utåt,oja!

Ja, glott på Tv ett bra tag, så tänkte gå ut och köra lite bil med pappa:)

Hihi, det ska bli spännande. Känner att jag måste köra ganska mkt nu, för snart blir jag 18 och då ska jag 

köra upp. Usch. Jag kan inte tänka mig det redan nu. Fy vad hemskt! Bäst att ajg börjar träna mer nu då!

Jag kör som en åsna! JAja.

 

Hejsvejs!


monstret börjar komma ur sitt skal

MOhahahha!

 

SItter och äter SIA-glass, gräddkola med jordgubbar och chokladsås! Så otroligt gott!

TV är på, datorn vid knät, glass vid sidan om, solen lysandes in genom fönstret, balkongdörren vidöppen och humöret på topp med torra ögon. hihi!

 

Jag är trött som ett as men så otroligt glaaaaad! JO, det bblir bra. Allt kompenseras ut.  Så länge mungiporna är uppe vid ögonen så är allt bra! :)

 

 

Jag älskar mammas väninna som kommer med jordgubbar! Kärlek till henne och hennes gubbar!


ka-boom eller vad?

Hej!

Vaknade med tuppen idag, -inte kul alls! Kändes som mitt huvud skulle sprängas, usch!

Jag har aldrig uppskattat lov eller helg så speciellt mkt innan, men nu, ne nu bara älskar jag och längtar sönder till helg. Helg känns som frihet och relax nu. Jag är helt slut på fredagarna nu, efter all jobb på vardagarna. Vakna med tuppen,slockna med ugglorna. Ja..? Jag uppskattar verkligen helger nu, och jag menar jätte-uppskattar! 

 

Simbarnen är jätteduktiga! De är så gulliga,hihi. Jag blir så stolt när jag ser dem. Dem har typ blivit som mina egna barn, fast väldigt väldigt jobbiga. Ibland blir jag galen på sura och jobbiga simföräldrar,likså dumma kunder! Vissa är jättesöta och trevliga! Sådana vill man se mer av, typ bara av rättaresagt. Trevliga människor, uppskattas! Är man trevlig mot andra är andra trevliga tillbaka. Fast för vissa, hur trevlig man än är mot dem är de lika otrevliga tillbaka. Hmm.. KOnstigt?!

 

Ja, efter jobbet, tog jag en simtur. Idag blev det en mindre sträcka - 2000m=2km.  Jag var aphungrig då, efter jobbet. Men jag var så otroligt sugen på att simma så jag simmade iallafall. Det var faktiskt inte så hemskt. Man känner inte hungern när man simmar. Det var ganska konstigt. Trodde jag skulle spy av hunger när jag väl kommit upp, men nejnej. Jag var hyfsat mätt...? hehe! När jag kom hem och såg maten, ja då blev jag definitivt hungrig! Det blev makaroner och skinksås, som Stefan lagat! Gott!

 

Nej, nu ska jag bege mig till TV, slappa lite och bara ta det lugnt! Imon blir det fullt upp med simningen och jordgubbarna! 

Vi hörs!


Sa-sa-sa-sall-yyy

Jo, nu ska jag inte glömma!

 

Idag är en speciell dag idag, jo Sallys födelsedag! :)

 

Hoppas du haft en underbar helg i ljungy och en underbar födelsedag! Du är guldvärd, vännen! 

Grattis grattis! Önskar jag kunde och hade firat din dag med dig! 

15 år nu då! 

 

Älskar dig vännen! 

 

Där har vi henne -SMS drottningen! :D haha!

Gulle

Den lilla gymnastflickan som blev iputtad i simbassängen och tvingades simma 100m fjärilsim! 

Titta idag..stor och stark. Snabb som ögat! Jajamensann


recovering-oh yes mam!

Hej!

Dålig uppdatering, jag vet. Förlåt förlåt!

Denna helg har varit min återhämtnings-helg. Jag jobbar ju annars varje vardags-morgon, kl 08, vaknar kl 07. Så jag är oftast helt slut..hehe. Jag är verkligen INTE en morgonmänniska ska jag säga! Nej fy, jag är mer av en nattmänniska. Hehe!

Så, att vakna kl 07 är väldigt väldigt tidigt för mig, speciellt under ett lov också! Menmen, jag börjar vänja mig, vilket är bra:)

Kan även erkänna en sak: Jag vaknar inte äns så tidigt när jag skulle till skolan, så 07 ÄR tidigt!

 

Ja, min dag har varit bra. Väldigt slapp. Inge jobbb alls, vilket vart otroligt skönt! Jag har fikat, vart och badat, solat, glott på Tv och umgåtts med familjen!  

Det var otroligt varmt i vattnet idag, mkt varmare än vad jag förväntat mig faktiskt! Solen var het, vilket var skönt:) Tog även en liten simtur när jag badade. Det var skönt! :) Idag kommer kalmarsimmarna - mates:en hem:) Hoppas de haft en bra helg! Nej nu ska jag gå och lägga mig. Imon blir det och stiga upp med tuppen och cykla in till simhallen coh lära smågluttarna simma!

Ha det fint människor!

 


dum-dummare-dummast

Jo, glömde säga..

