30 ROOOOOOOCK!!!!

 

Fy fan vad jag längtar!!!!!!

DON'T MISS IT, TODAY @ TV11 KL 21.00!!!

 

Jag har missat alla gånger. Men inte denna gången. Höga förväntningar, min vän


Mexicano without tequila

 

Skippade träningen idag. Det rådde förkylning och matthet. För att inte dega sönder hemma, hängde jag med mor och far till affären. Vi tog även en runda till Modehuset och köpte mig en tröja.

 

Till middag bjöd mor min på mexikansk mat, köttfärs wrap med guacamole! Sjukt gott! Det enda som saknades på dagens mexikanska bord var tequila och en sombrero. he-he-he

Min lillebror sitter bredvid mig och smaskar i sig dubbla chokladflarn och tittar på Wrestling med far. män...

hehehe.

 

mumsigt.  Milk and cookies <3


Seth and Summer

 

Nostalgi. Jag minns alla de timmar framför TV, längtan och spänningen. OC.

Jag fullkomligt älskar Seth och Summer.

 

 

Phantom Planet speldes på min spotify lista, det var väldigt välditg väldigt länge sen jag hörde låten. Vilken nostalgi. Nästan så att man vill gråta. Förstå vilken relation man byggt upp med en TV-serie. Hehe. LÅten påminner mig om grundskolan och min allt kära vän Katarina.

 

NU när jag lyssnar på låten associerar jag till sommar, popcorn, harmoni och glädje. Härlig känsla. Härlig tanke.

Kan ni förstå min längtan till sommaren?! Ofattbart

 


STROOOOMAEEE!!!!

 

shit, jag blir galen!!!!!!!!!!!! Världens tungaste man på denna klot!

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG!

SÅ jävla bra, jag dööööööööööööööör! Kan inte sitta still, måste. hopp.a. , måste. skrika.

 

 

House'llelujah!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Choco and marshmallows

 

Gillar min mugg, gillar det som finns i muggen.


Dagen startade med znooos i 30min sen blev det på med kläder, borsta tänderana och vräka i sig mackan i all hastighet och sen cykla med världens fart till körskolan. Jag har inte cyklat så fort på länge, heller inte brytit en massa lagar på vägen, eller blivit närinpå påkörd ett flertal gånger! Heller har jag inte vart så arg på ett bra tag. Cykldäcken var fattig med luft, motvind och trött kropp, allt på en gång!! Jag var genomsvettig när jag kom fram till körskolan, precis i tid. Åh, ibland hatar ajg mig själv för att jag är en sådan tidsoptimist!

 

Det vart körskola, sen simträning! Jag kände mig som en järnklump i vattnet idag. Kroppen var verkligen trött så det skrek om det. Men efter någon kilometer kom jag igång och det kändes OK. Efter träningen bastade Jenny och jag, smetade på hårinpakning, fönade håret och smetade på god body lotion och hade det allmänt gutt! Jacuzzin var inte på, det var dåligt! HEhe.

 

När jag kom hem, 2h senare efter träningens slut, stod min lillebror och lagade mat. Han gjorde till och med sallad. Det var sååååå fruktansvärt gott! Jag var snäll genom att ta högen med disk och laga varm choklad med marshmellows:)

 


Bönmannen

 

GOOOOOOOTTTTTT!!!

Finns på Maxi bl.a.

Pris 20kr.

vikt: 50g

 

Dyrt, men gooootttt!!


Frisk som en rutten kärna

 

Bild av Camilla Tran med mobilen


Fy farao vad kallt det är och har varit de senaste dagarna. Igår stod temperaturen på -12 grader! Sjukt! Halt som snor och jag fryyyyyser.

Min käre storebror kom hem från Milano idag. Jag sprudlar av avund!

 

Det är något fel med mig. Fick mig en 8,5h sömn igårkväll och endå var ajg så utmattad efter Riskettan, att jag sov 2h till under eftermiddagen innan jobbet. Vaknade med huvudvärk och feberkänsla. Detta känns inte bra alls, verkligen! Fast nu känner jag mig lite mer alert:)

 

Yes yes off to the foood!

 

 


Crazy woman

så här såg håret ut idag. "Hollywood svängar" sade dem.

hahah, galen kvinna!

 

 


Mission accomplish

 

Hahah!

