film.

Sitter och tittar på TV nu, på SVT 1. Dem visar filmen, pojkarna i mitt liv som spelas av bl.a. Drew Berrymore. Filmen är helt underbar. Sitter och gråter.. 

 

Beverly (berrymore) är en skärpt tjej som vill flytta till New York och studera. Men hon är ung och det finns så mycket annat i livet som också lockar - till exempel killar. När hon under en fest träffar Ray är det början på något helt nytt. Han är visserligen snäll, men rejält korkad och alla svärmödrars mardröm. Beverly har inga planer på att tillbringa sitt liv med Ray, men så händer något som förändrar allt. Beverly blir med barn vid 15år ålder. Alla hennes drömmar om att skriva och resa krossas. Hela livet vänder. Beverly tvingas gifta sig med Ray och föda barnet. Relationen mellan beverly och fadern upphör och vännerna vänder ryggen.. Men barnet förändrar Beverlys liv både positivt och negativt.

 

Underbar film! Verkligen värd att se på. Drew Berrymore är helt fantastisk i filmen. Jag lovar att ni inte lär ångra era 1½ timmar för att se filmen. Den är underbart bra!

Filmen är baserad på Beverly  D'Onofrios självbiograf.

 

Love,C.


röda gubbar

SItter och skriver spanska uppsatsen, lyssnar på Milow och äter jordgubbar. Färska. Rediga. Söta.

Tänk att jordgubbar är så underbart somriga och smarriga.

Hur kan dem?

Jord-gubbar. Straw-berry.  Love-ly.

 

röda gubbar(jordgubbar)+Milow(och hans gitarr)+dator+kallt vatten= smarrigt värre.


käre mor och far

Min käre mor och far vandrade vid klockslaget 8,

till City gross. Det betyder att de vandrar 6 km dit och tillbaka + några km runt inne i affären.

De är inte hemma än, och jag är inte orolig. Jag är glad att de vandrar. Det är bra. Man mår bra av det.

Man blir glad av det, fundersam av det och trött av det. Det är bra.

Alla borde gå mer. Ut och vandra. Det är skönt, man blir glad av det, jag lovar.

Gå ut och vandra med er. Ta med mamma och pappa, bror och syster, farmor och farfar

morfar och mormor, farbror och faster, kusin och kusin. Ta med alla!

Ta på dig skorna och gå ut och rör på fötterna. Dem blir glada då, du blir glad då! Sitt inte och läs detta rubbish,

gå ut och vandra!

 

Nu ska jag vandra, in i min spanska halva.

Adiós amigos!

 

/ C.


Mexicooo

Quisiera ir a Mexico,ahora,por favor!!

Por favor mama y papa!

 

( jag skulle vilja åka till Mexico nu,tack! Snälla mamma och pappa)

Jag menar det, snälla! Ta mig till Mexico, vem som! Ta mig på semester och sola,bada,äta och upptäcka världen!

 

Äsch, jag får bada imon i simhallen. Det är samma sak som mexico, fast kallare och utan sol. 

 

Love,C.


Espanol

  Stranden Ponta negra i Natal, Brasilien

  Tango i Buenos Aires, Argentina

    Badstrand i Puerto Rico, Karibien.

Hejsvejs potatisface :D (haha,en ny ramsa jag lärt mig idag)

 Dagen har varit bra. Skolan avr rolig. Irja(lärare), Linn och jag åkte in till staden och kollade festlokalen till avslutningsfesten den 10/6. Jag längar redan nu :D Lokalen var underbar! Supermysigt var det. Alla "novanoir" lär gilla det, det kan jag garantera..hoppas jag. :D Alla avslutnings t-shirtar är inskickade, så dem borde komma snart. Min klass har lätt dem snyggaste, no doubt with that! :D  

Jag måste erkänna en sak idag. Jag har varit riktigt stygg och busig. OKej, inte bara jag, Jeja med! Vi skojade med Dannie. Hahah, hon är väääldigt glad nu kan jag säga;)  Det är sååå mysigt och va busig, I love it, more than anything! ne, usch. jag kan inte äns tänka mig hur busiga mina barn lär bli. Ojoj..

 

Efter skolan cyklade jag in till staden och skulle göra en synundersökning så jag kan skicka in handledarpapprena så jag kan börja köra bil. Men icke sa nicke! Dumma nicke. Måste göra en helt grundlig synundersökning för några hundralappar + köpa nya glesogon. FY falukorv vad jag hatar glasögon. Jag ser ut som en orm! menmen,, det är bara och tycka synd om mig själv.

Måste säga, mina ögon är dålig. SKITDÅLIGA. dom suger. Fy på dem!

 

Nu ska jag skriva färdigt min spanska uppsats om min fejk-trip till Mexiko ( Acapulco och Playa del carmen), Puerto Rico( san juan), Brasilien ( Manaus och Natal), Argentina( Buenos Aires. PS. där spleas Wipe out in! Det ni, wipe out fans!:) och Galapagosöarna.

Om ni vill ha en rejäl solsemester med massa bad och god mat så recomenderar jag nån av dem ställena jag ska till i min uppsats. Riktiga solställen med mycket fina badständer!  Jag kan redan här hemma i 15 graders kalmar känna värmen från bilderna på google.!

Back to spanish!

 

Love.


note iiiiiiit

Sometimes I hate you more than ever,

sometimes I'm madly in love with you.

You were my best friend.. that was what I thought.

 Now, I don't even want you, 

because you already are in love..

with my best friend. 

though, I don't hate you. Not  now.

 


Milow

 

Oh, you make me melt with your damn guitarr . Damn you, handsome.


sundag

 

 

Söndag människor! Tacka för det underbara vädret, hela helgen!

Idag har jag icke gjort mycket. Jag har ätit hemma gjorda hamburgare till lunch, cyklat till simhallen och lärt småglutten simma, glott på TV, försökt plugga( som inte alls gick bra!!!!!), ätit laxsallad till middag gjort av Stefan och massa andra småsaker som inte äns har vart roligt eller äns roligt att komma ihåg.. tror jag. 

 

Min spanska uppsats som ska bestå om en spanienresa eller till ett spansktalande land. Jag ska skriva om en resa runt hela central-och sydamerika. Wiiehuu, jag ligger lång lång långt efter. ! hmm.. 

 

Nu plågas mina öron av musik från Milow. Ne, jag skojar, han är underbar!  Jag vill ha honom, efter Robert Pattinson. Dem kan få sjönga för mig varje dag, år efter år.  Jag lär aldrig tröttna, ialla fall inte nu.  Underbar,dunderbar, bunderbart. .

 

Nu ska jag ge mig av till Espannna-homeworken.