Jag sitter här hemma nu och har lite ångest att jag inte åkte med till Ljungby. Det är ungdomssim i ljungby, dvs en väldigt stor simtävling, utomhus i en 50m-bassäng. Jag har vart där 1 gång och det var ett bra tag sen. Vädret är kanon, tävlingen är rolig och sällskapet, ja. Vad mer ska man säga? 

Jo, jag är dum som inte åkte med. Jag ska istället jobba! 

Hmm..

 

Dem har säkert jättekul nu..

Ne, nu får jag skärpa mig. Strunt samma! Jag ska ut och fika istället med brodern. Brieost, degestiv och iskaffe! 

Ses senare!


Paradis, jo kanske

Hejsan!

Gårdagen var mysig! Jobbade vid 08-12 inne i simhallen. Därefter stannade jag kvar och simmade lite själv, vilket var lite smått tråkigt men sjukt skönt! Känns skönt att röra sig lite!:) Jag simmade 2.8km på 1timme. Tror nog jag simmade lite mer än så. Jag tappade räkningen när jag simmade 1000m frisim(crawl), hehe. Passet innehöll mestadels långa sträckor, så som 1000, 400 och 200 meter. Det var inte alls jobbigt, vilket jag trodde det skulle, för det brukar va ganska jobbigt när jag kör det på träningen. Fast jag simmade inte så fort, kanske därför..?

Ja efter simningen gick jag in till äventyrsbadet och solade lite. Dem har öppnat upp taket, köpt dit ganska höga palmträd och gjort det som ett paradis! Jättemysigt var det! Kändes som man var utomlands. För oss ungdomar kostar det 25kr nu i sommar att komma in och bada! Bra pris tycker jag!

 

Efter 1h åkte gick jag och duschade och cyklade hem. Väl hemma blev det chill-i-dill. Senare på eftermiddagen åkte jag med mamma och pappa och handlade. 

 

Nu har jag precis ätit lunch och haft en bra förmiddag. Nu,  snart, vid 16 ska jag in och jobba- sälja jordgubbar.  

 

Hoppas ni också har en bra dag! :)


The king of pop.

Michael Jackson, The king of pop. 

 

Rest in peace. 

 

..och till all media. Låt hans familj va! Ingen vill se videos eller foton av familjen Jackson. Inte just nu! Låt dem va, låt dem sörja ifred! Visa respekt, visa hyfs!

 

 

 

 


chillidill

Hej!

Dagen har vart jättebra! Vaknade vid 07, åt frukost, cyklade in till simhallen och jobbade fram till 12 slaget.

Åkte hem och grillade vid stugorna ca 100m från vår lägenhet med Stefan. Jättemysigt var det! Vädret var perfekt, maten var perfekt,allt avr perfekt! Vi hade jätte trevligt. Grill,sol och chill, bättre kan det inte bli! Därefter, efter grillningen blev det slapp i solen, vi låg och stekte och bara slappade helt enkelt. Det behövdes verkligen, kände jag!  Kort därefter,skulle jag åter igen cykla in mot stan, in till maxi för att jobba. Sälja jordgubbar. Det var många kunder idag. Jag lyckades sälja 150L jordgubbar på mindre än en timma. Nytt rekord! :D Därefter, gick det långsammare. MEn jordgubbs sugna människor strömmade på hela tiden endå:) Kom hem vid 22. Jag är inte så jättetrött..snarare lite halvt pigg. Åt glass när jag kom hem,hehe! Glass och tropisk ffruktsallad, hackade cashewnötter och chokladsås! Mumisgt värre

 

Nu tror jag  jag ska förbereda mig för sängen. Imon ska jag stiga upp vid 07, så det är nog bäst att gå coh lägga sig nu! :)

Vi hörs imorgon vänner!

 

Tacka för engångsgrillen"

 

Denna hoj lär jag spendera väldigt flitigt denna sommar. Det gillar jag! Cykelturer rensar hjärnan från all bekymmer. Man hinner tänka efter, känna efter och bara vara för sig själv och slappna av.

 

Jag, bakom jordgubbs ståndet. 

 

jag - lukta klor i en månad. Torr hud, torrt och slitet hår efter all dusch varje dag. Ingen sovmorgon i en månad, vakna kl 07 varje cardag i en månad, omgiven av massa barn i en månad, lära känna nya lustiga barn och föräldrar. Det är alltid någon specifik och väldigt utmärkande. Ja, lustig. :)

Men jag är van av klordoften och hela rubbet. Klor är en del av min vardag nu, kan amn säga:)

 

 

 


som att leva utan paraply vid regniga dagar

HEj!

Träningen idag gick jättebra! Det känns så otroligt bra i vattnet just nu. Jag är så laddan. Det tråkiga är bara: för ingenting. I helgen nu som kommer är det Ungdomsim i Ljungy, dvs en väldigt stor utomhustävling i 50m bassäng. Och det ska jag inte med på.. Jag ska nämligen jobba! Ja vilken ursäckt eller hur?! Jag som är så laddad och i form! Fy vad tråkigt. Det känns som jag hade kunnat slå några personliga rekord där.. Jaja.. Jag får väl se på den ljusa sida. Jag får slappa, vara med familjen, ligga ute i solen, umgås med vänner och ha det allmänt mysigt! :) Ja det får vara så!

