matförgiftning?

yes. matförgiftad. enligt min diagnos. dör här hemma. Maskinen spelar live idag på Vallen, och jag är hemma och dör. fan!
Känns som jag är tillbaka i Kina igen. det var en mardröm. Jag blev sjukt matförgiftad, 100x värre än denna. Det var en upplevelse man aldrig kommer glömma. tappade massa kilo den veckan. 

Önskar det fanns någon tröst. orkar inte äta, dricka eller röra på mig. Kanske ska gå och titta på film. Sova ännu mer.

ciao!

Jaccuzi

Jobbade imorse kl 08. SImskola. Fy vad jag har saknat det! Jag sökte inte jobb så intensivt som man borde göra denna sommar i och emd att jag trodde att jag skulle till USA i Juni/Juli, men planen kraschade. Nu får jag se om jag åker i augusti, annars flyttar jag och börjar plugga. Eller så kör vi Norge.. Jag får se. 
MEn nu är jag arbetslös. Extra knäcker lite var stans så gott jag kan, vill ju ha lite pengar om jag ska resa:)
 
Jo, som sagt, simskola var roligt! Efter jobbet, lagom trött och hungrig, bubbelbadade jag med Jakob och Isabell, men som inte var med så länge. Urmysigt! Jakob och jag bubblade två omgångar och satt och pratade, vilken pärla! Världens goaste kille. Isabell är alltid min älskling så det behövs inte nämna, hihi.
Tanken ikväll var att dra på parkhäng med ett gäng festgalna och härliga människor men kom hem från jobbet med världens huvudvärk, känner mig ganska förkyld med. Så jag sitter nu hemma och dricker kamomillte samt äter 78% mörk choklad från Anthon Berg. och argar över blogg.se som ändrat layout och som inte fungerar! 
 
Nej ska föna håret och sen gå och lägga mig. Ska bli frisk! 
 
 Kan inte lägga upp bilder på bloggen, blogg.se fuckar med mig denna jävla ap kväll! Ni får vänta, eller gå och mörda blogg.se
 
Arg brud säger hejdå!
 

Inloggs problem

Jag har inte kunnat logga in på bloggen de senaste dagarna. Något har varit fel, visserligen har någon ändrat lösenordet och jag har inte kunnat återställa det.. 
Men nu är jag tillbaka! Woho!
 
Vi renoverar köket här hemma, det mesta är klart. Jag längtar tills vi kan laga mat, börjar bli trött på all hämtmat, som Jakob säger. Jag säger snabbmat.Skräpmat. haha.
 
Puss

Oj hej!

Har inte varit inne på bloggen på ett tag nu. En vecka kanske? två? Det första jag märkte var att dem gjort om en hel del massa på hemsidan.. Vart ska man ta vägen. Fast jag hittade hem ganska fort, skriver ju trots allt nu. Det känns att jag har slutat skolan, det känns jobbigt. Efter en vecka börjar mina känslor att välla fram.. Kanske för att ag träffade några av klassen igår hos Anna då vi hade grillmys, vilket verkligen var grillmys! Åh, älskade människor! 
Jag är även arbetslös, vilket är jobbigt för at tjag är så rastlös. Efter tre dagar av att vara skolfri och arbetslös började jag skrubba tak, slå sönder skåp och skada mig själv pga klumpighet. Vi renoverar här hemma, jag har skrubbat och målat taket inne i köket. Jag har även få slå sönder köksskåp med lillbrodern samt kört till tippen ett flertal gånger. Jag har även under den korta tid av renoveringen hunnit skada mig, redan efter dag 1 faktiskt. Jag har ramlat ner från stegen då jag målade taket, gått in i en 1,5m lång avbryten pinne och dragit ut en 10cm lång "speta" ur benet, fått färg i ögat, gått in i en vägg, slagit i tårna ett X antal gånger etc. Det jag vet i framtiden är:
1. skaffa en man som är duktig på att renovera och hålla på.
2. anlita någon att måla tak eller lassa av skräp, eller ta på mig massa skydd.
3. inte bli målare, renoverare, byggare, snickare. 
4. vara pigg när jag renoverar, dvs jobbar.
 
Det har varit kul och renovera faktiskt. Jag ahr lärt mig så sjukt mkt! Inser även hur duktig min lillebror är på att greja. Han har jobbat heltid, sommarjobb, samt hjälpt till och renovera. Han bygger upp alla våra lådor och skåp, och han ska lägga parkettgolv och massa mer. Så himla duktig! 
 
Igår kväll pratade jag med Tim, från Tyskland som bor i USA och jobbar. Älskar att skype med honom! Han är au pair i USA och vi pratade en massa om det. Han åker hem nu i Juli.. Världens roligaste kille! 
Måste säga att jag är oehört irriterad på Cultural Care. Har inte hört något positivt om dem den senaste tiden, då dem behandlar sina au apirer illa. Jag känner mig ganska inkluderad ibland, då syftar jag på att dem inte bryr sig om sina au pairer. Usch! 
 
Nej, ska sova nu. Imorgon ska midsommar firas! 
 
Puss!
 

S veckan

Bal avklarat
Student avklarat.
Studentveckan har nått sitt slut och jag är sjukt trött och sliten. Imorgon när jag vaknar upp är jag arbetslös och tom. Nu under helgen spenderade jag min tid i Ljungby med massa fantastiska simmare. Det blev min sista tävling och helgen väckte många fina minnen från stället då man själv en gång i tiden var på topp. Det känns bra att växa ifrån det mesta. Jag är nervös men samtidigt väldigt ivrig.

Nu ska jag sova. Nu får jag äntligen sova ut!! Ses


Fuck me virus

Ligger på soffan och känner mig crappy! Småsjuk.. Tränade igår sen small det! Var lite krasslig igår men inget jätte allvarligt. Jag ska fan mig inte vara sjuk på studenten!

Igår umgicks jag med min bäste vän, sen tog jag bussen till Adams stuga ute i Mönsterås där klassen befann sig. Vi grillade, shottade, åt godis, lekte lekar och hade trevligt. Åkte med Lovisa Agnes Erik och ante hem sen på kvällen. Vi stötte på en älg på motorvägen. Den tänkte korsa.. Vi körde ganska fort. Tur nog hann vi se den i tid. Eller Lovisa som körde gjorde det iaf... Jag levde lite i mitt egna lilla bubbel.

Funderar på att klippa mig.. Balen är gjord och jag har damp.!
Hejdå


Bal

Det är ljust ute och jag går nu och lägger mig! Balen var fantastisk! Över förväntan. Isak Strand och toe var grym, DJduon var oxå grym. Folket var grym, maten var grym och balen var grym.

Bra dag, kväll och afton. Nu, bed time!


Fin fina vänner!

Kaggs bal idag.
Så himla fina alla var! Jag åkte in med Dannie som plockade upp mig. Mötte upp Emma inne i stan. Det var en fin eftermiddag minsann!
Förmiddagen spenderades i simhallen då barnen tävlade. Simiaden final var det:)

Jag åkte även till farmor idag och åt upp all hennes fika med småkusinerna. Hihi stygga tjejer! Kompenserad farmor med att ta med annan fika till henne.

Ciao!


Hälsning from the king man



Puss på dig!
/ O


RSS 2.0