Stockholm Levererar

Befinner mig i Danderyd, Stockholm just nu. Jag älskar Stockholm, dock igår kände jag ett extra starkt hat mot vår huvudstad då jag var stressad, trött och arg på en och samma gång. En bussresa på 7h med lite sömn i bagaget och tunga feta väskor är aldrig en rolig dag.Att komma till en storsatd med människor överallt, stressade och mestadels otrevliga, ja det gör situationen icke bättre. MEn vi kom fram och jag är idag mkt glad. Vi beställde hem take away thaimat, helt ok. Nu ska vi dra in till Gamla stan och käka glass och tralla runt. Imorgon drar vi till Mittens rike som ligger på andra sidan jordklotet.

Vädret i huvudstaden är strålande, sjukt nice! Skönt och lämna regniga östkusten!

 

Ciao mates!


skor fest och galenskap

 

Igår kväll ute på puben och nattklubben var mkt lyckad dock spårade vi ur mot slutet. Det gör man alltid, draget kommer igång mot slutet av kvällen. Vi tog några drinkar på KM, snackade och träffade människor. Senare drog vi vidare till Vallen för att få vår stämpel och komma tillbaka senare eftersom inget drag fanns alls. Men jag sumpade chansen att få stämpeln genom att inte tänka först innan jag öppnade käften. Haha.

Iallafall, mot 12 slaget börjde kommer lite mer folk, vi dansade, några män kom och stötte på mig och dittan och dattan. Jag tröttnade och drog brudarna vidare till KM där jag träffade andra slag människor, män och kvinnor.

Drinkar, sen avsuta kvällen på vallen då vi verkligen fukkade ur totalt. MKt rolgit.

 

Jag kom på igår, att jag inte gillar klänigiga killar, och det första jag tittar på innan jag sätter mina fördommar på en kille, det är hans skor.. jag undrar varför. Men på något sätt betyder en killes skor mkt, det säger mkt för mig. haha.

 


Spårad kväll

Bild från gårkvällen. Stötte på en igelkott mitt inne i stan. Sjukt söt. Inte full.


Gårdagen:

lunch på stan

packning.

UF företagande

Julia

Utgång

crazy

 

Idag:

frukost på McD

stan

döende

dusch och skrubb

fixa laptopen

packa alla andras väskor utan min egen

ärenden.

 

 


Jakt efter blueberries

 

tre timmar ute i skogen. cirukus 1 liter blåbär. tusen myggbett. och en halv resa bokad.

woho!


think

 

"Fundamentals are the building blocks of fun."

 

 


Miss Doolittle

 


Who's gonna save the world?

 

Resväskan packad. Den är ganska bra tom hehe. Mamma blev ganska chockad när hon såg min resväska! Jo, som min käre mor utbrast, jag ska spendera en hel del i kina!

Jag längtar efter stockholm. Om några dagar syns vi igen, skönt. Jag har en vecka utan jobb framför mig därefter tar jag semester på redigt. Några små ärenden har jag kvar, sen flyr jag landet. Det är tråkigt att höra alla dessa tragiska händelser på TV speciellt det som hänt i Norge. Terrordåd i norden, Amy Winehouse som jag lyssnade mkt på ett tag är död. Jag har länge och mkt funderat över vart världen är på väg..  Jag önskar jag hade ett svar.

 

För övrigt saknar jag min man. Snälla kom hem! Jag börjar bli frisk, så fort jag blir frisk ska jag ta löpet. Flåset måste komma tillbaka snart, latsidan börjar bli allt för mkt för mig!


Strenght ten times

 

 

No one can make you feel inferior without your consent.


Glömminge heart

 

Vackra Glömminge! Jag är smått kär i stället! Supermysigt, super vackert och super bra!

 

Te efter simskolan var behövligt. Två timmar i havet, jo te är då bra!

Kossorna höll oss sällskap hela veckan. Vi eller rättaresagt Julia fick se när en ko pluppade ut en kalv.. Blev lite ledsen att jag missade det..

Alla dagar var inte fina tyvärr! Vi fick iallafall en strålande dag, de andra var sådär halvdana men endå behagliga och mänskliga.

Vi blåser bort..

 

YEs, då den veckan avslutad. Tråkigt men sant. Underbara barn, underbara föräldrar och underbar utsikt och miljö! Idag blev även min första dag då jag fick livrädda en kasse med handdukar i isvatten. Upplevelse!! haha


Jag blir ledsen

 

Värsta torkan på 60år i Afrika. Undernärda. Krig. Korruption.

Måste sluta titta på nyheterna.. eller börja tänka om. Ordentligt.

 

 

 

 

 

 

 


Light up you!

 

jag är inte sugen på att resa länge. Jag vill bara sätta mig på en sten i skogen och njuta av tystnaden, äta blåbär och klappa kossorna.

Resväskan är tom. . äsch.


You will find a way

 

jag är stressad. Inre stress. Inre stress över alla mina tankar och saker jag måste hinna med att göra.

