Chili sin carne. Sin carne porfa



Usch, vilken huvudvärk jag har! Jag började dagen med att gå upp 1h för tidigt, så det blev en långdragen frukost( hallon/ blåbär/banan/ jordgubb smoothie, knäckebröd med ost och te)innan jobbet, och endå hade jag sen bråttom till jobbet. Är man dum och glömmer att ställa om klcokan så får man lida, dock var det skönt att ha mkt tid på sig och söla sig i frukosten och titta på TV samtidigt. Efter jobbet tittade jag på rugby och sen for jag och tränade, jag trotsade min förkylning och körde ett gympa pass och lite gym. Fatta vilken glädje jag hyste när jag svettades med gamlingarna under gympa passet! Helt underbart! Dessutom häpnades jag över gamlingarnas flex, otroligt vad dem är fit for fight trots sin höga ålder! Underbart.


Efter gym åt jag en sen lunch, min familj är inne på vegetarian perioden just nu, så jag njöt av tofu, avokado och soyabiffar. Galet gott!


Nu är jag matt och tung i kroppen. Ska äta lite middag nu och sen läsa lite. Kanske dela med mig någon tanke innan jag besöker John Blund. Kanske.

Äppel hjärta

 

äter Royal Gala, knaprig, saftig, söt och otroligt underbart gott!

 

Har idag tittat på rugby, träffat tjejerna, snackat goja och tagit det lugnt. Är fortfarande trött sen gårdagen. Funderar på att kolla upp lite resor, titta på film och sen avrunda med lite eng läsning. En chill kväll helt enkelt.

 

Åh! jag är så sjukt sugen på att träna!! måste bli frisk


Hangover part II

 

Loved it, laught the hell out of me and enjoyed it like hell! It was crazy as part I!

You never get board.

Kanye West was part of the soundtrack, halleluja!


HP & lördagshängsel

 

Jag är spyfärdig och helt slutkörd i huvudet! Jag har härmed bestämt mig för att sluta klaga på för mkt prov och äta biff. Tryckte i mig McDonald's största och äckligaste hamburgare med all hast idag, Double beef. Den var slchlabbig och stor. Pommesen med kryddan som ingick var allt för saltig. Högskoleprovet var stressig och tradig, men ack inte så värst farlig. Kanske för att jag inte hade några förväntningar när jag gick dit?. Dock hoppas ajg med hela mitt hjärta och mkt mer, att det gick bra och att resultatet är gott. Min gräns är ganska låg, mitt mål dvs, vilket känns bra för att vara första gången provet skrivs. Tiden gick ofattbart fort idag, jag skulle inte kunna påstå det var positivt, heller inte referera till det välkända citatet/ ordspråket " tiden går fort när man har rolig", för inget var speciellt roligt. Tiden bara gick dumt nog allt för fort..

 

Jag fruktade matten mest, och den var faktiskt inte så värst hemsk som jag hade tänkt mig. Självklart satt jag som ett frågetecken vissa gånger, men så avr det på språkdelen med. Läsförståelse var sammanfattningsvis värst, delad första plats med matten. Tradig och sjukt jävlig. Långa texter för att vara få och halvt obegripliga svarsalternativ. Det är inte lätt när man lider utav beslutsångest..

 

Fan, tänk om att gick åt helvetet? Allt bara kändes bra men inget var rätt..  Det hade nästan vart så att man självmant satt sig i plåga och sen inte fått något resultat utav det. ja..

 

haha

 

ska titta på film och rent av dö av slapphet.


Passiv rökning och bilrep

 

Idag blev jag bjuden på tårta, urmysigt och urgott! Jag har spenderat min eftermiddag i ett garage med en massa män, ciggaretter, verktyg och en blå bil. Jag frös och jag hade ont i rumpan efter allt för mkt sittande. Därpå åkte jag och handlade mat och nu ska jag vila upp mig inför högskleprovet imorgon. Pirrigt!

 

Ps. insåg hur mkt jag älskar höst efter en biltur till Ljungbyholm. Fy vad hösten är vacker!

 


Tystnadsplikt mina damer

 

För männen!

 

 

PS! tradig dag idag. Dock njöt jag av en kopp kaffe och en stor pommes på Max med en kär vän. Kvinnor älskar att snacka skit. En sanning i det hela. Ja.