Grilla korv och marshmellows, mums!

trötta! simning på morgonen, sen en heldag på pulkabacken!

nästan hela gänget! :))

Ett gäng galna simmare som ockuperar skidbacken istället för självaste pulkabacken. Pulkabacken var en isbana, omöjligt att ta sig upp och dödshämmande att ta sig ner!

Vi skrek halsen av oss idag. Spåååårat var det! haha!

 

Yes, då var dagen avklarad. Morgonen började med körskola, därav missade jag morgonträningen. Körningen gick bra, det var sjukt konstigt att köra en annan bil än familjens. Efter simningen for hela gänget av tävlingssimmare till Svartbäcksmåla. Låt bilderna tala lite.

Vi hade supermysigt! Jag är supernöjd med dagen, dock är ajg så sjukt utmattad så jag skulle kunna tuppa lur när som. Det var jobbigt och ta sig upp för backen med världens träningsvärk!! Träningsvärken lär bli värre imon efter denna dag! Tack och lov så är vi fria från träning! :))

Jag ska gå och ta mig ett glas vatten och sen gå lägga mig. Imon skall Riskettan tas!  Nu jävlar!

 

Puss och kram.


+

Jag är fruktansvärt trött just nu.

Skallen värker, kroppen är lika hängig som smält ost och näsan rinner som en fontän!


Dagens simpass var kondition dvs lååånga sträckor med en liiiiiiten touch av sprint. Det var kul, sjukt kul faktiskt. Det bara flöt på så jädrans bra!! Jag ville nästan inte gå upp ur bassängen för att simningen gick så bra! Jag trodde att jag skulle ligga och plaska ikv, med tanke på morgonträningen(BodyPump). Jag var inte alls trött när jag väl hade hoppat i vattnet och kommit igång:) underbar känsla!

Lillbrodern och jag lagade mat när vi kom hem, åt maten samt kladdisen vi bakade imorse. Härlig middag!

 

Fast just nu hatar jag honom, vi stod nyss och skrek på varandra över dem svarta skidbyxorna! Båda vill ha dem, ingen vill ha dem svart-gula. Jag har liksom en röd-grå skidjacka och han en helsvart. Jag ser helt jävla CP ut med min röda jacka och illgula byxor!! Det såg sjukt mkt snyggare ut med en helsvart skidjacka och gula byxor.

ååååååh i-lands problem! nej, skall gå och dränka mig själv..i musik. Ska ladda inför morgondagens körlektion, simträning och pulkaåkning!

 

ciao!

 

 


Check list

 

-bodyPump kl 10-11 Check!

 

-Besöka farmor @ trekanten: Check!

 

-Laga mat och baka kladdis: Check!

 

-Simträna 17-19:

- leta skidbyxor och vinterkängor tills morgondagens pulkaåk:

- handla grillmat till morgondagen: check!

- läsa teoriboken: !!!!!!!!!!!!!

- boka körlektion: !!!!!!!!

 


I'm such a wuss

 

Hej, jag heter vass.

 

 


Ja, puss på dig med.

 

Mitt hjerte smelter lite grand.

 

När är den rätta timingen för att ge upp egentligen? Jag har aldrig riktigt fattat det. När bestämmer man sig för att nu ger jag upp?

 

 

 


other way

 

There are always an other way to go. . Another path to choose.

 

However, Jag laddar inför Body Pump imorgon bitti och två timmars simträning sen på kvällen. Senast hade jag jobbigt och gå efter ody pump, denna gång ska bli spännande! :))

Eager!

 

 

 


God människa

 

Vad är en god människa?

Är en god människa, den som accepterar att ens livs kärlek har givit sitt hjärta till någon annan och inte dig? Man går vidare och förtränger sina känslor.

Eller

är en god människa den som låter gamlingar få sittplatsen på bussen?

Eller

är en god människa den som alltid har omtanke för andra, bryr sig och vill den gott?

Eller

är en god människa den som hjälper fattiga. Skänker pengar till hemlösa etc?

Eller

finns det inga goda människor.?

 

såg bilden på blogg.se och mitt hjärta smalt lite så där bara. För sött!


CHINA

 

Jag hoppas på Kina i sommar!! England. Tyskland. Italien. Frankrike. Gotland! Indien. Vietnam. VÄRLDEN!

Håller tummarna för en trip till Kina. Verkligen.

 

äääsch, hatar att planera. Följa planeringar. KOm som du vill, gör vad du vill livet.

 


The tip to the top

 

Donald Trump.

