Gröt med äpple och kanel!

Frukost.
I love it!


Tjabba

Idag vaknade jag upp och kände att min kropp var fylld med bly. Tugnt var det och trött var jag. Raul kom förbi, vi drack kaffe och pratade innan han skulle jobba med taket här i huset. Så vid 12 tiden, blev jag piggare, så jag drog mig till gymmet och simmade i 50min. Hur skönt som helst. Det flöt på bra idag.

Åkte hem, åt snabb lunch och tog sen bilen för att hämta upp kidsen. Jobbat sen dess. Efter middag tog jag bilen till gymmet, körde lite styrka i 45min. Nu är jag trött- himla skönt!


YEs, I work out.

 
Gymmade imorse. Eller faktiskt, simmade. Åt frukost efter jag kört ungarna till skolan. Hängde med Raul och Pepe, mexikanarna. Härliga bönor! Drack kaffe. Somnade vid matbordet. Åkte och tränade. 
Åt lunch- chili(massa grönsaker i tomatsås) och fullkorns toast med cream cheese och apelsin aprikos marmelad(det var faktsiskt gott). Åt efterrätt - Crepes med nutella fast med mandel istället för hasselnöt. Jobba. 
Köpte en kaka. Den har smakat bättre innan, tror jag fick en gammal kaka. Iallafall, den slank ner. 
Var på trader Joes. Älskar stället. 
Nu är jag trött. Ska titta på Modern Fmaily. Skratta lite. Vila lite. 
 
PS. är krasslig. borde vila. Men har för mkt energi! Som jag sade till Tania häromdagen, "I have so much energy I could do a marathon right now". Sant. 
 
PS.2. Min sköna böna till vän, Ernie, ansökte om en plats hos NASA, och han blev antagen!!! mattematiker/fysiker, japp för att vara så pass smart och tålamodig nog för de ämnen, är han inte snål med konsumption av alkohol. Skön böna som sagt. haha
 
 
PS.3. Ser på bilden att mina "muskler" är ganska minimala och att jag behöver träna mer mer mer!! och att jag behöver städa rummet. igen. 
DS.
 
 

Mr. Bugatti

Very passionate about life, Have tons of energy, Very silly, and spontaneous. Enjoy Financial markets, Politics, Traveling, Good food, Good books, Exotic cars, And good conversations.

Love life and enjoy surrounding myself with people who laugh and enjoy life to the limit.

Don't do drugs, although I drink, won't judge if you do as long as you're cool. 

So much to do, so little time.
Sleeping is for dreamers.

Work hard, play harder.
 
 
Blev just slagen av charm. Vilken Mr! 
Det är sådana drivna och livsglada människor man önskar det fanns mer utav här i världen! 
 
Energi, Innovation. Driv. Ambition. Gambler. Yes! 

Bugatti

" Control your thoughts, control your world."

kvällsträning och te

Japp, kom nyss hem från gymmet. Åkte vid 8, tog mig 1h att hinna parkering. Jag bor 4 block från Brooklyn College där jag gymmar och simmar. På dagen cyklar jag dit eller går, på kvällen tar jag bil. Varför, tänker du, som svensk. Jo, låt mig berätta. Vägen dit är
1. inte säker
2. inge bra gata att vandra själv när det är mörkt som kvinna
3. kallt
4. värdföräldrar låter mig inte gå eller cykla.

Det var skönt att ta bilen, dokc inte kul allls att hitta parkering!

Hur som, jag är nöjd. Fick mig iaf 45min intensiv träning och mkt styrka. Imorgon ska jag till gymmet igen och simma samt köra lite kondition(springa) eller lite styrka.


Och ja, födelsedag. det var en trevlig en jag hade. Lördagen var trevlig. bakade kakor med lilltjejen, åkte till Tania, fixade oss, åkte till cathrin, åt middag, festa och sen blev det söndag. Sov hos Tania, hon bjöd på fruktansvärt god pasta, kyckling och sallad till frukost/lunch. Efter lite mat, så gick vi till Urban Vintage, ett vintage café. Åh, älskar stället. F´Dyrt, men värt det. Jätte mysigt! Vi satt där i flera timmar med fika, ipad, musik och massa prat. Fy vad härligt! :)

Bild kommer. Ska dricka upp mitt grön te och sen borsta tänderna. Sova!!

