inga söta röda prickiga gubbar mer för iår!

Hejsan!

 

NU är jag hemma från jobbet! Inga fler jordgubbar nu förräns nästa år, om det nu blir så att jag står bakom ståndet. Jordgubbarna tog slut  tidigare än vad vår planering sade, så jag missade två arbetsdagar. Skönt det, men en liten glupp i plånboken det får hända. Sönt iallafall!

 

Imorse cyklade jag och bröderna in till stan. Lillbrodern skulle handla jeans (det blev 3 par) och jag skulle handla ny skolväska och löpskor. Det inhandlades bara ett par löpskor för min del. Ett par Adidas. 

 

Idag börjar Kalmar Triathlon. Jag skulle hjälpa till men kunde inte idag, men jag ska hjälpa till imon:) 

Snart ska jag till Amanda och sova där, eftersom vi ska upp tidigt båda två imon. Men nu ska jag duscha lite och fixa och dona innan jag åker! 

HA det gott!

Ciao!


a quick flashback

Hej,

fölåt för den dålig uppdateringen.

 

Så här har mina senaste dagar sett ut:

Tisdag: Städat och möblerat om vardagsrummet. Halvklart ännu. Hehe. MMen lite förändring har det blitt. 

 

Onsdag:Stan med Amanda. Mysig dag, åt glass och shoppade. Jag inhandlade en grå kjol och en svart body. Glad blev jag minsann! 

 

Torsdag: slappdag framl till 12.30 för då jobbar jag. JObbade dubbelpass. Helt okej var det. Ganska långtråkigt bara:) 

På kvällen blev det film med bröderna grus. The hangover såg vi. Best movie ever, säger jag bara!

 

Fredag: Jag har precis vaknat.Sitter och tittar på sim-VM. har  missat lite nu de senaste dagarna,:( Ska snart äta mat. Vid 5 jobbar jag fram till 21. Idag är det sista dagen som vi säljer jordgubbar så passa på!! 

PS. Det är kalmar triathlon idag och imorgon!

 

maten väntar.

Ciao!

 


Vilken flopp,flipfloppen gick till och med av!

Helsan kvällsmänniskor!

 

Jag har inte hunnit blogga idag så jag börjar med och beb om ursäckt. Jag och mina bröder har städat vardagsrummet och möblerat om.Dock är vi inte klara, men det kommer. 

 

Michael phelps förlorade idag på finalen, 200m frisim, mot tysken Paul Biedermann. Fy fan vad arg jag blev! Usch! Jag är fortfarande irriterad!! Stefan,min lillbror och jag slog vad. Han sa Biedermann och jag Phelps. Gissa vem som tvingas diska och torka borden, 150 situps, 100 armhävningar, 2min plankan, 30 dips, 30 kn'böj etc?! ÅHH!

OCH, jag kan verkligen inte fatta att Phelps förlorade, speciellt mot Biedermann som knappt har en startpall i sin hemstad. Ne fy! DUmma tysk(haha förlåt). Jag som verkligen ville att Phelps skulle vinna. Men å andra hand så förtjänar Biedermann endå ett VM-guld. Phelps har ju redan så många så det räcker! :)

 

ja,nu ska jag slappa lite!

Ha den fortsatt trevlig kväll som snart tar slut:D

Ciao


en skog med massa blåa prickar och mygg

Hola!

 

Ja, under tiden jag inte bloggat, har jag vart ute i skogen med familjen och plockat blåbär. Det var supermysigt! :) Hela familjen var samlad, vilket var länge sen. Alltid mysigt:) Efter blåbärs plockningen tog vi en liten promendad. 

När vi kom in igen, blev det middag och för min del glo på Sim-VM. Sarah Sjöström simmade final, och VANN och slog världsrekord! Helt otroligt! Oh käre pannkaka! Vilken tjej, och vilken acceleration hon har. Hon är en sån otroligt stark simmare. Fantastikst och se! 

 

Efter maten och gloandet, gick jag,pappa och Martin, min storebroder ut och övningskörde. Snacka om att jag var nervös och panikslagen när jag var ute i den stora trafiken. Jag klarar verkligen inte av trafik ljus, har fått en otroligt fobi just nu, efter flera trafikstopp och cpstörda bilister som inte kan respectera övningskörare och beter sig som idioter( förlåt för min fula mun, men så är det!) Jag får panik varje gång jag närmar mig trafikljusen och vet att jag måste stanna och därefter jobba upp farten igen. Usch. Jag blir så stessad när jag kör. Ne, fy! Ibland vill jag bara gråta och dö när sådana hemska tillfällen dyker upp. Nej, sluta!

 

Martin är hos simon, väntar på att han som komma tillbaka så vi kan käka glass och blåbär! mumsigt:)

För övrigt så glor jag just nu på Dexter, grymt bra program! En av favoriterna, nu faktiskt! :)

 


Let me introduce the newest lover


cheer up love

Knäckebröd med smör och ost, kaffe med honung och mjölk, multivitamin juice i magen. 