Stenrik. Makt. respekt. Ful. Hård. Landutbreddning. Hårt nötskal. Smart. Effektiv. Elak. Dominant. Självsäker. Flertal gift. Många barn. Influential.Envis. President 2012?

 

Oprah Winfrey.

Stenrik. Inspirerande. Makt. Respekt. Influential. Vacker. Begåvad. Föredöme. Stark. Förebild. Moneymaker. Buisness woman.

 

Det finns dem som är från botten av pyraminen och som klättrar upp och ställder sig på toppen med hjälp av vilja och driv. Drömmen. Tron.

Sen finns det dem som är från toppen av pyraminen. Föddes till sin plats. Dem håller sig antingen där eller så lyckas någon peta ner dem till mellanvåningen eller till och med botten. Eller så bygger dem upp pyraminden ytterligare, gör den större så dem kan ta få sig en större toppen-våning.

Andra faller ner från sin plats på toppen, men klättrar senare upp igen, kanske till och med högre än vad som tillåts. Man gör det omöjliga till det möjliga. MÄnniskan blir omänsklig.


" Impossible is Nothing"


 

 

 


Money is a bitch

 

Nu har jag sett filmen Wall street 2. Transformers killen är grym, han är snygg. Jag gillade filmen!

Jag vill bli rik. Tjäna pengar. Ha makt. Va kung=drottning.

Nu är jag kanske mest desperat efter ett jobb för att senare kunna boka resor. Ut i världen och utforska. Hitta mig själv.

 


ååh, som jag har längtat

 

imorse fick jag min efterlängtade kopp kaffe. Dock såg den inte lika god ut som på bilden, för den på bilden är den kopp kaffe jag skulle vilja ha men inte fick. Men jag nöjde mig gott och väl med den jag själv gjorde imorse. Svart bryggkaffe, mix av mellanrost  från Gevalia och Zoegas, sirap, mellanmjölk och kanel. Sååå himmelskt!


Jag har längtat hela veckan på min kopp kaffe. Nu är själen äntligen tillfredsställd. Hohohoh.


Det hela toppades med sovmorgon med. Och juste, LOOOOOV

 

 


Charmerande

 

 

 


Whatever Kanye says

 


Brutus Brutal



Dagens simpass. Tränarna sade att det skulle bli något kul. Så sade Hitler med innan han förintade nästan en hel folkgrupp... typ.. dålig jämförelse

10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
90
80
70
60
50
40
30
20
10
=1000meter fart!

Allt var fart, alltså simma fort. Syrapass- mjölksyrepass- mödarpass. Okej, jag har vart med om värre, men detta passet är definitivt med i min slakt-lista.
Det jag kan säga är att det var sjukt roligt men sjukt brutalt jobbigt! Musklerna dränktes i mjölksyra. Trots det, kom jag framåt och simmade faktiskt relativt bra! Jag är nöjd!
Efter ett brutalt simpass toppades det med landträning. Jo, maten var halvvägs upp igen..
Gick från bassängen med ett stort leende på läpparna. Fatta vad stolt jag kände mig osm tog mig igenom 2,5h träning!


Jag bockar och bugar för spagetti och köttfärssås. Utan dem hade jag inte klarat mig idag. Tack, jag älskar er spagetti och köttfärssås. Tro inte att det är människor jag pratar om nu, utan MAAAAAAAAAAAAAAAT!!



Jaja, ska slänga mig på soffan nu och smälta..


Benito (mes) Mussolini

Mesig man. Trasdockan. Vekling. Grym. Dum. Otaktisk. Störd.

 

Matteprov imorgon. bilden får tala.

 


Svarta ögon, blå själ

Är fruktansvärt förbannad på min lillebror!! Världens sämsta kommunikation, vidarebefogning mellan oss. Jag blir så arg! all information som angår oss och som kommer till honom, stannar där. Sen får jag skiten för att jag inte visste om vad som ska hända.

dagen har präglats utav ilska. Mestadels. DÅligt.

Dock, fick jag en stor dos skratt när Julia slalom sjöng så förfärligt och när en av mina simungar skulle dyka. Världens största magplask och världens största eko. hahahah


Farliga män

 

Johan och jag listade upp världens grymmaste män genom tiderna. Haha! Historia freaks..

Hitler

Kim Jong Il

Stalin

Djingis Khan

Mao Zedong

George W Bush

Augusto Pinochet

Saddam Hussein

Francisco Franco

KEjsaren Nero, antika Rom.