 Jo, tillbaka till simträningen. Idag var det sista träningen för iår. I höst drar vi igång igen. eller nej, i augusti. Jag själver, vet inte om jag kommer tillbaka i höst. Känns som att jag vill lägga upp badkläderna och allt i hyllan.. Ibland känns det så tråkigt, alla småttingar kommer i fatt, vattnet är trögt, allt går som man INTE vill, man pallar inte med allt -skola,träning-vänner-TV-data etc. Ibland känns det så ofattbart underbart roligt att man aldrig vill sluta, allt är verkligen underbart. Det går bra, man mår bra och man känner sig stor och stark! Ibland får jag känslan av att, om jag gör det kommer jag ångra mig djupt djupt djupt och för all tid förbli deprimerad.. Ja ..? 

Man måste prioritera.. När det gäller till detta, kan jag tyvärr inte det. Nejnej!

 

Träningen idag var så otroligt roligt. Det var ett grymt roligt pass, alla var på flummhumör dvs glada, det kändes bra i vattnet, ja allt! Jag ville inte äns gå upp ur vattnet!  Usch, nu sitter jag här och tänker på hur mkt jag älskar simning och hur mitt liv vore utan det.? Det känns typ..hemskt.

 

Ja ja, jag får väl grubbla lite på det innan jag bestämmer mig helt. Jag har fram till Augusti på mig. Nu ska jag gå och lägga mig, imon ska jag upp med tuppen och därefter cykla till simhallen och lära småbarnen simma! :)

 

Ni får har en god natt! :)

 


brrrr..kallt

Hej!

Kom nyss hem från jobbet, inne i simhallen. Sommarsimskola :) Det gick bra idag, dock frös jag som ett löv, när man byter grupp var 30:e minut. Så det blir i vattnet, upp ur vattnet, i vattnet, upp ur vattnet etc. Brrr.. kallt!

 

Vid 16 ska jag åter igen in till simhallen, då är det nämligen träning. Det ska bli kul! Jag längtar redan:)

Nej, nu ska jag stoppa ner lite mat i magen och slappa lite innan träningen! 

 

Ha det fint, så hörs vi senare! Stek inte allt för länge ute i solen,hehe:)


den rediga sommaren

Bilder från gårdagens kvällsfika! :)

PS. Detta kallas sommar, enligt mig. plus massa annat..


gubbar är goda. röda och fina.

Hihihi!

 

Nu är jag extra glad! Såg att mamma kom hem med masssa massa jordgubbar! Inte att jag känner deras lukt och smak nästan varje dag.. Mammas bäste vännina gav oss massa jordgubbar! 

Mamma hade även köpt körsbär. Fy vad jag älskar sommar, och frukt.. och allt annat gott! :)

Hon bor ute i ljungbyholm, ja typ, precis utanför Ljungbyholms jordgubbsfält! Hehe. Hon är så trevlig, och söt! 

 

Nu ska jag äta jordgubbar med vaniljglass och chokladsås! Mumma!

 


dumma kedja, ute och hoppa

Hej!

Dagen har vart bra! Man tackar så jätte mkt för det fina underbara vädret! Sorgligt nog, har jag inte hunnit vistas så mkt i solen, pga att jag jobbar och tränar. Det är tråkigt att inte kunna sola när det är så otroligt fint väder. Men det tar jag! Det händer så mkt annat roligt som känns bättre än stek i solen. Solen finns ju hela tiden, den lär inte försvinna. Inte än i alla fall. :)

 

ja, jag har vart i simhallen sen kl 08. Åkte hem där ifrån vid 12.30. Åkte in igen vid 17.20. Jo, imorse när jag skulle cykla in till simhallen, hoppade kedjan! Jag var halvvägs och lite sen. Så typiskt!!  Så, jag sprang med cykeln resten av vägen, och det var ca 1-2km.  När jag skulle hem sen, försökte jag fixa kedjan. Vilket var omöjligt..eftersom jag gjorde helt fel! Så en badvakt kom ut och hjälpte mig. Nu vet jag hur man gör! ;)

 

Träningen gick bra idag. Det var jättekul. det kändes bra i vattnet, så det är positivt. Vill inte sluta nu! Ne, fy, NEJ!

 

Nu har jag ätit och hunnit slappa lite. Snart ska jag väl hitta på något. Ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigt! Så jag orkar komma upp ur sängen imon!

Jaja, ha det fint!

 

 


stor frukost och lite till .

Hej! eller God morgon!

Jo,jag sa att jag skulle berätta om min dag senare igår kväll, men det var så att jag var så otroligt trött att jag somna vid soffan! Men jag gör det idag, i eftermiddag när jag kommer hem.

 

Sitter och äter frukost just nu. Jordnötsmacka, Weetabix med sylt, äppelmos,mjölk och kanel, te och apelsinjuice! Så en stor frukost blir det! Mumsigt. Snart ska ajg cykla in till simhallen jobba, med sommarsimbarn fram till kl 12. Därefter är jag helt fri, för dagen..eller ja, jag har träningen sen vid fem! :)

 

Jaja, ha det fint så hörs vi senare!


doppet är taget! OLÉ!

mohahah!

Doppet är taget! Tog mitt första dopp idag, med simmarpolarna efter landträningen i kalmarsunds parken! FY FARAO vad det var skönt!! 

Kände att all trötthet och seghet inom mig, bara försvann. Det var så härligt! Nu är jag glaaad..och hungrig.

