samantha halloweenqueen

hej!

kom nyss hem från sparringmatchen i sporthallen. Har vart där sen kl 12, så det har blivit ca 8h sömn. Jag har fruktansvärt ont i huvudet, är jättetrött och seg och sjukt teppt i näsan! Men endå valde jag att cykla in till sporthallen, samt sen cykla förbi Ica och köpa choklad! :))

Ikväll är det halloween fest för rugbylaget, och vi i sektionen är glatt inbjudna(händer inte så ofta att vi blir bjudna,men de tyckte vi var och är så grymma så vi fick komma). Roligt roligt! :)

 

Och så det dåliga.. jag mår verkligen inte så bra just nu, så jag tror inte jag ska gå. Jag har hittat världens hetaste utklädning(en död skolflicka). Jag har den perfekta svarta klänningen(knälång,lite kortare en så) och en perfa vit smutsig polotröja och svart långt hår som ska flätas! Allt är verkligen läskigt lik en typisk skräckfilms flicka! menmen..jag ska sova, titta på film och dricka te! Jag måste bli frisk, för nästa vecka åka mina simbarn på läger och rugbylaget på läger. Och jag ska offra mig för mina barn och åka med dem..Snacka om världens snällaste simtränare! :)

 

Nej, nu ska jag sätta mig vid Tv:n och dricka kinesiskt grönt jasmin te och äta snickerstårta! det måste man bli frisk av! ;)

 

Ta hand om er!

 

Så här skulle jag ha sett ut..

Coolt va? :)

 


min egna lilla bebis i en kastrull som ska tillagas snart! nej fy vad hemsk! äsch, halloween är ju här så det spelar ingen roll..

gulleplutten


slakterihuset

hallåhallå i stugan grå!

 

Kom nyss hem från familjen Goodwin, där hela simlaget har hållt till hela kvällen och lagat trerätters och gått på skogs-bingo! Jättemysigt har det vart, och främst roligt!

Sally(värdinnan,hehe) Lars och jag fick uppgiften att laga huvudrätten, så vi valde att laga hemgjorda hamburgare med hemgjorda potatisklyftor och tzatsiki. Haha.Ja, gott blev det!

Förrätten lagades av Stefan, Emma och Matilda, och då blev det fajitas. Supergott! Efterrätten lagades av David, Julia och Nellie och då bjöds det på citronpaj med grädde. Det strulade till lite här och vart(inte konstigt! Det kan aldrig inte strula till när davis ska göra något, än simma i och för sig!) David fick uppgift att vispa grädde, ja, alla var jätterädda att han skulle sumpa det rejält och vispa tills det blev smör. Slutade med att han vispade den för löst, så det blev en lös grädd-sås. De fick göra om sin citronfyllning pga david! Han stod och rev citronskal i 20min. Slutade med att han rivt hela citronen, när han bara skulle ha citronskalet!

Ja du, David! :))

Nej, innan vi for till familjen Goodwin körde vi ett abs pass och ett spinning pass nere på Nautilus! Abs-passet var rena plågeriet! HAHA! Så sjukt jobbigt var det, kändes som mage och rygg skulle gå sönder! Men skönt var det efteråt och ja kul med faktiskt. Direkt efter for vi till spinningcyklarna och körde intervallträning. Sjukt jobbigt där med! Jag svettades som en gris! Jag var så trött att jag blev yr och helt snurrig i skallen. När vi gick ut därifrån och upp mot simhallen kändes det som jag svävade i moln! Duschen efteråt var rena himelriket!

 

Ni som inte testat abs och spinning, gör det! och var beredda på att bli plågade rejält, MEN tänk er vilken jäkligt het mage och ben ni får utav det! Värt att testa!

 

Nej, nu tänkte jag förbereda mig för sängen och vila. Känner mig lite halvsjuk, usch! Imon är det sparringmatch(rugby. De gamla spelarna möter de nya spelarna) och sen på kvällen är det halloweenfest!

 

God natt alla glada barn!:))

 

Såhär ser Citronpaj ut. Gott va?

Ja, deras citronpaj såg ju inte ut så precis. Men den smakade bra endå. Ett OK! hehe


plaskplask morotskaka

hojhoj kära människor i stugan!