 

Har jag glömt någon?


Iron Man, I like!

 

jag har övergått till student abonemang. Inga kontakter sparades, fastän jag kopierade telefonlistan till minneskortet. åååååååååååh i-landsproblem!

åh, är så törstig och täppt i näsan. Det har varit en tröttsam dag. 5-kamparna dök aldrig upp, andra gången. Blir ledsen att få behöva planera en massa och sen dyker ingen upp...

 

Iron Man är på TV, jag älskar Iron Man. Så jävla grym är han!

 


sockerkick


Idag slog jag sönder Jacobs fin fina pepparkakshus fylld med massa godis, toppad med massa godis och hans mor och far+ hund i form av pepparkaka. den var så sjukt fin, och såååå sjukt god!
Okej, jag var en ensam som slog sönder huset, vi var fler. En bunt gamar som hoppae på godiset. Det blir lite väl mkt socker på en gång, tur nog fick jag mat när jag kom hem och färsk pressad apelsin juice.
jag kände mig som en fjäder idag på träningen, kom inte framåt. Det var som att dra igenom tomma intet. Men det gick an endå.

Nej fasen, nu måste jag till mina fula böcker!

kelehjertan

 

Är jag konstig som inte tycker om gelehjärtan?

Det enda som är bra med dem är att dem är fina och titta på, smaken däremot är som baken. Dem går att äta, men låts helst bli

 


like a chocolatebox

 

Fick en choklad ask av min mor idag! åh så gott det var!

Efter skolan gick jag till simhallen för att gymma lite. Körde med yoga-bollen med Kissabelle och Jenny. Träning blir så sjukt mkt roligare med ett gutt sällskap! :)

När jag kom hem var jag kall och döhungrig. HEla dagen har jag gått och tänkt på hur gott det hade vart med stekt Hallumni ost, och gissa vad jag fick sen när jag kom hem? Hallumni ost!! Hehe, tänka maken att en sådan liten grej kunde lysa upp denna röda dag så värst!

 

Ps. Lite inom parentes, som jag måste berätta. Kunde inte låta bli och flabba sönder i duschen efter träningen!

Såg en kille jag träffade på en fest på gymmet idag. Han gick förbi minst 3 gånger. Inte så konstigt i och med att jag lurade honom på festen och sade att jag var från stockholm, och hade åkte ner till Kalmar bara för att gå på fest. Han var lite skeptisk, men köpte det hela sen endå efter mkt övertygelse. Hahah! INte så konstigt att han såg helt förskräckt ut och inte minst sagt förvirrad! Hahah

 

Vilken elak människa jag är ibland.. hahaha

 

Sippar grön te och lyssnar på kinesiskt instrumental musik slash klassisk musik, pluggar och chillar sådär gutt i sängen med laptopen på knät!

PS. Den kinesiska tekannan är inte min. För ful för att vara min, haha! fast vi har det porslinet, skålar och koppar, hela kittet utom kannan. Min mormor har världens finaste kina kanna som hon brukade brygga te i. Jag undrar vart den håller hus!?

 


Växjö och pedofiler

Nu har jag:
- kommit hem från växjö.
- haft en turbulent helg med förskärckliga barn. Lustiga barn. Envisa barn. Dem pratar med främlingar som lätt hade kunnat vara en pedofil(lustiga människor dvs), svär, irriterar tåg resenärer, blcokerar all väg etc. Listan kan göras lång!
- duschat
- mått illa.
- ätit en panpizza som smakade OK.
-frusit ute, på väntan på SJ.
- varit onyttig
- inte pluggat
- ätit kalla mackor hela dagen. Inte gott
- Skämts för min väns beteende när snygga killar är i synvinkel.
- irriterats på gråtande barn och tonåringar.
- klippt sönder mian flip flop.
- borstat tänderna.

Nu tänkte jag räkna lite matematica och sen gå och besöka kuddisen

Besos

På måndag är det "röda klumpens dag".

 

Herr Amor flyger runt med sin pilbåge och blöja.

 


Count on Me

Count on You.

Bruno Mars.

and YOU


A muchhhhh

 


Math is fun

 

 

 


Fjärilar i magen

Det bubblar i magen. För flera orsaker faktiskt.

Ett: Körkort. Det bubblar i magen så det gör ont. Är sååå fruktansvärt nervös och orolig. Orolig för att jag ska misslyckas. Tänka sig att vara så rädd för att faila. Det gör ju så ont.