Väntar på att duschen ska bli ledig. Jag berättar mer om min dag senare..när jag duschat, ätit stuvade makaroner med korv och köttbullar och druckit lite juice! :)

 

Hörs senare!


som rinnande vatten, oh yes!

Hej!

Ja,nu är jag hemma! Min dag har flytit på som vatten. Vaknade vid 11,åt lunch med familjen, mötte upp Danielle och Jelena,mina bästa vänninor, cyklade vidare ner mot långviken(inne i stan) och solade,pratade och hade det allmänt mysigt, cyklade hem vid rund 15, hade en lite pratstund innan vi skiljdes av, Jelena och jag cyklar vidare mot norr, där vi bor, väl hemma gör jag mig två mackor, äter, dricker apelsin juice och glor på TV, gör i ordning träningsväskan, cyklar till träningen  med lillbrodern, tränar simning i 1½h( A4-pass,dvs,ett fartpass.MKT roligt ett), sällskapar med ´älskade vännen Ellen hem,halvvägs då, äter hemmagjord kola när jag kommer hem, möter åter igen upp Danielle och Jelena, går in på Konsum och handlar mat, grillar hos danielle, hamburgare(dem bästa jag ätit,kan ajg säga!), skrattar, barnslar oss och återigen barnslar oss, hoppas studsmatta efter maten(ingen bra idé kan jag lova!), klockan rullar på, Jelena och jag beger oss norrut,dvs hemåt, jo vi hjälpte till att städa innan vi begas oss iväg, påvägen hem flummar vi igen, väl hemma, ja tvätta fötterna, borsta tänderna, äta lite kola och gå och lägga sig!

Phuu! det var min dag i en snabb och väl kort version! :)

Hur var din dag?

 

 härliga burgare blev det! 

 


hallonglass, oh dear!

Åt glass för en stund sedan. Det var mumsigt! Väldigt! :)

Idag blev det Hallonglass med hemmagjord chokladsås. Usch vad gott!

Kvällsglass är bra det! hihi!

 

Hallon, Sia glass.

 

Hemmagjord chokladsås. 


dags för gubbarna att stiga fram

ja,nu ska jag diska. Därefter är det lite förberedning för jobbbet!

 

Dags att sälja jordgubbar då! :)  Jag finns vid Maxi!


god-kväll, ja minsann!

Hur har ni det? Med all midsomamrfirandes?

 

Ja har hunnit, gå en snabb promenad  med pappa, åkt lite inllines,vilket itne gick så jättebra. Det var minsann ett tag sedan. Ätit mat och duschat. Middagen var jättegod! Det blev lamm och klyftpotatis! Väldigt gott. Godare än vad det låter faktiskt!

I eftermiddags var jag ute och åkte inlines som sagt. Ja, jag kom inte fram så fort. men det gick. Tror nog det var några år sen jag hade ett par inlines på fötterna! Men det var kul! ..och läskigt.. Sitter nu och har onda fötter. usch, men ja, det var det värt! :)

Resten av kvällen blir chill-i-dill. 

 

Nu visas Föräldrarfällan på tv4+. Älskar den filmen! den är så mysig! :)

 

Ja, ta hand om er! Och ta det lugnt med alcoholen ikv!


oprah Winfrey

Satt nyss och tittade på Oprah WInfrey Show och fikade med Stefan.

Dagens program handlade om kvinnor. Kvinnors kropp och utseende. Vad som anses attracktivt och icke attracktivt runt om i världen. Det var faktiskt gansak interesstan, hur kvinnokroppen avbildas runt om i världen. Det är visst inte så att alla länder i världen, speciellt kvinnorna, strävar efter en smal och slim kropp, utan tvärtom. I Mauretanien, anses stora kvinnor sexiga. Alltså, ju större och fetare man är desto sexigare är man. I västvärlden är det helt tvärtom. Förr i tiden i  mauretanien, utsattes flickor,kvinnor för "matfrossa", dvs. de tvingas äta oavsett om de är stenmätta och magen inte klarar mer. Spyr man, tvingas man antingen äta sin spya och därefter fylla magen på nytt. En smal kvinna/flicka i mauretanien anses sjuk och otroligt ful.  Flickor i mauretanien plågas så fort de når tonåren.

Dessutom, anses skiljsmässa där, något bra. Ju fler gånger man skiljt sig desto mer vill män har dig. Det symboliserar att många vill ha dig, att du är något speciellt. Det är normalt att skilja sig där. Till skillnad från andra muslimska länder, är det strängt förbjudet för kvinnor att skilja sig. De blir/blev stenade, och inte minst sagt utkastade ur samhället. 

Männen i mauretanien, blir även attraherade av kvinnor med husbristningar. Det är sexigt, enligt dem. Männen däremot, i mauretanien, får inte vara överviktiga. Det anses osexigt, och jättekonstigt. 

 

Tänk er.. Hur är det i vår del? Där strävar nästan alla kvinnor efter en smal och slim kropp. Vi svälter oss för att bli vackra, och de i mauretanien tvångsäts för att blir vackra. Och ändå tror vi att vi bli vackrare för det vi uttsätt för. Antingen svälta sig eller tvingäta. Kvinnorna där ser sig vackra och lyckliga, vi desamma. De flesta ialla fall..

Deras värld och vår värld är som varandras motsattser. 