Ciao!

störningsmoment

Jo, en annan sak jag stört mig på så otroligt är hur vissa människor kan va så otrevliga. Vissa är det medvetet och andra omedvetet. jag har i och för sig vart ganska irriterad på de flesta människor idag. Människor som går så jäkla sakta vid tunnelbanan, människor som är i vägen när man har bråttom, människor som berättar vad dem ska göra och ignorerar att vara artig nog att ställa frågan tillbaka eller bjuda in, människor som knuffar till en och inte ber om ursäkt, människor som man säger tack till och ger en respond såsom "aha", människor som inte vågar stå på sig, människor som beter sig som fegisar, m'nniskor som glor på en.
 
Det kan vara ganska jobbigt att vara irriterad, arg, ledsen, förbannad, trött på folk. Idag är en sådan dag, och det är sådan små fina saker ens vänner gör som gör dessa dagar ljusare. Jag var ute och gick i kylan ensam, och kände helt plötsligt ett lyckorus! Jag började skratta ganska högt helt utan anledning, och världen kändes som den var min. Sen att nu, helt plötsligt vända på steken, ja det är tufft. 
 
Ska ta ett steg ifrån och hålla avstånd. Leta efter det som gör mig lycklig, det som gör att jag känner "världen är min". 
Jag inser mer och mer. Och blir mer och mer självmedveten. Klapp på axeln! 
 
 

20 år.

" Im gonna party like it's my birthday... "
 
Idag fyller jag år, svensk tid. Svensk tid, Europeisk tid, så är jag nu officiellt 20 år gammal. Jag är laglig för systemet och annat gott. Här i Brooklyn, är allt som vanligt, en vanlig fredag. Jag valde att ta en lugn fredag, denna helg. Imorgon är en annan historia, en annan femma. WOHOOOO! haha.
 
Så idag har jag åkt till Columbia, satt bakom en skolbänk och skrev prov. Det var inte så farligt. Ganska roligt faktiskt måste jag säga. Efet det åt jag lunchade jag med mig själv, mysig prick den där Camilla. Jag hamnade i en Etiopisk restaurang. Kände att jag skulle testa det, efter många goda historier om dens matkultur och övriga kultur. Jag blev ganska besviken. Maten var inte alls god. Och jag fick inga bestick. Hur som helst så var upplevelsen fin, och lamm som jag åt var otroligt god. Övrigt, naa..! 
 
Efter lunchen, gick jag runt lite på upper west side, ute i svinkylan. Mötte sen upp Cathrin, som jobbade. Vi tog med hennes småbarn och åt crepes. Hur  gott som helst!! Och shoppade. Kom hem tomhänt dock, då jag enbart har 11 dollar i mitt konto.. Är inte enbart 20 år  utan även fattig denna helg!
 
Nu är jag hemma. Har ätit en god italiensk middag,tvättat, städat toan och rummet. Ska nu titta på serie, och skype med Jess. 
Sen ska jag sova ut. Och imorgon ska jag partaja!! 20 år ska firas!
 
 

träna, baka,bråka.

vaknade upp med en tock hals. Åt en halstablett, drack svart kaffe, åt en fullkorns tart med blåbär, lagade spenatsoppa och bakade chokladbollar. Sen var jag redo för gymmet. Tränade 50min idag, hann inte mer. Rusade in i duschen, gjorde mig iordning och mötte sen upp Sabine. Vi var på brooklyn college för att leta kurser, slutade med att vi hamnade i bråk med rådgivaren, jag ringer till min rådgivare, som i sin tur också hamnar i bråk. Slutade med att jag sade tack och hej, och lagom förvirrad över hela skol-tjohejset här i USA. 
 
Det var skönt att träna. sprang i 20min, kände att jag kunde hålla på hur länge som helst, men lade av efter 20 för att hinna med lite styrka. Ikväll var på jag på en skolmusikal. MEllanungen var med i showen, han var jätte duktig!! Chokladbollarna jag gjorde imorse var hans bra-jobbat-överraskning. Dem blev skit goda!!! vill käka upp dem jag själv,haha! 
 
Nej, ska sova nu. Halsontet har börjat krypa tillbaka nu..
 
god natt! 