Två: Kärlek. Bubbel som bubbel i champange.

Tre: Framtidsplaner. Står lite ensam ute i öknen och vet inte riktigt vilken riktning jag skall ta. Det finns så mkt man vill göra.

Fyra: Prov. KRav. åter krav. PRestation.

Fem: livet.

 

 


Udda

Hade planer att inviga skinnjackan idag, vilket jag gjorde. ..och så snöade det. Storm. Hemskt väder. Trots mina två tjocka tröjor frös jag. Inte så konstigt egentligen.

För övrigt har dagen vart bra. Har sådan lust och krypa under täcker med en bok och bara läsa läsa läsa!

nej, jag är inte galen. En bra engelska bok kan verkligen göra susen!

 

 


kläcka ägg

Jag längtar faktiskt efter mitt påskägg, hehe!

Det var en kille i simhallen som bara tog av sig tröjan sådär från ingenstans,enligt min arbetskamrat var det distraherande. Han hade fin mage. Hon kunde inte sluta fnittra och smygtitta på honom. Haha!

Skolan var kall och ganska tråkigt. Dagen började dåligt, kom sent till spanska lektionen eftersom inte en jävla buss ville plocka upp mig. Det passerade 6 bussar, och inte en enda stannade! Jag stod där i nästan 30min. Förstå min ilska! Väl i skolan överraskades jag med ett jätte läxförhör. Ja, dagen fortsatte ju sådär ljuvlig som imorse. .

 


Karl Who?

 

Simträningen har inte känts så bra och så glädjande på länge! Det bara flöt på, jag hade kontroll över vattnet och över min kropp, sinnet med för den delen! Åh, härlig känsla!

Just nu är jag inte så värst trött, däremot har jag en hög med läxor som väntar.

 

Igår kväll bestämde jag mig, idag blev jag ännu säkrare och bestämd. Jag ska utföra ett experiment med mig själv. Inget farlig. Det blir kommer handla mkt psykiskt. Jag ska se hur mkt jag pallar. Självdiciplin!

Vad det är jag skall göra, säger jag inte. Då förstörs ju hela grejen!

Idag är Dag 1.



täck-lös

Man behöver inget täcke när man har en man, som kan hålla om en och värma en. Men ett täcke är alltid bra att ha, inget nödvändigt men bra. En man är inte heller nödvändigt om täcken finns, men de är bra iallafall.

kvinna och man. man och kvinna. man och man. kvinna och kvinna.

 

Ibland förstår jag inte varför man blir kär. ? Varför blir man kär? Vem är det som säger att du är kär? Vad är det som utlöser kärlek, förutom endorfiner(hormoner)? Är det som Platon säger, "två halvor hittar varandra och fullbordar en kärlekscirkel"?


Sometimes....

... a hug is all we need.

 

Varför är min mamma och pappa så bäst? Det finns dagar man önskar dem inte fanns typ, men trots dessa dagar vet man att dem är mer än bäst. Dem är livet. Jag är så glad. Jag blir så glad när jag ser dem. Lycklig!

Ibland skäms jag för att jag är så bortskämd. Jag har trots allt egna ben, armar, fingrar, hjärna, mun, ögon och öron, och endå hjälper jag inte till hemma. Vem är inte trött efter 8h arbete, och endå sitter jag bara bakom en bänk och lyssnar på en lärare medan mor och far verkligen behöver anstränga musklerna, medan jag bara halvt lyssnar och dagdrömmer.


Kvälls-filosofi är inget att skämta om.


Above my head

 

"Life is about the people you meet, and the things you create with them, so go out and start creating."

 

 


Lost in parentec(s)e

 

Det blev inge plugg idag. Hjärnan sade emot, likså orken. Sämst. Keff!

Jag känner mig i ett behov av en resa, flera resor och mannen att pussa på.

Parentes vid kanten: Det blir Företagsekonomi!!! Psykologi kan vänta. Bestämt, ingen säger något mer till mig!


Kiss each other clean

Iron&Wine


Blottar själen. Nej, det gör man inte för vem som helst.

Vänner. Vad betyder det? Jag har funderat på det ett bra tag. Varför finns dem, varför är dem så bra? Vilka är bra och vilka är mindre bra? HUr många måste man ha? ska man ha? Vad är en bra vän?  Hur många vänner kan man ha? Kan man ersätta vänskap med något annat? 

hm. 


