buthole

 
 
 

skrattar och gråter

flabbade sönder. Sen tänkte jag lite. könsskillnad.
sen skrattar jag igen.

hahah

hahahahhahaahahha dör.

går och lägger mig igen. dör av skratt. hahahhahaha

Pytte skinn

 
Adam, du är mitt snuttegull. Kalmars sötaste men hårdaste Puh.
 

Rugby Stagg/Jenny 2012

 
Nostalgi. Kärlek. Gymnasietid.
Tre år. Tre år har jag spenderat av min tid av gymnasietiden på rugby. Aldrig som spelare tyvärr, pga simning, men som arrangör. Det var det bästa med gymnasietiden, ett av de bästa iallafall. I år är mitt första utan rugby. Jag har inget som helst med rugby att göra, och så kommer det vara de fortkommande åren i mitt liv. Det jag vet dock, är att det alltid kommer finns i mitt hjärta.
 Just idag. Idag, torsag. Just nu. önskar jag att jag var hemma i Kalmar, sittandes på läktaren inne i A hallen, nervös men exalterad och väntar på att 5 tiden ska slå in, och intåg börjar, därefter matchen vi alla väntat på året ut. Jag önskar så himla mkt att jag var hemma just nu. Det är olidligt.
 
Jag antar att jag får hålla mig uppdaterad via facebook istället. Tack och lov för det.
 
Och ni andra som är på matchen. Ha så kul, knäck några kagg-ben och ta hem dubbel segern!
Nothing is Impossible.
 
 
Rolig fakta: varje år, i 3 år, vid denna årstid har jag festat och sovt så lite att kroppen lika gärna kunde gå i ide i 1 månad.
 
 
Kör hårt Stagg/Jenny, och lycka till Kagg.
Jag är nervös och exalterad för er där hemma!
 

Frisk böna med lite baciller bara.

Så här ska man inte se ut, om inte dagen efter en klubb-kväll. veronica ,din nöt, friskhet är nyckeln till nöje.

Get healthy, got dammet!

Snell kompis hälsar, några kilometer ifrån, avstånd nog för att hålla sig ifrån bacillerna/virusen.

Puss.

NÄr du läser detta, GÅ OCH LÄGG DIG FÖR FAN, SÅ DU BLIR FRISK.!

Christmas tree lightning in NYC

Var och tittade på julgrans-tändningen idag inne i Manhattan. Fruktansvärt kallt, och fruktansvärt mkt folk. Hemskt trevlig atmosfär, med lite arga miner här och där(då jag trängde mig från botten till toppen).
Resultat: kunde inte gå längre än till den stora skärmen. Kunde lika gärna ha sett hela proceduren på TV, hemma.
 
Argument: You didn't move to NYC to stay at home.
Ser den skylten, det citat varje gång jag åker tunnelbana. Den får mig att tänka mer än vad jag vanligtvis gör.
 
Argument 2: det var fruktasvärt mysigt och stämningen var underbar. Julmusik, juldekoration och allmänt christmas spirit. Älskar det. Otroligt vackert uppe vid Rockefella nu. 
 
Motargument: all jul dekoration gör mig miserabel och deprimerad. Får mig att inse att jag kommer för första gången i mitt korta patetiska liv vara ensam under jul, utan familj eller någon jag känner.

Jag är inte kristen, firar inte jul så som många Svensson-familjer gör. Utan för mig, är jul en familjehögtid. Jag umgås med släkt och familj, äter god mat, bakar lussebullar, köper pepparkaka, dricker glögg, äter massa choklad och målar mina naglar röda. Familjen umgås, har det trevligt och tittar på alla andras julgran och jul stjärna som hänger vid fönstret.
FÖrstår ni nu varför alla dumma men fina jul dekorationer gör mig miserabel? jaa..
whatever.
 