 

I Iran, gör majoriteten av kvinnor näsoperation. Det är jättevanligt och absolut helt normalt. Så fort man har pengar till operation gör man en. Det är som att gå och klippa sig och färga håret var 3:e månad eller något. De kvinnor som inte har råd att göra en näsoperation går till apoteket och köper sig plåster som de fäster på näsan för att få folk att tro att de gjort en näsoperation. Vissa har kvar sitt bandage i flera månader, ja t.o.m år för att folk ska se att de gjort en operation.

Helt sjukt!  Att kvinnors kropp ses på så olika sätt, vad som är sexigt eller inte. Men det folk inte riktigt tänker på är endå att vi kvinnor plågar vår kropp. Jag tycker det är konstigt att vi kvinnor aldrig kan bli nöjda över vår kropp.. Och det gäller män med, men det uppmärksammas inte lika mkt som kvinnors. Det  är konstigt att vi människor måste plåga oss själva för att tro att vi blir vackra. Varför inte va så man är, njuta av livet, leva hälsosamt och ha kul? eller åtminstone gör det bästa av situationen. 

 

Vad tycker du?

 

 

 

 

 

 


midsummer

Hejsan!

Snart ska jag äta lite mat med familjen, därefter tänkte jag bege mig utåt och åka lite inlines medans min broder cyklar bredvid. Känner att jag behöver ut och röra på mig lite, med tanke på hur mkt jag stoppat ner i min mage den senaste veckan, trots att jag inte simmat så mkt, som vanligtvis gör mig aphungrig! FAST, det är ju sommarlov så..klart man ska njuta av all frihet och mat! 

 

Ikväll ska jag vara hemma med familjen, äta god mat och mysa. Det blir inget speciellt midsommarfirande.

JO, tror nog jag ska städa lite efter maten, innan jag beger mig utåt. Jo, det blir nog bra så!

 

Ni får ha en riktigt bra midsommar!


guld,diamant, Frey Wille.

Hemma nu:) 

Vi köpte ett par diamant örhängen till mammas vännina med 18K guld. Jättefina var dem!

Jag passade även på och köpte mig ett armband. Det var 70% rea.  Albrekts guld, heter affären!

Armbandet liknar Frey Wille- armbanden. Fast minus blommorna och mönstrena. Min har lättare mönster än

Frey Willes. Jättefin är den! 

 

Frey Wille- armband. Jättefina är dem!

 

Nu ska jag äta glass med familjen! 

Hejsvejs!


och lite till..kanske

ja,nu är jag glad. Mätt och belåten.

Har precis fått ner mat i magen, snart ska jag fika med Stefan, och ännu senare ska jag in till stan med mamma och pappa, och köpa guld till mammas bästa vännina, som flyttar till Thailand om 1 månad. Tänkte jag skulle åka med in och välja ett fint smycke, eftersom jag fått ganska mkt kläder och smycken utav henne :)

 

Ja nu ska jag faktiskt ge mig av från datorn och fika lite :)

 

Hejsvejs!


wow,vilken klänning

 

Haha, det var en cool klänning. Dock, väldigt ful! 

Men kvinnan är  cool! :)


oh hottie from Australien

Titta vad jag hittade..

En Australisk skådespelare, som ska spela in en film med Miley Cyrus - The last song.

 

Han är snygg, såå dundersnygg! Och inte nog med det, han är -91:a. 

Fast han kan inte slå Robert Pattinson. Ne, jag tror nog inte det,eller?. Än så länge står dem både 1:a i min lista..tror jag :D (haha)

Liam Hemsworth.

 

Vad tycker du? Liam eller Robert? 

 


H&M next buddy : Jimmy Choo

Kvinnan bakom Jimmy Choo skorna - Tamara Mellon. Skorna blev kända genom Sex and the City.

 

För inte länge sedan gästdesignade Matthew Williamson för H&M. I maj iår, för att vara korrekt. Williamsons kollektion var apsnygg! Det var tunikor, bikini, sjalar etc. Tyvärr tog kollektionen slut väldigt väldigt fort, även här i lilla kalmar, så jag hann tyvärr inte ut!

Matthew Williamson är en duktig och väldigt omtyckt designare.  Han har väldigt väldigt fina kläder! Dem gillas mkt utav mig! Väldigt fräscha och simpla men endå så söt-snygga!

 

Men men, inget och tjura för. För snart, ja mer mer korrekt, nu i November kommer underbara Jimmy Choo till H&M !

Kollektionens huvudtanke är att matcha skor och handväska. Och vi alla vet vid detta lag, att Jimmy Choo har dem underbarste skorna, näst efter Christian Louboutin självfallet (enligt mig,haha) 

 

Så tänk er, ett par Jimmy Choo på fötterna för H&M pris. Annat fall kostar ju Jimmy Choo skor ett par tusenlappar. Eller, ja, ganska många tusenlappar faktiskt.

Bäst och ställa sig i kö redan nu! 

 


fashion against aids.

Som vi alla vet, har H&M varje år en kollektion vid namn, Fashion against aids. Alltså, ett fåtal utvalda kändisar

designar kläder för H&M, som sedan sälj ute i affärerna. Pengarna som kommer in, går till aids forskning. SÅ, vi får design-kläder, världen får pengar till aids. Vi alla blir glada! OCH, bäst utav allt, vi konsummenter gör en god gärning,samtidigt som vi blir belönade :) Bra ju!