Vänstersvängen till höger. 

 


Blotta rumpan, käka pancakes

 

Igår spenderade dagen på stan med mor och far. Lite kläder inhandlades. En ny själ typ.

Samt presentletande till Julia. Det blev ett stort Sexy Bitch glas, ank-marschmellows och godis i allmänhet. Kvällen bjöd på kalas hos Julia, mat spel och gott sällskap! Övernattning erbjöds med. Lisafisa och jag sov inte mkt, vi hade fullt upp med att diskutera pannkakor och hamburgare, haha!

 

Imorse bjöds det på pannkakstårta och kaffe. Xbox spelande och chitchat.

 

Jag är helt utpumpad just nu, men skall endå bege mig till simhallen och träffa mina jobbiga simungar. Kvällen skall spenderas med matteboken. Känner mig så lyckligt lottad!! dööööööööör

 

 

 


Coolt skall det va!

Vaknade nyss. Kaffet är på G. Stan med mor och far. Köpa present till Julia den 18årige damen.

Kalas. Äta mat.

 


Secrets

 

I need another story
Something to get off my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess
'Til all my sleeves are stained red


Tell me what you want to hear
Something that will light those ears
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away


This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away


My God, amazing how we got this far
It's like we're chasing all those stars
Who's driving shiny big black cars
And everyday I see the news
All the problems that we could solve

And when a situation rises
Just write it into an album
Send it straight to gold
I don't really like my flow, no, so.



Tell me, what do you want to hear?



Dreaming out loud.

OneRepublic.

Undescribable love. Wonderful. Greatest. Freedom. Coolness. Life. Touching.  ONE REPUBLIC.


Psykad från A-Ö

Beslutsångest. Jag trodde verkligen att jag var säker. Men det var jag tydligen inte igår när jag insåg att jag inte ville läsa mer matte. Matte E som satts som förstahands val på individuella, har du satts som andrahand. Jag stod och vägde mellan företagsekonomi A och Psykologi B. r det

Åh, jobbigt! Jag vill så gärna läsa båda kurserna, men har tyvärr inte mer poäng att slösa på kurser som inte ger meritpoäng. . Det finns så mkt jag vill läsa så det är sjukt! äsch, jag klarar mig! hehe!

 

Till sista året av gymnasiet blir mina sista kurser: företagsekonimi A(inte helt 100% än), Idrotts skador och medicin, Svenska C och Engelska C med Cambridge certifikat. Detta ska bli grymt roligt! och inte minst Religionkunskapen!

Det jag önskade jag kunde få slippa är fysik!! usch!

 

Aja, ska bege mig mot TV:n. Ingen träning eller dylik idag, känns lustigt..

 

 


Lårkaka och nära döden

Skidåkning hela dagen, fy vad ajg är mörbultad just nu!
Steg tyvärr inte upp med tuppen idag, utan fick stiga upp innan tuppen! Kl 04.45 var jag uppe faktiskt, skulle vara på plats i skolan kl 05.30.
Väl i skidbacken, tog jag mig an på en blå backe, som jag trodde var en grön. Första åket, första två stora lårkakor och skidutrustning över hela backen. Hmm.. det gav lite minnen sen senaste skidresan i Gällivare! Hehe.
Efter andra åket på den blå backen samt lite repitition i barnbacken och lite här och var, kastade jag mig på en svart/röd backe. Julia lurade upp mig, jag ahde inget annat väl än att ta mig ner. Och det tackar jag henne för. Livsupplevelse skall ajg säga! Allt hände där uppe på backarna! Jag fick åka coola sit-liftar, åka på massa gamla farbröder, åka på främlingar över huvudtaget, flyga av mina skidor, nära döden upplevelse, sitta i sjukstugan med en hjärnskakad Johanna efter första åket någonsin, låta fötter och ben känna döds plåga en hel dag, dra av armen ur led då stavarna satt fast i snön när ajg åkte, åka farliga liftar, åka röda gröna blåa svarta backar, tvingas köra längdskidor utan stavar(hemskt) och massa massa mer!


Julia och jag har en skid-förbannelse mellan oss. Varje gång vi är på skidresa skadar sig alltid någon i närheten av oss.  Förra gången var det jag, denna gången var det Johanna.
hmm...


Ja vars, jag hade en magnifik dag på backen! Mina fötter och vrister är uppsvullda, det känns härligt! :))




RSS 2.0