Har precis kommit hem från stan. Har morgontränat idag kl 08-10, därefter drog simlaget till maxi och handlade mat och grejer till morgondagens myspys ho familjen Goodwin i Lindsdal! mysigtmysigt. Vi ska laga tre rätters och hitta på massa skoj, samt klä ut oss! Haha.

 

Jo, efter handlandet, som gick ganska fort gick jag tillbaka till simhallen, lämnade av väskan där och mötte upp käre vännen Ellen Bäck! Vi gick mot staden, mot cafét Kullzenska och fikade. Jättemysigt! Vi satt och fikade och pratade en bra stund, sen efter några timmar, gick vi runt på stan och flamsade.Träffade massa goa människor ute på stan, saknade vänner! Alltid kul och se dem igen:)

Jag blev hungrig efter ett tag så vi stannade upp vid donken. Efter donken åkte jag hem- gäster.

 

En bra dag har det vart! ..morgonen börjad med frustation, men den försvann lika kvickt som träningen for iväg!

 

Nu väntar mat(igen) och lite människor.

Ha en bra kväll folk!

 

gänget. Elit, A-gruppen.

Nya som gamla simmare.

Gammal bild. Julas?

 


leka lek eller hur

livet leker. Livet ger och tar.

 

How's life?


din djävlaste djävul!

Sitter och förbereder mig mentalt inför morgondagens simpass - djävulen! !

(andas djupt..)

försöker hitta svar till alla sjukt konstiga frågor på samhällslappen. Jag fattar inget, jag blir förvirrad och så sjukt frusterad! Jag hatar att inte förstå, att inte kunna! Usch!

 

Jag vet inte vad det är med mig just nu, men jag är så otroligt nervös, orolig och beskymrad över något.. Usch, vad jobbigt det känns!

 

Nej, nu ska jag sova! Imon väntar Djävulen, samt min käre vän Ellen Bäck!

 

Morgondagens schema: (hehe)

07. gå upp och äta frukost.

08. träning. djävulen

10. djävulen.

11. till maxi med simlaget och handla till fredagsmyset hos The Goodwin's :))

12-13 träffa Ellen Bäck! (glad min)

18-19 hemåt. Gäster.

20-21 och framåt. samhällsboken i högsta hugg! ETT MÅSTE! skärpning Camilla!

23-00. sova?

 

Typ så här ska det väl se ut? Vi får se vad som erbjuds! ;)

 

Sexi lady! hon påminner om min farmor, fast magrare,hehe! gullefjun


forhead beef

maten blev asbra! JAg tvekade ett antal gånger ibörjan, då allt kändes som salt-bomb, bränt och ja!

Maten satt iallafall bra, trots allt tvekande!


cook-a-long

god dagens! :)

Dagen har börjat bra, och det är gutt! Har precis slagit upp min samhällsbok.. men tänkte laga lite mat med lillbrodern innan pluggandet drar igång!

Det blir pannbiff med fräst lök, kokt potatis, brunsås och lingon! Fy attans vad gott!

 

Ciao!

 

glöm inte och tvätta händerna! :))


skärp er för helvete!!

usch!

Jag förstår mig inte på vissa människor. Blonda, uppblåsta, täckta med ett fett lager av foundation, rosa bloggar, käft stora som elefanter och egon skyhöga som USA:s skyskrapor! Dessa bloggare, som öppnar munnen och slänger ut massa skit. MASSA BULLSHIT, är det! Att de inte skäms ibland!

Jo visst, vissa saker har dem väl poäng, men det är inte ofta.

 

Varför gör dem så som dem gör? trycker upp brösten, täcker facet med ett fett lager av foundation, säger så opassande saker som " jag hatar feta människor" eller " jag hissar mig själv för att jag är så snygg och bättre än alla andra". Varför kan de inte säga något mer passande? Något mer vättigt" Förstår de itne att de är förebilder för andra tjejer i vårt avlånga land?

Jag skäms fan för dem! Jag tycker så sjukt jväla synd om dem! Själlösa, egoistiska och kaxiga bitch:ar är de!

De har hjärna, de kan, de är smarta, MEN de skäms för att visa det! Man kan vara smart och snygg samtidigt, och festa och ha kul".

 

varför går jag äns in på deras blogg? Ne, fattar själv inte varför! Pinsamt!

