Sjukling vid LeSouk

Fortfarande sjuk som fan. Hostar som en galning och förkyld som ett as! Tror jag känner mig febrig nu.. Jobbade lite idag med.
Klippte mig imorse. Shoppade lite samt hängde med Tania.

Åkte till W4 th och åt pizza med Tania, slutade med att vi hamnade efter pizzabagare vid LeSouk. Galet idag! Aldrig vart med om LeSouk galet, brukar vara ganska Chill där.
Hemma nu, borde ha stannat hemma och vilat. Kan inte sluta hosta. Min kropp börjar säga nej!! Hur fan ska jag orka imon??!
Aja sova. Dö snart.


Busy days

Sjukling! :( trött och seg. Mkt jobb, mkt som sker. Sjuka jag hänger knte alltid med!

Idag var vi på nöjesfältet i coney Island. Igår var vi på akvarium i coney Island. Mkt roligt!!

Nej ska vila. Immn väntar heldags jobb!

Ciao!

https://cdn3.cdnme.se/1104625/7-3/pic_51c28edbe087c34cea868fd1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1104625/7-3/pic_51c28effddf2b35469700521.jpg" class="image">


Helg

Japp!
Fredag festade vi med Rebecca och Fiona vid pH-d dream Downtown hotel. Det var även Cathrin, Tanias och min sista utgång tillsammans innan Cathrin far iväg till the Hamptons i 1 månad, därefter på resemånad med sin moder.. Det var en rolig kväll, lite sentimentalt men rolig.

Lördag var vilodag. Mötte upp brudarna, åt middag på Vapiano. Tråkig italiensk mat.. Vi pratade, åt och skrattade- det vi gör bäst!

Söndag:
Skulle till gymmet men var för trött. Hann inte så tog en dusch istället, fixade frillan, sminkade mig och allt i lugn och ro. Åkte sen upp till Cathrin vid upper west side. En Chill eftermiddag slutade med att vi lagade en massa pasta med tomatsås samt gjorde en ägg Caesar sallad- det var allt som fanns i Cathrins hus, som familjen inte tömt. Till pasta drack vi champagne. Haha inte bästa combon men äsch! Härlig och mysig afton, även den väldigt sentimental..
Efter vi tagit en remsa gruppfoto vid en bar vinkade vi av Cathrin, pussade henne hejdå, for Tania och jag vidare till pHd. Det var en lugn kväll, ingen verkade vara på humör. Musiken dock dunkade på lika galet som alltid!!:)


Le cirque

Four course dinner

Cold Zucchini gazpacho soup with cheese

Tuna tartare

Salmon

Cherry pistachio.




Sunday

STK
Rooftop party
Sunday brunch
Gorgeous people
Interesting people
pHd dream hotel
Crazy
Dance
Good music
Going bananas
Champagne
LeSouk
Dinner
Friends
Artichoke pizza
Mr. Bugatti
Crazy
Crazy
Carica!!!

That was Sunday.

Love it!


Foodporn

Spenat paj med fyra ostar.
Kladdkaka med tuggig oreo botten och lite mandel.

Dör. Orgasm!

I did well!


Veg and fish

Fan vad gott!
Stekt tonfisk, massa massa grönsaker, mandlar och ris på det!

1h på crossen och 30min styrka samt en 20min promenad har gjort min förmiddag väl.


Älskar det!

Igår.

Idag äter jag gröt med russin, tranbär, kanel och mjölk, dricker kaffe och äter macka med pålägg. Mums!!

Snart ska jag till gymmet med Anna. Ikväll blir det museum och fest med Michelinen!

Imorgon ska jag och mina bästa på fancy pancy häst show med tre andra handsome americanos.
Dress Code: cocktail dress och hatt.
Haha!


Nej, nu ska jag fortsätta att njuta v min frulle innan jag ska ut i regnet.
Ciao!


New England


Snabbspolning!

DÅlig uppdatering, jag vet.

Förra veckan åkte jag på en road trip i 5 dagar med Michelin. Vi bilade runt New England- fem delstater på fem dagar. Inte illa pinkat. Vi stannade vid Portland, Acadia National Park, Burlington, Freeport, Cape cod, Newport. OCh massa andra stället.Bortsett från att köra bil, så sightseeade vi en hel del, trots spöregnet. Åt Maine lobster, couchsurfade, bodde på en mysig ekologisk farm, åt EN svindyr middag(svingod mat!!), åt Vermont ost och massa annat skojsigt gojsigt.

Efter den långhelgen, har jag jobbat en del. I torsdags var jag och Rose, samt Michelins vänner på shakespear show i central park. Mysigt. Jag råkade somna under mittdelen, myggen passade på att äta min fot.

I fredags, tog jag en power walk med Anna, min fransyska. Vi gick 4 miles, tog oss ca 1.5h. Efter det och några glas isvatten, tog jag cykeln och cyklade 16miles. Åt sen lunch, vilade lite innan jag var ute igen med ungarna och sprang runt i 1h. Härligt!!

Idag har jag surfat, Gick upp väldigt tidigt imorse för att ta tåget till Rockaway beach för surf. Otroligt roligt! Älskar det!!

Jag hyrde en bräda och våtdräckt, fick en snabb introduction hur man ställer sig upp på brädan och sen thats it, ut och surfa! Träffade en hel del surfare ute vid vattnet som hjälpte mig samt lärde mig en hel del. Jag ska härmed försöka åka ut och usrfa 1 gång i veckan, härlig träning och fruktansvärt roligt!!
Älskar det! :)

Ska gå och lägga mig nu. mina muskler är lite trötta, imorgon ska jag ut och cykla några mil. Tror även jag har hjärnskakning. Brädan flög in mot mitt huvud när jag föll och vågorna slog ihjäl mig samtidigt. Glatt nog, lever jag ju fortfarnde;)

Puss!

RSS 2.0