mmmm fashion

http://www.theblondesalad.com/

Italiensk blogg, sjukt fina kläder! Hon på bilderna!


eurovision

sitter och försöker plugga men det går ju sisådär bra. TV:N är på, Eurovision är på!

 

Jag älskar Belgiens bidrag, låten är så gulligt bra! Turkiet är också bra. Fy, det var många som var bra iår. Bosniens var bra! Jag har aldrig gillat Eurovison, men iår har jag fått något i mig som gör att ja få en " åh, wow den var bra. lalalnananann" haha.

 

Dock finns det massa skämt-bidrag. shit...!

 

Vem är er favorit i Eurovision?


sommarmål

- springa 1mil.

- skriva en bok

- köra bil i massor. Köra på motorväg etc.

- läsa asmkt engelska böcker

- prata spanska

- tjäna money

- äventyra i öland

- ladda inför nästa termin i skolan

- simma ett 1mil-pass (easypeasy)

- minska kött-ätandet. Vegetarian lär jag inte få av mor och far.

-  ....

har ni några fler förslag?




runner

sprang 3.5km idag på 20min! Stolt!

Imon kör jag samma runda fast 500m extra har jag bestämt!

 

Spanien väntar, bikinin väntar, sommaren väntar, jag väntar!

 

I sommar ska jag orka springa 1mil, mitt stora mål för i sommar!

 


summer romans

denna blev min idag. Sitter som en romans!

HM 79.50kr

 

Hansa City hade massa skoj idag. mat, fiskdamm,glass, kaffe, idol-uppträdande( Rebound bla var här och sjöng) och massa mer. Skojsig lördags för-eftermiddag!

 


run forrest run

god morgon!

sitter och dricker min kopp kaffe i det fina vädret. Efter kaffet ska jag bege mig ut på en löprunda! Fy attans vad härligt

 

idrotten. påväg att kuta iväg


i prayed to god, i pray to god. I'm still waiting för the answere.

I min dröm ser jag en ljus framtid, allt är frid och fröjd. Hus, barn, en man, karriär, glädje, lycka, friska och krya. I verkligehet idag, då framtiden skall formas ser jag ett djupt hål, misslyckandes och ångest. Vad är det som händer? Vart tar allt driv? motivation? glädje? ambition? drömmar`? allt, vart tar allt det vägen?


klagomål.(läs inte)

Fick nyss en flashback..

 

Min dag igår var helt fucked up!! Jag hade spanska prov, suddade ut alla svar och lämnade in eftersom jag blev så jävla arg. Provet var 50 miljoner stort och tiden var liten som jävla myra.

Allmänt var jag apsur och nervös över min framtid. Den är helt fucked up. Matte C nationella är på tisdag och jag vill bara spy av nervositet.

 

Simtävling på kvällen. Det gick inte bra. Kom ingen vart. Frustrerad som attans. Cyklade hem, fick massa flugor på mig, de kom in i örat tom.

 

och så fortsatte det...


vilken dag!!

Idag fyller den person jag älskar mkt, min storebror. Hela 22 år gammal blir han!

Vet ni vad han fick av mig`? En middag i spanien! Åh så mysigt:)))

En annan person jag älskar mest är min pappa. Han fyller idag med, 53år. Usch vad tiden går fort.

God middag, tårta, jobb och matteplugg. Ska överraska pappa med något smaskigt idag:)

 

 

Jo, det är fler som fyller år. Mina kära vänner Tilda och Julia.

 

Dagen har börjat med en kopp kaffe, maten väntar!

 


här driver man inte. Så gör man det:P;P;P:P

Jag blev fotograferad idag för att hamna på gymnasieförbundets infokatalog? Det var pinsamt. Kände mig som en åsna. Fotografen kom fram och frågade om han fick ta kort på mig, jag tittade på honom lite besvärat men sade aldrig nej, så han tolkade det som ett ja. Han tog kort, såg nöjd ut och chattrade lite med mig och mina amigos. Inne i huvudet började det rimma och rappa, sen slog det mig: " shit, nu kommer hela kalmar se dig. bilden lär vara the biggest fail ever och så är du där på bilden och ser ut som en idiot som försöker le"


Vilka besvär jag har...egoist.



Jag har simmat idag med hosta. det gick bra, jag var glad över att få simma igen. Gick upp 45min tidigare, landtränade en stund med Bally och gick vidare mot duschen. DÄR hände det storslag!