Second thought

 
"As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let us down, probably will. You'll have your heart broken and you'll break others' hearts. You'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you'll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back." 
 
-G.
 

gym gym gym

Gymmade idag. Körde gym 50min och simning 30min. Skönt att komma igång. Kände mig lite halvkrasslig i halsen vilket var jobbigt. Tänkte åka och träna nu, men fick inte cykla då det inte finns något lyse på cykeln. Blev erbjuden att ta bilen, känns onödigt att ta bil 4 1/2 block. Slutade med att jag bytte om och tänkte precis åka, då jag ändrade mig. Insåg att jag hade typ 1h på mig, samtiidgt som jag är lite krasslig i halsen. så jag stannar hemma. Kör imorgon bitti, ska ev börja köra dubbelpass snart med!

Nåväl, ska skype med Sabine nu. Och sen titta på serie och gå lägga mig tidigt. Imorgon ska jag gymma så fort jag slutat jobba på morgonen.

Oatmeal

Lagade havregrynsgröt till lillan imorse så tänkte att jag själv också skulle käka det idag. Har inte ätit gröt på hur länge som helst. Inte riktigt min favis, har aldrig varit. Ofta har det vart så att jag tvingat mig själv i det eller öst på med äppelmos och kanel eller hallon/jorgubbssylt och mjölk.

MEN! Idag var det för första gången gott och jag tvingade knte i mig det! Vanlig enkel gröt med valnötter, mandel, torkade tranbär, vita russin, kanel och lite sojamjölk. Väldigt gott! Min framtida havregrynsgröt frukost har blivit halvt frälst.

Jag är Ap trött just nu, ska ta en Quick nap och sen byta om och åka till gymmet!

No excuses today!


Fett

blev ingen träning ikväll. mår dåligt. för att jag inte tränat. kom hem vid 20 tiden, åt middag. gjorde sista av tvätten och plötsligt var klockan nästan 21. Gymmet stänger vid 21.30 så det var ingen ide. Tog en varm dusch istället.
 
Jag MÅSTE komma igång med träningen, det är sinnes hur fet jag blivit!! Har inte äns vågat väga mig..
 
 
Nej, imorgon. Gym och pool. Resten av tiden ska spenderas på stan eller leta kurser, eller göra ärenden.
 
Ska kolla lite kurser nu, och sen titta på en film eller serie :)
 

Saigon market

Lunchade med Cathrin idag vid union Square, vi gick till en vietnamesisk restaurang s.k Saigon market. Maten var OK, billig. Hade en trevlig stund. Vi slutade lunchen vid starbucks, Cathrin drack kaffe och jag skrattade tills jag grät och låg på golvet! Hahah.

Idag har jag även ätit i lass och tvättat. Nu väntar jag på lilltjejen, ska snart ta en runda till Trader Joes. Ikväll ska jag mot alla odds och kyla till gymmet!!
Det är svinkallt här i NY nu. -2 har det vart idag. Känns som jag är hemma i Sverige!


Mimi's hummus!

Åt middag med Sabine ikväll vid Cortelyou här vid mig i Brooklyn. Vilken mysig middag och vilken god mat!! Israelisk mat. Jag åt någon kryddig vegetarisk gryta med nybakad fullkorns pita. All mat hos Mimi's hummus är hemlagad mat. Otroligt gott! Sabine och jag delade även på hummus med köttfärs på som åts med fullkorns pita.

Kvällen men Sabine var hur trevlig som helst! Vilken underbar människa! Känns skönt att träffa någon så ambitiös, målmedveten och smart. Vi tänker detsamma och vi båda har det starka suget att se världen och en dag bli självständiga och framgångsrika starka kvinnor! Efter middagen promenerade vi hem till mig, lekte twister med ungarna en stund och sen gjorde upp massa planer..

Jag är förväntansfull! Detta kommer bli kalas!!

Ciao!

 


sömnlös och kvällstankar


"Ibland är det konstigt hur man bara från ingenstans börjar gråta och känner sig som ett gruskorn. Man gråter en skvätt och tänker att efter man gråtit klart så kommer allt kännas bättre. Men så gör det inte det, och man önskar man kunde få en varm kram av sin mor eller far, bror eller syster, bäste vän eller pojk/flickvän. Sen inser man att, gråta löser inga problem, det som löser problem är att torka tårarna, ställa sig upp och ta sig i kragen."

