Tv- rutor. Mode!


Jag på bild. Avmålad.
Enligt många är jag söt. Enlig mig själv ser det ut som jag bär på ett par tv-rutor!
Sött, minst sagt.
Tack Katalin för den fina bilden! heheh

SKÄRPNING!


tanken är att jag ska förbereda mig inför min arbetsintervju på spanska imorgon bitti. Vad gör jag? jo sitter vid facebook och trallar runt i huset!
Imorogn ska jag även göra ett matteprov, min klass ska va försökskaniner. Vi ska göra ett nationellt matteprov för elever som ska läsa matte D om något år. Roligt! :)

Aja, seriöst nu. Back to España!




Om bara framtiden vill

Jag tror jag är lite kär. .

Vad jobbigt...


Tar nya tag

 

Nya mål:

1. sova tidigare

2. mer kvalite tid

3. planering

4. struktur. ordning och reda

5. sluta lata, sluta mesa, sluta chilla, sluta ge upp!

 

Tack för att du peppar mig till en bättre människa! Tack för att du får mig att tänka om och verkligen ta nya tag. Du ger mig kraft och vilja! Du får mig att känna en inre tillfredställelse, ett inre lugn. Som den människa jag är, som en galen höna, är du den person jag behöver i livet. Du får mig att känna lugn och harmoni! och inte minst sagt skratt och glädje.

-...och snart åker du iväg på en lång resa. Gud vad tomt det blir.

Min man. C


 

Andra mål:

1. körkort.

2. spurta hela vägen till studenten

3. bli mer ekonomiskt oberoende

 

Andra tankar:

1. sluta simma....?

2. ....

 

 

 


Jag är redo, är du?

 

Mina knän darrar. Mina benmuskler darrar. Jag klarar knappt stå upp eller köra bil, eller gå! Dagens landträning var grym, mkt tilläggstid på grund av de babblande nötterna, inga glada miner efteråt kan jag säga. .

 

För övrigt så har dagen vart bra. Hade lite färg på ögonen idag, dvs smink, vilket jag inte brukar ha. Sminkar mig gör jag när jag ska ut på fest, middag eller något roligt tillfälle. Det var roligt, många märkte det och jag blev vars lite generad. . haha!

 

Jo, gjorde klart grupparbetet i engelskan innan träningen. Sammaställde ALLT själv på knappt en timme. Vi är fyra pers i gruppen.. illa! Ibland hatar jag bara grupparbete, speciellt när INGEN tar tag i saken eller tar sitt ansvar. Nu var det tur för dem i gruppen att jag gillar engelska och gillar redovisningar och projekt. Annars hade dem vart ute på hal is, jag kan redan redovisningen.

jag gillar föreläsningar! Udda? kanske det. Men jag är lite udda, så det är okej..

 

Idag går jag och lägger mig tidigt.

 


Manligt

Mina damer!

Det är män vi gillar! Inga pojkar.

Eller hur?!


blöt och kall hest

Min helg har vart toppen. Trött hest, men glad hest.

Det har vart snöstorm i Växjö hela helgen. Kom hem till kalmar ikväll. Möttes utav ytterligare snöstorm.

Charlie tappade bort våra tågbiljetter. Jag hade en luftmadrass. men den var sämst. Luften gick ur, sov på ett kallt stengolv typ. Dock, var den bättre än inget.

 

Jag berättar mer imorgon. Nu är jag trött. Trött hest.

Ska läsa lite spanska också.

 

god natt knasbollar:)

hehe trötthet ger bäst skratt.


Bröt mitt löfte

Löfte: Sova tidigt. Inga trötta morgonar.

Bröt det lika lätt som jag bröt sönder en fibertråd..

 


Indi-an

Jag har haft en strålande dag. Började dagen med en brakfrukost, kalmarkorv på mackan, färskpressad apelsin juice, vanilj yoghurt med pumpfrön och frysta blåbär. Därefter fick jag be far min om skjuts till skolan eftersom jag missade bussen pga av min brakfrukost. Jag hade resursdag idag, dvs ingen skola men jag var i skolan iallafall. Utvecklingsamtal.. det gick OK. Därpå satt jag i skolan och skrev lite på min historia inlämning som skulle ha vart inne för några månder sedan som jag glömt bort total, samtidigt som jag väntade på mina kära vänner som skulle ta och vakna! Vi möttes upp, tog en fika och en snabb runda på stan.