ALLSÅNG i duschen. SallyBally kunde inte sjunga p¨å green day's låt American idiot, refrängen alltså. haha! Förvånandesvärt kunde jag det, vilket var chockande nyheter. Faktiskt.
Jo, vi blev utskrattade. Själv tyckte jag det lät jättefint, men i andras öron måste det ha skärt en del, speciellt när Bally tog i från topp till tå. Jo, det hördes ut......


Som alla andra coola människor avslutar ajg med ett citat
"Att sjunga är en konst, en njutning, men låta Sally öppna munnen för att sjunga kan avsluta med en tur till akuten för skrattattak"

snart kommer det..döden


Kunde inte motstå. Jag vet. Om någon timme kommer jag ligga på golvet och önska att jag vore död. Jag kommer ångra att jag hällde upp glaset, drack det och njöt som in i bomben. Det gick bara inte att motstå, förstår ni det???! Jag bara ville INTE, abolut inte dricka mer havremjölk, soyamjölk eller rismjölk. JAG VILL(e) DRICKA VANLIG KOMJÖLK. Laktosfri mjölk är onödigt att ens hälla upp i glas, får lika ont i magen av att titta på det som att dricka det, lika bra och plåga sig själv med vanlig god mjölk...
Och vet ni vad? DET VAR SÅ FRUKTANSVÄRT GOTTTTTTTT!!!!!

shit, börjar känna smärtan komma...
hejd¨åååå

det var en gång en dum tös som sade...

Jag börjar bli riktigt nervös. Riktigt riktigt nervös.
Jag sitter och väntar på ett mirakel, en välsignelse från gud/gudarna, en vänlig gest från alla spirituella andar och själar och positiv energi från alla människor.

Fy, nervositeten vill inte sluta. Den kommer inte sluta förrän jag tar studenten eller förrän i sommar.. efter sommar.
Aldrig....


tävling

c

OLW har en tävling på G, och självklart ska lilla jag vara med! Vem vill inte ha chips och vem vill inte se Sex and the city 2???
Tänk er en fullproppad biosalong, kall läsk vid sidan om, skit skönt säte, vännen bredvid och en chipspåse i handen OCh så rullar filmen...Vilken dröm, allt i etto. DET är anledningen till att man vill vinna!
Ni som inte vet så är chipsen ungsbakade= fettsnål=äta mkt=glad.
åååh, det vattnas i munnen.

strong words

Don't stop believing.

- The Journey


burp like barney, fart like sophia, laugh like charlie

shit, jag rapar äckliga köttbullar som smakar gammalt. fy faraos pyramid vad snuskigt! Kan inte sluta rapa.

Sophia har smittat av sig på mig. Fy på henne!

 

Raaaaaaaap. oj.

 

ska göra "my things" nu och snacka skit därefter.

 


jag gillar mattis <3

 

fy, jag trött som en åsna! Är nykommen hem från västervik och ja minsann, helgen har vart superb!

Mina simungar simmade kanonbra, kalmarsimmarna för övrigt raffade hem nästan alla medaljer och de flesta slog sitt personbästa!

 

Jo, mattias- en simkille som går i b-gruppen och går i 6-an han är världens sötaste,hihihi. HAn simmade 100 fjärilsim idag för andra gången. Första gången var jag också med och stog och hejade på honom. Haha, han var väldigt nära på att missa sin start men som tur var gjorde han inte det. Dock failade han sitt lopp, han blev diskvalificerad för felaktig simsätt, vilket det inte var. Det blev bara lite fel eftersom han aldrig hann knyta sina badbyxor innan loppet utan han fick dra upp byxorna under loppet, ahahha!

tUR NOG ÅKTE INTE BYXORNA AV! Men denna gång simmade han jättebra OCH hann knyta byxorna,hehe.

Vilken kille!

 

Jag är superstolt över mina ungar, även dem som var jobbiga och grät och inte ville simma, eller dem som blev så nervösa att dem hyperventilerade och spydde. Dem var alla superduktiga! :))

 

NU tänkte jag duscha, packa upp och plugga. Hostar sönder lugorna snart, spyr snart. usch. Behöver sova. åh, behöver en smäll.