Mätt och belåten, oh ja minsann! 

 


pytteskinn,

Go morgan! 

 

Tv:n är påslagen, next bredvid laptopen, såklart!

 

Jag var uppe tidigt idag. Satte väckarklockan på kl 09. Självklart vill jag väl inte missa sim-VM. Phelps simmar 200m frisim idag! Anledningen jag gick upp för och kolla för att vara ärlig! :D 

Det såg mktbra ut, jag ångrar inte att jag offrade min sovmorgon för det! Det är så sjukt otroligt som han simmar och varje gång man tittar på hans lopp får man gåshud, eller pytteskinn som Caroline säger,haha!  Vilken man!

 

Jag sitter här och kan inte äns vänta tills ikväll då Sarah Sjöström simmar final på 100 fj. Det ska bli så sjukt kul och se. Och fort kommer hon simma minsann, det går inte att tvivla!

 

Annat än simning då,

Min älskade storebroder kommer hem till Kalmar idag. Han har vart i USA i 4 veckor och kom hem till sverige för 2veckor sedan. Nu kommer han hem till sitt rediga hem,säger jag. Det ska bli kul och se han igen:) och presenter vet jag att jag väntar, om nu får säga så? Det är inte därför jag älskar han så mkt, utan för att han är grymt bra på allt och alla sätt! JA! så är det!

 

Nej, nu ska jag fortsätta mitt gloande på sim-VM. Jag finns aktivt på Twitter! Follow me, gärna :)

 

Ciao


run till your pants drop

Hej!

Simningen på SVT slutade vid kl20. Det blev många världsrekord, som ex av Sarah Sjöström som slog världsrekordet på 100m fjäril lätt som en plätt, Italienskan Federica Pellegrini som gick under 4-minuters gränsen på 400m frisim etc. Ingen någonsin har gått under den 4-minuters gränsen som kvinna! Helt otroligt. Plus, hon var på hemmaplan, så snacka om jubel när hon kom i mål?! Helt fenomenalt var det att se! 

USA's herrar på lag simmade också väldigt bra. Inget förvånande dock. Dock lite roligt var det. Michael Phelps som inte simmade lag då de var kval fick simma vid final. Så han som hade simmat och gjort så USA kvalade till lagkappen blev petad och blev ersatt och Phelps som inte gjort ett ting! HAHA. Retande. Stackars pojke! Ja, herrarna där simmade bra. De låg efter i början, men drog lätt på i slutet och vann! Frankrike var tuffa dem med, och Ryssland. Och de andra..

 

Sveriges damer på lag simmade O.K. Jag hade förväntat mig mer, men konkurenten var hård. Holland var starka!

Aja, nog om simningen! Direkt efter simningen slutat gick jag ut och sprang mig en runda på 2km, på tjockt grus. Trodde jag skulle dö och svimma vid målgången eftersom jag inte är van vid att springa alls, men nej! Det gick överraskande fort och bra! Det flöt på och var inte det minsta jobbigt! Jag ökade farten de sista meterna rejält, och kände att jag kunde ha sprungit några km till därefter. Varför gjorde jag inte det? :/ Dumt.

Aja. JAg är nöjd, nyduschad och glad! Nu ska jag ut i trafiken och köra lite. Bäst så! Usch vad jag är rädd för motorstopp och trafikljus! 

 

Jaja, ha en trevlig kväll!

Ciao!


say s-w-e-d-e-n, sweden

Världsmästerskapen i Rom är igång nu igen på SVT. 3 världsrekord har redan satts, ett av dem av SVERIGE!

Sarah Sjöström! Helt överlägsen var hon, så sjukt snabbt gick dt! Vilken teknik hon har! SJUKT! OCH accelerationen är sjukt stark. Notera att idag bara var semifinal. Finalen går imorgon! Jag undrar hur mkt snabbare hon kommer simma imorgon på finalen. Oh herre sko!

Hon är ju så sjukt lugn också. HOn ser inte ett dugg trött ut efter hennes världsrekord. Vad fan är det denna tjej äter?

Fenomenalt!

 

Jo, Stephenie Rice från Australien, nu f.d rekordhållare i 200m medley. Fy bubblan vilken stryk hon fick av Amerikanskan Adriana Kukors, som nyligen slog världsrekordet med 1 sekund! 

 

NEJ! En av mina favoriter, sydafrikansken Roland Shoemann - som liknar en svensk,haha är utslager ur 50m fjärilsim! Han var ju mästaren, och nu är han utslagen. FY FAN!  blä.

By the way, tyskarna är ju för fanken duktiga i simning. Det var förvånande, och nytt! 


nu får alla akta sig där ute i trafiken!

Nu har jag tittat klart på simning, kval. Så tänkte bege mig ut i trafiken nu och köra lite med pappa. Det behöver jag verkligen, så som jag kör! Dvs, som en kråka! Får panikångest varje gång, blir hyperstressad. USch!