Satt och tänkte på detta imorse då jag satt på tunnelbanan och tänkte för mig själv(brukar göra det, om jag inte sover eller pratar), att "what doesn't kill me can only make me stronger". So what, om jag är ensam under jul. Jag kommer befinna mig i Californien, jag är lååååååångt lååångt bort från min fina familj, jag kan äta vad jag vill och jag kommer känna för att äta glass då vädret förhoppnigsvis är fin! Lite då och då, ska man väl ha lite variation, testa något nytt, bryta mönstret. Detta år är det år då jag bryter många mönster, ben, regler, hjärtan, hjärnor, magar och själar. Bryt allt och don't give a fuck.
 
Nej jag bara skojar, Menar, gå mot strömmen. Gör det du känner för och ha kul. Vad går livet ut på? Jo, att ha så roligt som möjligt!
 
Make me happy or make me die.
#demanding #joking #maybenot #haha
 

Tja Veronica, din böna


Vänskap här och där.

Idag insåg jag en sak, förutom hur mkt jag älskar Phobi. Jo, att jag är lite småkär, men tvekar. Allt i min hjärna förblir alltid mer komplicerat än vad det är. Jag analyserar, jag reflekterar, jag diskuterar, jag tvekar och jag dödar tanken. Jag vill ha det jag inte kan få, eller det jag vet inte kommer funka. Det som finns vid min sida, är det jag dödar med min tanke, jag gör allt för att krossa den tanken, och få den att bli omöjlig. Jag hindrar mig själv. 
 
Varför?
 
Jag vet inte. Eller jo.. Jag är rädd. Feg. För stolt. För egen. 
 
Jag övertänker. 
 
 
Min bäste vän J sade en gång: "Du behöver en som kan övertänka dig, ta steget innan du hunnit ta steget, tänkt på det du inte hunnit tänka på, göra det du inte hunnit göra. Du behöver en som inte bryr sig, men endå bryr sig mer. Du behöver en som kan hålla en liten eld vid liv i flera år utan att själv tröttna." 
 
Jag ska tänka på den saken och framföra det för Miss överanalytiker. 
 
Jag är så glad att ha så fina vänner, som ibland kan tänka åt mig, eller som faktiskt tänker längre än vad jag gör ibland. Fast ibland tänker ju inte jag alls... Jag är också så himla glad och tacksam över vänner som bryr sig så mkt om mig att jag känner mig helt övervälmad och bortskämd av all kärlek. 
 
Fy vad smörigt.! Jaa, faktiskt. Det är mina v'nner. 
 
 
 

Phoebe Grace Something Wlf.


Älskar den ungen. Vilken dunder tjej. Intellegent, snabb lärd, självständig, självsäker, kreativ, analytisk, tänkare, omtänksam, ödmjuk, tuff, enkel, stark, energisk, sympatisk, nyfiken, klok. Hon är bäst!
-Phobi, Phoebie, Phoebster, Phoebia. 

Jag älskar att umgås med henne. Hon lär mig så himla mkt samtidigt som jag lär henne en massa. Det är så mkt inom den lilla filuren som påminner om mig själv, hon känns som en mindre version av mig. NI kanske inte förstå, då ni inte känner mig. Mitt inner-jag. Hon och jag tänker densamma. Det känns som om vi är två halvor som försvunnit ifrån varandra, som om hon var den syster jag aldrig fått träffa. Vi klickar så bra ihop, vi ser så bra ihop, vi går tillsammans så bra och vi kompleterar varandra så bra. Det gör ont i hjärtat att tänka att jag enbart har 9 månader kvar av min tid här i NY, men främst 9 månader kvar att umgås med henne.

Vart vi än går så tror folk att vi är syskon. I början förklarade jag alltid att "nej det är vi inte, jag är hennes babysitter", men nu, nu förblir hon min syster. "Yes, she's my sister".
Jag känner henne ut och in, och jag tror hon känner mig nästan lika väl. Om inte mer..

Bild: jag och mitt nya halsband som Phoebe gjorde till mig. Älskar den!
Hängde även upp alla teckningar hon gjort till mig. Sjukt artistiskt, hehe.

On the Track

ska döda lite tid på cross trainern nu. Ompalompa hell yeah.!!

Där hemma

Igår när min värdunge gjorde Algebra, slog det mig lite sådär. Gud vad jag saknar skolan, hahha. Jag har fått för mig att börja räkna matte nu, lite ekvationer och sådant. Ska ta upp kemi också, som jag tycker är kul ibland när det vill.