 

Definition: snacka skit= prat om allt och ingenting


Redwood and squirrels

 

En dag ska jag åka till San francisco och titta på Redwood träd. Dem fascinerar mig otroligt mkt. Dem får mig att älska moder theresa och denna bisarra värld. Dem får mig att uppskatta allt fint på denna planet. Dem är så underbart vackra. Mitt hjärta tar ett extra slag.

Mirjam och jag hade en diskussion om just detta. Ekorrar i Redwood skogarna är väldigt stora, vad beror det på? Min teori är att träden är så stora, kottarna är gigantiska allt i Redwood skogen är gigantiskt, därför måste ekorren också vara gigantisk, annars hade den itne överlevt under några omständigheter.

Hehe.

 

Ibland skrattar jag åt mina egna teorier. Dem är så konstiga ibland!

 


Hungrig?

 

Jag vill vara hungrig. Hungrig på att uppnå stora saker. Hungrig på driv. Hungrig på att tjäna ett  namn och pengar.

HUngrig på att göra skillnad, och påverka.

Jag är lite lite hungrig, men jag orkar inte bry mig. Det frusterar mig. Jag vill vara vrålhungrig. Jag är nästa sugen på att spela "the dirty game".

 

Är du? HUr hungrig är du?

 


Spotta du, jag blommar


The truth about life

 


"No one wants to die. Even people who want to go to heaven don't want to die to get there. And yet death is the destination we all share. No one has ever escaped it. And that is as it should be, because Death is very likely the single best invention of Life. It is Life's change agent. It clears out the old to make way for the new. Right now the new is you, but someday not too long from now, you will gradually become the old and be cleared away. Sorry to be so dramatic, but it is quite true."


Thåström vet

 

fan fan fan, som Thåström säger och sjunger.

Förkyld om ett as, hosta kom på köpet och halsont. Jag känner press av något slag. Oro med för den delen. och nervositet.

Varför,jo du..

 

Ska ta tag i mitt liv nu, börjar med att gå och lägga mig och läsa lite företagsekonomi och sen bli frisk!

Imorgon har jag sovmorgon och då ska jag gå upp tidigt och sen koka ihop den största frukosten någonsin. Göttmos.


Själen är tillbaka.

 

nu går jag här ifrån. ensam.

går och ställer mig på en klippa och njuter av min ensamhet och den vackra utsikten.

 

ps. hittat min själ! den låg i ett skåp. min baddräckt alltså. hehe


Ironi och nostalgi



Saknade min man otroligt mkt idag. Sen glömde jag bort han, träffade min käre vän. Sen kom han tillbaka till mina tankar. Jobbigt.

En stor del utav min själ försvann idag, min älskade älskade baddräckt har försvunnit. Jag har haft den sen jag var 12 år gammal, den är en kär ägodel. Jag förmultnar sakta, jag behöver den. Ge mig den för helvete!


Till nästa tanke, visst älskar man att bli störd utav telefonsamtal tidigt på en lördag?? dör lite smått.

självdiagnostik

 

Igår satte jag en diagnos på mig själv. Jag lider av Prokrastination, dvs uppskjutarbeteende. Min lillebror säger att det är lättja som orsakar mitt beteende och inte någon psykisk sjukdom.

 

Jag har bestämt att jag ska skriva på min biologirapport, läsa lite engelska på kvällen samt kolla igenom företagsekonomi idag, samt titta på film och äta popcorn. Jag behöver bli frisk.

 

Far till Oskarshamn på lördag. Själv, med 25 ungar. Andra gången jag lämnas med så mkt ansvar. Senast hade jag åtminstone sällskap utav charlie, och då tappade han bort tågbiljetterna hem. Men det var mysigt endå. Spännande med.

 

 

 


Sugen?

 


Vad och vart är livet?

 

ibland tvekar man. då känner man sig värdelös, ond och skyldig. Det finns dagar då man känner sig mörk och kall, sen finns det dagar då man känner sig fylld av väldoftande blommor. allt går som en dans på rosor.