Okej, hejsvjenssfrghnmgj

 

 

 

 

 


sums up mates

åh vilken underbar förmiddag jag har haft! :)

Tog bussen in till stan för att träffa mina gamla klasskamrater som jag älskar och har saknat sönder! Vi satt och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter någon timme drog jag och mina två älskade vänner och shoppade lite tills ja var tvungen att rusa till simhallen och möta lillbrodern. Han skulle på arbetsintervju, vilket gick bra också! :)

Nu håller vi tummarna bara,hehe.

 

Ikväll blir det grill hos Mathilda! Vilken bra dag det har vart än så länge och kommer fortsätta!

 

 


problem ända in i ryggmärgen

dagen började med:

 

 

dagen slutade med:

och massa hemska nyheter. Jag ska få en ny engelska lärare och så ska jag få min svenska lärare i historia nästa termin. Åh. Ni anar inte hur mkt jag älskar historia. Hon får absolut inte spoila det och förstöra mitt liv vilket redan är gjort...... ne, vad hemsk jag är. Så är fallet inte. Mitt liv är itne över än. Och det äär inte bara hennes fel..hehe. grymt, grymt och elakt.

Min samhällslärare, han förlorade spelet om historian. Sämst. Jag blev arg på honom, han förstod det. han är vår(klassens) storebror. Han styr oss inte, bestämmer inte etc utan han förstår oss och spelar korten så som vi förstår och känner oss bekväma. Han är mer än bäst. 


Min engelska lärare är fett cool. hon är snäll och lustig. Tråkigt att bli av med henne. Hon förstår mig, och jag förstår henne. Vem ska nu förstå mig? Vems illröda hår med en touch of orange skall jag nu glo på? pippi?hm..

 

vilka problem jag har.. mm.. ett ytterligare dök nys upp, eller två faktiskt.

1. jag vet inte vart jag vill resa i augusti.

2. jag vill hosta upp mina lugor, men vet inte hur man gör...


döv,blind och stum. resultatet av att bli sjuk och vara sjuk.

 


dagens väder-dagens humör typ-dagens medicin för all pest

 


gunfred. va? vem??

åh, nationella i spanska steg 3 idag var ett pain in the big ass! Hörförståelsen gick i 180km/h, läsförståelsen var som att läsa runor och uppsatsdelen var som att skriva på yoghurt. Fattar ni principen?! Fattar ni frustationen, fattar ni??

 

Aja, okej. Allt illa gick det inte men heller inte bra.. Jag vet inte. Jag vet inget nu för tiden!

Jag SKA skriva klart min dåliga artikel nu tänkte jag, äta lite spagetti och glo på Betty! åh vad nice.

 


beskrivning av mitt fabuloso liv

hej jag heter Ont -I -Halsen Förkyld och jag bor i kalmar.

Jag har svart långt hår, är knäpp och bär glasögon. jag kan ingenting och stutsar runt på gatorna för att h¨lla mig sysselsatt.

mitt hjärta fylls av kärlek från mitt älskade blackcurrant! åh,mmm, aah,...


hej jag heter muuu och jag bor i en grotta med hallon. bää

 

jag åt hallongrottor idag på småbarnens simtävling. Kaffe drack jag med och åt bulle. Det var gott, men inte hallongrottor. Bara hallonen som är goda i kakorna.

Mina simbarn simmade superb' idag på tävlingen!

Just nu vill jag bara slå någon och banka huvudet i väggen för att... jag vet inte.

usch. aja. mu. blä. blö.

hejdå.

 


life suck bad

Jag vill ha tillbaka mitt driv, envishet, hjärna, nyfikenhet... Jag vill ha mig själv tillbaka,detta funkar inte.

åh,buttermutter.

Jag behöver fika.


vad behöver du?


the globe in my eyes

Min bror bjuder på resa i sommar. Åh vad jag längtar! England får vänta,hihi.

 

Frågan är: Vart ska man resa??

 

Jag kan inte bestämma mig. Jag vill åka till hela världen!!

 

Flygrädd?

Ja ganska, med tanke på alla olyckor.. Senast jag satt på ett plan var sommar 08. Innan det var det år 98.

nojig jag är. RESA RESARESA!!

 


ilska.

En råtta till lärare


Vi dör inte utav en skatt på socker däremot utav socker.