Startpunkt: Idag!

Såg även några "gamla" bilder från Balen, fick mig att sakna klasskamraterna.

Bild: Adam och jag. Bästa duon!

Kvällstanke: Amerikanska män

Under helgen har min käre vän Jessica, gjort ett besök här hos mig i Brooklyn. Vi drack te och pratade om allt mellan jord och himmel. Men det som får mig att fortfarnde fundera, efter vår långa konversation och diskussion är just, Amerikanska män och dess kultur..
Att vara kvinna här i USA, kan i vissa kvinnors plånböcker vara en ren dröm. Män bjussar på allt, trots att deras plånbok är tunnare än papper. Det är männens plikt, vad jag känner och upplever. Dem gör allt(ekonomiskt) för att tillfredstölla kvinnan, vilket kvinnan såklart uppskattar, för hon slipper ju pröjsa från sin egen plånbok. 
Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Självklart är det trevligt att bli bjuden på middag, bio, drinkar, resor etc. men som svensk, känner jag mih väldigt övervälmad på något sätt. Jag, från mitt perspektiv, är van vid att betala allt själv, det är ytterst sällan en man bjudit mig på mat, bio, resor, drinkar etc i Sverige. Varje part betalar sitt, om man bortser från gifta par eller så. Det kanske också så att jag fortfarnde är ung.? Eller att mkt i Sverige är dyrt jämfört med här i USA. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta, men jag tycker det är trevligt att bli bjuden här, dock får jag ibland skuldkänslor och känner att jag utnyttjer människan. Tror att jag som svensk kvinna fortfarande har svårt att få saker gratis. Men samtidigt känner jag att jag som kvinna, som kan betala för det jag vill ha, är självständig och oberoende. Fast nu hamnar vi vid ett annat ämne..
Detta ä från mitt perspektiv
 
En annan sak som jag märkt av här i NY, är hur män beter sig. Dem kan från ingenstans hojta till "hey sexy lady, wanna come to my house?", "sexy legs", "hi beautiful, what's up?". Dem flörtar och dem säger det dem tycker till vem och vilken kvinna dem vill. Ibland är det lite småroligt, ibland är det irriterande, och ibland är det oförskämt och respektlöst, vad dem kan säga till en. Det jag märkt dock, är att här är det sällan dem säger sådant till mig, som har ett asiatiskt ursprung. Dock har flera av mina vänner som har mer västerländsk påbrå fått flera opassande uttalanden. Är amerikanska män rädda för asiatiska kvinnor här? eller är dem mer respekterande gentemot asiatiska kvinnor? Det är en stor skara av asiater här i NY. 
Ibland undrar jag om jag inte ser tillräckligt bra ut eller om jag ser väldigt bitchig ut. Eller bara självsäker. Jag skulle tro, självsäker och trygg i mig själv. 
 
Kulturen kring männen här i USA är ett mysterium jag snart ska knäcka. Det är ingen svår nöt, men dock en jag får jobba lite med. Det är så mkt men endå så lite som skiljer mellan svensk och amerikansk kultur. Jag känner att, efter att ha bott här i snart 3 månader, så blir jag mer och mer självständig, självsäker och ödmjuk. Man måste verkligen stå på sig här, göra sig hörd- det är OK att tycka att man är bäst, att man ser bra ut, att skryta, att berömma sig själv, att ta för sig, utan att folk dömmer en. I NY kan du klä dig hur du vill, allt funkar här. Det är så varierat, så mångkulturellt, och det gör soppan mer fyllig och god. Folk här är så öppna men endå inte, alla pratar med alla, man delar med sina historier, men håller fortfarnde mkt för sig själv. Jag gillar att folk här är så öppna och sociala. Man lär sig så mkt av att bara prata med främlingar. 
 
Jag märker att jag inte kommer till min poäng, eller vad jag försöker leda denna text till. Jag skriver bara, tänker inte så mkt på vad jag vill förmedla. Lite virrig är jag, är så himla trött. Jag ska finslipa min tanke till nästa gång, och ge er en mer strukturerad text. haha. Jag har så mkt att säga ang denna kultur. 
 