 

Jag har en stor fråga framför mig, eller rättaresagt jag har alltid många frågor framför mig som behöver bli besvarade, men just nu står denna fråga på topp

 

- Ska jag åka till Indien, New Deli i 1månad med min bäste vän i Juni 2011? Eller ska jag försöka ta mig tillbaka till älskade Englad och stanna där hela sommarlovet?

åh vad jobbigt. Jag vill så mkt!!



New Deli?


Or London?


lalalalalla

Growing taller everyday, fuck yeah mate!!



Like a box of chocolate

Åh, vad jag är sugen på och öppna en box choklad, sitta vid soffan med familjen och tjafsa om vem som ska få börja välja/ta pralin, sitta och mumsa på den och bara känna den luva smaken av choklad...! åååh, rysning. Nostalgi! hehe.

Jul känslan är nog på väg, mkt mkt sakta, men säkert. hehe


För mkt vitt, för mkt blåst.

" jag svär när jag får tag på snubben som önskade Feliz navidad imorse på P4 kalmar, han tigger ju fan rätt ut spö! Misstankar finns..! "

- Päääson.

 

Vädret suger, helt klart! Det har regnat och stormat i veckor, och just idag blev allt bara lite värre! Det börjar snöa, och det blåser och det regnar och det stormar och det suger! Dock kan jag säga att snö är bättre än massa regn och storm. Lugn snö på marken, vit mark. Helt OK! Djupa vattenpölar och storm, INTE OK!.

 

Jo, jag kan berätta att det var fruktansvärt kallt och gå i bassängen idag. Darrade som ett tunt asplöv! Fy!

 


önskelista

Jag fyller år snart, julen närmar sig. he-he-he-he

 

ipod touch pro.

Iphone 4. 3GS funkar med,he he.

en resa. flera resor. tack!

gympakort på friskis. Behöver gympa lite och inte bara simma. Eller ett gymkort nära badet.

Macbook pro!!!!!!!

skönhetsprodukter, vilket inkluderar, body lotion, hårinpakning, shampoo balsam, nail polish, ansiktstvätt etc.

skor i stora lass!

mer kläder, mera mera mera! Ny garderob,kan man också säga..

smycken=mmmmummms

 

jag samlar på låga. Låga ska det va.

Ny stor resväska.

ett par Asics löpskor.

 

kommer mera...tror jag.....

fan vad bortskämd jag är. Materialistisk människa. Jag vet inte äns om jag vill ha allt. Kanske bra lite sådär ytliga önskningar just nu, tillfällighet. DOCK vill jag verkligen verkligen resa samt ha lite Appel prylar, hehe. Allt annat går att skippa, utom conversen i och för sig.

Åh, fan sluta nu! Gå iväg din bortskämda jävel.

Hejdå-

 

 


Women

Sitter och tittar på Tv-programmet " kvinnors hemliga liv", dokumentär i serie. Mkt mkt interessant. Finns att titta på Tv3-play.

Kvinnor misshandlar sina män, groupies, uppväxta i en sekt etc. Kvinnor är faktiskt inte mkt bättre än män, heller inte snällare. Vi må se oskyldiga ut, men lita inte alltid på det.

Hm...


Tierdness in long terms!

jag är så trött. Biologiprovet idag gick åt rena skogshelvetet. Jag är inte nöjd. Jag hatade det. Jag hade hjärnstopp, inget ville komma ut. Det är så fruktansvärt jobbigt när man har så mkt fakta inom sig och inte kan få ut det! usch!

Jag har vart och tränat, det gjorde min dag! Gud vad skönt det är att det finns härliga människor, roliga som dem är, lustiga som dem är, dumma som dem är och underbara som dem är. Skrattade så jag kissade på mig. Nej, jag skojar bara med er, jag fick skäll istället. Haha. Nu är jag trött efter träningen, men jag har laddat med energi. Lätt vaniljyoghurt, pumpfrön, frysta blåbär och apelsin. Jag avslutade med choklad pudding och fruktsallad. Haha, vilken bra kväll trots allt! ;)

 


Mycket måste

måste plugga. har inte börjat. måste spy. har inte gjort det. måste koncentrera mig. måste hitta godis. måste läsa. måste sova tidigt. måste städa. måste göra allt.
Måste INTE jobba idag. jag prioriterar bort det idag för att jag måste plugga.

Måste måste måste. Vad betyder det egentligen?



Sjuk-het på planet Earth

Har precis avslutat mitt läsande av Josef Fritzel och en rad andra störda människor som blivt inlåsta och anastade av vanligast en familjemedlem( oftast fadern) eller en kidnappare. Det var hemskt att läsa, men samtidigt väldigt interessant. Det var läskigt med ska jag säga. Det är läskigt!