Love,Clllllllclllelelele


lurdag

Tjalala! :)

Min helg har vart bra. Det var morgonträning i lördags, 8-10. Det var HEMSKT, vi körde syra. Jag dog på min första 100 meters. Men jag kom i liv sen efter 3:e hundringen, som tur var. Eller jag tror jag kom i liv då. Jag vet inte. Efter träningen var jag barnvakt till min 7-åriga kusin Jenny:) Vi åt mat och gick sen ut. Haha, vi gick faktiskt till City gross. Det är 3 km, från mitt bo. Jag hade med mig cykeln, som jag cyklade på lite då och då, medan kusinen sprang :D  Jag är inte hemsk, Hon fick sitta på cykeln sen medan jag drog den 1 km. Vid city gross var det barnens dag.De bjöd på glass och ballonger, och massa lekar. När vi handlat klar i City gross, ville jenny leka lite till och sen gå till Ikea och bli inlämnad vid barnavdelningen ( där man kan lämna sina barn medan man är inne i Ikea och handlar). Jag lämnade in henne, men hämtade henne sen efter 10 min, enligt henne var det 2 min. ? Jag hade inge att göra ju!  Om du undrar vad jag handlade i city gorss, ochgått 3 km, jo jag köpte kitkat. Det var 10-pack kitkat för 20kr.  haha!

Vi började gå vid 12 och kom hem igen vid 15. Väl hemma, fikade vi. Vi drack C-vitamin ( jag ljög för Jenny och sa att det var saft) med blåbärs smak och åt piråger, sockerkaka och kitkat. Efter fikat skulle jag cykla in till simhallen och lära småbarn simma. Jenny skulle också simma, så mamma och pappa körde in henne. 

 

Jag kom hem igen sen vid 19 och var skittrött.  LAgade mat med stefan, vilket var jättemysigt:) Mitt i allt började min mobil tjuta (sms-bomb av amanda). Efter maten då kl var 20 cyklade vi in till city gross och handlade godis. Tro inte att jag är en godismonster öfr jag köpte inget, jag köpte bara mjölk.  Kom in igen vid 22.  Besökte kudden vid 23, sov som en stock.

 

Love, CCCCCCCC.


lover

Ellen Bäck is my lover .

 

You'r my lover Ellen,and you will always be. Hope you know that. ..and don't even try to escape :)

 

I'm the luckies one on earth to have all my friends. They are more than awesome!

I hope you feel the same about your friends. 

 

Love,C.


oh no, I lost my teeth.

You'r such an idiot!

You drive me insane,human!

Maybe thats why I like you?

Right?


note it

I wish I had a wand,

Because, with a wand I could make things 

I don't like or want to be there, 

dissapear.

 

 


my first dancestep, as 16 years old.

Tja!

Ja, om du vill veta vad jag gjort idag så kan du läsa vidare av denna "underbara" text!

 

Jag har dansat från kl 8.20-11.30, dvs 3 h. Alla nior skulle lära sig bugg,folksrock och vals. Det var skoj! :) Jag kan säga att jag kände mig som en klump, det var inte kul alls,men jag hade iallafall roligt!. Killarna verkade lite skakis,vilket tjejerna inte var. Alla vet ju att tjejer är ett step mognare än killar vid detta stadium,haha! Ne,alla killar var inte skakis. Dem var bara lite extra stojiga idag, men alla var inte så. Det var faktiskt en liten hög av pojkar som var väldigt lugna och duktiga på att dans, vilket var jättekul! :)

Vid kl.12 igen började lektionerna som vanligt.  Det var lite mindre kul,eftersom jag var stenhungrig! Lunch fick vi vid 12.30!! usch.. Efter maten hade vi bara en lektion och det var religion. Egentligen hade vi ingen religion, just idag, utan vi lekte land-stad-mat-artis-bil-växt leken. Man ska komma på saker från dem kategorierna med hjälp av en slags bokstav. Ex. S, då kan man sätta Saab, vid bil kategorin etc. Jag vann, eller okej, delad första plats med Riita,vår SO lärare. haha!

 

Efter skolan bar det hemåt och slappa vid Tv:n occh sen cykla till träningen med Amanda:)

Träningen gick hyfsat, det börja kännas bättre och bättre att komma igång igen efter sjuk-perioden. Idag var det inte ett så värst hårt pass, det var sprint. Det är alltid skoj! :D

 

Ja nu är jag jätte trötter, och vill gå coh lägga mig. Så vi hörs så småningom, människor!

 

Love,C.


yesterme-yesteryou-yesterday

Hejsan!

hm.. Jag tror nog jag ska börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggade igår. Jag var nämligen i skolan fram till 15.30 och hade fullt upp, sen efter skolan så rörde jag mig vidare till hemspråk ( jag läser extra språk, vietnamesiska och kinesiska) för att läsa mandarin, kinesiska. Lektionen var inte alls lång för mig eftersom jag var tvungen att rulla vidare in till stan med pappa och ta handledarkursen. Den håll på från 17-21, och det kan jag säga er var megabajsajobbigt! Men det var kul, föreläsaren var jätteduktig.  Ola Håkansson heter han. Vi tog kursen hos Kalmar trafikskola, vid Esplanaden.

 

När jag kom hem, var jag jättetrött, det blev mat och sen TV och slapp resten av kvällen. Okej, jag ska erkänna, jag orkade inte blogga. MEN idag gör jag det! (.. okej,egentligen inte.) haha

 

 

Love, C.


Note it.

You say, " you learn from your mistake"

But, do you?

Actually, you don't, because you don't make it better or do any change. You just think,

" I won't do it again,never", but you do, by time.

You're to lazy to do anything about it, to make a change.

You just let it be, and forget about it.

 


Answer now!

Som alla år 9:re i Kalmar vet, så är det skoldansen nu på onsdag. Norra kalmars skolor är för sig och södra kalmars skolor för sig. Jag är lycklig nog att va norr! :) Ja, min fråga till er och mig själv är:

Vad ska jag ha på mig och hur ska jag ha mitt hår?

 

Jag kan säga att jag inte vill se för uppklädd ut eller inte alls uppklädd. Mitt hår är svart och långt,ja typ ända till bröstet. Jag har en ganska lång lugg som sträcker sig till öronen.

Så, varsegoda och ge förslag! :)


Grey

I'm half way to the TV.

Grey's Anatomy !


dreamer

Robert is my McDreamy.

mmmm..


aloha!

Aloha mateys! :)

Dagen har varit bra,so far. Det har inte hänt mycket i mitt liv sen senast vi sågs. Jag har vart och tränat , vilket var ganska skönt, men jobbigt eftersom jag bara andades med halva lugnan, det är iallafall vad det kändes som.

Skolan var okej, det helderliga vanliga..  Imon har jag Matte Nationella. .. och jaa.. Nervös? Hmm.. Nee, tror inte det.