En känsla av hopplöshet och svek, ilska och besvikelse översvämmar. Jag svär, äter och slappar.

Fan, kommer bli skit fet.

herregud. Finns du? herregud.


Glömminge Öland

 

Tar en vecka i Glömminge, Öland. Första dagen sög. Regn, kyla och ledsen cemilla. Men sällskapet var bra och jag lever fortfarande.

Kossorna där var fina, utsikten och miljön var mkt fin och kodyngan luktade behagligt. Vattnet låg på 19grader, inte mkt sjögräs. Natur, I like you.

 


Rosa Rosé

 

Pimpla rosé med flickvännerna med gott tilltugg.

underbart.

Brorsan och jag i BArcelona. Kolla snubben där bak, 2m lång med sin korta tjej. Haha! Han var cool


Rspberry boheimian

 

åh vad gott.

Måste bli frisk, måste röra på mig, måste komma igång, måste ta tag i livet


godisregn

Igår var min sista dag med simskolan! Jag är överlycklig!!

Dock ångrar jag att jag tackade ja till ytterligare en vecka med simskola, fast i Glömminge. Därefter åker jag.

 


God dag eller god då?

 

funderar lite på livet och världen.

Ibland blir jag orolig, ibland orkar jag inte tänka utan bara stirrar i det tomma intet. Jag undrar, jag vill ha svar, jag tvekar.

 


Macis

 

Testade macarones idag. En choklad. Visste inte att lilla söta Kalmar hade Macarones. Dem finns att hitta på det nya kafét Fiesta. Macaronens var inte så supergoda, inte så att jjag jublade eller så. Kan ha varit för att personalen på¨Fiesta var otrevlig och för att macaronsen var pytteliten och svindyr. kan också vara att Fiesta misslyckades med macaronsen, jo det tror jag!

Jag får ta en trip till USA någon dag och testa dessa underbart fina kakor!

 


Låt bilden tala

utslagen. Gårdagens kravader tar kål på mig idag. Mkt bad, kyla, lite sol, fet mat, dålig vätske konsumtion, över matthet och torr hud. På fredag är simskolan slut, jag både längtar och inte. Det är så söta barn jag har, dock väldigt busiga. Jag har velat skrika på dem de senaste dagarna men inte kunnat pga min hals. Får inte fram något ljud.

Jag måste ställa om mig både fysiskt och psykiskt. Snart åker jag till Kina.

Måste packa snart..

 

 


Jag gillar min hesa sexiga röst

Min balklänning?

 

fortfarande sjuk som en jävel. Kan inte höja rösten eller prata ordentligt. Gör ont när jag sväljer ibland och mest när jag hostar. Förkyld som ett as. Känner mig lite febrig ibland.

 

Vem bryr sig..Imon ska jag ha simskola ute i havet. yey vad glad jag är, dör bara av ironi snart.

 


Force and regret. ?

 

"I looked into the mirror and saw myself, and I didn't like what I saw. I must change,I thought. But then I asked myself for the thousend time, when is the change going to appear?"

 

Common thought by all of us.


dunderbra

Chillin'. enjoying. summer. life


Korall och pekanpaj

 

 

hes så det bara finns. Jag är glad att jag kan svälja åtminstone, ack inte skrika eller prata mkt.

 

Dagen har spenderats med min käre vän Agnes och soffan. Förmiddagen samt tidigt på eftermiddagen spenderades inne i stan. Shoppade, fikade och njutning av solen. Jag har fikat 3 gånger på en och samma dag, ganska nära inpå varandra med..gutt!

 

En klänning har köpts in. Fin. Korall rosa. Passar mig

 

 

 

 


Det bränns

en vecka kvar av jobbet och jag lider hårt av halsont och förkylning. Nackdelen med mitt jobb, bada hela dagarna varje dag. Det resulterar alltid i slitet hår, russintorr hud, förkylning och halsont. Men sen finns det andra resultat man är otroligt stolt över, det är att barn som aldrig kunna simma inna kan! Man träffar massa roliga barn, busiga och söta. Man lär sig mkt!

 

På tisdag ska jag ha simskola utomhus, ute i långviken så jag måste krya mig lite. träningen hamnar åter igen på hyllan..jag som kommit igång.. :(


ett två tre

To do list:

1. träna

2. fräsha upp kinesiska skillsen

3. läsa eng böcker

4. packa

5. körkort

6. spendera tid med the loved ones of mine

7. springa springa springa

8. sova

9. städa

10. skicka in mina lönepappren


badkruka

kör hårt nu sista veckan. Jobb, träning och livet i allmänt.

börjar bli sjuk pågrund av allt badande i simhallen. Kallt. fryser som ett löv, behöver en lång het man som kan hålla om mig. Än så länge håller jag mig till min blöta rosa handduka.

tack.

 

 


flyger till månen

 

27 dagar kvar.

Resväska köpt.

Alla biljetter bokade.

JObbar för fullt.

helg!!! gilla!!

 

jag vill ha en kaka..

 

 

 

 


RSS 2.0