Varför läser jag sånt här? Jo, jag är nyfiken. Jag är dum som går och skrämmer mig själv.
Ibland inser jag faktiskt inte hur hemsk världen är och hur störda människor kan bli eller vara! Hur starkt psykologist påverkade vi blir av saker och ting. Det är mkt jag inte inser faktiskt, här i världen, speciellt när det gäller människors beteende. Eller är det så att jag inte vill inse. Jag blir rädd, jag är rädd. Jag tänker mkt på hur världen runt om ser ut, kulturellt, levnadssätt etc. Jag tänker mkt på världen generellt. Att det händer så sjuka grejer, typ att vi åker till rymden, våldtar våra egna barn, bestiger mount everest utan syrgas ellr dylikt, gör vår första operation vid ålder 8, planerar folkmord, tillverkar världens gigantiska hamburgare, slaktar tjurar framför en stor publik, äter friterade insekter, äter rå kyckling(delikatess), tar död på sina klasskamrater i skolan, söker kontakt med någon i universum, letar efter Djingis Khans grav, letar efter Hitler, ödeförlägger städer, letar efter spöken, talar med andar, bråkar om en tro, letar efter Gud, springer 100m under 10sekunder, hålla andan i 4minuter, kommicerar via facebook, föda en 8kg bebis eller en knappt 1,5kg bebis, pumpa upp ett barn med muskler och anabola och massa massa mer!

sick-ness! oj!


Elephants heart Me


vi har något på G...
ps. jag gillar denna bild!

Klättrar mot toppen

Idag ska jag vara effektiv! Utnyttja tiden som färsk pressad apelsin! varenda droppe skall jag ta och ha!


Urmysigt!

ne, jag har inte fått någon fika ännu. Det är fortfarande tidigt säger mamma

 


sötningsmedel nr 1


"jag är mongol, inte mongolid."

Söta människor, sött fokslag, coola människor!
Djingis Khan, I like you man!
(blir glad när jag ser bilden!! så fruktansvärt söt!)

SÖTARE ÄN GODIS


Min kropp verker! FÖR EN GÅNGS SKULL TOG JAG MIG TILL TRÄNINGEN, KÖRDE IGENOM HELA PASSET och dog så småningom efteråt. Det var skönt! Jag är stolt. Visst blev jag frusterad och inte minst arg! Väldigt arg, men det var bra! Nu är jag trött. Men endå inte. Har stor lust och dominera. Typ, dominera världen. Ha ett imperium.Hehhe- JAG ÄR STÖRD

Herr Sohlström talar

Läste en mindre debatt i en bekant blogg. Den handlade om att se sig själv som bättre än andra.
Varför är folk så rädda för att uttalat jämföra sig med andra, när vi hela tiden gör det i det tysta?


Någon säger

- Jag skulle aldrig säga att jag är bättre än någon annan.


Nähe, där gick ju ditt liv åt helvete. Det är drivkraften att få känna sig bättre än andra som drivit människan framåt. Alla har vi olika värderingar. Och man håller ju självklart på sina egna värderingar och åsikter. Alltså tycker man att man resonerar bättre än andra, vilket resulterar till att man ser sig själv som bättre.


Gandhi som fått symbolisera godheten personifierad skulle inte kunna påstå att han inte kände sig bättre än andra. Det var han ju, och det är väl inget konstigt med det.


Problemet är i världen är ju inte att folk ser på sig själva som bättre än andra.

Problemet är att alla inte gör det med sunt förnuft...


Det är så typiskt att vi i Sverige skall göra någon slags kommunism av självförtroende.

Jantelagen, herregud...


/ Erik Sohlström

 

Denna man har mkt på hjärtat, mkt att yttra, många åsikter och mkt interessanta samtalsämnen. Visst gillar man män som tänker?! Jag tycker han gör en poäng, och jag håller med honom! Gör ni`?



Kan man va bättre än andra?

 


Herr Sohlström talar

Läste en mindre debatt i en bekant blogg. Den handlade om att se sig själv som bättre än andra.

Varför är folk så rädda för att uttalat jämföra sig med andra, när vi hela tiden gör det i det tysta?



Någon säger

- Jag skulle aldrig säga att jag är bättre än någon annan.