 

Aja, vi hörs när jag kommer in igen! Ha en fortsatt bra förmiddag hörni! :) 

 

PS. Ikväll kl 18 är final, simning på SVT. Glöm inte och heja på Sjöström och damlaget!

 

Ciao 

 

 


in med sjödin ut med stymne. Nej,stackars stymne.

WOOHOO!

Sveriges damer är till final på 4x100 frisim.

Vad hände med Peter Stymmne? Han sumpade det,stackars gubbe! Simon sjödin häpnade verkligen! Ojojoj! Han simmade grymt, men Stymne? Vad fan. Vilken ursäkt med,haha lol!

 

Stymne spräckte 2 laser baddräkter, sveriges ny simdräkt. SVINDYRA, kan jag tänka mig. Så han fick ta en gammal landslagsdräkt. So? Skyll på simdräkten lagom mkt! Det är inte dräkten som avgör vilken tid och hur bra man simmar. Det är en själv, hur hårt man tränat etc. Så, dålig ursäkt tycker jag. En svindyr simdräkt påverkar bara psyket. Aja, lätt och säga för mig, som dör på ett syra pass! Nåja.. Stymne gjorde ett sisådär lopp iallafall. Huvudsaken är att han inte svek laget totalt och ja vem vet,hoppade av? Ne... Det var ett bra lopp iaf av herrarna. En tiondeplats. Helt O.K.

 

Ikväll är det final. Sjöström simmar, och damernas lag. Ska bli spännande och se. Damerna har den fjärde bästa tiden på lag. Nu får man hålla tummarna för en tredje plats! :D

 

Herrlaget, 4x100 fri.

 

 


stackars sjödin

NU simmar sveriges herrar lag 4x100 frisim.

Upp till Simon Sjödin och slå häpnad! ..eller besvikelse.. nee..?

 

Dem simmar bra! Stefan Nystrand öppning var bra! Nu gäller det att hålla tempot!

Snart Sjödins tur. Dem leder

 

 


HEJA SVERIGE

Har suttit hela morgonen och glott på VM. Sveriges simtrup imponerar, speciellt damernas lag på 4x100 frisim! 

Phelps har inte simmat ännu,men snart! Jag längtar. Imorgon simmar han, då är jag på plats framför TV, :)

JO, Sarah Sjöström har simmat otroligt bra idag, jag är inte så värst förvånad. Final på 100fjäril, häftigt! Oh ja! Och hon var inte mkt ifrån världsrekordet. Det ska bli spännande och se nu ikväll, då finalen simmas.

 

Nu pågår herrarnas lag. Sverige simmar näst sista heatet, dvs fjärde. Jag väntar ;)

 

HEJAHEJA! !

 

Insimning imorse.Stadio olympico, Italien, Rom.


the fish on land, with human feelings and behaviour

Michael Phelps är min Idol. 

Han är grym, han är cool, han är verklig, han är han.

Jag gillar den mannen! 

Och visst, ser han bra ut! ?

 

Vem är din idol?

 

 


Jag är inte vaken längre, eller? vad händer?

Go kväll!

 Sitter och lyssnar på Lifehouse, underbart bra! och tänker. Jag vet dock inte vad det är jag tänker på, jag bara tänker..

JO, vet att jag har ont i huvudet nu. Usch. Det är något fel med mig, jag har haft huvudvärk i några dar nu konstant typ. Fy!

Imorse, eller rättaresagt i förmiddags var hela familjen ute på stan och vandrade runt på marknaden. Dock tog marknasturen väldigt fort idag, fanns inget interessant. Mest godis. Ja, så vi begav oss till storaffärerna istället, bla. Stadium där jag köpte en ny bikini -en bandlös, som jag ska använda som träningsbikini under lägret i augusti, J&C m-fl. Efter en stund tog vi en glasspaus. Jag fick bestämma vad för glass det skulle bli så jag tog mjukglass från Mcdonken. Den är så otroligt god, dock ahr den blivit dyrare nu?! Najnaj,nein bra! En liten vanlig mjukglass kostar nu 10kr, vanligt fall kostade den 7kr? Vad händer egentligen? Aja. Jag bjöd på glass denna gång,så dt känns bra. Mamma, pappa och Stefan blev glada iallafall! :)

 

Efter glassen fortsatte shoppingturen, dock inhandlades inget mer. Vi begav oss till Maxi för att handla. Jag och stefan köpte godis,hehe! Därefter gick jag direkt till jobbet- sälja röda gubbar fram mot kvällen. Många fotbollskillar kom in, roligt! :) En söt liten pojk kom och sponsrade mig, 50 öre. HAHA! gulligt värre. 

Säljandet gick dock segt. Inte så mkt kunder längre. Lustigt, vad händer? 

Ja, det vart en mysig dag! Lite seg ibalnd med bra! Nu ska jag fortsätta njuta av Lifehouse och borsta tänderna. Jag är trött!

 

Ciao mates!


ring igen vet, då svarar jag, jag lovar

God morgan!

