Jobbar

sitter inne, min sista fredagskväll i Kalmar.. Det är fest i Lindsdal och jag SITTER HEMMA!!! fan det kryper i alla muskler och strån. dör. Gissa vad jag gör? jo läser om massa sjukdomar och barnvård som är ett tvång innan jag åker till USA. Hur mkt som helst att läsa, tack och lov så är det något som är interessant!
Sitter även i en snygg klänning. Vill känna mig ectra snygg idag då jag inte ska ut. Bara för att liksom.

Sen har jag mina resväskor kvar att packa och organisera. Det är mkt. och det är nära..

Vill fan mig kasta ut resväskorna ut ur huset och sen bara ta med mig ett par trosor och pengar. och min dator, sen är jag nöjd.

Sängliggande

Har vart sängliggande mestadels av denna dag idag, och tittat på Kourtney and Kim take NY. Haha.
Skönt dock. Huvudvärk och lite hosta kan inte botas bättre än så här. Jag har mkt att göra, men idg är min vilodag!

Kramkalas

Åkte in till simhallen idag för att kvällsträna. Blev att jag simmade med mina simbarn, och som jag har saknat dem!! Dem har blivit så stora och duktiga! Åh, det värms i hela hjärtat när jag ser dem, dem är så underbart bra! Hela träningen blev ett rena rama kramkalas, och det var svårt att inte fälla en lite tår här och där när jag cyklade hem sen i mörkret..

Nicke var också där och hade sina simbarn. Vad jag har saknat honom med! Världens bästa kille, svårt att inte tycka om den killen. Han är så himla omtänksam och ödmjuk. Det är dagar som denna som får mig att inse att jag snart åker, och det är fan i mig sjukt!!

Jag träffade även två klasskamrater från gymnasiet, Jennie och Mirna. Älskade vänner! Jag blir mer och mer för var dag som går, mentalt fucked up. Dock har jag ännu ingen resfeber eller ångest över att åka. Jag känner mig sjukt redo, mer än jag någonsin har varit och det känns bra. Det som är jobbigt är bara alla de underbara människor man kommer sakna, men tänk på det positiva, vilka nya underbara människor jag kommer träffa! :)

Jag är trygg, jag har kött på benen och jag är hungrig på livet. Året kommer bli både tufft och lärorikt, och det kommer bli det bästa så länge jag bestämmer att det ska vara det!

I run my world.

Hjärtat blöder

Veronica Maggio
Håkan Hellström
YellowEnd
Svenska björnstammen
Familjen
Slagsmålsklubben
Kent
Melissa Horn

Kvällen är ung. Jag är irriterad och trött. Mitt hjärta blöder men öronen svävar på blå fluffiga moln. Svensk musik gör denna kväll fin. Har inte alltid varit ett jätte fan för svensk musik, men något har hänt... Om mindre än en vecka åker jag och det är nu jag börjar bli nervös!! Kommer sakna min mor och far och bröder så himla mkt!

Jag kommer även sakna
-kranvatten
-cykla vart jag vill
-inte ha skor inomhus( hatar det mest i världen!! Kan inte sluta tänka på hur smutsigt golvet blir samt hur smutsiga mina fötter kommer bli när jag går utan skor, typ när man ska gå till sin säng och sova!! Hatar smutsiga fötter!!)
-nyttig frukost
-filmjölk, gräddfil
-plockgodis
-säkerheten


Och massa mer!


Hunger games

Nu har jag sett filmen. Och som alla andra har sagt, stämmer jag in i den ljuva stämman, Vilken grym film!!

Dock måste jag endå påpeka att slutet var sämst. Men serien fortsätter, och jag längtar en massa!


Sammanfattning av det mesta.

 
Om exakt 1 vecka åker jag till New York. Oroväckande nog har jag inte hunnit bli nervös, fått resefeber eller något. Jag packar lika seg som snigeln på saltbanan och jag chillar om dagarna. Jag åker och simmar, är på stan, umgås med fina vänner och familj. Annars sover jag, tittar på TV, läser någon gång ibland(händer sällan dokc,haha), lagar mat, bakar, myser.
 