Fast vad är livet om det alltid skall gå som man vill och planerat? ganska monotont och tradigt, skulle jag säga. Livet handlar om överraskningar, motgångar och framgångar. Man måste jobba hårt, spy på vägen om det är så. Men det slutar ofta bra, så länge man haft vilja och drömmar. Alla kommer till mål oavsett väg man valt att ta.

 

Jag har en orolig själ, Jag måste ibland intala mig själv detta. Sanningen är framför min näsa, jag känner lukten utav den, men ibland har aj svårt att acceptera det, förstå det. Jag förtränger. MEn jag inser.

Gör du?


The dark knight

 

Batman hjärta.

Nostalgi. Barndom. Kärlek.

Jag var ett lustigt barn. Jag älskade batman, spela fotboll, ha killkläder på mig, leka krig, bygga koja och kasta stenar, kottar och ekollon på allt och alla. Det var varje lördag morgon då man satte på alarm för att gå upp kl 07 för att illa kvickt slå på TV och titta på batman, pokemon, stålmannen ochX-men, tecknat det vill säga. Frukost framför tv:n varj lördag, det var grejer det!

 

Åh vad jag älskar det! Nu, ett antal år senare tragglar man sig upp för att antingen åka och träna eller jobba. Tecknat och frukost framför tv:n, det var länge sedan! Jag har kommit till fund just nu att jag gillar tidiga morgonar, speciellt höst morgonar då det är kyligt och det mesta är vitt utanför. Kallt vitt. Man kämpar sig upp, fryser häcken av mig så fort man klivit ur sängen, borstar tänderna och sen äter frukost i lugn och ro. Huset är tyst och man är allt för sig själv, medans de andra sover gott. Härligt det där ja!


whole life


Lost in the world


I'm up in the woods, I'm down on my mind
I'm building a sill to slow down the time
I'm lost in the World, I'm down on my mind
I'm new in the city, and I'm down for the night


Your my Devil, Your my Angel
Your my Heaven, Your my Hell
Your my Now, Your my Forever
Your my Freedom, Your my Jail
Your my Lies, Your my Truth
Your my War, Your my Truce
Your my Questions, Your my Proof
Your my Stress and your my Masseuse

Lost in this Plastic life,
Let's Break out of this fake ass Party
Turn this in to a Classic Night


- Kanye West


UGP kalmar


Simtävling med andra ord. För mig betyder det jobb och starka känslor, ånger och saknad efter simning! Jag har så många minnen och upplevelser med simningen,det är svårt att släppa helt när man bokstavligt talat växt upp med simningen. Simhallen och simpolarna har vart en extra familj och hem för mig. Jag skulle säga att trygghet och avkoppling för mig är att vara i simhallen, i vattnet och plaska. Jag känner ett slags harmoni och glädje i vattnet. Det låter absurt, men så är faktan. Alla har sitt smultronställe:)

En annan saknad jag kände var min man. Jag saknade någon som kunde stå och vara min personliga air conditioner när värmen är som obärgeligast, le mot mig sådär mystiskt, få mig att känna mindre nervositet när mina simbarn är på gränsen att sumpa ett grymt bra lopp, reta och kommentera mina meningar och handlingar.
Det känns konstigt att säga, "det var bättre förr" eftersom det får en att känna att åldern har flugit förbi med stormen.  Det kanske var bättre förr, men det finns mkt som är så bra idag. Och visst saknar man gamla tider!

Nåväl, nog om förr!



Lördagsgodis och stadsgalenskaper förgyllde dagen lite extra, och självklart polarna!

Annorlunda påskfirande

 

April, påsklov- tåglugga genom norra mot västra Europa.

GRYMT AWESOME!

 

 


The throne

 

Human beings in a mob
What's a mob to a king?
What's a king to a god?
What's a god to a non-believer?

 

"Love is cursed by monogamy"

That's somethin' that the pastor don't preach
That's somethin' that a teacher can't teach
When we die, the money we can't keep
But we prolly spend it all 'cause the pain ain't cheap
Preach

- Kanye West Jay-Z

 

 


Hamburgare och häst

 

Idag har min skoldag varit pretty awesome! En tänkt sovmorgon blev en stressad kvinna springandes efter bussen med en macka i handen som i slutändan hamnade på bussen på grund av ilska. Nej, så är inte hela historian.

