HP i röven!

Sitter i skolan och är arg som satan med en jävla järnspik på foten!
Skriver min matterapport. För knappt 30 min sedan försvann alla mina illustrationer och beräkningar. När allt det försvunnit dog datorn. Det var en nyinköpt jävla laptop jag satt med, helt otroligt alltså! den dog! Mitt arbete dog! Jag dog! Helvete!
HP datorer är skit. Jag avskyr dem just nu. usch!

Så nu gör jag om skiten igen. woho...

Ska käka, sen simma, sen plugga satan av mig och sova. Verkligen sova.  Behöver sova.



Min sista muntliga presentation i Engelska B handlar om Queen Victoria!
Vilken otrolig kvinna!



Masterpies

 

Min lillebrorsas mästerverk!

Det är ett nattduksbord.

Fy vad duktig han är!!


Sleeping tonight?

 

Queen Victoria och jag ska spendera kvällen tillsammans, även körkortsboken och andra världkrigsmännen. .

Just, matten får jag inte glömma!

 

 

 


It's Mom's day dude




Åh, attans! Jag har inte gjort något eller gett min mor något på denna kära dag! Åh, mor älskade min, världens bästa! Egentligen firar inte vi mor eller fars dag, men det är alltid trevligt att visa extra uppskattning till sina päron! :) Jag får hitta på något fiffel till min käre mor:)




Steker i Stek




Helgen har spenderats inne i en stekhet simhall med Smålands snabbaste unga simmare! Simiaden Final det vill säga. Fy vad duktiga alla var, och massa personliga rekord slogs! Nästa och sista simtävlingen för mina simungar blir i Ljjungby, utomhus, långbane. Åh! Jag hade också velat simma och steka, jag ska bara med och stå vid kanten..
Senast jag var i Ljungby var jag en plutt.. Tider det, haha!

Just nu är jag stört trött, inget av mig funkar riktigt! Men jag skriver trots det min engelska artikel och kör på hög musik. Skönt.



Efter sommaren lägger jag undan min badmössa, simglasögon och baddräckt. Känner mig gamal och måste gå vidare.  Jag är fortfarande osäker för att jag älskar alla mina galna simmarpolare! Men just nu känns det rätt, det känns bra!

Jo, en rolig sak, min faster från Australien besökte mig på jobbet igår. Rolig surprise! :)

the top of the tip

 

Jag tror jag bryter ihop snart. Jag pallar inte med mitt svenska/historia uppgift mer. Enhet 731 är för tungt för mitt psyke och i helhet. Jag kan inte sova, och jag har inte börjat skriva. Jag vågar inte gå in i mina egna tankar mer än att jag känner mig otroligt äcklad över det jag läser. Jag har läst om mkt, mkt historia och mkt krig och annat hemskt, men detta toppar allt.

Innan jag tog mig an detta projekt var jag 98% säker på att jag var resistant över grymheter som passerat genom vår historia, men icke sa nicke!

 

Min lärare och många andra som inte läser om skiten jag läser, säger

"det är nyttigt att läsa om sådant liknande."

 

Jag motsäger inte, men jag måste tillägga att det är psykiskt påfrästande och otroligt påtryckande i alla hörn och kanter. Nyttigt och nyttigt, men till vilket pris om vi nu resonerar mänskligt, dvs egoistiskt?

 

Dessutom är engelska läraren en satmara doppad i djävulens röda sås. fy och usch du förstör mitt liv

 


yum kinda

 

Vi gillar det hunkigt punkt

 

 


Dinner?

 

winner winner chicken dinner.

 

I feel more like the chicken dinner than the winner. Fuck! thats not good at all. Fucking bad. Bananas. Chicken fajitas bad!

 

I sometimes wonder when the cards are going to turn, or if it's just ment to be to fail. No it's not!

It's me.

 

First step:

admitting.

Second step:

Accepting

Third and last step:

change it or find an other way.

 

I like to wish. I like to dream. I like to win. I hate to lose.