Fattar inte äns varför vissa tjejer väljer att gå samma spår som dem, och bete sig som små äckliga wanna-be-hot-and-plastic?!!

 

..och att de tjänar pengar på att skriva massa bullshit, är ju bara helt jväla otroligt?! Vad tänker sverige med egentligen? Spendera pengar på de som förtjänar det, som drar nytta av det och som bidrar till något bra än till de som tar dessa pengar och torkar sina fula rövar och tror att de äger alla andra..!!!

jag skulle aldrig förmå mig att vara avundsjuk på dem! det finns inget att vara avundsjuk på när det kommer till dem. De har ju ändå inget man kan avunda sig på!

kissa, dissa och plaow.

Några av dem.. så hemska att jag döpt om dem!

 

Hell no!!

 


baby lobster, you make me melt

hittade världens sötaste unge! aaaawm jag smälter, som polarisen fast 1000 gånger fortare!

Så börja inse, snart finns jag inte kvar, så som polarisen. Tack vare er, och i detta fall den allt för söta bebisen! Dags att agera, fatta beslut! Bebisen kommer inte förbli så liten och söt för alltid.. Jorden dör, bebisen växer och bli äldre..

Vart ska vi alla ta vägen, då vi inte har någon planet kvar?

Vart ska du ta vägen? Din framtida familj? Till Mars?

Hoho, hör skrattet eka..!


a dreamer, thats for sure..oh dear

aaaaaaaarraraahhg!!

Jag vill utomlands!! NU NU NU! snälla Gud!

 

Satt och klickade runt på facebook och kollade på massa bilder, och fick världens längtan och sug att bara hoppa på nästa flyg eller tåg, och komma till ett främmande land! Sola, bada, åka skidor, dricka varm choklad på ett jättesnöigt berg nånstans i världen, äta pommes, köpa massa billiga och icke så mkt kvaliteé prydlar, gå på marknader, gå på sightseeing, känna mattheten efter en lång dag ute på stadens gator med massa shopping och skoj och massa "fotvärk" och träffa massa häftiga människor!

 

Ta mig till ett soligt land, ett regningt land eller ett snöigt och kallt land. It doesn't matter! I just want to go abroad!

 

Jag längtar till nästa fantastiska resa! och jag hoppas på det snart.. väldigt snart! :):)

 

 

 

Åhh, vad underbart det hade vart just nu..att vara utomlands, och bara njuta av härligheterna! :))

Usch, vad hungrig jag blev nu helt plötsligt!...


svininfluensa??

Jag sitter fortfarande och gnager om jag ska vaccinera mig mot svininfluensan..

Ska ni vaccinera er? Om ja, varför?

Jo, sen funderar jag på att vaccinera mig mot livmoderhalscancer..

Hmm..för mkt vaccination på G.!


glader och slapper

hallå hallå!

Har precis ätit makaroner och köttbullar till middag så jag är glad! :) Alltid gutt och få mat i magen!

Snart börjar Ugly Betty på Kanal 5 och därefter Desperate Housewifes.

Jag har inte gjort mycket alls idag. Hade förväntat mig göra ganska mkt idag(jag vet att det låter konsitgt, men så är det) men icke sa nicke. Jag har läst lite ur min bok, Ondskan skriven av den omtalade Jan Guillou. Jagälskar boken! Ni som inte läst den, gör det! Boken är gammal, men so what? Den är fortfarande jättebra! Jo, jag har även beställt mina glasögon nu på Lensway! Eftersom jag har CSN-kort, får jag 50% rabatt. HUr bra som helst! Så glasögonen kostade inte alls mkt! Ja, sen har jag itne gjort mkt mer. Kollat på TV, duschat, suttit vid datorn och bara slappat! Bra lov, ska jag säga! Imorgon MÅSTE jag börja plugga till samhällsprovet..

 

Jo, jag kom och tänka på en sak igår:

Hösten märks av rejält nu! Det är mörkt redan vid 17-tiden, träden fäller och löven får sina underbart vackra färger. mysigtmysigt"

Jag börjar redan längta till jul,hehe!

 

NEj, nu är det inte många minuter kvar tills Ugly Betty, ska äta lite passionsfrukt med mamma och mörk choklad!