 

Vaknade väldigt tidigt idag , pga av att min chef ringde men jag hann tyvärr in svara. Typiskt mig. Dem ringer alltid vid perfekta tillfällen då jag inte kan svara, som när jag sover, när jag är i vattnet etc. Typiskt som sagt.

De i kontoret tänkte fråga om jag kunde ta extra pass på jobbet. Men eftersom jag inte hann svara fick Josefin passen. 

Ja, den sötnöten får jobba extra,mohaha! :)

 

Nej nu ska jag äta lunch med familjen,därefter ska hela packen åka in till stan och gå på marknad. Idag igen, jo jag vet! :)

Vid 16.45 jobbar jag, då säljer jag jordgubbar på Maxi! Kom gärna förbi!

 

 


Milk n' coockies

Jag har tänkt på en sak..

Den nya ballerina, ballerina choko, är inte god. Den vanliga ballerina är mkt godare.

Jag och min lillbroder åt ballerina choko för nån dag sen och den var verkligen inte god, enligt mig.

Enligt min bror var den god. MEn för mig, nej! Jag tycker egentligen inte om ballerina kex så värst mkt, föredrar då hellre coockies. Men oftast när jag äter ballerina,vilket är väldigt ovanligt,tycker jag den vita överdelen är godast,hehe:)

 

Dock, ska jag säga att milk n' coockies är det bästa! Vi körde på milk n' ballerina choko. Mumsigt!

 

Vad tycker du om den nya ballerina? God?

 

 


kort och kort, eller?

Hej!

SKa fatta mig kort om dagen:

 

-lunch med familjen.MKt gott!

-Marknad i Kalmar stad,centrum med mamma och pappa. Sprang på massa goa vänner! Kul och se dem igen,ska jag säga. Älskade människor:) 

-Köpte ett par solbrillor på marknaden. Ett par svarta wayfares-modells brillor. Mumsiga är dem!

- Blev jätteyr när pappa och jag var på banken för att fixa mitt bankkort som är dum! Inte kul alls,blä. Trodde jag skulle svimma. Jag hade ätit, mkt! och druckit juice till lunchen. Lustigt.  Slutade med att vi fick åka hem eftersom jag mådde illa som nilla!

-Mamma och jag köpte godisremmar medans vi väntade på pappa som gick och hämtade bilen. Jag kunde som sagt inte röra mig för då skulle hela världen snurrar runt som en tornado. Godisremmarna fick mig att piggna till lite iallafall. Jag valde sur blåbär och sur rabarber. Dem var inte så goda. VÄLJ INTE DEM, tycker jag.

- åkte hem,slappade och åt skräp som nachos(hihi) och sen mat. Satt och diskuterade sveriges ekonomikrets med pappa och Stefan vid matbordet. HAHA!

-Slapp

-Promenad på 3km därefter löpning 2km.

-dusch. K A L L D U S C H. MUMS.

-Fullkornsknäckebröd med lätt keso och kryddor på.Sväljdes ned med två glas vatten.

-snart sängen.Nu, TV och data:)

 

Vilken dag va? :) Jadu!

Hur var er dag?


Michael jackson är min morgon

God morgan!

 

Nu är jag vaken,hihi! Sitter och väntar på lunchen och lyssnar på Michael Jackson. Härlig morgon. Lustigt att vakna så tidigt när jag har sovmorgon! Men ja, jag vaknade först av att min farbror ringde till min mobil, därefter att pappa väckte mig och frågade när jag jobbade! Hmm!

 

Ja, det är strunt samma vilket. Jag ska äta snart och sen ska mamma, pappa och jag ut och promenera till en second hand butik och därefter ska mamma och jag ut i skogen och plocka blåbär! :)  Mysigt!

 

Ne, jag tror nog jag springer in till köket och hjälper till:) Alltid kul och hjälpa till med matlagningen.

 

Ciao!


en dyr böna

PS.

Idag åt jag mitt livs dyraste choklad, än så länge av det jag levt! En tunn mörk choklads platta med karamelliserade nötter. Chokladplattan hade väl en diameter på ca 5 cm, tjocklek på 0.5cm, om inte mindre? Det var ingen smak av karamelliserade nötter kan jag lova, kände bara smaken av kakao. Den tunna sak kostade mig 7kr. Bara för den.

 

Och saken är att, den var inte äns god?! 

Menmen. 

Egentligen, det var inte så farligt. Kul och testa. Nu vet man att man inte ska gå in i den chokladaffären. Lika bra med Ica! :D

hehe


Den lilla staden Öskar

God kväll säger tröttern nr 1!

 

Ja, dagen har spenderats i Oskarshamn hos käre vännen Klara. Supermysig dag har jag haft, mkt skratt och stoj:) Hon visade runt typ hela Oskarshamn, vi gick på deras s.k. centrum(stan-galleria. Den var jätteliten), bakade kladdkakstårta till hennes pappa som fyller år idag, promenerade,fikade ute i stan, pratade en massa och hade det allmänt trevligt! :) En hel del hann vi göra, kan man allt säga! En helbraig dag har det vart! 