 

 


I want my fucking apple

 

 

The apple of the eye, oh yes dear you bet it is!


Ball till you fall

 

 


Vila får du göra sen!

 

Lycka är när man inte misslyckas.

Lycka är när man blir kär

Lycka är när man blir älskad av någon, omtyckt, omhändertagen

Lycka är minnen

Lycka är lycka.

 

Jag vet inte om jag är så värst lycklig just nu. Jag har ett kemiprov kvar och 5 inlämnigar innan jag tar lov plus massa annat vid sidan om det jag nyss nämnde. Ibland funderar jag på varför jag inte kan ge upp? Det är såjävla svårt. Vrför är det så svårt?

Kontroll freak? Eller är det bara så att jag vet att jag kan men inte orkar. Jag hatar lathet och just när man inte orkar. Orka finns inte. Inte i min värld, men endå präglas jag utav det ständigt.. .

 

 

 


I can do this!





Det är mkt nu.
Jag är täppt i näsan och stressad. Trött för den delen med. KOm igen nu!!!! kom igen!

Min älskade storebror fyller år idag. Jag älskar honom för att han är så grymt bra.
En sak är jag lycklig över nu i all hög med skolböcker och ledsen min över allt som topping, är att jag har så otroligt bra bröder!

Det vattnas i mummen



DinSko 599:-

Såg dessa idag när jag och lillbrodern var ute på stan i jakt efter skjorta och kavaj till herren Stephan(lillbrodern)
Kunde inte sluta dregla när ajg såg dem och när jag testade dem! ! Super sköna och super heta!




Platå skor, sandaletter DinSKo 449:-


DinSko 299:-

Vad har jag gett mig in på?!


Minns ni att jag nämnde att jag har en fördjupningsarbete i Svenska B och historia A invävt och att jag hade valt att fördjupa mig om Josef Fritzel?
Jo, det visade sig att han var upptagen, så jag fick lägga massa extra energi och tid på att hitta ngt nytt att fördjupa mig i inom 1900-talet. Efter att ha läst om en liten "visste du att- text" i Allt om Historia om en otroligt mörk del av Japans historia samt fått höra av min bror om liknande process i Tyskland, valde jag att läsa vidare om det.
Mänskliga experiment under andra världskriget, mest fokus på Tyskland  och Japan= enhet 731 är mitt fördjupnings ämne.


Efter att ha gjort lite research ångrar jag mig ganska mkt för att ha valt ämnet. . Jag var nära på spy i skolan och faktiskt gråta när jag satt och läste om det. Det är så jävla äcklilgt och stört att det inte finns! Jag vågade mig inte på att söka på bilderna på google, utan text var nog för att få mig att spy direkt på plats.Men trots min allt nyfikenhet klickade jag på bilder på google nu ikväll och tack käre älskade Gud såg jag inga allt för hemska bilder utan mest annat internet skärp. Jag vill inte söka vidare för att få fram de rediga bilderna, det vågar jag icke!


Självklart kan jag byta ämne, men efter att redan ha gjort research och läst om skiten känns det nästan som ett måste att fortsätta och faktiskt skriva ner skiten. All info sitter redan i min hjärna, inprintat som en runsten. Sen spelar tid alltid en stor roll, i och med min beslutsångest har jag halkat efter lite.

Alltså Gud, jag förstår inte! det är så hemskt, så brutalt hemskt. Ibland förstår jag mig verkligen inte på mänskligheten. Nej, jag ska inte skriva mer eller tänka mer om detta för snart, antingen spyr jag eller gråter jag av äcklighet med otrolig stark känsla av hat att jag inte kommer kunna sluta!  Ni som vill och vågar får gärna av mig(men jag rekomenderar det inte) googla på Enhet 731, men glöm inte att jag varnat er!