 

Hejsvejs!

 


ny drog på G

Kan inte sluta lyssna..


eskeemå

PS.

Köpte mig en ny vinterjacka idag(fastän jag har en, som inte är mer än ett år gammal). En fet Everest jacka! Usch vad glad jag är! :)

 

Där har vi den, fast min är inte svart, som alla andras. Min har en brun-grön färg.

Jackan är köpt på Stadium, äkta dun! Jättevarm och gosig!

Bild på jackan kommer imorgon, så håll ut my friends! :)


red maskot

Hehej!

Sorry för den dåliga uppdateringen!

Igår hade jag två lektioner, 2 läxförhör. Och det gick kanon! Det känns sjukt bra! :) Efter dessa lektioner åt jag lunch med mina kära klasskamrater- baked potatoes with 3 different fillings! Räkröra, skinkaröra och kyckling curry röra. Fettgott!

Efter lunchen tog vi alla bussen till Hansa City, till det nya modehuset! Köpte mig två par jeans leggings. Vi tog en glass paus och tog kort med modehusets lilla maskot! haha!

Jag som bor 3km från hansa city, tog bussen hem först(jag hade beställt hem tårta till familjen. Vi skulle åka till farmor idag, och bjuda på tårta men hon drog till Malmö imorse) och lämnade tårtan, och sen cyklade in till hansa city. Efter några timmars shopping, gick vi över till Ikea, och åt mat. Jag åt 2 korvar innan jag skulle hem, och bege mig till simträningen! Snacka om att jag mådde illa på träningen! usch.

 

Det var lopp+syra på träningen, och det gick bra! Det var skönt att träna, fastän jag inte mådde sådär prima! :)

 

Idag var mamma, pappa och jag på Hansa City. Vi, eller jag köpte inget idag. Jo, glass köpte vi, och naturgodis(hehe). Jag bjöd mamma och pappa på glass! :)

Efter Hansa, gick vi över till City Gross och handlade lite mat. Nu ska jag slappa framför TV, och senare ikväll kolla på Hot Fuzz med lillbroder!

 

Ha en trevlig kväll allesammans! :)

Ciao!

 

Dilan, Darine och jag med maskoten på Hansa City! :)

 


besatthet...

jag är typ, besatt. jag längtar tills premiären. jag vill läsa boken.

åååh så bra!

Jag ska köpa alla böckerna, ställa dem i min bokhylla fint och titta på dem. Och spara dem.

Sen ska jag gå till biblan och låan böckerna och läsa dem.

YES! good idea!


björne är trött

HEjhej!

 

Jo, jag vet, jag har itne uppdaterat på ett tag. Jag ahr vart på rugbyläger förra helgen. Det var ja.. SKITKUL!" hehe, vi är värsta glada gänget, galna flickor som är grymma på att städa och laga mat, och dansa! Vi i sektionen var med och lagade mat och städade såklart, men sen på kvällen var det fest och det var kul! Det var även lite lek innan festen, bla uppträdande i lag.. vi i sektionen tvingades upp på scenen för första gången på lämnge(sektionen brukar inte få delta i sådana lagtävlingar på läger) vi dansade loss, ller rättaresagt shakade, och matade tränarna med nachos":D Efter allt stojs började festen, som höll på i all evigheter -kl 05. Morgonen därpå var det städning på högsta hugg och ja minerna var ju inte riktigt på topp.. Jag och bäste Krenare torkade ölpölar och skrubbade bort satan med musik dunkandes ur de stora högtalarna, SKÖNT!

Sen bar det hemåt, jag åkte direkt till jobbet, kom hem i lugn och ro kl 19. Tvingade mig läsa Ondskan av Jan Guilliou, fasten min hjärna och ögon sa emot. Jag var så fruktansvärt trött! Menmen..

 

Mot resterande av veckan, så har den vart hyfsad lugn. Läxor hit och dit, trötthet och dysterhet hit och dit..Jag är så otroligt trött nu för tiden! usch!

OCH, jo IDAG är det Palace, Hoffmaestro coh Chraa kommer! <OCH jag ska gåå! ...not!

Jag är för trött, har gäster och massa läxor.!

 

Nej, nu sak jag öva på min spanska redovisning imon, och läsa engelskan!! ÅÅÅH ät bajs!