 

Jag är aptrött just nu, och har ont i skallen. Mår typ illa och är yr. Så det kan itne va bra. Kanske för mkt socker jag fått i mig? Eller? Usch, vad jag mår illa!

Nej nu tror jag, jag går och lägger mig. Blir ju inge bättre av att sitta här och må dåligt, lika bra och sova bort det!  Hoppas ni också haft en bra dag. Så hörs vi imorgon, då är det chill som gäller för min del( iallafall det jag tänkt)

 

Ciao mates!

 

 


Nu flyttar jag ut!

Nu, äntligen har jag flyttat ut!

 

USCH! vad skönt. Ut från simhallen. Lönrapporten inne,inga simbarn resten av sommaren, skåpet tömt, badmössan spräckt, inge klor förräns i augusti och inte en endast tå ska sättas i simhallen på närmare 1 månad! glader!

 

Jag saknar inte det minsta.. inte än iallafall!

 

Fri Fri Fri !


det regnar människor ute på stan.

God dagens eller ja god kväll snarare!:)

 

Dagen har vart finnemang förutom det tråkiga vädret då! Vaknade,åt lunch, pratade i telefon och sen hopp upp på cykeln och trampa mot staden. Det blev lite shopping med min käre vän Johanna. Mycket trevligt var det! Shopping-glass-och regn. Kan nog inte bli bättre! hehe!

 Det vart mkt rea nu inne i stan. Jag inhandlade ett par marinblå chinos och ett vitt linne med svart-silver-grå tryck på Gina Tricot. Dem funkar bra både till i höst och nu i sommar! Smarrigt smart tänkt, kom jag på nu! hehe;)

 

Jag har precis duschat och bytt om till myskläder. Nu väntar bara lite mat i magen och några telefonsamtal från brodern i Stockholm och vännen i Oskarshamn! Mys.

 

Vi hörs senare mates!

Ciao!


kings of leon -lion-leion-lejon..

 

Värt att slösa 4 minuter på och bara lyssna och njuta!  

De är bra. Här är en av deras alla braiga låter. 

Enjoy mate


ful i munnen, jo så kan det gå ibland

PS.

Förlåt för mitt fula språk och alla svordommar som dök upp.. :)

 

Jag blir så fruktansvärt ful i munnen när jag är och blir arg, frusterad, stressad och ja allt möjligt. Mitt sinnne nästan bara exploderar av allt möjligt. Jag får väl börja lära mig hantera det. och lugna ner mig och hålla igen alla fula myror som sprutar ut ur min käft.

 

Jag är olydig. Min pappa skäller jämnt på mig om mina "fina" ord som sprutar ut vid alla mina "braiga" dagar. 

 

Man ska vara fin i munnen. Det är därför man slipper få munnen tvålad! 


fy faraos falukorv vilken jävla dag!

Go kväll!

 

Dagen har varit lååång! Jag har mestadels slappat och gjort intet. Glott på TV,film, övningskört med far, lagat mat med bror och degat. Har inte mått så brba idag heller. Haft huvudvärk, vart trött och seg. Inte kul!

Övningskörde med pappi. Inte kul det heller! Jag HATAR att köra bil just nu, jag menar det verkligen. JAG HATAR KÖRA BIL! Notera hata. Hata är ett starkt ord, och det smälter in bra vid just bilkörning, enligt mig. Jag blir så stressad när jag är ute på vägarna, och får motorstopp och shit! Det är så himla frusterande. Jag, super stressad och nervös- jävlans bilister som kör som jävla galningar eller tutar och skriker- bilister som tutar och tror att de som övningskör KAN köra-handledaren bredvid osm blir galen- bilisten själv som blir galen och hyperventilerar- etc. Ja ni fattar..tror jag.  Jag kan bara inte, det går inte. Jag brukar inte tappa viljan och drivet så fort som nu. Det går inte mer, jag kan inte, jag vill inte. Jag är rädd att jag aldrig kommer ta körkort. Och det gör mig så jädrans ledsen, för jag har verkligen inte kraft kvar att köra en jävla bil utan att få utbrott!  Frusterande och hemskt!  Jag känner att jag nått botten angående bilkörning. Och det gör att allt övrigt blir mörkt.. Jag antar att jag är feg.. och en dålig bilförare.

...

 

Jo, nu ska jag dra upp mungiporna! Min älskade storebroder har kommit hem från USA, eftter 4 veckor! Hann prata en gnutta med honom, dock inte mkt som jag nämnde. Han somnade vid luren:S Så jag lät han sova:)

Snart kommer han hem till Kalmar! Det ska bli trevligt! Då får jag mina converse han köpt till mig, vilket jag är jätteglad över! :) ..och att han kommer hem, så hela familjen är samlad igen vid matbordet och har det trevligt. Det gillar jag. Det skulle jag aldrig byta ut. Att umgås med familjen!