Lexington my love





ååh! Jag fullkomligt älskar, verkligen älskar Lexington, speciellt deras heminredning! Egentligen är jag helt sanslöst kär i hela Lexington företaget!
Det är så fräscht, vitt, rent, grymt snyggt, simpelt, orginellt, bara så grymt jädrans springande galet bra helt enkelt. Det är ingen tvekan om att mitt första och sista hem kommer prydas av Lexington! :))


Finding myself




Finding myself, understandning myself, accepting myself.

Live Love Thrive




Frihet!!!! Idag skrev jag mitt sista matteprov någonsin! det betyder att jag är klar med all matte, och det känns otroligt lättande! Däremot hoppas jag verkligen att det gick bra och att allt jag har kämpat för nu ger reslutat på mitt provresultat! Annars lär jag gå under.. verkligen!

Nästa vecka är det mitt sista delprov i kemi, så botten i gasen! Och om några veckor tentar jag av min fysikkurs helt och hållet!

det är helt galet vad nära sommarlovet är och knappast så man hinner blinka innan 3:orna tar studenten! En liten lyckokänsla härjar i min kropp, underbart!



Efter nationella provet, efter 4h prov, fick jag höra att en kille på skolan hade gått bort under kvällen. Han hade inte många vecokr kvar innan han skulle springa ut i friheten med sin klass. Detta fick mig att bli väldigt ledsen. .


Pommes fritz och dipp


Trög uppdatering, ja. Igår hae jag fysikprov. Jag somnade under provet, tills en i min klass som då var klar med sitt prov gick förbi mig och bankade till mitt huvud och sedan sade " ey hallå, du har prov här, vakna!". Tur nog hade jag gjort det mesta av provet, det enda som återstod var de tal jag avr osäkra på och någon enstaka jag fortfarande tänkte på.. Hur som haver så gick det bra! Fick veta mitt resultat och ett VG sattes. . Helt OK!

Imorgon har jag nationella i matte D, därefter är jag helt fri från matte för alltid! hehe.
Jag känner stor press och nervositet inför morgondagen. Jag kan inte påstå att jag är hundra på min matte inför imorgon... och det oroar mig grymt mkt. Men det måste för helvetes fan gå bra!!

Måste dra igång pluggandet!! rouf...





Min älskade lillbroder. Han är så otroligt sööööööööt!!



Snäll Gud, skicka mig en ängel eller en mattematisk hjärna!


PS. mina planer om Josef fritzel som mitt projekt, brann lika hett som i helvetet. Snubben var upptagen, jag sörjer fortfarande över min förlust.. Nu måste jag hitta någon/något nytt. Förslag???!

Elderberry my dear




Jag älskar doften av fläderdryck! Hur fläder i verkligheten doftar vet jag inte, men jag tror nog att jag hae älskat det lika mycket.
Fläder får mig att bli glad. Härlig dogt. Sommar doft.

God morning China

 

Nu är biljetterna bokade. I sommar spendarar jag min tid i Beijing och Shanghai!! För gutt, för bra!

Bäst att förbättra kinesiskan kanske? och köpa en ny stor resväska!

 

Lycka! Just nu har ajg bara en massa prov att beta av innan semester slår till!

 

 

 


King S- hemma bäst?


Jag själv och en hel del andra människor håller just nu ett litet vakande öra mot Österrike.

Där pågår nu rättegången mot vår allas Josef Fritzl. Mannen som gav sin dotter historiens längsta utegångsförbud...


Alla tänker på och förundras över hur en man kunde lyckas dölja och hålla det hemligt att han hade sin dotter och även hennes(och likväl sina egna) barn inlåsta och gömda i 24 år.

Det jag tänker mest på är inte hur en man kunde lyckas dölja något sådant i 24 år.

Utan om man nu kan göra det, hur många andra borde inte just nu i denna stund också sitta inlåsta i en källare någon stans i Europa.


Det är ju inte första gången det händer i Österrike. Natascha Kampusch var fången och inlåst av Wolfgang Priklopil i åtta år. Även detta i den klassiska källaren.


Österrike är ju ett välfärdsland av samma sort som Sverige, och är inte på något sätt drabbat av social misär eller sämre levnadsförhållanden än vi är...