 

Jag, i kort form...fy

 

 


helvetet är på G

jag är trött,

jag är arg,

,jag är nervös,

jag är orolig,

jag är självaste djävulen idag!

(ni behöver inte läsa mer, om ni tycker det är hemskt så som det är)

 

VARFÖR?!

 

Jag är sjuk,

jag mår inte bra,

jag har ont i huvudet,

jag måste bli frisk tills imon!

För då har jag den jävla orienteringen, och rugbykröning på kvällen.

helvetesskit!

skillat. usch, orientering


debatt och en massa babbel

sitter och skriver labbrapport och lyssnar på när Robert Pattinson sjunger.

Ja, så här blir det när man inte sköter sig på lektionerna och pratar bort sin arbetstid! samt att man sitter och glor på Greys Anatomy, istället för att plugga! hmm..

Usch, skärpning!

Idag hade vi debatt, som jag tidigare nämnt att vi skulle ha! Det gick OK. men det var sjukt kul! haha. Jag var inte alls nervös, bara när jag väl skulle få ut ord ur min stora käft! det var svårt, men det gick bra!

 

Okej, nu är jag klar. Nu ska jag sova! sovasovasova!

 

God natt!

 

 

 


aint no other

ain't no other sunshine but you.

- sade Anna Elvis sjungande käft idag.


espanol

hihi"
sitter på stagneliusskolan just nu och har spanskalektion..ja, som ni ser. Spanskalektion!
Jag sitter på facebook och spelar spel..aktivt

Nejnej, skärpning! Nu ska jag över till grammatikövningen


Hejsvejs banangrejs!


morotskakan på kullzenskan är bäst!

Jo, halva klassen var ute på stan idag och fikade, på Kullzenska! Supermysigt! Vi hade et rum för oss själva, eftersom våra konversationer var så högljudda,haha! Det var inte många lektioner idag heller, 2 faktiskt. Naturkunskap och matte. Satt och skrev prov på astronomi. Det var okej, jga håller tummerna! Gör du det med!

Så dagen har vart allmänt chill! Gick till rugbyträningen. En ny har börjat i sektionen, Felicia heter hon! :) Supertrevlig.Hihi, gud så glad jag är :) Nu är inte jag ensam som yngst.

 

Nejnej, nu ska jag sova, så jag vet vad jag debatterar om!

 

God natt!

 


Debatt i högsta hugg

sitter och förbereder mig med lite fakta inför morgondagens debatt om skatt och arbetslöshet bland unga!

Jag har läst ytterst lite spanska(mkt dåligt gjort av mig) och mestadels glott på den förbannade TV. Ugly Betty, den nya Simpson och Desperate Housviews går på TV nu! Åååh! dålig timeing!

 

Jag är så sjukt pepp inför morgondagens debatt! Jag är Sosse, by the way, imorgon. Vet inte vad jag allmät är, altså privat. hmm.. Tycker dock att socialdemokraternas politik för att få upp arbete och de unga i samhället igen är väldigt bra! På text ser det bra ut, så får hoppas att deras agerande ser lika bra ut! Moderaternas agerande nu är ju bara pinsam!

 

" Nu lyssnar du på mig, okej!!"


smältpunkt

Jo, måste säga en sak innan jag verkligen ger mig av:

" jag smälter när jag ser Robert Pattinson!"

hihi!

RobertPattinson


Elvispelvis

im off to Anna Elvis för och "plugga" astronomi ;)

 

Därefter cyklas det vidare till simhallen för att lära småbarnen simma:D

 

Hejsvejs!

 


tralalala

lugn musik, astronomi plugg och myskläder= ikväll.

har vart och träffat brudarna och glott när spelarna tränat rugby, vi hade även möte om det kommande lägret som är väldigt snart! Åkte ´hem tidigare från träningen med Cajsa the troublemaker,hihi. Fikade med mamma och pappa här hemma, glott på film och ätit massa skräp. Så nu, sent på kvällen tar jag mitt förnuft och börjar plugga till tisdagens astronomi prov!

Jo, en sak till, ska fortsätta mitt läsande på twilight boken som jag hållt på med i decenium! Haha!