 

Ja, jag hoppas er dag har vart bättre än min! Ska ägna en liten stund med och chatta med min klassbuddy marcus. En lustig filur:)

 

Ciao!


fladdermus mannen

Batman nananananaaaa baaaatman

 

nanananana batman! 

 

Kanal 6. NU,ikväll,idag, lördag! 

Batman blir aldrig tråkigt.Hur gammal man än är och hur många gånger man än sett det så älskar man det! Iallafall jag :)

 

Jag älskar batman. Jag var batman när jag var liten, och jag kommer alltid vara batman! nanananaa batman-girl.

 

 


inte mkt gjort men endå kommer mynten rullandes. Bra!

Halloj!

 

Sent inlägg, men ja, något i allafall eller hur? :)

Dagen började med att jag steg upp ur min sköna säng kl 11, senast hittills på 4 veckor. Det var underbart! :) Hoppade över frukosten och gick direkt på lunch. Därefter, vid 12-slaget hoppade jag på cykeln och trampade iväg mot Maxi för att sälja bär. Egentligen skulle inte jag jobba idag, jag skulle egentligen jobba nästa fredag, men icke sa nicke. Någon har slutat jobba och ytterligare en ska flytta så då fick dem hitta ersättare. Ingen kunde så jag var snäll nog och sa Ja. hmm...

Jo, det blev dubbelpass för mig, dvs 8h jobb. Det var inte så farligt som det låter. Väldigt slapp dag, inte många kunder alls, inte mkt bär heller. Jag satt och åt bär,godis, läste tidningar, sjöng, glodde på förbi passerande människor, pratade med några bekanta som kom förbi och hade det allmänt tråkigt. Ja, som sagt jag får betalt så det gör inget. haha!

 

När jag kom hem, väntade en hemmagjord hamburgare. Den var riktigt mumsig ska jag säga!  Nu väntar TV:n och en slapp kväll. Imorgon ska dagen spenderas med Amanda! Slappt! mums

 

Ha det gott!

Ciao!


kalmar i malmö- jo exakt

 

Albin Hjortryd och Martina Johansson ( killen på bilden och den brunhåriga tjejen längst höger,yttersta)

är i Malmö på Sum-sim! Gud vad fuskigt, även om det innebär träning nästan varje dag under lovet, dvs hårdträning så är det fuskigt. Sum-sim är en tävling man vill gå på. Kval och allt. Svårt att komma med bara. För mig..

 

Sum-sim, bland sveriges största simtävlingar där duktiga unga simmare träffas och tävlar mot varnadra. Typ mini SM. Jo så är det!

 

Dessa två kalmar simmare är uberduktiga, så det lär gå bra hur som! :) 

Heja HEJA!


just go away, please?`!

Ne, fy!

 

Jag sitter här med laptopen och tv:n påslagen (burn notice på TV- helbraigt!) men endå kan jag inte sluta tänka på att sommarsimskolan verkligen är slut?! Det har redan gått 4 veckor. Så otroligt fort har det gått.

Det blir inge mer tidiga morgonar, cykeltur på 4-5km varje morgon kl 8, dusch varje dag etc. Det känns så jädrans skönt! 

 

Jo, en väldigt trevlig och supergullig arbetskollega - Caroline, har lämnat käre kalmar och åkt hem till Markeryd. Därefter åker hon förhoppningsvis till Norge och jobbar och ytterligare därefter åker på en långsemester i Asien. Fy vad jag kommer sakna henne! Hon är så otroligt rolig och snäll! Omtänksam med! En otroligt underbar människa! 

 

Ne, usch. nu blir jag sådär känslomässig med..

Ne nu ska jag sluta! 

 

Ciao!


back on track

Hej igen!

 

Ja, jag har vart dålig med uppdateringen den senaste tiden. Väldigt dåligt faktiskt!  Jag har jobbat och haft fullt upp,samt vart jätte trött pga av all jobb. Det har vart fullt upp med simskolan. Men idag har det gått 4 veckor,så nu är det över för detta år! :) 

Jag känner mig både superglad och lite ledsen. Det har vart superroligt med simskolan fastän vissa barn var jättejobbiga etc och halvtaskiga föräldrar. Men jag kommer sakna dem alla, varenda en! Det är så otroligt roligt att se barn som från början inte alls kan simma, men sen kan det. Att de hela tiden visar sina framfötter och tar nya kliv varje dag! Jätteroligt!

 

Idag,som sagt var det simavslutning. Vi lekte "hajen", det är typ som under hökens vingar fast utan färgerna då. Därefter var det ett hopp från kanten,simma 5m, diplomutdelning, godis, uppträdande från oss tränare( vi spelade upp en saga om badvett,livräddning etc. och visade dvs simmade alla simsätten. Vi körde ett medly lagkapp)´. De äldre barnen gjorde det samma,dock fick de simma med kransar av Ek eller Pil,beroende på hur långt de klarat på märkestagningen.