Jag kan inte sova. Har tittat på The mindy project. Ikväll önskar jag att mitt rum var lite kyligare(jag är as varm) och att jag kunde få en varm kram av någon jag verkligen bryr mig om, och som också bryr sig om mig. Jag känner för att åka hem till Sverige. Eller till någon annan plats i världen.

En vän sade till mig "den bästa investeringen i livet är en resa". Jag har aldrig kunnat hålla med någon så pass mkt att jag skulle dedikera det citat till mitt liv, inristat i mitt hjärta. Dock hade jag ändrat lite i citatet och sagt "den bästa investeringen i livet är att resa".

En resa kan göra skillnad, så kan flera, om inte mer. Från avrje resa, så skriver man ett nytt kapitel, som i sin slutända skapar en historia.


Om man ändå kunde göra en remix av sitt liv.

 
 
 
 
 
 
 High of life, I need your love.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppskattar uppskattning

Det jag uppskattar:
1. ärlighet
2. frukost
3. respekt
4. bra musik
5. trevliga människor
6. omtänksamma och hjälpsamma människor!!
7. mina familj
8. nyfikenhet
9. möjligheter
10.frihet
11. kärlek
12.uppskattning
13. god mat
14. skicklighet
15. mat och vatten.
 
det är så mkt jag uppskattar. 
det finns människor, situationer, stunder då jag inser hur mkt jag uppskattar saker och ting. 

BOM!

 clarity.
 
 

Lycka just nu

dör. älskar denna låt. gudomlig.
håller mig vid liv. 
gör livet bättre. 
vacker.
underbar!
lycka.!
 

Helg!!

 
LÖrdag:
sova till 13 tiden. åka och simma. 
åka in till city och umgås med Jessica. 
Middag med Rose på Republic. Fest. LAVO!!!!
Gaaaaaaah galen kväll!! Jag älskar LAVO, grymt bra musik, grym rökmaskin, grymt ljus, grymma människor, galet mkt dricka, galet fullpackat, galen stämning och galet roligt!! 
BRa lördag.
slutade med att jag sov till lunch idag..
 
Söndag:
Äta frukost vid lunch. Åka in till city och umgås med min härliga italienare Tania och Janina(österrikare). Vi promenerade runt i Central park, satte oss vid The boathouse och njöt av utsikten och kaffe. Himlans avslappnande. Vi promenerade runt, hamnade vid columbus circle. Tania och Janina åkte hem vid 7 tiden, så jag vandrade ner till 34th street och åt middag med Katia. 
 
Bra helg. Japp! kalsbra helg!! 
 
 
MIn underbaraste vän Jelena, fyller 20 år idag. Känns tråkigt att inte va hemma och fira henne.. OM 6 dagar är det min tur. Ja.. 20 år. 
 
 

Lustig hund

Någon har iallafall roligt här sådär på kvälls kvisten... Är så jäkla trött, uttråkad och rastlös! Jobbar fortfarande..

Huvudvärk är bara grädden på moset ikvällZ jippo!

Helvete då.


Biggest jerk

Ps. Fick idag även uppleva världens största Jerk/ asshole.

Fy fan!

Vilken människa alltså! Ja, vad ska man säga. Världen är allt en härlig godispåse med gott och blandat!


Det gör ont. Typ


Mitt finger läker!!! Fan vad bra! Äcklig och irriterande är den då jag inte kan sluta titta samt pilla på den.

Denna fredag har vart lugn. Var ledig hela dagen, jobbar nu kväll.. Inget blev som det planerades idag.. Slutade med att jag shoppade lite, fikade, promenerade, träffade massa folk och njöt av kylan(med stor ironi).
Av någon anledning har jag känt mig lite nedstämd idag, säkert för att jag är trött.. Känns ensamt här i bklyn med då alla åker iväg nu till denna långhelg. Det är Martin Luther king day på måndag. Min plan för denna långhelg blev heller i te som tänkt. Inget verkar gå som jag vill på sistone.

Nåväl. Life goes on!


Grönt är skönt


Gott!