Den är för bra för att vara sann, men läser den jämnt vid dålig timeing, då jag är aptrött, och somnar efter att ha läst tre meningar! Usch,skärpning!

 

Okej, back to work!

 

Ciao!

Yiruma. Han fyller själen med alla möjliga sorters känslor! Helt underbar, och helt underbart begåvad!


cant get enough, and will never do

hm.. so true, so stuck in my heart and in my best-movie list and most-seen-movie-list!

Can you ever get enough?


svarta popcorn,mums!

AAaargh!!

mina popcorn är brända! Jag fattar inte varför det aldrig blir bra!

Ända sen vi fått vår nya micro, har mina popcorn smakat skit!

 

Aja, jag ska äta dem iallafall, de som går att äta så klart, och titta på A shopaholics confession,

innan jag ska börja plugga! :)

 


the lovely one

Klänningen jag köpte idag på HM! Satt så sjukt snyggt, så nu är jag några hundrigar fattigare!

Men jag är så sjukt glad endå'! Blir snyggt till fest, skola eller nån skojsig kväll med väninnorna!


älskar älskade älskat, -föralltid älska

Hejsan hejsan!

Min dag har vart asbra! Hade 3 lektioner, matte, kemi och idrott. Vi fick se vårt matte prov som vi skrev i tisdags, och det gick okej för mig. det gick inte dåligt, så ja ajg är väl nöjd! Mitt första matteprov på gymnasiet, i matte B! Ett VG!  Plus, provet var inte alls svårt,..förutom den sista och lite av faktorisering, Ja dt jag fick fel på..

Kemiprovet fick vi med se, ett MVG:) Provet var inte alls svårt. Mkt repetition från 9:an! så jag är glad att jag hade en awesome NO-lärare och att jag hängde med(och inte somnade på vissa lektioner,vilket jag faktiskt gjorde, eftersom jag då vart så sjukt trött,haha!)

Idrotten var rolig, vi spelade fotboll igen! Sen lekte vi pepparkaksleken! haha, kände mig så lite igen:)  Det var kul! Min klass är verkligen bra! Fast saknar fortfarande mina gamla älskade klasskamrater.. jaja.!

 

Efter idrotten gick Elina, Elina, Jenny och jag in till stan. Vi shoppade lite, och lämnade av en av elinorna av vid stationen och gick tillbaka mot skolan för att jag glömde klasspengarna! Sen gick vi därifrån till maxi för att handla till Roliga timmen imorgon, som vi ska ha på klasstimmen:D Fy vad kul det kommer bli! :) Nu ska vi plåga dem lite..! :D. jo, annas hyss om roliga timmen. Jag var väl dum nog och stämde in på hennes ide, och blev därmed indragen i "projektet" att hitta på något. Vi är ganska barnsliga i vår klass,haha definitivt inte första ringare!

Men det är BRA, och det är KUL! Skola ska vara kul!

 

Sitter nu och lyssnar på Tokio Hotels nya album, Humanoid! Väldigt bra! :) tänkte även plugga lite, och senare ikväll slappa!

Jo, träffade en av mina älskade lärare från min gamla skola, som betytt så sjukt mkt under min högstadietid på maxi! Fy, började nästa gråta när hon kom fram! Man inser inte ibland hur mkt någon betyder förräns personen/personerna inte längre är i din närvaro, eller lika ofta med dvs.  Jag känner hur ajg fylls av glädje nu när jag tänker tillbaka till högskoletiden! En grymt bra tid i mitt liv, so far!

 

Nej, nu får jag ta mig i kragen och pallra mig ut och äta mat, och därefter börja plugga.. och sluta le, börja göra ont i ansiktet. HAHA!

 

Ciao!

 


my awesome drug

Kan inte fatta att jag älskar det så sjukt mkt, och lipar varje gång! ååh!

 


satmaran som trycker ner små flickor i små askar

PS.

fick veta av min engelska lärare att jag måste öva mer på engelska. Det går "ganska bra" för mig, sade hon!

Vilket jag fullständigt inte tycker!

Jag tycker att hon är en satmara och borde färga om sitt hår mörk, eftersom det är orange just nu!

 

Hon har just nu förstört mitt intresse för att prata engelska, vilket jag annars älskar. Men inte nu..

-tack!