Nähe, där gick ju ditt liv åt helvete. Det är drivkraften att få känna sig bättre än andra som drivit människan framåt. Alla har vi olika värderingar. Och man håller ju självklart på sina egna värderingar och åsikter. Alltså tycker man att man resonerar bättre än andra, vilket resulterar till att man ser sig själv som bättre.


Gandhi som fått symbolisera godheten personifierad skulle inte kunna påstå att han inte kände sig bättre än andra. Det var han ju, och det är väl inget konstigt med det.


Problemet är i världen är ju inte att folk ser på sig själva som bättre än andra.

Problemet är att alla inte gör det med sunt förnuft...


Det är så typiskt att vi i Sverige skall göra någon slags kommunism av självförtroende.

Jantelagen, herregud...



/ Erik Sohlström

 

Denna man har mkt på hjärtat, mkt att yttra, många åsikter och mkt interessanta samtalsämnen. Visst gillar man män som tänker?! Jag tycker han gör en poäng, och jag håller med honom! Gör ni`?

 

 


för höga mål

LSD någon?


En smula tillbaks

är det rätt att såra någon för att få personerna att inse felet? Att inse alla brister? Eller är man själv bara dum och bortskämd? En taskig lite snorunge? Ibland vet jag inte, mina tankar kan inte fortsätta att utvecka ett svar jag vill ha eller behöver. Personerna gör allt för dig, älskar dig mer än dem själva. HAr man rätt att såra dem?

Ibland ångrar jag mig, och ibland inte alls.

 

Kan man jämföra detta med terrordåd? Undertryckta folkslag, människor över lag, som inte får sina röster hörda, får sig synas. Dem väljer att såra människor både fysiskt som psykiskt med att exempel självbomba sig i en buss fylld med människor. Man kan fråga sig, är det värt allas liv och känslor sårade? Samma sak kan man fråga sig när man beter sig illa mot andra människor, främst dem man vet älskar dig mer än livet.

Är det rätt att jämföra så här? Kanske. Principen är väl detsamma? Man gör saker man egentligen itne vill göra, men man gör det iallafall för att få sin röst hörd, för att få en förändring! Situationerna är ganska långt ifrån varandra men endå inte. "Så långt men endå så nära".

 

Jag undrar hur många gånger man måste göra om detta igen och igen för att man ska få en respons?  HUr  många gånger måste man gråta för att inse att det är jobbigt? Hur många gånger måste man känna ånger för en handlingar för att man vill få respons? HUr många gånger måste man känna ilska? Är det värt all denna energi,eller ska man bara ge upp och sluta bry sig? Hur många gånger är många gånger?

 

Så många frågor på en gång.. Jag förstår inte. Mina tankar fungerar inte så, den kan inte ge mig ett svar. Kanske för att känslorna är så olika? jo..

 

Hela själen är bruten

- Gubben i lådan.



jag är bortskämd. jag är oförskämd. jag är självisk. jag är dum. 

dem har givit mig allt och fortfarande är jag inte nöjd. jag blir aldrig nöjd. 

sanningen gör ont tyvärr. synd att man inte kan bli resistent mot det bara....

Det är som om dem tog en kula för mig och bara fick en smula tillbaka.


 


orolig själ

 

Vart är min far?! Han åkte och träna vid 18, och är fortfarande inte hemma??

Nu blir jag orolig. Seriöst! Inte gutt någonstans alls!

Det är mkt jag oroar mig för, tänkter på, funderar och ibland också grubblar över.. Men detta just nu är lite jobbigt


Check list

Måste sluta med:

1. socker

2. facebook

3. skitmat

4. TV

5. dåliga vanor och stress. Komma i tid

 

Måste börja med:

1. följa mina planeringar

2. träna mer mer mer!!

3. plugga i tid, göra saker i tid

4. bli mer ordningsam

5. sova tidigt och komma i tid till skolan!


Kissen Jan

tack för maten den var platt, mitt i maten stod en katt

katten hette jan,

jan evert gustavsson.




A short story

Min morbror kan inte simma. Men han lärde sig. Han hade bestämt sig. It was it, time to learn how to swim.

Så en dag gick han ner till sjön, i klädd i hans shorts och t-shirt. För en stund, stod han på strandkanten och stirrade rakt ut på vattnet, hjärtat slog med hög frekvens. Solen sken som alla andra dagar, stekandes mot hans bara armar och ben. Han var bestämd!