Jag tror jag är för deppig för att vara nervös. Jag är sur på mig själv. och jag vet inte varför. 

 

Träningen idag var skoj,  det var A3, fast jag körde A2. Efter 2h simning var det landträning i 30 min. Jag var spyfärdig under hela träningen så det gjorde inge bättre på landträningen.MEN det var KUL! Vi hade suprekul:D

 

JA, nu ska jag gå över till matten lite..och spanskan. usch.

Hörs senare,,kanske.

 

Love,C.


note it.(beside of Sally)

Friends are more than a field of gold.

 A field of gold, runs out, by time. Friends don't run out, if you don't sell them

or when time is out. 

 

 


bally

Isn't she lovely? :D

Ne,hon simmar för fort.( sa inte cemilla)

 

 

Min röda-sak-i-bröstet-som-dunkar-och-slår den är typ din :D

 

Love,C.


fröken fru bär.

  I got the job, for the summer! Mohuhuhuhu!!

 

Jordgubbar+ Cemilla+ sommar+ cykel= mmmm..

 

Jahapp, då förväntar jag mig att ni kommer och köper jordgubbar nu då! Ja, då ses vi i maj- juni-juli- augusti. :D

 

Lots of love, just for this time, C.


sallybally

Hahah! 

 Idag på träningen fick jag visa hur man simmar bröstsimsben, och sally blev avis. Sen fick jag simma på samma bana som Kim AQ. Då blev sally avis igen, eller inte. Sen fick jag byta bana och simma med Albin. Jag är coool, tack Sally! :D 

Jo, innan träningen, på landträningen ströp sally mig med sin slang. Jag höll på att dö.. av skratt. Sally  höll på att dö när hon skulle hoppa hopprep. Men hon la av när hon närmade ljuset och började skratta istället. Sen när vi var i vattnet, fick hon damp och fick för sig att skvätta vatten på alla, bla mig. Ja du sally,  vad håller du på med käre vän? Sally skrek till Cissi ( tränaren) och sa att hon var en mes för att hon inte orkade göra armhävningar på tå.  Jag joinade sally, fast jag har vart sjuk. hosthost. Där ser ni. 

Hosthost, igen.

 

HAHA, usch fy. Jag är oseriös. Jag 'r dum. Fy på mig. Sally jag älsakr dig. VArsegod för inlägget! :D

 

Love, C.

 


grubbel mubbel sa dubbel

HEEJ!

 Jag är både glad och ledsen idag. Hmm..

 OKej, just nu är jag mest glad! Var på jobbintervju idag, det gick kanon! Jag var bland dem 12 utvalda till jobbet. Det kändes hedrande,haha!  och det bästa ut av allt, var att jag tränade idag! Första träningen på 2 ½ vecka. Fy faraos falukorv vad det var skönt, och kul! Fast efter insimmet kände jag att det inte alls var kul, eftersom jag höll på att dö, fasten jag simmade långsammare än snigeln Bert i botten! Men det gick bra en då, det var iallafall det jag intalade mig hela tiden:D Juste, glömde säga att det var A4 idag på träningen ( max fart). Gissa vad jag körde..

 

Skolan var okej. Eller ne, det var skitroligt..tills jag fick se mitt fysik prov. Jag trodde hela tiden, av hela mitt röda klumpsak i bröstet att det var ett MVG, men nee så var det icke! .. och där rök min dag för tillfället. usch. jaja.

 

 Jag har inte gjort så mkt mer idag än vart i skolan, tränat och nu äta. Åh, gud vad känslor är jobbiga. Far åt gruset med er!

 Ne, jag bara skojar, JAG ÄR GLAD!

 

Love,C.


note it.

Please, charm me.

Please, make me fall.

Please, make me smile.

Please, hold me in your arms.

Please, kiss me.

Please, hold my hand.

Please, say " I love you"

Please. .


O M G

Jag känner mig ledsen, men jag vet inte varför?

It's so frustiating . My head is spinning like crazy, but I can't notice it. 

Jag är arg på mig själv, för jag gör aldrig det jag ska eller det jag planerat!

Jag vet inte vad jag vill just nu.. Jo det vet jag.  

Jag vill ha en stor fet smäll. 

 

PS. Ballar av stål går nu på kanal 5. It's hilirious!

 

Love, C.


I drive myself crazy

Why can I never follow my plans?

Why can't I do what I'm suppost to?

Why can't I behave?

 

Uuh, You drive me crazy C!!

 

Not a single love this time, C.


T H E meatball

I'm literally a meatball now.

Not good. .

..and I'm literally shiting my pants for no reason.
Life can't be any better.

 

Love, C. 


changed my mind, as usuall

OKej, som jag sa tidigare så skulle jag plugga spanska och matte och sen åka och träna. Men uppenbarligen så blir det icke så.. Jag ångrade mig, som alltid. Jag har inte pluggat något heller utan suttit vid Twittern och glott på TV. Träningen blir inte av pga att jag fortfarande är sjuk ( enligt mig så är jag inte det. Men ja bättre vila en x-tra dag än bli värre i en x-tra vecka.)

INTE BRA CEMILLA,SKÄRPNING! ( jag blir så arg på mig själv när jag inte gör det jag ska!)

 

Nu har jag iallfall bestämt mig för att gå ut och köra bil med pappa en liten stund så jag kan börja bli lite seriös, innan allt plugg drar igång! 

 

Love, C.


hmm..

Tja! :)

Idag har jag bestämt mig för att träna. Det är vad som är planerat. Jag behöver faktiskt plugga, eftersom jag har ett spanskaarbete + förhör på torsdag och matte nationella. Men det får återse, vad som händer. Nu ska jag nog börja på läxorna, för det är vore ju smart, eller hur? :) Vi hörs lite senare!

 

Ps. Första skoldan efter påsk gick bra. Självklart var man trött med det var kul att komma tillbaka! Alla var pigga och glada:)

 

Love,C. 


note it

Would you like to live forever?

- “Uh, yes. I think so, especially if I could turn it on and off. I kind of like the idea that I could see what death is like and then come back again. That sounds good to me. I want to have my cake and eat it too.”


the note.

Jag hoppas ni lagt märke till mina note it. som jag uppdaterar varje dag. Hoppas ni gillar dem.

Eller? :) Dem kan va lite personliga ibland.. och ibland inte.  Avgör du:)

 

Love, C. 


söndag-vilodagen.