 

Jag har inga som helst svårigheter i engelska, kanske lite slarvfel lite här och vart då och då, men sådant gör alla! Så,jag ska skita i henne, och fortsätta läsa min engelskabok för att visa henne att hon har FEL. Notera fel, F-E-L!

Tyckte faktiskt om henne i början, hon var trevlig, pigg och glad för sin "unga" ålder. rolig med faktiskt. Men inte längre.. kanske vänder sig snart.! Det hoppas hon säkert!

 

Det känns ju bra, bara efter de första månaderna tillsammans. Om inte äns det..?

 

Ja, som pippis hårfärg och 60plusare! Vad tycks?


huvudet höll på och gå av!

Hej där!

sitter med tandborsten i munnen i högsta hugg! Min dag har bestått av skola, ambassadmöte för de nykommna NV-eleverna på Jenny nyströmskolan(vi som ställer upp får fika, en biobiljett och en "asfin" NV t-shirt! haha) Om ni vill veta, så är det inte anledningen till att jag är med! Lite kanske, men mestadels inte! Jag vill helt enkel värva fler elever till Jenny, eftersom jag tycker att det är en jättebra skola med många valmöjligheter, stöd och fin miljö!

Efter ambassadmötet, gick jag upp till kansliet och åt, hade frågastund med julia med min tränares mamma som jobbar däruppe i kansliet,simträning och sen träna småbarnen! Körde bil hem, åt mat, kollade på nyheterna(haha, hade inget val,Pappa tog fjärrkontrollen först), och därefter GREYS ANATOMY!! Satt och bölade.!

Har/hade så sjukt mkt inom mig, så jag bara började böla!

Jag har inte vart så arg,frusterad, helt slutkörd, trött,dålig och sjukt jävla seg på en träning, på länge!..tills idag! Det vi körde som var dagens huvudserie, var

6x100 frisim. FART!. Man utgår från sitt personliga rekord och lägger till 6 sek. Den tid man får då, är den tid man helst inte ska ligga över! Ligger man över, dvs simmar saktare än den tid som satts upp tvingas man simma andra 100:ingen. Så, simmar man under tiden, slipper man den andra 100:ingen, och får slappa. Jag fick simma ALLA 6x100, med en vila på knappt 15sek.! Hade världens syra, skakade som ett asplöv och var så sjukt fett arg på mig själv! Kunde inte pressa mig ner mer, vilket var så sjukt frusterande! började nästan lipa för att jag var så arg..och trött!!

Strax efter de 100:arna var det åter 12x50 spec, dvs det simsätt man är bäst på. Mitt är fjäril, på något sjukt konstigt sätt! enligt mig, det jobbigaste simsättet när det gäller långa sträckor! de korta är bara roliga. AJa.

Där åter igen gällde samma fula lek. SImmar man över sitt personbästa tid+3 sek, får man simma nästa med. Klarar man tiden och ligger under, slipper man nästa! JAG FICK ÅTERIGEN SIMMA ALLA 12! Snällt nog, fick jag vila på 2 av dem, eftersom jag skakades så värst och var så arg! pinsamt..!

 

Men nu, känns det bättre. Nu vet jag iallafall vad jag inte ska göra till nästa gång! Känns så sjukt bra att ha det gjort och att man har gjort det! tror nog jag var den enda som fick simma allt! dåligt..

 

Jaja, nu ska jag sova, jag är helt slut i både skalle och tå!

 

Ha det bra, och tack för att ni lyssnar på mitt bullshit!

Ciao!

 

Dagens jag..usch så sant


bettty looove

 

Premiär idag! ! kl 20!

NU!


10% rabatt

JAAA!

Mitt csn-kort har kommit. Det betyder att jag får 10% rabatt i nästan alla affärer!

Allt från, caféer, klädaffärer till mataffärer!

 


polynom

matteprovet gick bra idag.. hoppas jag!

Det var inte många lektioner idag, -naturkunskap, kemi och matte.

Efter skolan stod Elina, Jennie, Anna Elvis och jag och pratade om vad vi skulle göra på roliga timmen på fredag!

Haha, det kommer bli askul, känner jag redan nu;)

Vi ska hitta på några lekar, och fika med klassen. Hihi, nu kan vi passa på och jävlas med alla:D

Efter en stunds snack åkte jag till rugbyn. Lika tråkigt som vanligt.