Nej, ögonen bara rullar ner. Måste gå och lägga mig.
Ciao! 
 
 

LOL

"Ahhhhh Swimming, a good excuse to kick someone in the head without saying sorry"
-R. Pretty


My friend is too hiliarious! Hahaha.

PS. åkte och simmade idag, så himlans skönt. 3,2km.

Little American

Snart, en dag, min dröm, min backpack. 
Herschel, Little American.
 
Svart? Militär grön? Marin blå? 
 

Coffee with Obama


 
dricker colombiansk kaffe med Obama. 
Åker och simmar nu. Är helt speedad. och trött. kanska ska sova lite innan.
Försov mig idag dock, så kanske inte. 
 
 

Only NY can do this

 
Vilken skön böna! Häftigaste kvinnan i New York. 
 
En vän till mig, hennes kompis mms henne bilden för någon dag sedan. Detta får mig att älska NY ännu mer. Vilket rolig stad, vilken hard core stad! Vilken dunder stad! 
 
 

When you have to fun..

 
Haha. Drink responsible! 

Thanksgiving part 2

I change my mind.
 
Im thankful for being thankful of everything I have. Everything means everything.
And its all true. Deeply from my heart.
 
 
God natt

Thanksgiving.

Thanksgiving.

What have I been thankful for this year?
1. all my trips and travels
2. my macbook pro
3. my old iphone
4. all my stuff
5. all the nice food I've been eating
6. all my new friends
7. my dear friends
8. water
9. health
10. love.


It's so much materialism that I'm thankful for. I feel horrible about my list. But thats the truth. Thanksgiving is a holiday for eating tons of food, spend time with family, spend lots of money to buy tons of food and other stuff for preparation and being thankful for all the material you have, such as your new Kindle or Ipad..

My point is. which doesn't come out that clear at all.
Im most thankful for my family and I'm just happy that I have all the stuff I have. For my defence, all the stuff I have, I bought myself or earned. I hope that would make a difference.

Happy thanksgiving.

Dylans candy bar

dyrt.. gott. fattig.

O

 
jag dör. så underbart bra. så vackert. sååå död.
 

A cup of tea


Bokade flyg till LA idag. 21-30 december. Nyår i NY. Det kommer va en intensiv vecka det där.

Att göra nästa år:
1. sova igen alla timmar och nätter jag missat.
2. spara pengar
3. planera nästa resa.


Min reseplan, kort och gott:
LA- Las Vegas- Grand Canyon- LA- San Fransisco- (San José)- LA- NY.
Galet. 

Too cool dude.

 
Denna jul kommer bli annorlunda. Spännande.
 
jag kommer bli fattig. Yes. Check.
 

Just got a bit in love...

Needtobreathe.

Åh så underbart. Mina öron blöder av lycka, hjärnan vill rinna ut, magen kurrar, hjärtat smälter en plågsam död och jag dör av lycka.

Kan inte sova. Kommer dö imorgon, men det kommer va värt det. Hoppas jag. Annars dör jag en plågsam död.

Tack O!

Puss och kram skummbananz



Worth think about

The trick is to keep moving forward and enjoy a journey that will be over too soon. There will be unexpected bends in the road, but that's really the point, don't you think?

Don't wait around for change and don't expect others to get you to the finish line. Change is up to you.

One day maybe


Forever alone

Min värdfamilj lämnar mig hemma sjlv under thanksgiving. och under jul. och med största säkerlighet alla de andra kommande högtiderna. Jag är så glad att jag önskar jag fick en hård kanonkula rakt på huvudet just nu. Lite ledsamt är det, och lite jobbigt, då jag inte vet vad jag ska göra..
 
Tack och lov så blev jag hembjuden till Veronicas familj under thanksgiving, så himla snällt! Men jul? Jag har ingen som helst aning över vad jag ska göra under jul. Jag känner för att lämna New York under jul. Fy vad jobbigt det känns. Tror jag bosätter mig ute på gatan snart.
 
 
Idag skype jag med min bäste vän Julia. Fy vad skönt det var att bara prata.
 