Frukost- i love you!


Åh, frukost! Fy vad gott, fy vad avslappnande och fy vad bra! Jag älskar frukost. Sitter i min ensamhet, om man bortser från katterna och hunden, och äter frukost, lyssnar på klassisk musik och läser NY Times.

Yoghurt med mango, mandel och någon fullkorns crunch
Apelsin juice
Svart kaffe med kanel
Kokt löst ägg
Körsbärstomater
Bröd med svensk prästost

Fy vad bra!!

Älskar att göra frukost, äta frukost, bli bjuden på frukost. Frukost är bäst helt enkelt!!


Fan, det skulle va du!

Gick ute i regnet idag från tunnelbanan till Lauras hus. Hade musik i öronen, och från ingenstans spelas låten World at our feet- Joe Brooks. Gud vad bra livet kändes då, eller känner. Allt kändes så bra, mysigt med regn, härlig frisk luft och härlig vind blåsandes mot mitt ansikte. Tror nästan jag dansade lite när jag gick där på gatan. 
 
 
 
Laura bjöd på fantastiskt goda och chokladiga brownies! åh, livet blev bara så mkt mkt bättre! haha. Vi fikade, pratade skit och fikade. Så himla skönt. Att bara ta det lugnt och umgås. Hennes vän som jag tyvärr inte minns namnet på var också där. 
 
När jag satt i bilen och körde mot skolan för att hämta ungen, hade jag på min spotify. 
1. fy vad jag kommer sakna min prius när den lämnas tillbaka nästa vecka.
2. började dansa, sjunga och tjohejs i bilen.
3. blev lite sorgsen när låten Fan fan fan kom upp, killarna från YellowEnd som gjort en cover av Thåströms låt. Den är så fin och YellowEnd gjorde den ännu finare. Minnen, känslor och lite sorg dök upp från allt tjohejs. Låten är så känslosam(för mig). Bortsett från det, åh. YellowEnd fick mig att sakna Kalmar, gymnasiet och livet där hemma. Härliga killar dem där! 
4. allt vände när Jay-Z började spela 99 problems. började flabba och livet i Brooklyn blev genast mkt coolare, haha. 
 
 
 
Ja, lagade stuvade makaroner idag till ungarna, blev en hit. Har aldrig lagat stuvade mackisar, men dem blev bra. Improviserade lite. Gjorde även hemlagade köttbullar. Det är jäkla lyckliga ungar dem där som får hemlagad mat, allt gjort från scratch!! När familjen kom hem och jag slutat jobba, hade dem efterrätt stund, utan mig. Fick ingen inbjudan till att joina dem och äta cupcakes. Känner mig så välkommen och älskad här. 
 
hade mer än gärna ätit en cupcake. men skadar inte att inte äta en heller. måste dra ner på skitmat! 
 
Nej, ska dushca nu, sne lyssna på musik, läsa lite, kolla igenom kemi och ev titta på en film, eller bara gå och lägga mig. Är pisstrött! 
 
Ciao!
 

Explode

älskar låten, älskar videon mer. 
 
" i dont give a fuck"
 

Egg solves everything


Vaknade med världens tyngsta kropp. Torr och jobbig hals.

Äter frukost nu. Äggröra med purjolök, vitlök och permesan ost. Och paprika. Och ost.
Och te med honung och mjölk.

Frukost och klassisk musik, lite regn och en busig hund.
Snart ska jag åka till Laura och fika! Brownies!!!! Håller mig vid liv idag.


Spectrum

 
Så bra. så bra . så bra!!!!!!! 
dör. 
Har hittat tillbaka till Florence. dem har alltid vart en liten kärlek men just nu, så smälter mitt hjärta lite varje gång. så otrolgit bra!! mäktigt. FÖR BRA"""""!!

busungar

hahahaha. gårkvällens bus.

Bra dag!!

Åh, vilken fantastisk dag det vart idag!!
Spenderade min morgon/förmiddag med käraste vän Cathrin, vi gick på museum och pratade i timmar.