Det var länge sen jag skrev här. Det har inte fallit mig in att skriva, jag har inte orkat eller haft tid.
 
För lite mer än en vecka sen var jag i stockholm<3. Var där i en vecka och hade det super bra. Det har vart Ironman i Kalmar och jag hjälpte till under förmiddagen, jag satt i en kanot och höll kolla på alla triathleter ifall någon drunknar, får kramp eller inte vill fortsätta. Lalla och Emelie hade poolparty dagen efter Ironman och det var skojsigt! Ja, liter mer har väl hänt men det är inget jag minns just nu..
 
Jag börjar bli ganska setimental, vart jag än är eller åker så tänker jag "nu är det sista gången jag ser detta eller upplever detta eller får njuta av detta" Jag återupplever minnen från då man var liten, exempelvis igår kväll då jag simmade. Lamporna tändes inne i träningsbassängen och alla bassänger var upptagna, folk simmade för land och fosterland. Vilken nostalgi. Kvällsträningar..
 
 
En annan sak som oxå gör mig lite sentimental är att jag saknar O. Vad jobbigt.
Kvällssnackis var ju bara för múbermysigt!
 
Nej ska baka med mamsen nu, kan inte sitta här hela dagen!

Livet

Search for yourself, by yourself
Do not allow others to make your path for you
It's your road and yours only
Others may walk it with you
But no one can walk it for you



Te

dricker te, har huvudvärk och lite feber. Snart spelar Dream Team.
Fuck stadsfest!


Britter

Olly Murs påminner mig om Matt. Åh, saknade man. Min britt.
 
Murs musikvideo till låten Dance with me tonight är så underbar!!
 

Stadsfest

Jag har inte varit på Kalmar Stadsfest dem 5 senaste åren, eftersom jag alltid varit bortrest. Detta året är det första året jag är hemma och jag önskar jag kunde bry mig mer om Stadsfesten. Jag känner mig så gammal. Sjukt mkt tonårsfylla, fjortisfylla, massa småtjejer som skriker och njuter av utekvällen. Åh, vilken nostalgi. Alltså, vara yngre och varje år längta efter stadsfesten för att lyssna på grym Rix Fm musik, festa och allmänt vara tonåring. Haha.

Tycker i dagsläget att marknaderna, gatumaten, musiken och stämningen är urmysig. Och sällskapet.

Nej, ska ut nu. Jag har spenderat min dag på stan och i trekanten idag. Snart ska jag chilla med.

Lite kärlek eller?

Blir lite småkär nu. Inte bästa läget. Jag står på en grön äng med massa blommor men det ett grått moln över mig. Ödet leker lite med mig liksom. Varför?


Snygg bankrådgivare

Nu är jag helt slut! Har sprungit runt hela dagen på ärenden samt tapetserat, rivit gammal tapet, målat etc. Var inne i stan idag och gjorde lite ärenden. Åkte därmed in till länsförsäkring och träffade min bankrådgivare. Alltså, herregud. Han är så snygg så man smälter. Ung och snygg. Man kan liksom inte sluta glo på honom. Trevlig är han också. Haha! Jag har världens bästa bankrådgivare! Nej, ska måla väggen en sista gång snart sen duscha och sova som en bebis! :)


Ett år

Gårkväll sov jag med mamma och pappa. Det var väldigt länge sen, jag kände mig som 1 år igen.. Åh myspys. Anledningen till att jag sover med mina päron är för att vi håller på att renovera mitt rum. Vi har lagt vita tapet och målat taket vitt. Vi ska kanske lägga nytt golv, förhoppningsvis vitt(haha) och sen börja flytta in den nya sängen som oxå är vit. Jag älskar vitt helt enkelt!! Mitt rum kommer inte vara så mkt mitt längre utan lillebrodern kommer ta över när jag flyttar:) Det närmar sig... Ps. Var på Öland i lördags till söndag. 1. Jag har aldrig upplevt sp mkt flugor som då!! 2. Åh vad jag älskar Öland!!


RSS 2.0