Ska göra lite listor hade jag tönkt.
 
Jag önskar att:
1. jag hade en lika res-galen vän med lika mkt ledighet som jag.
2. jag hade mer pengar.
3. min prince charming kunde dyka upp snart.
 
 
Detta gör mig arg just nu:
1. jag känner mig övergiven
2. jag orkar inget.
3. jag sover bort mina dagar, och sen segar framför datorn.
4. jag har inte tränat.
5. för mkt energi.
6. jag vet inte vad jag ska göra de kommande månaderna.
 
Saker jag måste göra:
1. skicka mina feta räkningar från sjukhuset till mitt försäkringsbolag.
2. köpa frimärken
3. hitta en jäkla postlåda(har aldrig sett en här!!)
4. åka och träna.
5.sluta äta kakor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For life's possibilities

Dricker grön te med smak av vilda bär och passion, äter en kaka och tänker på allt och ingenting. Muggen jag har är fin, jag gillar den. Den säger, Momentum, for life's possibilities.

Ögonblick, minnen, möjligheter. Ja, det är väl det som kryddar livet lite. Idag känner jag att jag önskar en massa men jag vet inte riktigt vad. Kanske en varm kram av en man tycker om. Känna lite kärlek.

idag hade jag sovmorgon, tänkte dra oxh träna men när jag tänkte dra så ville ungen leka med mig fastän jag inte började jobba förrän vid 2. . vad ska mna säga liksom.. Men det var roligt att leka lite, spela lite basket och fotboll.

Faktiskt så vill jag inte berätta mer för jag känner att jag inte har något vettgt att säga. Jo kanske att ungjäveln läxar upp mig.

Saker jag inte tycker om:
1. bli upplääxad av en unge, so tro sig veta allt.
2. otrevliga människor med noll respekt
3. oartiga människor med icke hyfs.
4. smuts.
5.äckliga djur på bord, diskbänk, vid matbordet.
6. husdjur som äter äns mat.


Jo en interessant grej jag gjort idag är att jag ahr gjort massa listor. Jag älskar att göra listor,hehe.

Min adnra lista idag är,

saker jag stör mig på här:
1. barn, föräldrar som skriker från en våning till en annan i ett stort hus med noll isolering, väggar tunna som silkespapper, tidigt varje morgon!
2. all fett fria produkter som är överbombade med socker.
3. att man aldrig håller sig mätt här. Äter as mkt, men blir hungrig fort..

Ciao, ska leta kurser. och njuta av mitt te.

Där längtan finns mer.

 
Det bara slog mig. Så hårt i magen så det nästan gör ont i min järnmage.
Jag skulle precis stänga av min dator, då Svalkande vindar- Svenska björnstammen spelades på min spotify. Varje gång jag hör låten så gråter jag. Min kära gamla gymnasie klasskamrat Elisabeth gjorde en video, en sammanfattning av våra 3 år på gymnasiet tillsammans som klass, som hon spelade upp under vår student. Jag grät floder, och gråter fortfarande när jag hör låten. Jag saknar skolan, jag saknar mina vänner där hemma i sverige, jag saknar min familj, jag saknar så mkt men endå så lite.
 
Av någon anledning så fick jag ett sådant rejält hårt slag mot min järnmage, som fick mig att sakna alla där hemma. Det har gått 2 månader, snart 3, och det är nu jag börjar känna längtan. Den smyger sig fråm ibland. Jag var så övertygad och säker på mig själv att jag inte skulle sakna hem under mitt år. Men nu kan jag inte hålla det ifrån. Jag måste dock säga att det jag saknar allra mest, och som också fått mig att inse, är hur mkt jag älskar min familj.
 
Jag saknar tilliten jag har gentemot min familj, jag har svårt att lita på folk, och det märker jag av hårt här. Jag har insett hur mkt min familj betyder och hur mkt dem älskar mig. Detta år är "My year to speak up". Speak up om ens känslor, tankar och jag. Jag känner att jag växer för varje dag. Detta kommer va ett bra år, med mot- och framgång. Och i slutet av året kommer jag vara en starkare person, och rikare på erfarenhet och upplevelser.
 