VArför dagen vart så bra:
1.Jag åt lunch i tunnelbanan.
2. museum med Cathrin
3. solig dag
4. ingen stress
5. bra musik!!!
6. kört bil och lyssnat på bra musik. galet lyckorus!
7. vart på trader joe's.
8. flörtat på trader joes! värsta stället ju! haha
9. hängt med Talia- min unges bäste väns barnsittare. Vi hade playdate. Jag satt och drack varm choklad och hade hjärngympa med kompisens brorsa.
10. glad unge att ta hand om. hon är ofta alltid glad.
11. snäll hund. gosig hund.
12. vart relativ pigg.
13. dricker och druckit god te!
14. kännt hur mkt jag älskar brooklyn!!
15. vart effektiv.

Ska gå och lägga mig tidigt idag. Har halsont och lite förkylning. Imorgon ska jag ut och gå, och förhoppningsvis baka brownies med Laura. åååh gottttis!!


Trader joes I love you!


The metropolitan art museum

Spenderat min förmiddag med min käre vän Cathrin. Vilken härlig förmiddag och vilken underbar vän!!

Metropolitan museum var fantastisk! Älskar museum!


NYC


Vänskap frågetecken

Gud vad jag uppskattar fina vänner! Jag får för varje gång, varje tillfälle, varje händelse, varje möte och varje minut och sekund mer insikt över sanna vänner, fina vänner, trogna vänner, lojala vänner och bra vänner.
Jag fick veta en tråkig men sannenlig, att en vad jag trodde var en lojal och nära vän, hade ljugit för mig, och annat runt omkring som berört. Jag känner mig väldigt besviken, men inte förkrossad. Det känns inte som en överraskning, heller ingen förvåning. Jag antar att jag hade räknat ut det lite under tiden själv. Vissa människor är lätta att läsa, eller bara dåliga på att hålla igen. Jag känner inte att jag har förlorat något, vilket i min själviska anda är OK att säga utan att må dåligt över det. För det är så jag känner. Life goes on.

Dramatik kommer alltid med vart man än åker.


Jag är förkyld och har ont i halsen. Det hindrade mig inte från att prata i telefon med min käre vän! Jag tror jag ska läsa en bok ikväll, eller fiffla med min iphone.
 
Nej, ska njuta lite av Bennys roliga historier innan jag drar mig mot kudden! Hahah, hon är en skön böna hon! 
 
 

hoho


Bartender school?


Bad kitty.

sov till 12 idag. Gick upp, ingen hemma. Åkte på möte. Åt brunch. Fullkorns bröd, getost, kalkon och salami. Fruktansvärt gott! Åkte till IKEA sen med Katia. SKulle köpa påslakan, kingsize. Hittar inget. I-landsproblem.! 
Katia, en ny tjej här i Bklyn, och jag åkte in till city, shoppade lite och åt middag. Mysigt. Trevlig tjej!
 
Tania skickade bilder från Italien idag. Delar av Italien man inte tänker på. Så sjukt underbart vackert! Helt sinnessjukt! jag längtar till den dag då jag åker till Italien! 
 
För övrigt, så har denna söndag vart lugn och skön. Pratar med Ernie, han håller mig vaken. Lyssnar på musik. mitt hjärta dör lite, för att musiken är så bra. vill dansa. vill sparka. vill springa. gaaaaaah!
 
Åh, Ernie. Världens bästa killkompis. Han är såå rolig. Han gör mig så glad. Han är så dum. Han är trög. och han är fysiker/matematiker. hahah. Skön böna. 
 
Katten är utanför mitt rum och skriker. det skrället friver mig till vansinne!! 
 
Ska gå och lägga mig arg nu. arg på katten. 
Finns en bok som heter Bad Kitty, skriven av någon Nick. Älskar den boken. Den katten är precis som vår katt. En stygg katt! om inte värre. 

Florence and Benny. What a remix!!!

 
 
 
'
fyfan vad bra!!!!!!

Tänkandet om livet och annat runt omkring.

 
 
 
 
Denna dag blev inte riktigt som tänkt men den slutade bra iallafall. Har spenderat dagen med min italienska väninna Tania, och shoppat, promenerat, pratat och ätit middag, allt i massor. Vilken kvinna, den där Tania, vilken italienare! Haha. Hon är så uttrycksfull, sådan livsnjutare och så smart! 
 