 

Förra året designade bla: timbaland, Rihanna, Pherell Williams, The Hives, Ziggy Marley, Good Charlotte m.fl. 

 

I år vart det Tokio Hotel, Katy Perry, N.E.R.D, Dita Von Teese, Estelle m.fl

 

Så om du inte köpt något, gör det! Bidra en slant till Aids forskning, samt få ett snyggt plagg tillbaka! Årets kollektion är apsnygg! 

Och visste du, att 25% går till aidsforskning!

SÅ, ut till närmsta HM butik och shoppa! :)

 

 


marabou dumbomm

 

VARFÖR HAR ALLA SMAKAT MARABOU JORDGUBB REDAN, UTOM JAG?

VARFÖR VET ALLA OM ATT MARABOU JORDGUBB KOMMIT TILL KALMAR, UTOM JAG?

VARFÖR?!

 

Nu ska jag banne mig ge mig av till närmsta mataffär och köpa mig en MARABOU JORDGUBB! 

Åh, fy vad jag hatar och vara sist! Seriöst, med ALLT! 

Nu ska det bli ändring på det!


potater

hej!

förlåt för den dålig uppdateringen. Saken är att imorse när jag skulle publicera ett inlägg,eller ja, flera inlägg gick det inte

att uppdatera. Mer än halva inlägget raderades och sparade därefter som utkast. Jättekonstig..

 

Ja, hur som. Min dag har vart bra. Lagade mat imorse med stefan. Det blev klyftpotatis, panerad kyckling, kall örtsås, hemgjord vitlöksbröd och sallad. Mumsigt värre var det!

Lite senare på eftermiddagen, vart det till simhallen för träning. Idag var jäntorna från södertälje och Oskarshamn med oss, som dem var igår med. Ne, fy vad snabba dem är! Helt sjukt. Höll på och dö på träningen idag. Jag hade världens mjölksyra! Och dagens pass var syra.. Kul, men apjobbigt.

 

Stefan och jag cyklade till träningen,så vi cyklade hem med givetvis. Väl hemma, vart det mat. Mamma hade lagat, köttfärslimpa med kokt dill-potatis. Jag och stefan gjorde hemgjord brunsås med champinjoner. 

Usch, jag kommer bli rund som en boll denna sommar, så som jag äter! Inte lite heller precis! Jag är hungrig hela tiden!

Idag, innan träningen var jag såå mätt att jag knappt orkade cykla eller gå. Sen under träningen var fortfarande så mätt att det var skittrögt att simma. Jag kände mig som en stor klump! 

Jag vet att man inte ska klaga, fastän man har mat i magen, eller inget alls. Man ska inte klaga! Så, förlåt!

 

Ja, nu sitter jag och tittar på Mission Impossible 2, på kanal tv4+  med pappa och broder. Den är ganska spännande :)

 

HEJSVEJS! 


promenad och film

Jo,chipsen då.Det vart inte mkt kvar.:)

 Galiamelon. Väldigt goda!

 sprite. mums.

 

Ikväll var jag och Amanda ute och gick. Vi promenerade till Ikea och tog en mjukglass, samt köpte chokladbollar. Jag köpte även punchrullar:) Måste ladda med fika nu till sommar. Därefter gick vi över till City Gross och vandrade runt och glodde på allt. Det var mysigt. Hehe. Vi fastnade vid tidningsståndet ett bra tag. Usch vad man kan bli fångad av skvaller tidningar/tjejtidningar. Efter ett bra tag, vandrade vi hemåt. Jag köpte lök till mamma i city gross, så det var kul och släpa hem lök,chokladbollar och punchrullar.  

Ikea är bara för bra ibland. Eller hur?

 

Senare ikväll, ungefär nu. Eller ja, för en liten stund sedan, låg jag och lillbrodern och glodde på film, åt chips,galiamelon och drack sprite. Det blev en komedi, fast den var inte så rolig. Men det var mysig, och avslappnande. Jag som var och är så himlans trött, efter både morgonträning och promenad. Nu ska jag gå och borsta tänderna och förberedda mig för kudden. Imon blir det upp tidigt för att sälja jordgubbar! Jag står vid Maxi mellan kl 8.15-12.30, kom gärna förbi. 

 

Ciao!

 


Va?

Jag kan fortfarande inte förstå att det är sommarlov nu. Jag akn heller inte fatta att jag slutat 9:an, och att jag aldrig mer kommer återvända till Novaskolan, till mitt älskade skåp och äta den goda maten.

hehe. Jag är seriöst. Jag kan verkligen inte fatta detta. Vad är det för fel med mig?


sommarlov!

Hejsan!

Skolavslutningen i torsdags var bra. Mitt tal, var jaa... hm. OK. Jag hade skrivit två tal, men sa varken något av det jag skrivit. Utan det blev mer att jag stod där och pratade. Jättekonstigt. Men ja, det var skönt att fått det överstökat.

Alla grät floder. Men jag, jag kunde inte gråta, jag vet inte varför. Jag var så tom. Helt blankt tom. Jag grät inte äns senare. Jag var tom. Inte äns glad var jag. Tror jag..

Mina betyg slutade bra! :) Jag är OK. Jag fick mitt MVG i kemi trots allt, hihi!  

 

Ja, efter avslutningen var det "fest" vid badet. Men ja, det var inte så mkt fest att man kan kalla det så. Men det var folk, och det var mysigt.