Hello:)

Min dag har varit bra, om du nu undrar:P. Jag har jobbat(lärt småbarnen simma) i 2 timmar och sen slappat de resterande timmarna av denna dag som når sitt slut. Idag fick jag kräftor till frukost, haha, jag vet. Mamma är rolig hon! Ne, det var jag som vaknade så sent idag, så jag missade frukosten. Jag vaknade vid lunchtid så jag får skylla mgi själv. Eller egnetligen inte. Kräftor till frukost, hur nice som helst! :)

 

Imon är det back to school, vilket känns bra. Lovet har varit mkt sängliggandes, vilket egentligen inte var planerat utan tvärtom. Men det har varit bra för mig att varit sängliggandes. Nån gång måste jag väl hålla mig lugn. Men jag kan erkänna att det inte vart många glada miner! 

Iallafall så kommer det bli riktig kul och få träffa alla igen. Terminen är knapp, den når sin enda, vilket inte alls känns kul. Jag vet redan nu att jag kommer tjuta och blöta ner en massa axlar! NEj fy, jag längtar verkligen inte! Fast, det kommer va lite skönt att gå vidare och börja på nytt igen. Nya människor, ny miljö, nya vanor. Bara för att man börjar på nytt betyder det inte att det gamla försvinner. Minnen lever alltid kvar hos en, oavsett vad. :)

Nu ska jag förbereda mig för sängen. Fram med tandborsten! 

Sov gott människor!

 

PS. Förlåt för min nattliga uppdatering. Jag kan inte hjälpa det, dåliga vanor! 

 

Love,C.


Lifehouse.

It's worth to wait. I promise.

Just feel the excite. The words. The touch in you heart.

I promise you, you won't regret it. 

Listen careful.


note it

I don't brush my teeth, because I have to or 
because my parents and my dentist say so.
I do it because I want to and because it's
the best for me and my teeth.
It's the same when I do other things. I don't do it
becasue someone told me to or because I had to.
.I do it because I want to
and becasue it's the best for me.
It's always "the best for me".
No one can ever make you to do something you
don't want. You know when and why you have
to do things that people say to make it the best
for you. By that I mean, good people.
Apart from that, you think and act for yourself.
                                      - Cemilla.

När jag ska äta.

Äter jag konstigt? 

Äter jag långsamt?

Olof tycker det.

 

OKEJ, fan. Jag äter med höger hand. Hur mycket jag än försöker att äta med vänster så går det inte.  Och det tyckte han var roligt..  Jag blev förvirrad när jag såg min kebabrulle, för jag visste inte hur jag skulle äta den. Den var så stor!! Det var omöjligt att ta upp jätten och ta ett bett.  Jag inspekterar min mat, tänker i mitt lilla huvud hur jag ska äta den. Det är ett smart sett att göra, jag lovar, testa! 

 

Lyssna jättenoga nu! : MAT SKA  ÄTAS LÅNGSAMT.  VARJE MÅLTID SKA TA MINST 20 MINUTER( + TJATTER, TYP 5MIN). MAN SKA TUGGA NOGA. DRICK MYCKET VATTEN ELLER MJÖLK (ELLER SAFT.HÅLL ER BORTA FRÅN SAFT,ERA MONSTER.MJÖLK ÄR BÄST!) SITT KVAR EFTER DU ÄTIT KLART SÅ MATEN FÅR SMÄLTA. RÖR IGÅNG KÄFTEN SÅ KÄKMUSKLERNA HÅLLS UPPVÄRMDA.

 

Ja vad bra, nu vet ni varför jag är som jag är.

 

Love,C.


finally a hi

 

Okej, HEJ:D

Min dag har varit bra. Jag vet inte om ni har lagt märke men jag bloggar mest på natten. ?

Whats wrong with me? 

Ja, tillbaka till, min dag har varit bra. Ja den var varit bra. Jag har som sagt varit på livräddnigs-utbildning. Det var skitkul, fasten jag var snorig som en åsna och hes som en anka. MEN det var ändå såå kul, det var mysigt att få träffa mina gamla simmarbuddies och spendera en hel dag med dem, vilket ju var länge sen :) Jag var inne i simhallen vid 08.15, en kvart innan min egentliga simträning börjar. Alla simmade.. Jag däremot var inne i omklädningsrummet med Julia och pratade med en gammal dam. Hon kom fram till oss och började prata. En riktigt go dam var det! och rolig! :)

Efter en stunds tjatter så gick vi äntligen ut. Då såg jag alla mina älsklingar i vattnet, kämpandes framåt. Jag satt på land och glodde. Jag fick en såndan längtan och saknad av bassängen. Det var hemskt! Trodde jag skulle börja lipa, haha! Jag längtade sönder att få hoppa i. Vilket jag fick några minuter senare. Det blev en bomben i. Det var riktigt mysigt:D När jag kom upp igen, efter den praktiska delen av utbildningen frös jag som en dåre! Jag såg ut som ett russin med knottrar som skakade som ett millitunt löv. Då kom jag på att det var det jag inte saknade med att vara i bassängen. Att gå upp.

Ja nog om det tjatet. Vid lunch dags gick vi över till Äventyrscafet och beställde mat. Jag och moa skulle vara extra annorlunda mot alla andra som valde hamburgare eller kebabtallrik,  valde kebabrulle. Jag trodde det skulle vara en redig kebabrulle som man köper hos pizzerian, men icke sa nicke..när maten kom! Rullen var av tunnbröd med innehåll av gyros,sallad och kebabsås + vinägerdränkt sallad vid sidan om. Den var inte riktigt som jag hade förväntat med den smakade helt okej. Jag var sugen på pommes, så jag vet inte riktigt vad jag tänkte med..

 

När jag skulle cykla hemåt vid 19-tiden kunde jag inte låta bli att svänga in i berga centrum och köpa något smarrigt. Jag gick runt inne affären i 40 minuter och kom äntligen ut med en liten dammsugare( punch rulle). Jag kom ihåg att jag hatade dem när jag var liten. Dem var det det äckligaste sötbakelserna jag visste, så jag kunde bara inte låta bli att testa dem nu när jag blivit så pass äldre. Den var såå otroligt god! Eller okej, den var inte så hemsk. Den var faktiskt riktigt god. Inte det endaste bitter var den. En dammsugare och saft eller kaffe hade gjort susen :D

Jag vet vad du tänker nu, " Herregud, vad är detta för underlig människa?"

Jag kan trösta dig med att säga, jag vet.. 

 

Love,C.

 


i'm a twitter

It's twitter-time now. Join in.

Twitter is the new shit. It's the new trend.

Everyone's in.

För er som inte vet så är Twitter en mikroblogg. Det vill säga – du kan skriva inlägg om vad du vill på max 140 tecken åt gången.  Du kan läsa om vad både kända och okända människor har för sig världen över. Skitcoolt! :)

Det är lite förvirrande när man precis joinat sidan, men man lär sig jättefort! Det är inte så klurigt som man tror att det är.

OCH, det är skitkul! Me like!

 

Check in my twitter

 

Love, C.

 


Världens längsta snubbe

Zhao Liang, världens nye längsta snubbe. 