Dagen präglades med få lektioner, roliga lektioner dessutom. Fisk, kokt potatis och kallsås serverades till lunch, och det smakade mkt väl! efter skolan, talade jag med diverse vänner, allt mellan himmel och jord. Därpå begav jag mig till jobbet och var barnvakt åt inga barn, haha.  När det återstod 15 min av min arbetstid dyker första barnet upp, och det förgyllde min kväll ganska rejält! :) Vi spelade memorie, vilken nostalgi!! Världens härligaste och smartaste unge!

 

Jag for vidare till Max och åt hamburgare, jag kommer dö snart på grund av all skärpmat!! Och träna måste jag med. Åt middag med Julia, sen for vi vidare till simhallen och studerade vuxna människor som ska lära sig simma crawl. Alltid lika givande! Avslutar nu kvällen efter diverse arbeten med en kram till mig själv och en klapp på huvudet.

 

PS. Har blivit utmanand på en tennismatch mot en 10åring. Förloraren bjuder vinnaren på en påse chips. Ska nog gå och köpa mig en chips påse imorgon!

 

 


Vem sade att fakta är lame?


VISSTE DU ATT..
-Det är fysiskt omöjligt att slicka sin egna armbage. (ja, jag testade!)
-Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna på samma rad.
-Att banka huvudet i väggen bränner cirka 150 kalorier i timmen.
-Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den fortsätta leva i flera veckor - tills den dör av svalt.
-Jordnötter är en av bestandsdelarna i dynamit.
-I Kaliforninen finns det en lag som förbjuder en att gå ut & gå med en okopplad elefant
-Piloter, som i nödsituation skjuter ut sig med katapultstol, far varaktiga men.De blir 3 cm kortare varje gang, och får i regel bara göra det 2 ggr pga detta.
-Om du fiser oavbrutet i 6 år och 9 månader, har du tillräckligt med gas motsvarande energin hos en atombomb.
-Tjejer har det svårare att gå i trappor än vad män har, kvinnor har bredare bäcken och har därmed en svårare rörelse i trappor.
-Kalkoner kan drunkna om de tittar upp med öppen näbb under hällregn. Det har faktiskt hänt.
-En kvinna från Saudi Araien kan skilja sig om hennes man inte ger henne kaffe.
-Hästar kan inte krakas.
-Adolf Hitlers mamma tankte gora abort, men overtalades av sin doktor att inte gora det.

Det händer mkt

 

Världen är rolig ibland.

Stod och pratade i telefon(viktigt samtal) och så kommer B och smackar till mig på röven och provoserar mig till att slå honom. Man myser på stagneliusskolan mitt i natten med ett gäng goa tjejer,tittar på gamla rugby intåg ,äter pizza och rapar cola. Man konverserar kring sexiga män, diskuterar och resonerar. Man får höra att Berga Centrum står i stora lågor, och man själv bor några meter ifrån och inte alls vet vad som försiggår här i denna lilla värld. Man lyssnar på bra musik och försöker besluta ifall man skall behålla ett par nyinköpta skor eller ej. Man beställer middag på Pizzapalatset och är mer än nöjd. Man är mer än någonsin ironisk. Man spontant bestämmer sig för att backpacka från Berlin till Paris under påsk. Man sjunger falskare än falskast. Man bestämmer sig i sista minuten att "suit up" imorgon. Man lyssnar på Opera med vänninorna och försöker sjunga med. Man tittar på äckligt dåliga musik videos utan något sammanhang till låten. Man befinner sig i extas på grund av omständigheterna runt omkring, all lycka och spänning runt om som omfamnar en. Man gossipar med vänninorna om allt och alla och skrattar ihjäl sig. Man känner extrem glädje när en vän citerar en av Kanye West's låtar. Man gör läxor mitt i natten.

Man är allmänt glad.

Världen är rolig ibland.

 

Mysigt!


URmysigt är ordet

 

fika. urmysigt.

promenad, urmysigt.

bli ihjälstirrad av en lagom snuskig man, urmysigt

Höstväder, urmysigt

tv tittande, urmysigt

läsa, urmysigt

kallt rum med gosigt tjockt täcke + filt, urmysigt

mörk choklad, urmysigt

äta middag ensam,urmysigt

musik, urmysigt.