Vi har vandrat runt i Brooklyn, vilket var nice, att inte åka in till city. Ätit mat, och alltid, efterätt. Pratat i massor, om allt och inget. Efter vår långa konversation om allt och inget, insåg jag en hel del om mig själv, om livet och om olika kulturer. Jag insåg att jag inte riktigt förstår mig på min egen kultur, en av dem som jag har, för jag får alltid samma överraskning som gör mig lite grumper. Antingen förtrycker jag det ganska hårt eller så gillar jag bara överraskningar.. Ne, det gör jag inte. Inte sådana överraskningar. 
 
Vi pratade mkt om tillit. Ja, tillit. Vad ska man säga.? Vi båda är densamma när det gäller det ordet. Tillit. Ett av det viktigaste egenskaperna jag värderar mest hos en person. Tillit. 
Tillit är mer än bara vad det betyder, vad det defineras. tillit är mer än så, det är att ge sitt ord, ge en liten bit av sig själv men samtidigt ta, dela. Som Tania sade, och en annan vän till mig, "du vet när du är välkommen, du vet när du är älskad". Många gånger är det inte alltid ärligt, man vet. Det är mkt man bara vet. Jag har inte tänkt så mkt på det förrän nu. och det gör min mage kall. Jag tänker mkt på hur jag bemöter folk, hur jag välkomnar folk och hur jag agerar. Ibland gör man sådana galna saker för stunden och faktiskt inte tänker, men jag tänker alltid. Kanske inte då, men efterråt. Jag tror många är sådana, skillnade är att det finns folk som gör det medvetet för att dem inte kan säga nej, eller också att dem inte bryr sig. Tania sade detsamma, och i hennes mening, sådana människor är väldigt själviska, men det är en del av naturen. Det finns alltid någon sådan typ i ens liv, man har den där, man är medveten om det, men man eliminerar det inte, utan man ignorerar det. Varför, jo för att skapa balans. Ibland behöver man bli besviken, ledsen och arg, pga av någon och inte pga av sig själv. Någon måste ju  ge dig lite mental stryk då och då. Hehe, ironiskt trevligt måste jag säga, och härligt refereat! 
 
Jag känner mig oslagbar ikväll. det är sant det där hur människors energi kan smitta av sig. Tania är en väldigt självsäker, trygg, klok, ödmjuk person, och hennes sätt att vara smittas av! Människor smittar av mer än bara sjukdomar! 
 

Finger

Yesterday.
Broke a glass while doing the dishes. I have a dangerous job.
Made my second visit to the ER within 4months in the states.
It's a new personal record!

One thing for sure, I'm so glad I have an insurance here in the US!


Everyday Im shuffling

 
 
Hahaha! kommentarerna på youtube gör ju bara susen. Så himla elakt!

Stor frukost


Äter frukost och lyssnar på radio. Thrift shop.

This is fucking awesome!


De senaste 4 månaderna..


"Don't let people who do so little for you control so much of your mind, feelings, and emotions."

Klubba

Lördags kravall.
Meatpack district. Fest. Dansa. Åka skit stor bil. Fight. Ramla. Åka tunnelbana. Äta dyr pizza. Sova.


Lunchar själv

Sitter och lyssnar på klassisk musik, äter lunch, dricker vatten, tar snart en kopp svart. Solen skiner, jag tvättar kläder och jag är allmänt seg idag.

Ganska skönt. Skulle träna men somnade på soffan istället.. Ikväll kör vi!


Saker jag behöver och vill ha:

 
1. en ryggsäck. en snygg backpack!
2. handväska.
3. en ny plånbok.
4. fler jeans
5. fler klänningar
6. absolut fler toppar, skjortor och t-shirt.
7. fler cardigan, tröjor.
8. en regnjacka
9. pengar
10. fler kjolar.
11. ett par snygga skinn stövlar
12. nya träningskläder, mest syftat på jogging leggings och linne.
13. en ny baddräkt
14. en bättre kamera
15. EN RESA!! FLERA...

.Jul, Nyår, Californien och annat runt om i USA's västkust



Japp, nur är jag hemma i NY. Jag reste runt i västkusten i 10 dagar, hann då sätta min fot på 4 olika delstater. Jag har far runt som en galning, sett och upplevt en massa. Det har vart en lustig, men otroligt rolig och annorlunda julvecka jag haft.