 

Nu, tänkte jag äta lite, och sen plugga Samhällskunskap! Imon har jag, anna elvis, david och Nabga redovisning. Det ska också bli kul,hah!

 

OKej, till maten då!

 

Hejsvejs!

 


i will kick your ass

Jag har lust och " kick some ass" !

Är du på??


tragiskt med korta fingrar

" jag har sjukt lust och spela piano, men kan inte. Har för korta fingrar. Har lust och spela guitarr istället, men har för korta fingrar. Undrar om jag inte ska skita i att spela, och bara lyssna? "


cinammonbun

 


gör det själv

usch!

Var sjukt sur och hungrig för en stund sen. Fick göra maten själv vilket inte var kul, när jag hade en sjukt jobbig huvudvärk och hunger! Men det gick bra sen iallafall, och maten smakade asgott(inte konsigt, jag var ju hungrig)

Det blev ris, schnitzel(hur stavas det?) och currysås! gottigt värre! Huvudvärken är inte lika jobbig längre.:)

Nu tänkte jag fika lite med familjen- kanelbullar och mjölk!

 

Jo, jag har en bra känsla av att stagg/jenny kommer vinna rugbyn iår! det känns så bra! :)

 

Kram!


WORLD CUP(L)

Nu har jag anmält mig till WORLD CUP I STOCKHOLM DEN 10 NOVEMBER! !!!!! !! !!

Nu väntas bara svar på att jag får hänga med! åååh gud vad jag längtar!

Hela världens simelit kommer till Stockholm, mest utavallt som jag bara inte kan sluta länga att få se är självfallet den store PHELPS!!

Där har vi honom, lika glad som jag är nu! :D

HAhahahohohehehihihhahaha! ååh jag kan inte sluta le!


you follow me like a stalker. No wait, you are a stalker - homeworks. yes!

Hej!

Jag har som sagt(kanske, kanske inte sagt) vart sjuk de senaste dagarna, vilket inte alls vart kul, samtidigt som man vart tvungen att plugga till ett Kemiprov och massa andra läxor och förhör! Läxor och prov bara hänger där bakom mig som en svans. Jag kan inte få bort den! Den belastar så sjukt mkt!

Usch. MEN, jag har kul iallafall. Klassen blir verkligen bara bättre och bättre! Jag är asglad, mina nya klassmates är hur goa och glada som helst, och inte på tal om smarthet. Jag känner mig dum!

Jag börjar förstå NV-elever nu= de som hatar idrott, bollar, älskar datorer, bakterier, debatter,blygisar, matte och läsa böcker/tidningar.

Jag förstod vid vår första idrott, och ännu mer de andra idrottslektionerna! NV+idrott= NEJ! Jag ville bara gråta och gå och lägga mig! så hemskt var det! Vissa blev panikslagna när de såg en boll komma farande! och idrottsläraren verkade redan ha gett upp på oss. Vi lekte mer datten än hade riktig idrott! Men igår(torsdag) verkade idrottsläraren ha lite mer vett i skallen, och lär oss spela fotboll, par-fotboll! DET var kul! Inget jävla datten, ååh usch!!

 

Jo, idag gjorde Anna, David och jag vårt Samhällsprojekt. Vi ska representera olika partier, och vi blev Socialdemokraterna! Jag gillar det partiet - jämnställdhet, frihet, starkt enat samhälle, möjligheter, jobb och bostad åt unga, miljöanpassade etc. Därefter gick jag och David på stan,hehe. Jag skulle kolla på vinterjacka och massa, hittade dock inget!

Sen, hängde han med mig till stationen och jag tog bussen hem, han skulle till sin bror som bor inne i stan. Väl hemma, äta och sen träna! SYRA! Jag har inte tränat på 1 hel vecka, så det var hårt, men det var kul!

Nu är jag hemma, helt slutkörd och övermattad. Jag ska nanna kudden nu, och imorgon kl 08 ska jag hålla koll på rugbyspelarna! WOHOO..not.

 

Vi hörs alla goa människor!

min naturälskade och smarta-barn-klass- och så camilla den lille saken där som inte förstår ibland vad som händer!


RSS 2.0