 

sätter punkt för denna dag. Nu ska jag gå och begrava mig själv i min säng bland mina kuddar och täcken och filtar. Jag ska ta fram min bok under kudden och den andra bakom sängkanten och läsa. Det var ett tag sedan jag läste bok och inte läxböcker.

Jag ska även känna lite ångest över mitt minimala pluggande på körkortsteorin och inför högkoleprovet. Jag jublar av ironi.  Woho!


Finding back

 

 

coldplay finner återigen min kärlek.

Jag känner lite ångest för att jag inte kan komma överrens med mig själv. Sova?

Jo, John Blund ropar!

 

Coldplay<3


Now.





”I don’t have to prove anything to anyone

I only have to follow my heart
And concentrate on what I want to say to the world
I run my world”

Erik. Livets gåta. Mannen


Sanningen som vi lever i är en lögn.

Dem flesta går på den.

Men nästan lika många väljer att gå på den.

Ett fåtal ser sanningen men tvingas välja bort den.

En liten sorgsen stackars skara förstår...


Det där kommer inte att ändras. Vi är många som kommer att somna in med lögnen som en bekväm huvudkudde på dödsbädden.

Kanske inte våra barn, men deras barn och barnbarn kommer att vara så besvikna på oss.

Vår generation lär inte hålla så hög status i himmelen...


Fast som tur är så är väl himmelen också en lögn...?


Kanske kan det ju vara så att allt, allt det här med och allt det andra, allt de där och allting är en lögn.

Vi får hoppas på det.

Fan vad skönt det skulle vara.
.

Leather baby!!





Jag är förklyd, köper då skor och dricker te. And smoking Cuban with Castro.
Studentskor, check. Tror jag. So far so good!

I run my World

Vilken underbar dokumentär.

Jag älskar dokumentärer, jag älskar denna, jag älskar Beyoncé.

En kvinna jag beundrar. En stark och självsäker människa.


A king without a throne


Smokin Cuban with Castro

 

Låter Kanye West förgylla mina öron ikväll. Jag älskar mannen. Ibland hatar jag han och undrar vad det är med honom, sen kommer dessa dagar då jag älskar han mer än någonsin. Om jag hade behövt säga, vem/vilka som är mitt hjärteband/artist hade jag sagt att Kanye West är bland den stora högen. Man tröttnar aldrig på mannen!

 

började dagen lite fel idag. Spenderade morgonen i sjukhuset. Därefter for jag till simhallen och spenderade resterande av dagen där, i vattnet som på kanten. Jag insåg idag hur mkt jag älskar simning och hur mkt jag saknar det. Det är lite ångest jag känner nu i efterhand när jag har slutat. Men samtidigt är jag så otroligt glad över att jag har mina jobbiga med allt älskvärde simbarn! Dem är guldvärda, även om det finns dagar jag är så otroligt trött och arg på dem. Dem är värda allt!

Nu hade jag tänkt plugga lite, och då ska jag verkligen göra det! Jo, en rolig sak, idag jagr jag fikat 6 gånger!! Och dragit NV skämt i bastun. Och lekt störd galen kvinna. om jag nu lekt..

(haha)

 


Jag tar ett äpple.Tack

 

 


Vem är bäst egentligen?

 

Ibland funderar jag över varför vissa människor värderas mer än andra. Deras meriter, status spelar självklart en stor roll, men vad är det egentligen med dessa människor? Steve Jobs, en fantastisk man, även min idol somnade in igår. Hela världen sörjer, han hyllas som aldrig förr och folk, inklusive mig ägnar en tanke åt honom. Att han värderas lite högre än vilken annan människa på denna jord är inte konstigt egentligen. Han förde teknologin till en helt ny nivå, han förändrade allas vardag och han gav världen en magnifik produkt. Om vi jämför Jobs med Carlos från Argentina, en medelålders man som driver en liten butik i Buenos Aires, är Carlos ingenting. Hade Carlos dött, hade ingen mer än hans familj och vänner berörts. Är han mindre människa jämfört med Jobs då? Nej det är han inte. Egentligen är denna jämförelse dålig och ganska meningsfull för att den är så självklart logisk till varför det är som det är. Människor lever på meriter och status. Men det jag försöker nå fram är, om låt säga två mediokra människor i samma åldergrupp, klasskamrater, skola, kön, värders olika, då är något på tok. Är den ena mer omtyck för att, vadå? Eller är det bara så det skall vara? Det är konstigt hur folk värderar varandra, har förutfattade meningar om varandra när man befinner sig i samma sits. Eller gör man det?