Ok, låt mig spola tillbaka bandet lite.

Tog flyget till LA den 21 dec, bodde i Hollywood. Inte så märkvärdigt, det var stort och ganska skitigt. Dock inte som NY, men väldigt nära. Mkt hemlösa och lustiga människor.

Dagen därpå åkte jag vidare till Vegas. SJukt häftigt ställe! Massa casino, hotell, strippklubbar, lustiga människor och stupfulla. Vegas var dött och tråkigt när solen gick upp. Jag blev väldigt imponerad av Vegas, hade låga förväntningar, men det slutade med att min åsikt om vegas totalt förändrades. Absolut värt att åka till för några dagar, inte mer än så!

Dagen därpå åkte jag vidare igen till Grand Canyon. Herre jesus, det var det bäta jag sett cch gjort! så himla vacker, helt oslagbart! Jag blev så häpen, så tagen och sååå otroligt lycklig. Och inte nog med det, jag bodde även på en western indian farm, riktigt häftigt! Vi fick äta wild western middag, BBQ, satt vid läger eld och grillade marshmellows, pratade med resepolarna, dansade "bird dance" etc.

Därpå åkte jag tillbaja till vegas, åt buffe tills jag dog och shoppade vid Tangler outlet, som låg mitt ute i öknen mellan Nevada och Californien.

Återvände till LA efter 3 dagars av resande, stannade i LA i 2 1/2 dag, gjorde lite sightseeing och firade en lustig jul. Under julafton åkte vi till Venice beach och Santa monica beach. iVi tog kommunal buss dit, vilket var en härlig upplevelse, såväl frustrerande. Tog oss evigheter, men det var kul. Fanns otroligt många lustiga människor på bussen, hysteriskt roligt haha. Det blev ingen julmat för oss heller, utan Funnel cake, vilket är en mexikansk friterad kaka med socker på.. Det var gott.. och fett.

Sen drog jag vidare till San Fransisco. Vilken vacker och msyig stad! Definitivt min favorit på västkusten!! Jag kände mig hemma så fort jag satte min fot där. Helt underbart! Det blec en del sightseeing i SF. Jag bodde i Portally Valley i 2 dagar hos en vän, fick se Menlo park och Palo alto, samt Stanford Uni. Vi gjorde en roadtrip längst kusten. Vilken utsikt och vilken vy! Det tog min talan och mitt hjärta! SÅ himla grönt, så himla naturligt och så himla fantastisk! Min sista kväll i SF, bodde jag inne i city av SF. Jag smet in hos mina kompisars hotell rum,haha. Tidigt på morgonen sen for jag tillbaka till LA, där jag spenderade min sista dag och kväll i Californien helt ensam. Jag smet även då in till hostelet jag bodde på från början, och var där tills jag åkte hem.

Sista dagen i LA, spenderades som sagt ensam, men sightseeing och allmänt chill. Det var ganska skönt, men lite jobbigt att vara själv.. nyttigt med.

Ja, det har vart en intensiv resa. Lärorik med och minnesfull. Jag är så otrligt lycklig, träffade så otroligt många underbara människor, så vänliga och så omtänksamma. Även främlingarna jag träffade ute på gatorna. Jag insåg heller inte hur farligt det var att resa själv i Cali, tills då folk jag träffade, tittade mig djupt i ögonen och sade att jag skulle lova att vara försiktig och ta hand om mig. Jag kände mig älskad och jag blev orolig själv. Men jag lever och jag är så tacksam för alla hjälpsamma och omtänksamma människor på denna jord.

Jag känner även att jag växt som person några centimeter efter min resa. Cali resan var ett kapitel, jag har fler där fram. Jag är exalterad över att få skriva fler kapitel i mitt liv under mitt år här i USA. Och än så länge har det vart fina kapitel, med både ner och uppförsgångar.

I mitt huvud, skriker det, "what does not kill you can only make you stronger". Det gör det verkligen! Det har vart många gånger då jag känt mig knäckt, men ingen gång har tagit död på mig, utan bara gjort mig starkare.

Och, det jag heller inte få glömma bort är, alla underbara vänner man träffat! Vilka fina vänner! Fy faraos konservburk!




RSS 2.0