Kineser är visst långa! Två nya bevis, Zhao Liang och Bao Xishun.

Zhao Liang är 10 cm längre än Bao Xishun, vilket gör honom 246cm lång. Hans föräldrar som är normallånga har

absolut ingenanig om hur han blev så lång. Lustigt, det var ju dem som födde honom :P 

 

Jag undrar verkligen vad det är han äter, eller ja rättaresagt, vad hans föräldrar åt när de var gravid med honom som gjort honom så lång. Jag vill också va lång. Jag är en liten mini.

 

PS. Zhao Liang är CCCOOOOL.

Love,C.

 


note it

Remember, you're not nobody.

You' are somebody.


Mein saturday.

Hallo!

Okej, nu ska jag vara seriös och berätta vad jag ska göra imorgon. 

 

Min Lördag: 

 

-Frukost kl 07.00

 

-kl. 7.45, börja cykla in till simhallen. Från mitt lilla bo i norr till mitt nästa bo inne i centrum, jag beräknar att det är  5 km? rätta mig om jag har fel.  Om nån vet.

 

- kl. 08.00 simträning. Fast jag ska inte delta, USCH! Mitt liv. Jag torkar här uppe på land!

 

- kl 08.30. Börjar min livräddnings-utbildning. Jag och ett tiotal av mina gamla simmarpolare bla, samt andra f.d. simmare och simmare ska få lära oss livräddning, både praktiskt och teoretiskt. Det ska bli roligt! Längtar :)

 

- kl. 10.00. Mina simmarpolare slutar träningen. Alla är halvt döda, och jag sitter i rummet bredvid och lyssnar på en föreläsnig om livräddning. Jag är torr, de är blöta, jag är ledsen för att jag är torr, dem är trötta och vill bli torra.  Vi får säkert någon fika nu vid detta lag kan jag tänka mig. Mums på det!

 

- kl. 12-13. Lunch, vid äventyrsbads-cafeet. Vi sitter och tjattrar om allt möjligt från himmel till jord. Ja, gamla minnen, hur är läget, och hela det där köret.

 

- kl. 13. Mätta och belåtna. Nu, in i vattnet och på med livräddning!

 

- kl. 15. Utbildningen klar. In till duchen och skrubba.

 

- kl. 15.50. Mina små simmarbarn börjar sin simträning. det betyder, work för mig.  Småbarn ska lära sig simma. Jag ska lära.

 

- kl. 17. Mina första simmarbarn slutar tränigen, och nya simmarbarn kommer in. Alltså mina andra simmarbarn. Dem ska också lära sig simma.

 

- kl.18.00. Nu slutar mina sista simmarbarn simträningen. Jag får äntligen gå hem. Nej, juste, jag får cykla hem!

 

- kl 18.40. Jag, färdigduschad och cyklandes på min älskade cykel.

 

- 19.00. ÄNTLIGEN hemma. Middag och sen ner i soffan och glo på TV, och relax. :)

 

- kl. 21. Förflyttar mig till laptopen. Degar ännu mer. Eller så kanske jag läser twiligt.

 

- kl 01. Troligen sängen. ( Jag är en nattmänniska, värre  när jag är sjukling. Jag är dålig. Jag kan inte gå och lägga mig. Jag är för nyfiken för att kunna gå och lägga mig.  Nee, jag somnar. Jag sover som en stock.)

 

Söndag.


Shoes are like a drug. Most of them, though,

 

 

Check out her shoes. Nice! :)

Okej, outfiten var väl inte riktigt min smak, förutom hennes skjorta och accesoarer. Skorna var hur kooola som helst att de fick stavas med K. Men jag skulle aldrig tänka mig ha på mig dem.. tror jag.

Skorna är från Louis Vuitton. På bild, Micha Barton.


RayBan Wayfarer.

 

It's all Ray Ban Wayfarer.  My love.

It's back. It's cool. It's hot. It's in.  It isn't mine.

 

Ray Ban går att beställa på internet direkt från USA. Okej, jag skojar. Dem finns på tradera med, som begagna och för mkt lägre pris. Det finns liknande på Lindex för 49.90kr.

 

I'm in looooove..ray bans. oh!

 

 

Love,C.

 


Frubär

 Fick nyss ett samtal från Frubär AB, och de vill träffa mig på en jobbintervju. :)

Ååh fy, jag är såå laddad! Vill verkligen ha sommarjobbet, som bärsäljare.  

Nu ska det laddas till 100%!    ..och glöm inte att hålla tummarna för mig!

 

Love, C.


note it.

Shoot for the moon, even if you fail,

you will fall among the stars.

                                                  - Katarina M.

 

 

Thank you, my friend. Thank you for believeing in me, supporting me and most of all beeing my friend.

You always make me feel better, stronger. Even if you're thousand miles away.

 

It feels good and safe to know that you excist in my life,

It fells good to know that my friends and family excist in my life.  You make me live.

 

                                                                                            - C.


MAt.

Mat är gott. nödvändigt. uppskattande. roligt. livsviktigt. dyrt.  ..

Många svälter sig själva, väljer bort mat för att antagligen gå ner i vikt och se snygga ut. De uppskattar inte mat.  Uppskattar man inte mat kan man inte uppskatta något annat. Det blir svårt. Man är inte koncentrerad. Man tänker inte. Man kan inte göra något rätt. Man orkar inget.

 Mat är bra! Du som har mat, ÄT! Det finns människor som inte får eller kan ha råd till mat. Varför svälter vi oss när vi har mat? Vad gör det för bra, både för dig själv och alla andra? Det är bara onödigt och slöseri med tid.  Tänk på vad som är bäst för dig, inte vad som är bäst för vad andra ska tycka.  

Ät den mat du får och har. Tänk om den dag kommer då du inte har någon mat. Du kommer ångra dig att du inte åt. Jag lovar dig. 

 

Kurvor är fint. Kvinnor ska ha kurvor. Det är vår natur. Det är inget man skäms över, utan något man stolt vill visa upp. 

 

Kom ihåg. Vi lever bara en gång i nuet. Ta vara på allt. Ta vara på din mat, uppskatta det. Motionera. Du blir inte fet bara för att du åt en hamburgare till lunch och drack en cola. Så länge du motionerar och äter bra mat, med mycket proteiner, kolhydrater, fett  så kommer du både må bra och se bra!  All mat är mat.  

 Ät all mat du vill så länge du motionerar. Mat, i lagom protioner. Motion är kul. Ge det inget tving. Se det som en utmaning, en lek. Lek och motionera.  Shopping är motion, just so you know. Dans är motion. Simning. Promenader. Cykling. Yoga. Stadsvandring. Springa efter småbarnen. Handla mat. Jobba ute i trädgården. Allt. Just be creative.

Everything is exercise, as long as you dont beeing still. 