Och i Österrike så bor det ganska exakt en miljon färre människor än i vårt land...

Om nu österrikarna Josef och Wolgang gemensamt lyckades samla ihop 32 års synd. (och detta är dem som vi vet om)

Borde det inte rent logiskt vara så att det just nu i Sverige sitter minst en, troligtvis flera flickor inlåsta i källarutrymmen någonstans mellan Haparanda och Smygehuk?

Anders Eklund till exempel är väl inte mycket friskare än Fritzl, bara latare.

För det måste ändå krävas en hel del ork och flit för att orka med det projekt som Fritzl tog sig an. Det är ändå ingen liten hemlighet att dölja...


Men jag tror det är något med den där tyska fliten och organiserade mentaliteten.

(österrikare är halvtyskar).

Det var ju också tyskarna som gjorde folkmord till en organiserad industri.

Jag hoppas att vi Svenskar är latare. Det är det enda som talar för att någon av oss inte har en egen Fritzl bakom sin trevlige grannes fasad.


Men Fritzl kämpar på i rätten. Han döljer sitt huvud med jordens just nu mest omtalade pärm. Där döljer han även argument att försvara sig med. Bland annat en förklaring att han visst älskade sina barn.

Detta i form av en redovisning över hur mycket pengar han har lagt på dem...


Ja, det finns mycket absurt i den där historien. Jag tänker på Elizabeth Fritzls barn.

Det blir ju lite enklare med julklapparna när morfar och pappa är samma person, men det har ju sin baksida...



/ Erik Sohlström


Hittat hans blogg någorlunda slumpmässigt då jag skulle kolla på gamla rugbyfilmer.. Jag är smått förälskad i denna mans blogg, speciellt hans tankar och sätt att uttrycka sig med sitt vältalade språk. Jag är fasinerad och imponerad. Oftast har denna man väldigt skrattretande tankar men även fundersamma tankar. Jag gillar män som tänker, så som jag. Bara tänka på livets gång, omgivning, betydelse etc. Logiskt tänkande står på en annan kontinent i min värld..
Besök livets lotteri, läs och fasineras! Fastän hans skriveri upphört. .


Denna text fick mig att bestämma mig för Josef Fritzel. Han ska bli mitt skolarbete. Jag har fördelen till att jag redan läst en hel del om honom så nu ska jag bara göra en resumé om varför han gjorde det han gjorde..
Ja du Fritzel, vad fick dig att ge din dotter världens längsta utegångsförbud?

I love apes

 

Describes my weekend perfect

 


London baby!!

 


Misstery


.. is no longer listen as single ♥


No comment

Drowned





It is not OK!




falling. Free falling. No. Forced falling. Force.
Self-force.
F U

Cups

 

väldigt produktiv dag. not

KÖpt mig en guld-klocka idag. Gillar den. Dock är jag ingen person som gillar tid. Tidsoptimist, ack ack!

Men klockan pryder min arm väl och jag är ganska nöjd. Måste börja plugga. Denna tanke har plågat min själ sedan jag vaknade men istället satte jag mig och tittade på 30 Rock.

30 rock hjärta mig.

 

No no mates, i'm over and out.

Peace

 


The other side


Truth of the matter is I'm complicated
You're as straight as they come



If they say life's a dream
call this insomnia
Cause this ain't Wonderland
it damn sure ain't Narnia
And once you cross the line
you can't change your mind
I'm a monster
but I'm no Frankenstein
And quite frankly
I've been feeling insane in between my eyes
I really cant explain what I feel inside
If you knew what I was you's would run and hide
Many have tried to go into the night
cross over the line and come back alive
But that's the price we pay when we living on the other side



Pinkberry






Har inte den blekaste aningen faktiskt. Alltså varför jag inte har någon aptit längre. Varken mat eller efterrätt smakar gott längre. Dryck är någon som slinker ner iallafall. Men föda...nej.
What's up liksom?!


however, pinkberry verkar väldigt frestande...