Sakta gick han ner till vattnet, allt djupare för var steg, tills han längre inte kunde stå på botten. Det fanns ingen återvändå. Panikslaget, började han sprattla med benen och armarna. Efter en stund lyckades han komma in mot land igen. Men stolthet gick han hem igen, blöt och illaluktande. Hans mor frågade honom vart han befunnit sig, och sade att hon hade skrikit efter honom i flera timmar. Han berättade att han vart nere vid sjön och lärt sig simma. Som alla andra mödrar hade frågat, sade hon " vem i helskotta har lärt dig simma? Inte kan någon simma här i byn?!" Med näsan i vädret sade han stolt, "jag själv, mor!" Hon vek av skratt, och gick sedan iväg.

 

Nästa dag gick han ner till sjön igen och hoppade i. Så gjorde han i flera veckor..

Idag påstår han att han kan simma, fast med mkt mkt bedrövlig teknik. Dock vill han inte vistas på djupt vatten..

 

Detta är en sann historia!

 


Bitterfitta

har ännu inte pluggat något...

 

Vad har jag att göra?

* skapa ett företag i spanien, på spanska, som ska redovisas på måndag morgon.

*biologi prov på torsdag

* engelska läxa, substantiv(lätt,kan den redan)

* skriva ett CV på spanska

 

Vad är det för dag idag?

* lördag!

Vad händer då?

* fest med klassen i Smedby.

Vad gör jag?

* är hemma, bakar och gör allt utom att plugga.

 

Fan!!!

 


Mäktig-het

 

Kagg sade iår: Only the strongest will survive

Vi sade: I'm a champion.

 

vi springer ut till denna låt. mäktigt.


Jag tror jag är lite småkär

gillar kramar

gillar män

gillar charm

gillar gillar


stolthet

 

STAGG/JENNY DAMER 2010

 

Jag känner både sorg och glädje idag, men mest nog bakfylla. Sorg för att Stagg/jennys herrar förlorade igår ikväll. Glädje för att stagg/Jennys damer vann!

Det var en mkt intensiv dag igår, jag har gått och lagt mig två gånger idag... gårdagen började med ett fruktansvärt matteprov!!, därefter sprang jag till sporthallen och donade med det sista innan matchen, tittade på intågsträningen och jagade efter red bull dricka. . Vårt intåg var sinnes magiskt!

 

Jag var så jävla nervös hela dagen samt dagarna innan, som lyckligtvis släppte sig sen på kvällen. Vi firade fram till 05-06 tiden, fredagmorgon. Jag tog min sista shot kl 06, därefter slocknade jag i 1h innan jag blev väckt för att börja städa. Vi höll till vid ett dagis,och barnen skulle komma vid 8.30 så det var snabba ryck för vår del. Men det gick kalas så det var bra! :)

 

Kom hem vid 09-snåret, rostade två skivor bröd, bredde på ett fett lager med nutella på ena och mjukost på den andra, Kokade kaffe och gick och satte mig på soffan. Efter min frukost slocknade jag. Men vid 14-snåret väckte min mor mig för att jag skulle på läkarbesök. Visade sig att min stortå blivit inflammerat,så jag har väldigt svårt att gå utan att det värker. Stackars mig!

Vad har jag gjort? Svar: ingenting. Det har bara gjort ont i lite mer än 3 veckor och knölen vid tåns utsida har bara blivit större och större(svullet).

 

 

bakfylla=skräpig mat. Jag har tryckt i mig massa choklad, chips, och lite mat idag. Det känns inte så bra med tanke på att träningen är inställd idag. -

 

Idag var tanken att plugga och bygga på mitt spanska företag. Men inget sådant har orkats göra! mkt mkt mkt illa! Imorgon ska jag på gymnasiemässa, tidigt tidigt mina vänner! Så väldigt snart ska jag gå och lägga mig för den tredje gången!

 

Hejsvejs!

 


fy fan pannkaka

shit vad jag blev nervös helt plötsligt. Eller ne, jag har vart nervös hela veckan och lovet.
matteprov... Önskar att jag kunde säga " det går bra nu" men ack sa kvack!

rugbyn på torsdag. jo visst är jag nervös.

ASSÅ FÖR FAN JAG ÄR JU ETT JÄVLA VRAK! NERVÖS SOM ETT JÄDRANS LITEN KISSEKATT MÖTANDES AV EN FLOCK STORA FULA HUNDAR!!!

Norsken


Stort grattis till den bästaste människan jag vet. Hon har än så länge
levt i 17 fantastiska år och kommer leva i hundra år till! I mitt hjärta kommer hon alltid att leva,oavsett vad.
Om ett år ska vi festa sönder, för då ska vi inviga hennes frihet mot vuxenvärlden! Jag ska ta mig till Norge och fira som aldrig förr!
Sen sist men inte minst, vill jag tillägga att jag älskar henne coh saknar henne allt för mkt. nästan att jag blivit så trött på att sakna henne att ajg snart tar det senaste flyget till andra sidan landskapet, eller tvingar hit henne till landet mittemellan.