 

Love, C. 


they got it, and i didn't knew about it, until now.

They got it and i didn't know about it.. until now.  

Eeh, what's the point.  Black and white. It's the same.

Peek     <-- lindex's sida.


Tapas+marshmallow+glass+film=belly full.

  

 

 

Hello!:)

I eftermiddags som jag sa, cyklade jag in till staden med min älsakde vän Amanda. Vi tittade runt i alla möjliga affärer, men hittade tyvärr inget skoj. Iallafall inte jag..  Så vi bestämde oss, eller okej jag bestämde för att vi skulle kika förbi Mcdoken och ta en glass. Donken har god mjukglass, erkänn!  Efter glassen blev jag sugen på pommes. jag kunde inte motstå, alla andra som satt och vräkte i sig hamburgare och pommes. Jag var tvungen och joina in. OCH det var så gott!!  Det var ett bra tag sen min mage fått pommes. Så det var värt 13kr på en liten pommes;) Efter en stund, stötte vi på två underbara tjejor från min skole, Kajsa och Amanda. Söta flickor det. :) Efter en stund tjatter så bestämde vi oss, Amanda och jag, för att cykla vidare till Maxi. Där stötte vi på mina föräldrar:) Trevliga typer. (haha) Vi gick även in till Lindex som ligger 3m från maxi. Där stötte jag på min livs kärlek, ett par vita solbrillor. Dem var så jädrans snygga så jag höll på att punka sönder mina lungor, even more! Min första tanke var " Oh fan, vad jag vill ha dem! Dem är sååååå fina, så snygga, så underbara. Oh love.!"  

Nästa tanke löd " okej, söta lilla Cemilla, kommer du verkligen använda dem när du väl köpt dem? Du använder ju aldrig solbrillor i vanligt fall. Du har massa brillor redan.Plus Dem är vita. Om dem vart svarta hade det vart okej, men snälla du, dem är vita. Visst dem är asfina och du ser ascool ut, men du kommer ALDRIG använda dem. Jag lovar".

Min inre djävul. Oftast rätt...

 jag fick lämna min kärlek och gå vidare till nästa affär.

 

När jag kom hem, var farmor där... och middan.  Det bjöds på Tapas idag hos familjen C.  Till tapasen fick vi grekiskt lantbröd. MYCKET GOTT, try it! Finns på Maxi. Vid sidan om tapasen fanns rökt lax och dallasröra. Det var gott.

Efter maten var Stefan och jag, min älsakde lillebroder, osociala och satte oss framför laptopen och glodde på Valkyria och åt glass med marshmallows som jag köpte på vägen hem från staden. På netto.

Nu är jag mätt och belåten. Jag är glad. Jag mår lite bättre. Jag älskar alla. Jag är dum i huvudet. Tack.

 

Musik är uppskattat, don't forget that.

 

Love, C.


the city

Jag är hostig och förkyld. Mitt huvud dunkar som en maniac, MEN jag ska ändå in till stan.

Så vi hörs senare friends. ( ja jag vet, jag är dum i huvudet.)

 

Love, C.

 

 


note it.

People always leave.

People always come back. mostly.


just stand up

 

Do like they, stand up to cancer. The clock is ticking. 


we are strong women!

 

 

 

Starka kvinnor får mindre starka kvinnor att tänka om. TÄNK OM.

Var inte rädd att: styra, kräva samma rättigheter som män, ha en karriär, förverkligöra drömmar, kräva likvärdig standard som män, ha makt, vara självständig och kliva in som en stark kvinna! Visa att du är bäst. Visa att du kan. Visa att du är stark. Våga! Våga kräva. VÅGA!

 

Va inte rädd att va ensam, för du är inte ensam. Det är alltid någon. Det måste vara någon.  Världen är stor, stor nog  för att du inte ska va ensam. Tro på dig själv. Ta dig i kragen och kliv framåt. Stötta dina vänninor. Stötta dem som behöver.  Hjälp varandra. Hjälp andra.  

Visa världen att kvinnor behövs och att kvinnor ska uppskattas som män. 

En värld utan kvinnor vore tom. Vi är en del av kunskapen, nöjet, utvecklingen, världen. Vi är en del av kakan vi lever på. 

 

 

I belive we can, together. Just stand up and belive. 

Love, C.

 

 

 


blubb blubb blubb

Jag saknar lukten av klor. simhall. baddräckt. badmössa. tröttheten. simglasögon. vatten. ilskan. blötheten. plasket. styrkan. svagheten. skrattet. lyckan. kärleken. fitnessen.
Allt som finns i en enda byggnad, simhallen. Bana 1,2,3,4.

Och det har bara gått en vecka.. 


I'm such a dork.


Love, C.

host, och så ännu ett host..

Hej!

Min dag so far, har varit... tråkig. Jag har inte gjort mer än legat i sängen och lyssnat på ipoden, ätit nudlar, glott på TV och besökt vårdcentralen. Tråkigt, men avslappnande.. kan man tro.  Jag känner mig som en "astma-atiker" som glömt ta sin astma medicin. SÅ jobbigt är det för mig att andas. Fast enligt doktorn så är det bara en svår virusinfektion. Jag är glad att det är virus och inte bakterier, som i värsta fall leder till lunginflammation i mitt perspektiv dvs.

 

Mendan jag sitter här hemma och degar,klagar, irrar och gnäller så är mina underbara simmarpolare i vattnet och tränar häcken av sig och har det trevligt! Jag kan säga er en sanning och det är att jag HATAR att sitta still. Jag klarar inte av att missa träningar eller missa något över huvudtaget. Jag är en kunskaps-slukare, träningsnarkoman ( i många fall) och en icke sittande människa. Jag måste ha något att göra. Läsa,springa, sticka, rita, skriva, prata, sy, titta,sparka, peta etc. Tro inte att jag har AD/HD nu bara,för det har jag verkligen inte. Inte vad jag vet, och det tror jag heller icke!

Jag kan trösta mig med att jag faktiskt gör något nu. Jo, jag sitter och väntar på att pappa ska komma med min hostmedicin.  

 

EN sista sak innan jag ska avrunda och det är: GLÖM INTE ATT DET ÄR GREYS ANATHOMY IKVÄLL PÅ KANAL 5 KL 21.

 

Love, C.


Note it.

Ibland uppskattar man inte sina vänner förrens man står precis vid kanten av

slutet och tippar.

Samma sak när det gäller äns familj, äns nya cykel eller livet i generellt.

Man uppskattar aldrig något förrens slutet når sin början.