 

Vid lunch cyklade Matilda, Hulda, Stina, tobbe och jag in till byttan och lunchade. Jättegott var det! Det blev grillad lax och friterad potatis, rökt aioli och sallad. Efter lunchen tog vi en kaffe,satt och pratade och hade det allmänt trevligt.  Efter lunchen drog vi vidare in mot cityn och åt jordgubbar och var inne i affärer. Så ja, en mysig dag! 

 

Nu är jag hemma, fri från simskola, sovmorgon och slapp! Det är bara jordgubbar kvar,därefter åker jag på semester! :D

Förhoppningsvis.. hehe.

 

Jag hoppas ni haft en bra dag! Eller?

 

Kram.

 

 

 


The king of pop- history

Det går en dokumentär om Michael Jacksons liv nu på SVT.

 

Interessant. Tycker bara den det är tråkigt med all hysteri i median om Jacksons död. Ingen hjärna, inte hans rediga barn, kremering, familjebråk etc. Låt mannen va!

 

Han förtjänar fred, lugn.  Michael Jackson sa det själv i dokumentären, då ett klipp visades då han blev intervjuad av Oprah W.

" Det är jobbigt med all media som tar över mitt liv. Jag kan aldrig slappna av. Det sägs så mkt om mig som inte stämmer och det sårar mig. Folk får en annan syn på mig, vilket är den falska synen.  De vet inte den rediga jag.. och det sårar mig." 

 

Han är död nu, så låt mannen va ifred! Låt han vila. Hans privatliv angår inte oss.  

Varför älskar vi honom mer nu när han är död och inte då när han levde? Varför kritiserade och talde vi illa om honom när han fanns?  Media, människor, hans fans, ALLA. ?

Varför uppskattar man inte någon och visa kärlek när människan lever? Varför vänta och visa den sen, när människan inte finns längre?

-Dumt! Älska och uppskatta de som lever. Älska hela tiden. Det finns tillräckligt med kärlek. Den tar itne slut precis! Aldrig

 

 

King of Pop! 

 

 


kex-mums

Har jag sagt att Icas hallonkaka med vaniljcream är god?

JÄTTEGOD, till och med!  Den är som singoalla kexen, fast från Ica då. Smakar detsamma, bara priset som skiljer!

Smaka den! Jag lovar, den ÄR god! Jag är ganska petig när det gäller kakor. Jag gillar bara coockies. Äter inte andra kex. Men dessa var verkligen goda. Finns även med nougatcream, dem är som ballerinakexen. Dem var helt OK. Jag är inge större fan av ballerinakex. 

 

Pris:

Hallonkakan m vanilj: 11kr på Öland

Nougatcream: 10kr på Öland

 


Ölandet, där jag för all tid vill vara

Hej!

 

Nu är jag hemma, från Öland! Det har vart jätte kul och trevligt! Vi tog cykelbussen över till öland, var där hela dagen. Supermysigt var det! :) 

Vi gick av vid Möllstorp, cyklade vidare till Färjestaden och var där. Först åkte vi in till Köpcentret och shoppade, därefter gick vi in till Ica och handlade fika och cyklade mot havet.  Vi åkte till talludden. Hur mysigt so m helst. Dagen har vart superbra,mer kan jag inte säga för det har vart så underbart mysigt och roligt! :)

Jo, såg en upersnygg kille vid havet! Han var otroligt snygg, ojoj! :D (stort smile). Öland har snygga killar miAnsann! (haha)

 

Jojo.. Vi badade. Det var 20 grader i vattnet, vilket jag tyckte inte stämde! DET VAR APKALLT! Vattnet var fint,likså botten och utsikten! Jag älskar Öland. Det är så otroligt fint där! Sanslöst!

 

Nej,nu ska jag sova, Imorgon blir det att gå upp med tuppen coh åka och jobba! Smågluttarna ska lära sig simma och jordgubbar ska säljas!

 

PS. Köpte en jättegullig blommig bomulls tröja idag i Öland. Den gillas mkt! Bilder från Öland kommer! :)

 

Natti natt!


destination - öland

God morgan!

 

Jag är uppe tidigt idag! :)  Idag bär det av till Öland med Amanda. Jag ska bara äta frukost, borsta tänderna, packa och byta om!  Wihoo, detta ska bli skoj! :)

 

Nejnej, nu ska jag mot frukosten"

 

Hejsvejs!


eve

god kväll! :D

 

Sitter med laptopen i knät, takfläckten på och TV påslagen. Usch vad jag suger åt elektricitet!

Nåja. Det är lite kyligt i rummet, vilket är underbart! mohaha!

 

Jag har hunnit, komma hem från jobbet(självfallet), äta en sen middag, glo på tv, fika, ocgh tvätta fötterna, nu ikväll.