 

Jag är trött. Fysiskt och psykiskt så jag borde gå och lägga mig. Dock ska jag bara skriva klart min engelska rapport och kolla igenom min presentation tills morgondagen.

 

 


Life itself


Äru kär eller?

 

 

 

Idag sade jag till min vän "asså, jag vet inte vad det är med mig men jag har tappat aptiten. Jag förstår inte, det är skit jobbigt. JAg är jätte hungrig och längtar efter mat, men när det väl är mat vill jag inte ha. Jag måste tvinga mig i mat"

Hon stirrade mig i ögonen och utbrast "äru kär???!" med all världens häpnad. Som ett levande frågetecken, begärde jag en förklaring. "Ja, fattar du inte?! När man är kär har man ingen aptit eftersom man är så upptagen med att tänka på den man är kär i. Det finns inte riktigt en förklaring till varför, men det bara är så". Som vilken normal människa på denna planet, brast jag i gapskratt. Fastän jag skrattade åt påståendet, hade och har jag  svårt att förstå hennes påstående. Vad har kärlek och aptit för koppling??! Jag är varken kär eller har en tanke på någon annan. Däremot är jag stressad och trött, nervös och allmänt redlös.

 

Min vän är allt för go! och allt för underbar. Det är sådana stunder man behöver höra sådana roliga påståenden!

Guldvärt!

 


Idag föll allt hår av

 

KOllat lite halvt på en skräckfilm, gillar egentligen inte skräckfilmer. Men denna var interesant, dock blev den för äcklig att jag inte ville se mer. Zappade vidare och hamnade på den nya serien Body of pain. Helt OK serie än så länge. JAg var ganska ledsen över att jag missade halva Greys Anatomy idag!

 

Mår illa just nu. Råkade äta lax som inte var rensad från fjäll. Jag tyckte att det smakade lite väl udda..JAg mår jävligt illa! FÖr övrigt, lugn dag. Tröttsam dag. HUmöret drog upp när jag träffade kära vänner på stagg kåren och snackade skit, en eftermiddag bara sådär. Skit snack dvs. snack om ingenting egentligen. haha.

 


Normal dag

 

 

Idag har jag:

käftat med med människor(klasskamrater), agerat psykolog, karate sparkat i korridoren ett flertal gånger, skrikit,  svurit som Nigarafallet, kastat böcker, fikat, gått halvvägs hem, varit nervös, hoppat runt som en galning i klassrummet och utanför klassrummet, ätit kanelbulle, glömt bort att jag inte tål mjölk och druckit cappuchino, velat riva sönder mitt prov under provet, insett hur dum jag är, fått ledsamma sms, talat i telefon, ätit mat, velat strypa folk ink mig själv, känt ångest över prov, presterat dåligt, skrattat mkt, gått in i en stolpe, blivit arg och massa mer.

 

En mkt händelserik dag helt enkelt. Humörsvängningar, trötthet, lite glädje lite sorg. Ibland är jag allt för lustig.

hahahahaha, varför kan jag inte sluta skratta????

knäpp människa coming through


PS!




Watch the throne! Kanye West and Jay-Z.
Sjukt grymt!

Off


Nu låser jag ut mig själv från allt socialt nätverk de kommande dagarna fram till tisdag. Jag har inte gjort det jag skall, dvs plugga till fysikprovet.
Jag kanske borde ta en weekend utan mobil, facebook, fest och jobb. Bara jag, literatur och främmande palats.

hörs om några dagar

Siesta por favor!

 

Stillsam dag.

Jobba tidigt på morgonen. Simma. Stan för lunch med familjen. Låååång Siesta. Laga matpaj. Nu plugga.

 

Jag har vart helt utslagen idag. Hård kväll. Sen kväll. Det var. inte så kul.

 

Fan, måste plugga fysik. Fysik helvetet väntar

 

 


On a table


Fuckar ur. Getting loco. Spårar ur.

 

 

 


RSS 2.0