 

Love,C. 


telli

 +  = TV-night

 

Ugly Betty is back! :) 

Ja som ni nu har fattat, så har jag spenderat 4 timmar framför min älskade TV. Kunde inte motstå Vänner, (som är repriser, varje dag kl 19 på kanal 5). Men ändå! Inte heller Ugly betty som startade direkt efter på samma kanal och senare Desperate Housewifes. Usch, jag tröttnar aldrig på TV. . så länge det går bra program! :D

 

Ja, som jag sa tidigare så skulle jag till kalmar sundsparken och spela brännboll med simmarlaget. Min käre vän Amanda ringde, så vi hade en liten chat. Alltid lika kul och prata med henne i telefon! :)  Jag som är sjukling pallrade mig ändå till parken och spelade bränboll, dock inte fullt ös som jag brukar, vilket var tråkigt. Jag tråkade mig själv, usch vilken människa! Hehe. Men det var hur trevligt som helst, både brännbollen och alla underbara vänner! Jag bemöttes med miljoner kramar av vänninorna. Det var som om vi inte hade träffats på decenium, vilket vi inte har utan typ.. 1 vecka.  Men det var såå otroligt skönt och underbart att få träffa dem igen efter påsk. It made my day. Thanks! :). 

Ja tillbaka till brännbollen. Spelet gick bra. OCh självklart när det är brännboll så måste safs ingå.. och massa fusk...och massa klagomål.. och sura miner.. och glada miner..och en hel del annat. NI vet! När jag stod där ute på planen fick jag plötsligt en stor slam rakt i fejan! Det bara öste med massa minnen sen yngre tider ( jag spelade jättemycket brännboll, både i skolan och hemma.) Jag trodde jag skulle börja lipa. Jag fick sånna känslor av hur mycket jag saknat och saknar allt och vad jag kommer sakna fasten jag inte vet vad jag kommer att sakna.. Samtidigt kände jag mig så..glad. Konstigt glad. Typ det-bästa-som-hänt-mig-glad.  

Eller så är det så att jag börjar bli vimsig igen. Jag blir oftast nojig och så.. konstig när jag blir och är sjuk. Min hjärna verkar inte funka då, under min sjukperiod. Lustigt. 

Lustiga saker händer när jag är sjuk. Exempel, mamma frågade om jag hade ätit. Jag sa nej, fasten jag nyss lämnade min tallrik.. ? Kanske dags att vakna nu C.? 

 

Ja, och när jag är sjuk babblar med. Också ett symptom när jag är sjuk. Lägg märke till det! ;) Fast jag kan trösta mig själv och dig med att jag babblar i vanligt fall också.. typ när jag är på hugget. Annars är jag oftast tyst. Jag lovar! Jag är det! Varför skulle jag ljuga?

(hehe).

 

OKEJ, enough!  I talk to you later.

 

Love,C.


Twilight+påskmust+sol= mmmm. ..

 

Sitter ute i balkongen nu och läser Twilight och dricker påskmust. 

What a wonderful life! Hur fint väder som helst.

Okej, ska vända mig till boken nu! :) 

 

Love, C.


Farmor

Hejhopp kalopps! :)

Nu är jag hemma från käre farmor. Det hände inte så mycket där. Farmor stog och lagade mat när vi kom, så jag hjälpte till. Pappa och min farbror stod ute vid trädgården och diskuterade om hur de skulle bygga det nya vedhuset. Vilket safs det blev! Haha. Slutade med att farmor fick gå ut och avbryta eftersom maten var klar.

Pappa och jag åt dock inte eftersom vi skulle hemåt. Jag övningskörde lite runt trekanten, sen körde pappa hem. Väl hemma åt vi lunch. Det var stefan som lagade maten idag.  Gott luktade det! :) Jag däremot åt soppan från gårdagen. Fast kunde inte motstå att smaka hans mat, vilket inte var så smart eftersom halsen kändes som den skulle skäras upp. Inte för att maten var för stark eller äcklig utan för att jag är en mes. Min hals är en mes. Fast det var värt det. Att smaka maten. :)

Snart ska jag in till kalmar sundsparken och spela brännboll med simlaget. Hihi, det ska bli skoj. Jag får se hur långt jag kommer med mina ihoptryckta lungor, saharahals och uppstoppade näsa! Men det ska bli såå kul och få träffa mina underbara lovers:) Har inte träffat dem sen förra veckan!

Okej, nu ska jag vila lite så jag orkar med brännbollen! :) Vi hörs sen när jag kommer hem! :)

 

Love,C.


changes plans

Okej, jag ska visst till farmor nu. Får ta min kopp te där borta, i trekanten.

 Vi hörs snart. Jag lovar. Nån gång igen måste vi ju, så don't worry!

 

Love, C


uschfypannkaka!

 

God morgan!

Har precis vaknat och jag har redan ångest att jag inte är i bassängen och tränar. Eftersom det är lov nu så har vi ökat träningsdagarna och jag är inte där! Det var morgonträning idag vad 08.00-10.00 + en eftermiddagsträning senare ikväll. Alla är i bassängen nu medans jag sitter här och skriver och typ halvt andas. .  USCH! Jag hatar att vara sjuk och missa simträningar. Men jag ska banne mig ta mig till simhallen i eftermiddag, oavsett vad. Det struntar jag i fullständigt, för jag kan inte och vill inte sitta still! AAAAAAARGH, myror i brallan!

 

Okej, jag ska väl ta mitt förnuft nu och sätta på vattenkokaren och laga mig en kopp svartvinbärste och försöka trycka ner en ostmacka i min saharahals.  


Nigahiga - oh my god, min humor.

 Åh käre pannkaka, min hals går snart av. Sitter och garvar sönder. Titta på klippen!  Ryan " Nigahiga" Higa. Vilken humor alltså! Fastän det gör ont när jag skrattar så kan jag inte låta bli.

 He's hilirious, oh my godness!

 


försök säg hej högt. HAHA, du hörs inte. Rätt åt dig!

Jag kan inte prata. Min hals är stor som en elefant, blå som ett blåbär, torr som Sahara och jobbig som jag.

Min näsa kan känna lukten av INGENTING.

Jag pratar med mig själv, i mina tankar. Typ, hej, läget C?

 

Rätt åt mig. 


Note it

Derry down green
color of my dream
A dream that's daily coming true.
And when the day is through
I will come to you and take you on
Your many charms

You'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms

You'll be my queen
And I'll be your king
And I'll be your lover too 

I'll be your man
I'll understand
I'll do my best
to take good care of you.
 

-Robert Pattinson.

Clifford Joseph Harris Jr.

Close your eyes, lend back and listen. Listen to the lyrics, the music and relax.

 

 

When I was i child, I spoke as a child,

I understood as a child, I thought as a child;

But when I became a man, 

I put childish things away. 

 

                         - 1 Corinthians 13:11.

 

T.I       Paper Trail.

He's not a bad guy. He know's his mistakes. Don't judge the past.  Give it a chance.

 


Spotify

 Spotify is my only advice. . for the moment.  Also my pastime .