Triangle


vad gör man när en har känslor för dig när din respons inte är så som personen förväntar sig? ja du..
och vad gör man när man har känslor för en annan som möjligtvis inte känner likadant för dig?


Jag skulle gå därifrån, resa iväg och glömma bort det. Move on. Uppleva världen och leva och förmodligen påvägen hitta en annan.
ja, jag tror jag skulle göra så. Varför ägna så mkt energi och tid på någon/något man vet inte är möjligt? Eller så chansar man bara.


Jag är inte kall, jag är bara en aning självisk när det gäller känslor och kärlek. För visst ska båda parterna känna en attration till varandra, annars funkar det inte. Det innebär inte att ens partner skall vara ens egen spegelbild på något sätt eller rena motsatsen till en själv.
I min värld skulle min man nog vara en som skulle komplettera mig och jag han på alla möjliga sett och håll, på så sätt skulle vi bli det mest kicka-ass awesome paret.  Vem har inte sin drömprins/drömtjej?


Hur ser du på detta?

Every other man and woman




lazy ape on a high mountain chilling with the wind blowing his bold head

Mumford and sons



... I really fucked it up this time, didn't I my dear .
Little lion man

I'M FUCKING IN LOVE!!




Mumford and sons! i'm in love...
grymt underbart bra så jag nsätan dör

blink blink


strange day today..

- en lärarkandidat flörtade med mig, så jag tolakde det iallafall men tog det mest som ett skämt. Dog av skratt. Stackars man.
" JAg kan vara din idrottsadvokat om du vill" plus en blink. Hahah!
Han avr trevlig, glad prick.

- en främmande man i simhallen som ska bli brandman satt och pratade med mig. Mkt trevlig. Lite synd om honom, som så gärna vill bli brandman men inte kan eftersom han misslyckas med momenten livräddning. Han var inne och tränade idag. Hehehe

- mina 5-kampare är föör söta! gillar dem mkt. inte så konstigt.



för övrigt, en seg med tråkig dag. negativt, ja verkligen. What to do, what to do?
Imorgon nalkas nationella prov i engelska. Ser verkligen inte fram emot det. klarar inte av hörförståelsen, kan inte lyssna eller höra. . störda öron typ.

nej nje, ska sova, imon är det all in!


Farliga män 2


Fick en kommentar om att jag glömt den nyligen döde terroristen Bin Ladin. Därför fortsätter listan av de farligaste männen genom historien. .



Usama Bin Ladin


Jorge Rafael Videla- diktator i Argentina. Ledde "smutsiga kriget" där flertal människor kidnappades/försvann/mördades/ sattes i koncentrationsläger.


Fidel Castro- Diktator i Cuba. Vet inte om jag vill säga att han är ond eller icke. Han gjorde trots allt mkt välstånd för sitt land genom att ge gratis sjukvård exempel.


Juvénal Habyarimana- ledde folkmordet i Rwanda. Tusentals människor dog. Bland det grymmaste folkmordet som ägt rum, eller låt säga grymmast i Afrika.


Leopold II- skapade Kongostaten. Han drev total slaveri med ingen hänsyn för mänskliga rättigheter över huvudtaget. Människorna i Kongo var inte humaner. Han blev rik på människorna som slavade för att ge honom elfenben, gummi och annat dyrbart som exporterades till europa bland annat.


Har jag glömt någon?
En tanke slog mig, det är inga kvinnor med här. Historiskt sett har vi inte, vad ajg vet, några ondskefulla kvinnor som slagit dunder och brak.. Eller har jag fel?

Du vill inte veta


 

1: Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2: Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.


3: En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.


4: Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.


5: Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.


6: Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.


7: De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.


8: Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.


9: Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.


10: Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.


11: Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.


12: Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.



Hahahah jag dööör!!


källa:  facebook grupp "12 saker du önskar att du inte visste"


Pablo Pueblo

 

 


How much is much?