Jag ser framemot detta. Jag ser framemot att se mina päron snart.
 
Kent, Håkan Hellström, Svenska björnstammen, Isak Strand, Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Familjen, Veronica Maggio, YellowEnd- får mig att sakna hem.
 
 

I-need-these- lista

 

söndag

Idag har jag inte gjort mkt alls. Jag har jämfört med många andra au pairer, väldigt mkt ledighet, vilket jag inte borde klaga över. Då jag får mkt ledighet, får vissa andra au pairer andra förmåner såsom följa med värdfamiljen på resor. Ja, ledighet. Jag tyucker själv att jag inte utnyttjar min ledighet så som jag vill. I min tanke och vilja så vill jag utnyttja min ledighet till att resa, göra nya saker. Men det jag gör nästan varje helg är åka in till city och shoppa. Visst är det roligt att shoppa, men jag är en resa-till- massa-ställen-tjej. Jag älskar att resa, att äventyra, att se nya saker. Så jag har bestämt mig, när jag har köpt allt de jag behöver för att klara vintern, i jämsides med att spara pengar, så ska jag boka en resa. Jag känner mig så pass desperat att jag skiter i vilket, om jag åker själv eller med någon. Jag behöver lämna NY, brooklyn! Japp, så är det. RESA! Tillbaka till dagens sysselsättning. Sov till 10, skype med mina älskade päron. Åkte och tränade vid 13. Körde gym 1h och simning 1h. Det var ett av de bästa med denna dag, att träna. Är helt slut efter träningen, vilket var länge sen! Vid 17, åkte jag på cluster meeting, möte med min counslor, där de andra au pairerna också är. Vi åt god mat, och David, en charmig man, kom och pratade om billiga resor, vilket i min kalkulation inte är så billig, dock väldigt rolig och interessant. Jag har gjort min tvätt idag också, så nu har jag lite rena kläder,woho. nej, ska läsa min bok nu. Börjar inte jobba förrän vid 2 imon, då barnen är hemma från skolan, och även mamman. Alltså, jag måste fan härifrån!!! god natt aligator

Saturday

Åt bästa frullen i brooklyn, hos Veronica. Fullkornspannkaka, fruktsallad och vanilj yoghurt.

Åkte till city och shoppade, fick med mig en ull/Kashmir kappa och två lamm ull tröjor från den japanska jätteaffären Uniqlo. Älskar det märket!! Köpte även en vinröd ulltröja från Petite, Marisa Christina.

Jag har även införskaffat mig ett par stövlar från Tommy Hilfiger. Det enda som återstår på min lista för att klara vintern här är en north face fleece termal jacket och en regn jacka.

 


Friday

Träna, åka till Veronica för sleepover, ut till en bar/restaurang vid midnatt.
På väg dit träffade vi en främmande läskig kille som randomly började prata med oss. Han var väldigt speciell och väldigt framåt då han ständigt frågade vart vi bodde, om vårt nummer, Facebook och email. Slutade med att jag gav honom en påhittad email som jag påstod var min. Stackars kille som kommer mailbomba den andra främlingen..!! Haha.

That's How you do it!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1104625/images/2012/pic_509f383f9606ee062c977970.jpg" class="image">


Kyla

Igår hade jag fönstret öppet, vilket jag har haft sen flera veckor sedan då sista sommarvärmen här i New york tog slut. Igår var den sista dagen fönstret var öppet då jag under dessa stormdagar har fryst ihjäl. Trots ihjälfrysningen har jag vart envis nog att fortsätta låta kylan krypa in i rummet, men nu, nej nu, nu är det kallt! Jag har haft fleece pyjamas, duntäcke och filt och det har vart supermysigt i kylan. Men nu, nu ligger jag här i fleecepyjamas, strumpor, mjuk och varm lång rock, duntäcke, lakan och två filtar. Fönstret igenstängt och värmen i huset dött. Det är ganska mysigt, fast mina tår dör av kylan. Ett par raggisar kanske? Aa.

Nej ska läsa min bok nu, och sen sova på boken.


Every chance we get we run.

 
I take my chance. And I run. 
 
 
 

RSS 2.0