 

För er som inte har Spotify, tycker jag verkligen att ni borde skaffa det! Det är ett online-musiktjänst för att lagligt lyssna till strömmad musik över Internet. Spotify är lätt att använda, väldigt praktiskt och BRA! Man kan sätta upp sin egen playlist, läsa lite om olika album om nu så har lust etc. 

Se till att fixa en invite, annars kostar det att fixa spotify. 

 

Här är länken till SPOTIFY.

Googla annars för mer info om spotify.

Så här ser Spotify ut. 


Harry Potter

Harry Potter och de vise sten går på TV nu, kanal 3! 

Det går helt enkelt inte att sluta älska Harry Potter, hur mycket man än vill ( av nån dum anledning).

Antingen älskar man eller så ogillar man honom. JAG älskar honom! :)

 

He's a loveble boy. 

 

Love, C.


Chuck, Twilight, driving, it's all love

 

Ellloo, out there!

Sorry för att jag inte har bloggat tills nu. Har nämligen inte haft tillfälle att blogga, dåligt, ja jag vet! Fyskämspannkaka på mig! Ja, hursom så har min dag varit bra, bortsett från att jag varken kan prata,äta eller känna någon lukt! Men mamma var omtänksam med att laga soppa till middag idag:) 

 

Jag har vart ute och kört bil med pappa idag, vilket var hur kul som helst! Känner verkligen att jag börjar få koll på bilkörandet. Det känns bra, SKITbra till och med! :D Jag har även vart extra duktig idag och storstädat hela huset. Jag dammsög, stefan torkade golven. Real teamwork där ; ) Efter storstädandet tog jag en dusch och slappade lite framför TV innan jag begav mig utåt med pappi. 

 

Måste säga att jag börjar röra mig framåt nu i Twilight-boken. Boken är såååååå otroligt braaa( jag vet,för jag har bläddrat igenom hela boken redan.. okej, typ läst i slutet och i mitten av boken.) USCH, jag är en bad girl. Jag klarar verkligen inte av att läsa en bok normalt som alla andra, utan jag läser bakifrån fram till mitten sen börjar om från sida 1 och läser hela boken. Vad är det för fel på mig?! Antar, jag är för nyfiken. . usch!

Men för er som inte sett på Twilight eller läst böckerna, rekomenderar jag det verkligen!  

 

Okej, färdigsnackat. NU ska jag springa till TV:n och titta på Chuck på kanal 6! Chuck, är bäst. Sätt på TV:n och se själv!

Chuck går på kanal 6 kl. 20.00 varje måndag! Check it out! I swear you gonna love it! 

 

Ha det gott folks!

 

 

Love, C.


it's time. . .to sleep

Jag laddar, laddar till 10000%... för att gå och lägga mig, med min älskade Ellens bok, Twilight. 

 

God natt falukorvar! 

 

Love, C 


glassigt

Vegansk fruktglass.De innehåller varken vanlig eller vegetabilisk mjölk, men massor av frukt. Jag har smakat mangoglassen, som påminner om mixade frysta mangon, men också med lite gräddighet. Gott! Och förvånansvärt gräddglassigt för att vara helt mjölkfritt och nästan helt fettfritt. Finns också i smakerna hallon och jordgubb(den på bilden) Pris: 35kr för 550 ml.

 

Glass vid kl 22.30 är gutt! :D 

 

Glassen innehåller varken vanlig eller vegetabilisk mjölk, utan massor av frukt. Jag åt mangoglassen, som påminner om mixade frysta mangon, men också med lite gräddighet. Den var förvånansvärt gräddglassig för att vara helt mjölkfritt och nästan helt fettfritt. Glassen var supergod! .. och ja jag vet, jag har en bild på jordgubbsglassen, men tänk er samma förpackning och allt. Skillnaden är färgen, och att det står mangoglass! :)

Finns också i smakerna hallon och jordgubb. 

Pris: 35 kr för 550 ml.

 

För er som är laktosintolerant, bantar eller bara sugen på en fruktig glass så är denna er lycka! Mucho smarrig var den ska jag säga! :)

Hälsa  Ica Selection, fruktglass välkommen in i er frys nu i sommar!

 

Love, C.

 

 


note it.

I can't stop, I won't stop

I must be dreaming .

Love.


Oh my god, check it out!

 

Min nye vän KA-BOOM

Den håller mina ögon sysselsatta . Dina med kanske? 

 

 


Tokio hotel - rescue me .

 

Hittade nyss en jättebra låt, lyssna på den! Det är dock inte deras video, utan det är någon som har klippt till den själv till låten. 

Enjoy! :)


more spice pleace

Hey I'm back! :)

Vet ni vad jag har gjort under tiden sen senaste inlägget? Jo, övningskört med pappi. Det gick jättebra och det var hur kul som helst! Jag har kört 4 gånger nu och börjar faktiskt få riktigt bra koll på det. Kan inte fatta hur kul det är att köra bil! Jag är verkligen den typ som cyklar vart jag än ska. Cykeln är typ min bäste vän. MEn nu, en bil liksom. Det känns som om min cykel kommer bli lite ensam nu framöver. Stackarn. 

Ja hursom, så har jag ätit en liten bit mat nu. Det blev mousakka idag och påskmust! Smarrigt värre! Måste påpeka att det inte var vilken mousakka som helst utan, tänk er en potatisgratäng med köttfärs. Köttfärs stekt med massa spicy kryddor och chili. Sen ett lager ost på gratängen, in i ugnen. Till gratängen en grön sallad med tomater,gurka,paprika och oliver! Hur gott som heslt! Oh fy, vad jag älskar mamma. Hon är bäst på att laga mat! TACK mamma att du kryddade maten rejält så jag känner något. Min näsa är helt täppt och halsen helt skör. Fast påskmusten gjorde susen så det känns bättre nu! :D

Efter maten satte jag mig framför TV och zappade lite och kom då till kanal 5, Wipe out! Alltså shit, jag trodde jag skulle dö när jag såg Loulou köra hinderbanan! HAHA, förlåt men det var hur kul som helst. OCH, hon var hur modig som helst som ställde upp på pogrammet. Men jag skulle nog hellre vilja se henne sjunga än delta på Wipe out!
 

Ja nu ska jag kila vidare! Ha det gott people!

Love!
 


I did it, didn't I ?

YEEEES i did it! Jag lyckades fixa min blogg med en egen header, background och allt!

Muhelhelhlele, fy falukorv vad gutt!

 

Jahapp, nu ska jag ut och vandra. Vi hörs senare


We know . .

Hello you, out there!

I'm new here so be nice.

 

Ja, jag vet, jag ramlade i fällan som alla andra. Rakt in i bloggvärlden. Typiskt.  

 

C

 

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0