 

mkt plugg, mkt jobb. mkt lite tid, mkt press, mkt trött, mkt arg, mkt lagom glad, mkt sol, mkt fint väder, mkt fattig, mkt törstig, mkt frusterad, mkt människor, mkt sjukdom, mkt ont i fötter och tår, mkt lite mat, mkt tänkande, mkt längtan efter lov, mkt behov av körkort, mkt frukt, mkt osynlig, mkt hype, mkt full, mkt störd.

 

vad mycket..

 

Messy life? or just a messy home?


I surrender




crying a river
. hope and belief just drowned just like my soul

Healing


Jerry my love


I just fell of the elephant




pitty me.


Känner mig tung i skallen idag, det var illa. Seg kropp med för den delen och ingen mat verkar vilja tas emot heller. SKulle simmat imorse men mådde som sagt som pesten. Jag hade faktiskt längtat att få känna det kalla klorvattnet dränka min hud.. men icke sade nicke. För att sätta mer färg på dagen hade jag tänkt måla mina naglar och sedan plåga mig själv framför fysikboken och ta en sväng in till simhallen. Mycket press står på spel just nu... det är mkt just nu, inte bara fysik, matte eller kemi. A lot more!




Dags att fukka ur


Idag känns livet annorlunda. Lite tungt, molningt? Det vet jag inte. Mycket går för fort, man tappar takten. Tror taktkänslan försvann för ett bra tag sedan, eller så hade man väl aldrig riktigt någon taktkänsla, man bara körde på, all in. Man är inte många steg ifrån att bli "mentally ill" eller som i svenskan heter psykiskt störd. Vad gör man åt saken då?
Jo jag har svaret,

- man fukkar ur!


/B

Going bananas

 

ge mig sommar. behöver lov. behöver resa. behöver komma bort från kalla sverige. behöver bil. behöver ensamhet. behöver en ö. behöver mat. behöver sällskap. behöver träning. behöver allt och inget

 

 


oh happy day. . .

 

Brainstormade med mina vänner idag. Kom på massa idéer till dem men inget till mig. Jag tror jag har en plan. You always have to have a plan...

 

Skitig dag. Trött. FÖr mkt som händer.

En sak jag blir irriterad över är när ens tjejvänner snackar om massa dieter, hur man ska maximalt bränna fett, hur mkt de tränar, tjat om skuldkänslor över en liten kaka och mat. Nej, jag orkar fan inte höra om sådant skit! Igår blev jag så arg att jag gick ifrån matbordet.

En annan grej jag stör mig på är livet då det inte går som man vill. För helvete, livet är orättvist.

 

Vilka problem, vilka I-landsproblem. Som om inte andra människor har det värre än mig eller dig. . .

 

ja.. ska skriva klart min skitiga svenska text, språk är makt och sen ladda inför helvetes nationella prov i engelska. gå och dö din skit.

sluta svära.

helvetes jävla jävel jag svär hur jävla mkt jag vill. Jävla as, du är så jävla jobbig helvetes satansjävel


Stupid ass like me

 

SOmliga är smartare än andra....

 

 

 


Shithole die die die!!

 

 

Åååhåhsråhfg jag är så jävla arg!!! Förbannad!

Förresten så ser min jävla sommar ut att bli lika pank som en uteliggare! HElvete!

Inget går som jag vill, motvind efter motvind! För helvete, ge mig en chans att få medvind någon gång i livet eller vad vill du?!!??

 

går och gräver ner mig, vill inte prata eller se en enda jävla själ mer idag. eller imon

fy

 

 


Penny Pence

 

 

träningsvärk. cykla. simhallen. hjärngympa. biologibok. god mat. träffa en engelsk kille. se en jätte jättesöt liten blond pojk på 3år busa mer än vad man kan föreställa sig. törstig. nervös. skola blä. behöver jobb. lite arg. mkt glad. seg kropp. ett engelskt ord rikare. nyfiken. glad. resfeber. körkort.

 

hej söndag typ.

 


RSS 2.0