Jag är glad. Imorgon drar jag till Ölandet med käre Amanda! Cykelbussen-mums. En heldag på öland, oh yes! :)

 

Jaja, vi ses imorgon! Ha det gott

 

kram


värmeslag,typ

God förmiddag! ..säger man

 

JAg har haft världens sovmorgon idag. Vaknade vid 13, varm och irriterad. Det är så fruktansvärt varmt! Jag vet inte varför jag klagar men värme är inte alltid positivt. För när det blir för varmt blir allt bara jobbigt..Jaja

 

Gick upp, borstade tänderna och åt lunch. Nu sitter jag här. Det regnar ute. Nästan, tack och lov!  Vid 17 ska jag till jobbet. Dax och sälja gubbar! 

 

Nej, nu ska jag chilla lite innan jobbet! 

Ha det fint


Onej,icke är det färdigtänkt här

YEEEEEEEES! 

 

Kom på ytterligare en sak: 

 

Det är helg, och jag har aldrig varit så glad över det". Helg för mig nu, betyder sovmorgon! Dvs, sova hur länge jag vill! SÅ guttt, så jag nästan dör. Jag är trött som ett as, och helg har aldrig satt bättre.

 

NEJ, kom på en sak till:

Jag har utegångsförbud. :(

Men det löser sig, det måste göra det! NE strunt samma( för tillfället), det är helg. Nu ska jag njuta av helgen, fasten jag ska jobba på lördag kväll. Det är bara på lördag, resten av helgen blir chill-i-dill-fill.  Mumma på det ja!

 

PS.Jordgubbs försäljningen går bra, Jag har ett hårt grepp om det nu! Det känns bra. Gubbarna har nog aldrig smakat så goda som dem gör nu! :)


som smält choklad

Jag vet att många lär banka skallen av mig nu när jag säger detta :

 

- Jag är glad att det började regna idag, och jag är glad att det kommer fortsättanästan resten av nästa veckan. Jag har känt mig son en smält chokladbbit de senaste veckorna. Värmen/solen är verkligen på hugget!

 

Jag är nog dum och helt bäng i huvudet nu, tänker du. Men tänk om. Det har vart så fruktansvärt varmt de senaste veckorna att man smälter snart! Så nu, men lite regn, lite mer kyliga vindar etc kan man äntligen svalka sig lite, innan solen och värmen drar igång igen! Plus, nu minskas risken för skogsbrand! hhehe! 


SM - svenska sim mästerskap.

JO, glömde säga:

 att SM pågår nu i linköping! Massa svenska rekord slås, och alla simmar snabbare än någonsin!

Hade vart kul och va där och se allt!  

 

Kom på en sak till:

Detta kanske inte är så interesant för er? För jag menar, varför skulle det? 

Haha! 

 

 

Jag är konstig 

 

Insim, kl 9.30, första passet på SM. Snacka om fullt ös där! Folket ser nervösa ut. Kändispackat med, kan man säga.

Therese Alshammar, Stefan  Nystrand, Lars Frölander, Sarah Sjöström, Josefin Lillhage etc.


skalet sprack till sist. Där ser man!

Hej, eller menar god kväll! :)

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag nu. Jag vet att min ursäckt som snart kommer ploppa ut är helt dum. Men jag har varit jättetrött och lite smått sur ibland. Mestadels pga av trötthet, så ja, jag har inte orkat göra mkt mer än tvingat mig upp på morgonen, cykla till jobbet, jobba, äta, glo på tv, bada, sola, slappa och återigen äta!  USch, jag låter så deprimerad, ffy!

 

Sommarsimskolan går bra. Jag har kommit på att jag har tröttnat så in i skogen på att varje morgon åka in till simhallen och se samma busiga och jobbiga barn, och inte minst föräldrarna. Nu när man väl börjat komma barnen närmre och lärt känna dem mer nu så börjar de öppna sig allt mer. De busar, skriker, gör som dem vill,kramas, pratar, skrattar, berättar om deras kompisar och djur, ja vad vet jag, jo allt mellan himel och jord pratar dem om. Det känns  och är både positivt och negativt. De börjar visa sitt rediga jag, och det gillas. Men allas rediga jag är inte alltid den finaste. MEN, jag är glad endå. Det är kul att lära känna nya barn, de är så spännande. Att se dem utvecklas och göra framsteg är så otroligt roligt!  Vi har blivit som en familj. Och det känns roligt, och bekvämt! :)

Att de är jobbiga och busiga, ja.. Vad ska man göra åt det? Jag är själv busig, och jobbig. ..och jag är också ett barn.. Barn är jobbiga och busiga. Det ligger i deras natur, det är normalt. Barn som inte är jobbiga och busiga är inte normala.

hehe.

 

Man må tacka så jätte mkt för det underbara vädret! Det har vart stekhett nu de senaste veckorna. Det gillas mkt! Sums up för det! 

 

Jo, jag känner att jag måste ta mig i kragen snart och ta på mig joggingskorna och bege mig ut på en löparrunda! Jag har sagt det miljontals gånger men inget blir av" nEJ NU MÅSTE JAG SKÄRPA MIG! jo"

 

 


RSS 2.0