Nervös så jag nästa spydde och For av cykeln





Min tur att få körkort idag!!!!!! Lycka. Åh vilken lycka!


Kärlek.


Knäpp redan då


Tisdagshäng med rövgäng




Mästaren av äggkokning!


Belöning efter frukosten, hostmedicin! Hoho


Äta sova simma


Rubriken står för min dag- äta sova simma.
Dock ett litet fel, jag simmar inte själv utan tränar mina simungar. Jag är så hostig att jag när som kommer hosta upp lungorna. Jag är även skittrött jämt, sover överallt. Kul, för jag ligger alltid och när Adam sms mig. Haha.

Fick en vitargo kaka av vitargos frontman idag, den nya kakan med massa protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler. Sjukt god var den, så håll utkik efter den!:)


Livet i en låda



Det är så absurt men samtidigt så logiskt att, för att en ny person ska kunna komma till världen måste en annan dö. Det är iaf så Buddha resonerar livets kretslopp, och jag stödjer det. Det låter rimligt i mitt huvud, min värld. Samtidigt kan jag inte avgöra hur jag känner mig..

Min väns far dog för någon ynka dag sen. 24h sedan ungefär. Idag kom min brors gudson till världen.

Livet är underligt men fortfarande så ofantligt spännande.


Dagen då jublet hörs lite mer än vanligt!





Åhhh det är så jäkla underbart att alla tunga skolarbeten är klara innan lovet! Det enda jag har kvar är min krönika, och ett relativt stort medicin prov. Men det känns bra iaf! Jag ska chilla, bli frisk sen träna och umgås med polarna och familjen! Göttans!:)


Då en ko åt godis


Det är så fruktansvärt trevligt att prata med goa vänner, äta gelé hjärtan fastän man Int e gillar det, skratta högt och ramla av stolen! Jo, mysigt det!

Sen är det minst lika fruktansvärt att plugga fysik och inte fatta ett skit! Lite fattar jag, men det är fortfarande mkt kvar att trycka in, samtidigt som ett hyllningstal ska hållas imorgon eftermiddag. Jag ska hylla en ful jobbig katt vid namn Sven.. Dock börjar jag undra ifall mitt tal verkligen är ett hyllningstal eller bara en relativt bra text. Oavsett sp gillar jag inte Sven. Han är jobbig. Jag kallar det antihyllningstal till Sven. Stackars Sven.

Nej ska fortsätta och plåga mig själv. Fysik.

Ps! Jag längtar så det gör ont att få börja träna! Dödar någon snart. Serious face. Förstå min längtan


Fysik plugg. Fan rök på


Ashkan Rymdskepp

jag älskar dig. grym proffesor på Uppsala Universitet.

En sådan proffesor önskar jag mig. Skägg, converse, humor och miljoner tankar om allt och ingenting.

 


A moment in time of eternety





Tanten mittemot mitt kök


Tanten som bor mittemot mig sitter ute i sin balkong och väver. Min balkonger är svin kall, det borde hennes med vara.. Vrför sitter hon där ute med en t-shirt och väver??
Hon stör mitt fysik plugg.


Dagen då jag dansade på en elephant.





Det spårade ut. Ett bord, en skål, ett glas gick sönder. En matta förstördes, frukt plundrades och en gitarr misshandlades. Bra kväll hos Julia som bjöd på fest.
För- och eftermiddag spenderades inne i simhallen med ett gäng fina papegojor!:)


Om sanningen ska fram

 


Lika glad som denna filur! Svenska tal imorgon med tunghäfta och agg.










Ett steg närmre..

Hittar inte riktigt känslan, vad känner jag? Glädje eller sorg? Jag kommer inte finna svaret förrän om 10 år. Minst.

Snart är det dax att springa ut skolan och sen antingen resa eller springa in i en ny skola. Jag. Vill. Gråta.nu.

Livet är underbart på alla sätt och vis!


PANIK!!!!!

Gråter snart!!! drar av håret snart! kommer döda någon snart!

Vart fan är min blå kalender?!! får panik på facebook. mitt liv. mina grejer. allla saker som ska göras! alla jobbiga m'nniskor! allt!

 

fuck off


Är han dum?

 

 


Stockholm by the weekend!



Underbart! Fantastiskt! Kallt! Mysigt! Inspirerande! Nytänkande! Längtan! Nyfikenhet! Driv! Motivation! Framtid! Givande! Vänskap! Syskonkärlek! Shopping! Mätt! Mat! Kaffe och te! Nattliv!

Åh Stockholm kan inte beskrivas med ord! Så fruktansvärt bra, jag älskar det. Långhelgen i Stockholm var fanatiskt bra. Träffade massa människor,shoppade, åt 24/7, inventerade och utforskade staden. En mkt bra helg, en minnesvärd en också!
Ååh jag ryser utav nostalgi!


Packar..

Och donar. Sitter och håller alla fingrar och tår, ber till alla gudar som existerar, att jag kommer fram till Stockholm!
Snöovädret kunde inte komma mer lägligt! Jag dör av lycka...

Dagen har vart bra. Alltid skoj och retas med Nicke, besöka simhallen, halka på väg till bussen och se allmänt ful ut i håret.


Idag dog blomman. Länge levde den och må den ruttna i fred!








Sugen döden?

 

jag hostar så mkt och så högt att det hörs till Kina. mitt stubin är ganska kort för tillfället eftersom jag grips av panik över allt och ingenting. halvt paranoid. men endå inte. För vad fan är det jag råder panik över???!! JAG VET INTE!

jag bara dampar.

 

Och jag bara längtar efter att få slå ner en bomb i vattnet. För jag tror det behövs lite träning snart innan jag dödar någon! jag skojar inte!

 


Life just wanna fuck u sometimes.

 

 


RSS 2.0