Vi svenskar äter allt för mycket godis idag. Detta har lett till en lång följd av folksjukdomar såsom fetma, diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. I och med detta vill man sätta en skatt på socker och det tycker jag är jättebra! Vi svenskar äter mest godis i världen: nästan 17 kilo per person varje år samt konsumerar 90 liter läsk per person om året. Samtidigt som vår konsumtion av sötsaker ökar, minskar vår fysiska aktivitet.

 

Fem hälsoexperter vill införa en skatt på  10-20% på socker på grund av den höga konsumtionen som idag har resulterat i en massiv folksjukdom. Många människor är kritiska mot detta och det kan jag förstå. Hur skall en höjd skatt på socker motverka de folksjukdomar vi har idag när det inte bara är socker som är utgångspunkten för våra hälsoproblem?  Snabbmat, feta mejeriprodukter, snacks, kolhydrater, kakor och bakelser etc. har också en tråd i dagens hälsoproblem i landet. Och glöm inte våra dåliga motionsvanor.

Folk kommer inte sluta köpa godis eller sötsaker bara för att det blivit dyrare, utan folk kommer köpa mindre. Skatt på socker är en bra början att lösa hälsoproblemet vi har i landet eftersom det är just där tyngdpunkten befinner sig.

 

Hälsoexperterna vill använda skattepengarna från sockret till att sänka skatten på frukt och grönt. Är fruktsocker bättre än ”vanligt” socker? Nej. Om vi jämför näringsinnehåll i frukt och godis så är frukt nyttigare. Godis innehåller inte bara massa socker utan även massa konstgjorda tillsatser. Frukt däremot innehåller naturligt framställt socker(fruktsocker), vitaminer, antioxidanter och mineraler. Godis har inga näringsämnen alls, bortsett från mörk choklad. Nu menar jag inte att vi skall trycka i oss ett kilo frukt varje dag för att det är nyttigt och jag menar heller inte att vi skall förbjuda godis eller sötsaker, utan minska på vår konsumtion. Jag tycker att de skattepengar vi får in skall satsas på idrottsföreningar, fritidshus etc. Alltså främst på ungdomar, få fler ungdomar att vara aktiva, må bra, informera dem om deras kostvanors innehåll samt sänka skatten på mat, frukt och grönt och erbjuda föräldrar föreläsningar och kurser om bra kost och hälsa. Föräldrar har ansvar för sina barn, de skall se till att barnen mår bra och dem själva. Barn mår inte bra idag och det beror främst på deras ätstörning(fetma, övervikt, anorexia etc.) som bl.a. utgjort deras låga självförtroende och osäkerhet. Jag önskar fler kunde öppna sina ögon och försöka förstå vad som händer med hälsofaktorn i vårt samhälle och sluta vara så egoistiska och snåla!

Det är ert liv som står på spel och framförallt era barns! Man dör inte utav en skatt på socker, däremot utav socker. Vi behöver skatten för vår egen skull!

 

Camilla Tran.

(min insändare).

 

Vad tycker ni om saken?

 



to good to be true. åååååååh mums

 


i need a change. a new start. a new everything.

trodde aldrig jag skulle lyssna på KENT och faktiskt gilla det en småning, men ja vad säger man?

Inte mitt favoband eller musiksmak, men jag mår inte illa av att höra det längre utan mår faktiskt bra av det...


Kent- sverige


val-borg



fy attans!
Jag har aldrig sovit så gott som igår natt! Jag var så utmattad så det inte var sant! Och valborg, det var spååååårat!
Dagen började med en kort skoldag, hem, lite mat, träning med elit( vi körde syrapass= maximal fart för att få mjölksyra. och ett lopp. Sjukt var det, men så fett roligt! Det är dessa dagar som får mig att aldrig någonsin vilja sluta simma), sen cykla till björkenäs för att grilla med klassen och fira in valborg!
Från simningen cyklade jag hem i en racefart, tog mina saker, bytte om och cyklade vidare runt hela jävla norrliden och björkenäs med en tjurig lillebror bakom tills ajg kom fram till grillplatsen!
Värsta trihatlon hade jag, och den glada minen den var ju ganska bortblåst kan ajg säga. Men den steg fram väl där med mottagningen från vännerna!

OKej, jag berättar vidare lite senare. Mamma tjatar. Måste äta.

Ni får berätta om er valborg. Hur har ni haft det`? och hur har ni firat in våren?


RSS 2.0