 

Igår, dvs. fredag, slutade de andra niorna runt om i kalmar. Så det var fullt ös ute i stan och badet etc. Jag var ute, det blev ett lite måste. Skulle egentligen bara grilla och mysa med tjejorna, men det blev att vi spelade Guitar hero och åt godis. Därefter cyklade Jejo, Danielle och jag över till Axel, där det var förfest för fest sen inne i stan. Jag var bara på förfesten, fram till halv 12, sen drog jag hemåt. Morgonträning dagen därefter. Det var inte kul, morgonträningen. Usch, hemskt. Jag har inte tränat på 2 veckor. Så det var itne mysigt kan jag säga. Men konstigt nog, gick dt bra endå:)

 

Nu sitter jag och fikar med lilbrodern.

 

HUr var er skolavslutning?


fix till avslutning

japp, nu gör jag mig i ordning för ikväll.Kom nyss hem från Maxi, Danielle, Jeja och jag har vart och handlat presenter till våra älskade mentorer! Dusche n är klar, nu är det bara håret och sminket som fattas! 

Min näst stora dag, att gå ut 9:an. Usch, vilken kväll det kommer bli. 

Alla gråter och kramar sönder varandra. Det är så sorligt, jag vill inte sluta! USch. Jag kommer sakna så många, så det är sjukt! Ne,fy! Sen ska jag hålla tal med. Jag är inte nervös, i alla fall inte nu. Kanske då, när jag ska gå upp. jag tror jag vet vad  jag ska säga. :) Efter skolavslutningen blir det grillfest vid badet, alla 9:or på novaskolan.

 

Det kommer bli en minnesvärd kväll, och jag kommer gråta floder. Usch.

 


HAHA,sjukt rolig!

Se på klippet, sjukt roligt! 

Ett twilight fan får chansen att intervjua skådespelarna och hon typ, jaa. HAHA

se själv!


dance till you drop your feet, and then dance some more, and more.

Åh,fy vilken härlig kväll! Jättegod grillbuffé och pana cotta, dålig musik för det mesta men det var endå fullt ös på dansgolvet. Man blev lite smått galen, adrenalinkicken var på högsta volym, kan jag säga! Folket var på topphumör, lärarna var väl också på topphumör, nästa lite väl att de blev smått galna! Hehe. Men det blev definitivt en minnesvärd kväll! 

 

Jag kan säga att jag är glad att jag tog mina röda converse, och inte platåklackarna. Och endå är jag helt slut i benen efter all dans! 

 

Jag är så otroligt glad just nu att jag inte vill sova. Så glad att jag spricker snart! Och imon, ja då kommer jag gråta floder. För imon är det skolavslutning, dagen vi slu tar 9:an, dagen vår älskade klass skiljs, dagen vi alla blir stora och ensamma ute i dt läskiga gymnasiet. gymnasiet med det fula g:et. jag vill knappt sluta 9:an. det har varit så otroligt underbart på NOvaskolan så det inte är sant. 

Usch.

 

Imon,ska jag hålla tal, och jag börjar känna mig lite smått nervös. Jag har inte bestämt mig än, vad jag ska säga. Fy,,vad jobbigt! Blä.. 

MEN, jag är endå uppspelt och skrattig. det ska bli så fett kul, att jag t.om kommer kissa på mig. typ.

 

Jaja, håll tummarna för mig!


FEEEEST

usch, vad stressad jag är!

Ikväll är det fest, så fixar mig nu.  Jag är nästan klar, det som fattas är håret och sminket! SÅ, nu måste jag öka takten och bli klar!

 

Det blir en svart klänning med röda converse. Jag skippar mina platåklacks. Bilder kommer!


Öland

Hej!

Kom hem igår kväll från Öland. Vi vandrade liter mer än 2 mil, tvärs genom Öland. Supermysigt var det, och utsikten, oj. Den var helt underbar. Vi gick även längst kusten. Vädret var helt magnifik, den med! Det får man tacka för! :)

Ja, mina ben är helt slut idag, men jag lever! Ikväll blir det fest! 

Så, fram med ett stort smile! :D

 


paj..inte hamsterpaj

Idag, satt mamma stefan och jag och fikade. Det var supermysigt! 

Rabarber/jordgubbspaj med vaniljsås och hemmagjord caffe latte = åh fy mumsfillibabba! 

 


jo, gud.

PS. Jo Gud.

vi får tacka för det underbara vädret idag, men, jaa

låt helst bli och öppna himlen. Vi vill se solsken, dvs. ditt leende!

A big smile please.


the big city, called kalmar

Jahapp, idag efter skolan tog jag bussen in till staden vid namn Kalmar för att leta efter en klänning, till avslutningsfesten på onsdag. Skulle möta upp Jeja, men det blev inte så, på ngt konstigt sett. Fast vadå, hur farligt är det och shoppa själv?

Ja, efter ,många timmar, hittade jag äntligen fulingen. Det blev en klassiskt svart klänning från HM. Jag köpte även ett par skor, från märket, Blueberry. Ett par bruna platåklacks halvt gladiator. ? Ja, det kommer bilder.

Fast, sitter här nu och undrar om jag inte ska dra på ett par converse istället för klackarna..? Hade vart apcoolt!

Eller? Vad tycker ni? Klack eller converse?

 

Imon vandrar jag tvärs över Öland, så önska mig lycka till! :)


kvällspromenix och isglass

Hejsan!

