår var en fresh-up day, beauty day. Gutt! :)

Imorgon fyller Julia, min andra halva år!!! Gaaaaaah så himla jobbigt att vara så långt ifrån varandra!
Ska klura lite hihi.


My new car!


Anger management

"A moment of calm in a moment of anger, prevents a thousand moments of regret."
- Apo.

Detta skickade min vän till mig idag. Fy vad bra sagt och fy vad förståndigt. Fy vad klokt och fy vad nyttigt!
Ville bara dela med mig detta. Nu ska jag springa och göra lite ärenden åt familjen, tvätta, städa och träna.

PS. körde vår nya bil imorse. Älskar bilen, den är sjukt sexig. Dock är ljudsystemet(högtalarna) pissdålig, allt annat, helt OK. Saknar dock fortfarande Priusen, min lilla bebis.

Japanese market

 


Super Bowl

Idag var det SUper Bowl.
Jag började min söndag väldigt tidigt, eller egentligen inte alls men på sistone så var denna morgon tidig(8.00),haha. Åkte och mötte upp Cathrin, vi tog en buss till New Jersey till en japansk marknad. Det var ett stort köpcentrum, med MASSSSA mat och provsmaker(as gott), och utanför mataffären fanns en "food court" med massa mat. Vi käkade japansk lunch och efterrätt. Sen åkte vi hem till cathrin, åt pizza och choklad, tittade på New Girl och allmänt latade oss. Efter en stund åkte vi ner till brooklyn- williamsburg och lokaliserade oss vid Brooklyn Bowl för att avnjuta Super Bowl, dricka öl och träffa folk. Sabine, Rose, Benny, Suse m.fl var där, vi var ett glatt gäng, som hakade på ett annat gäng som bjussade oss på allt från mat och dricka samt egen bowling bana. En riktigt trevlig afton hade vi allt!

Kvällen slutade med att Cathrin och jag vadnrade runt i williamsburg, letandes efter en söt doft vi kände. Den luktade så gudomligt. vi hittade tyvärr aldrig stället doften kom från..Jag kom hem, skulle ner för trapporna och slutar med att jag snubblar över katten, halvt trampar ihjäl den och ramlar.. Som sagt, mkt trevlig afton!!

Nu säger jag god natt, jobb och gym imon!!

Super Bowl


North Face denali Jacket

Jackan jag beställde två dagar sedan. Det är banne mig rätt att det snöar ute just nu!!
Elak och arg kvinna, önskar alla där ute fryser häcken av sig i sina korta klänningar och trånga klackar. Sitter här själv i mjuka sockar och pyjamas och önskar att man själv var ute och frös eller trängdes inne i en klubb.

Big eater

Käkat som fan idag! Mötte upp Sabine, frukost på shake shack haha! Fan vad gott det var!! Och fett. Har fettat upp mig rejält! Kakor, Hamburgare, popcorn och gröna bönor.
Vi strosade runt på stan efter provet. Provet gick jätte bra, väldigt enkelt. Blev lite irriterad på en av frågorna som var så idiotisk. En fråga ställdes som två, och som samtidigt skulle diskuteras. Det var väldigt förvirrande.

Japp, ikväll jobbar jag. Trodde jag skulle jobba längre, typ till midnatt, därför ställde jag in alla Partaj planer. Japp, kl är inte mkt alls och jag har slutat jobba. FML!!
Det snöar också. Vill fortfarande ut. I dont give à Fuck.

Jaja. Jag är förkyld med.. Kanske ska gå och lägga mig i tid idag? Super Bowl imon=brooklyn Bowl häng!!! Gaaaah pepp.


Körde på svart idag. Behövde dölja valkarna..
Och snubben. He's my bitch. Found him at the drug store


Bilder sen min bday




Shopping

Är satans pank. Åt tidig middag med fina Trine idag på Korea. Väldigt gott!
Vi shoppade en del med. Jag fick med mig en kort svart kjol från DKNK, lång kjol, turkos klänning och sminkborstar från forever 21.

Igår beställde jag även hem en North Face denali jacka(fleece). Saftig var den, men värt det!

För övrigt, så har denna dag vart lugn. Åkte till gymmet vid 09 och var dör till 12. Åkte hem, lagom trött i musklerna(körde helkropp styrka och en gnutta kondition) och åt en liten lätt lunch. Tänkte åka tillbaka till gymmet och ta ett simpass då konditionsfelen var väldigt ynklig. Men mitt förstånd sade nej, då jag visste att jag skulle bli sen till att träffa Trine och hade behövt stressa ihjäl mig samt skippat lunch. Så slutade iallafall med att jag tog en lång varm dusch, sminkade mig lugnt och fint. Det var skönt att inte stressa!

Nu är klockan mkt. Jag ska titta på serie och sen sova. Imon ska jag göra sista delen av mitt prov på Columbia Uni, och sen jobba resten av kvällen...

Ciao!


Känslosamt


Respons:

Alltså, det här meddelandet fick jag NU, den 27e jan, fastän att jag vet att du skickade det så mkt tidigare... Jag vill bara säga dig att det är en del av livet och ett tecken på att du är komplex, djup och mångsidig att du känner dig sorgsen och tom. Det är att vara, att existera. Som Alfons sa, om du aldrig har der dåligt kan du aldrig känna när du hat det bra. Jag vet att det är svårt när man är ensam och sorgsen, men jag vill välkomna dig! Välkommen till de ensamma, de djupa, de fullkomliga, vi som är mer än lycka och ytlighet. Grattis på födelsedagen, du är nära mitt hjärta, och om det skulle uppfylla dig och göra dig mer full så skulle jag älska att bli ditt bajs:-P<3


Sitter på golvet inne i min stora garderob och gråter. Vilken underbar vän jag har, som också är så himla långt ifrån. Blev och är så rörd över sms:et, vilket jag såg nu. Verkligheten är tuff. Ibland har man tankar och känslor man inte alltid förstår eller vill förstå och då är det så skönt att ha någon som kan förklara.
Jag har aldrig känt mig så välkommen! Dem välkomnade mig med öppna armar, nu förstår jag. Jag är inte komplett men jag är påväg.


RSS 2.0