I pinky swear to see see you in a year or so. I'm already excited for the big 18th party,haha. Mine is in a couple of months, 2 actually. Hope to see you partybee

Hej min kära

hejdå mattebok

 


När maskinerna är i fart


Livs lotteri

Jag tänker som bäst på kvällen. Natt är min dag.

Jag skojar inte, och nej, jag har inte förvrängt de normala normerna vad gällade dygnsperioder i kombination med tankeverksamheten. Jag anser mig själv inte konstig. Jag accepterar för den person jag är. Jag lär mig varje dag. Små steg i taget.

Ingen grön mask


Jag tror alla människor har en mask dem kan krypa bakom och gömma sitt jag lite då och då ibland. Varför skulle vi inte ha det? Någon gång i livet måste kunna fly från oss själva, ibalnd lite för länge och ibland lite för lite.  Somliga hittar tillbaka till sitt ursprungliga jag, vissa tappar bort sig helt. Tragiskt, ack inte! Trots att dem tappat bort sig för sin långa stund, hittar dem alltid tillbaka till sitt ursprung. Livet går som i en cirkel.
"What goes around, comes around"

Påverkan


Tänk att en människa kan få en och


- le
- tänka om
- avsky
- ändra åsikt
- förvirrad
- förälskad
- klyven
- inse
-förbannad
-mordisk

det är otroligt. mäktigt. makt. jobbigt. själsugande. märkligt. hjärtskärande. underbart.
Vi är för lättraggade. Lätt påverkade, kanske man skulle säga istället.





Brutalitet. gillart


Big Brother

The big tran is home. WONDERFUL

 


KOM


"Kom ge mig världen, kom ge mig fred. kom sänk ditt huvud, och lägg dig ned. kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar"






Män är idioter och kvinnor är komplicerade.



Jag vill ha en man.
Jag tror jag har en man.
jag vill inte ha en man längre.
Jag vet inte vilken man jag ska ta.
Jag vet inte vilken man jag tycker om.
Jag tror inte mannen gillar mig, eller jag tror inte jag gillar mannen längre.


" Män är idioter och kvinnor är komplicerade."
Jag håller med min vän Moa. Visst är jag komplicerad.






Written in the stars


got milk boy? ?
Tinie Tempha

Don't stop believing


Journey.

They keep me going.

Say cheeeese MF

kaffe med mjölk

kladdkaka

wienerbröd

 

gillar't! Gillar människor som bjuder på fika. Gillar fika. Gillar vid detta fall mkt min mor och far. Gillar alla!

mums på er


STACKARS POJKE

gillar bomben.


You can sing for me everyday

Mkt gillart!


I want you to

 


10 dagar kvar

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTA!!

 

Nu är det bara 10 ynka dagar kvar till rugbyn och mitt sista matteprov innan nationella(sug bajs). Jag är extremt taggad inför rugbyn, jag ska inte spela men jag ska peppa alla spelare och skolorna. Och självklart hjälpa till och anordna en grym kväll!!

sicksicksick kommer det bli!

 

kött fifannnnnnn

nu jävlar.


PS. jag tror jag är lite kär. hehehehe



 

en kaggnist på golvet. Vi sopar bort skiten

Staggs simhoppare + tränarna vid sidan.

DUBBELSEGER STAGG/JENNY -09

Stagg/Jenny kill och tjejlag.


Jag kommer idag

jobb-simhallen
spruta,gardasil
optikern
köpa saft på maxi
glo på rugbypojkar
hem och käka
NU stan och fika med min andra halva


Vadårå??!!


MACHETE

YOU JUST FUCKED WITH THE WRONG MEXICAN!

haha, mitt favo quote! så jävla grymt!

 


Dem hade mkt att säga


Andreas Grega

Tack för låtarna! Nu kan jag inte sluta tänka på dig din flörter.

äkta chill låt, som du sade. I agree!

 


HELGGG

simning

kvällspackning

morgontrött

rugbyläger.

Fet mat

flörtar

trötthet

mobilspel

fika i massor.

sockerchock

matos, bränd mat.

skratt

söta pojkar

gossip

dansa och sjunga

simhallen,jobb

dusch!!

här.

 

 


RSS 2.0