Kom nyss in. Jag och Amanda möttes upp vid halv 8, för en promenad, och kom in nu för en stund sedan.

Hihi! Vi gick från skogsrået till Simhallen, vidare sedan till Maxi och Coop. På Coop kollade vi på skor. Sedan vidare till MAxi, där vi kollade på lite smaskigheter. Vi lämnade Maxi vid halv 10 med varsin isglass och coockies. Mumsigt värre! Fast kallt! Burr.

Promenaden var mkt trevlig. Kvällspromenad med bästa vän och fika, jo det slår mkt! Ubermysigt! Ja, imon är det skola. Jag MÅSTE börja på mitt tal nu!

 

Hejsvejs!

 


New moon.

Fan made trailer, NEw Moon. Jag längtar som bara den! Ååååh! Denna trailer är mkt bättre än den officiella trailen. Gjort av ett fan. Mkt skickligt,mkt bra! Som sagt jag längtar..!

 

 

Här är den officiella trailen. Även den, är bra, fast den fan made är lite bättre! :)

 

Vad tycker du?


dagens. .

Dagens fulaste: Någon stängde av elektriciteten i simhallen idag, så inga duschar funkade i morse. Simhallen var för övrigt stängd, men vi i simsällskapet hade endå träning.

Dagens roligaste: Vi 3 tjejer som var på träningen imorse, fick gå över halvduschade till killarna och duscha klart. Det var länge sen man var på f.d damernas, som numera är herrarnas!

dagens jobbigaste: sälja jordgubbar. Nationaldag=jordgubbar=MASSSA kunder! Stressigt, och jobbigt! Och, jobbiga kunder!

dagens sötnos: Emma Sejsing, som lät mig låna hennes handduk och vår trevliga pratstund. Jag glömde min hos killarna. Inte ska jag gå naken in till killarna?! Tack, Emma.

dagens tråkigaste: att jag inte orkar börja på mitt dumma tal som ska hållas på skolavslutningen! Jag kan inte sammanfatta 3år av glädje på bara några rader.

dagens trevligaste: Glass inne i staden  med lillbrodern. Sol och glass= helbra!

dagens dummaste: måsarna som kom och åt upp mina pommes, när jag var ute och åt med Stefan.

dagens lustigaste: EN kvinna i 30års-åldern som idag kom och köpte 10L jordgubbar. Hon var lustig. 35kr/L. 

dagens mumsigaste: tårtan som bjöds vid Coop. Den var god! och kladdkakan och pajen!

dagens oro: mitt tal. Den är inte påbörjad ännu, och jag har ingen som helst aning vad jag ska säga. Skolavslutningen. Jag vill inte att den dagen ska komma, för jag vill inte lämna min klass. Betygen, dem känns inte bra! Inte alls. FAN KEMI"

Dagens gullunge: Ida, Hon är så gullig!


bakabakabaka + fotboll

Bakar med lillbrodern. Ikväll blir det kladdkaka och rabarber/jordgubbspaj!

Åh vad mums! :) 

Kvällsfika med familjen, är det bästa. Och glöm inte fotbollen ikväll! Sverige mot Danmark!

Vi får hoppas på att inte se några springade danska huliganer denna gång! hehe.

Nu kör vi,blågul!

 


nationaldagen

Hej!

Ja, som alla vet så är det nationaldagen idag! Jag hoppas ni alla haft en bra dag:)

Jag har däremot jobbat( sålt jordgubbar) efter min morgonträning, vid 08-10.30. Morgonträningen gick bra, det var ett A2 pass idag, dvs. ett lugnt pass, inte så hög fart.  Det var lååånga sträckor, och ändå ganska mkt fart. Och det var jobbigt, speciellt om man är trött från gårdagens träning, som då var syra. Men det gick bra i alla fall och det var kul!

Efter träningen cyklade jag ocoh Stefan in till staden och tog en glass. Jag tänkte jag skulle vara lite snäll idag, och bjuda på en glass. Därefter blev det även en hamburgare:) Mysigt var det! Och vädret, ja herregud. Gud vad nice!

 

Jag hoppas ni alla ahr ätit tårta eller firar natinaldagen på annat mysigt sätt!

 

Love, C.


In front of the good looking guy in twilight- oh jim carrey! Nice one,really!

 

Haha, hilarious!. Jim Carrey, oh herregud, vilken

härlig man! Han är bara för bra. 

MTV Shows

Just friends.

Lovely. Awesome. 

Dock är orginalet bättre än denna live version. Den finns annars på Spotify.

Skaffa det om du inte har! Behövligt, jag lovar!


my ears just got a new friend.

 

Tack Jejo, för mina örons nyfunne favorit.  Jag hoppas ni också gillar dem!


godis på vardag? äsch, det är naturgodis!

Fy vad gott. Ja, godis. Dåliga vanor, dåligt motstånd, ja jag är värdelös när det gäller smarriga ting!

Fast, kan säga att det är naturgodis, det kan inte vara så värst farligt. JAg får ju lite nyttigheter på köpet från nötterna, torkad frukt etc. Eller hur? 

PS. Jag har tränat i 2 timmar idag. Jag är värd det. Tycker jag ialla fall.

 

Gott som attans men dyr som bara ärtan!


blä

usch.. hjälp mig.

 


RSS 2.0