sladdkaka som min älskade mor säger

titta vad jag hittade på blogg.se!!

Nu måste jag verkligen åka till Maxi, city gross, coop, konsum, ICA, vart som! bara för att köpa denna ballerina!

KLADDKAKA ju för tusan!! åh, tänk er, denna kladdkakeballerina med mjölk! åh så ljuvligt!


Någon som smakat denna? Är den god? tror ni den är god, ni som inte smakat den??

Jag tror den är god. Eller jag menar, jag hoppas verkligen att den är kladdkakig, annars blir jag sur!


semlan selma

phu!

Sitter här vid datorn med värsta pinan! Jag har sådan hemsk träningsvärk samt totallt utmattade muskler! Träningen idag var skitrolig, det var lopp och syra! Det gick bra, men jag ville simma fortare och bättre! Men jag är inte sur för det, jag tröstar mig själv med av ett säga att jag inte tränat på bra tag och att träningen vart seg! Det var iallafall superroligt idag på träningen och jag är nöjd!

 

Mamma och pappa var och handlade medans jag var i vattnet och plaskade. De kom hem med massa godis, blåbär och massa mat och frukt och grönt! härligt!

Efter skolan idag, gick jag och köpte hem 4 semlor till familjen. En av semlorna var en wienersemla. Den var faktiskt god! Fy attans vad gott det var att käka semlan! fett gott,hehe!

 

wienersemlan

vanlig semla.

 

åh så gott!

Har ni ätit er första semla än för iår??

 


laugh till you drop your friend

The only way to keep your health is to eat what you don't want, drink what you don't like, and do what you'd rather not. - Mark Twain


En kommentar, en vän till mig lade. Han har en poäng med det, och yes indeed its hilarious!





i like.....

jag gillar:

mina bröder

mamma och pappa

cookies

mat

resa

prata

skratta

pride and prejudice

simma

idrotta

cykla

promenera

musik

film

blåbär

antik

kläder

böcker

twilight saga

något gott att dricka

snacks

att baka

att laga mat

sy

drömma

charmiga killar

sol och bad

kyla

converse

mellanmål

frukt

ray bans

skjortor

rutigt

randigt

romantiska prylar och kläder

bassänger

fina färger

skor

jackor

vantar

halsdukar och scarfer

ringar

lov

vatten

tänka för mig själv

att lära

kunskap

människor

sova

sköna sängar

pengar

prickigt

spets

klockor

armband

väskor

goa människor

simpson

sport

fina vänner

skridsko

söta djur

facebook

blogg

nötter

gossedjur

kuddar

grönsaker

tofu

soya

språk

 

och massa massa massa mer..

 

Vad tycker du om?

 

 


bowling for columbine

satt och tittade på Bowling for Columbine igen. AAAaaaaARhfghha!!  Jag blir så jävla arg! Vad fan är det för fel på människor egentligen, vad fan tänker dem med? jo, det skall jag berätta för dig. De tänker med deras jävla feta äckliga röv!

FY FAN!

Se på filmen, jag lovar att du också kommer reagera!

 

Anyway, min dag har vart fin! Vi åkte skridsko idag på idrotten, vilket jag hade längtat efter ganska länge! Jag älsakr att åka skridsko! :) Det var väldigt roligt och jag njöt varje sekund! Lektionerna fortsatte som vanligt, dock började min psykologikurs idag. Jag tror jag gillar kursen. Den började bra, läraren verkar interessant och ja det känns bra. Jag vill inte förvänta för mkt, så vi får se hur det resulterar i slutendan. Jag gick till konditoriet idag efter skolan och tänkte köpa semlor till mina älskade föräldrar, men det fanns inga wienersemlor som jag vill ha en utav bara för att smaka, så det slutade med att jag inte köpte något alls. Haha!  Dock beställde jag till imorgon, så de får stå ut en dag till. Nu har jag chillat tillräckligt, nu måste engelskaboken fram och spanskaboken! ETT MÅSTE!

Men först, lite mat!

 

Ciao!

 

Michael Moore. Producer, writer and director. Han gjorde bla filmen Bowling for Columbine!

Han är duktig, mkt av det han säger och försöker förmeddla har en poäng, och den nakna sanningen träder fram.

Hemsk men sann! Han får en att tänka om och verkligen verkligen öppna sina egna åsikter! Mkt värt att se!

Columbine=skolmassak i USA, colorado. 12 elever och en lärare sköts till döds.

Michael Moore, min idol. Lägg namnet på hjärnan!

 

 


myror i brallan för attans!

hahaha åh, dampigt. det blev inte läxläsning iallafall. Har  inte kunant ssitta still. Jag ahr sprungit runt hit och dit, druckit cola/vatten, åter sprungit runt och vart fett distraherad av allt utom läxor!
jag har en del läxor tills på torsdag, och på onsdagar är ajg inte hemma förrens på kvällen!

suuug!

åh, seriöst. jag ahr myror i brallan,hah!


sött, eller hur??
haha

liparN

"jag önskar dig allt gott som finns på denna värld! Jag vill att du ska vet att jag är stolt över dig, men jag vet att du kan ännu bättre bara om du själv vill! Att vara en fin och ren person är sällsynt och unikt. Det är något jag önskar alla kunder eftersträva, vår värld hade varit utan bekymmer. Jag älskar dig och vill att du ska vet att jag finns här för dig!" ...etc.



min dag! födelse. bebis. snart 18. snart gammal.(förbered er på ett långt inlägg nu)

åh vilken underbar dag jag haft och har!!!



Min födelsedag började otroligt bra! Fick ett sms kl 00.00 av min älskade bror i stockholm! Världens finaste sms, jag började lipa! Han önskade mig massa grattis och sade att jag fick önska mig vad ajg ville så skulle han betala(hans årliga present till mig samt julklapp etc.) och så sade han massa annat med, mkt fint sms var det! Mitt svar till honom var att jag inte önskade mig något än två underbara bröder som han och stefan! Och det är djupt innerligt sant! Jag behöver inte materiella saker för att må bra, utan jag mår mer än asbra med dem och mina föräldrar! och vänner självklart!

Jag somnade om, sov en väldans bra sömn. Hade sovmorgon till kl 10. Så jag gick upp sent, åt en banan till frukost(jag ville inte att pappa skulle göra frukost till mig idag, som han brukar göra varje morgon) och gick till bussen.  då jag satt på bussen insåg ajg att det var några sms olästa, fler söta gratulationer! Kom till skolan och mottog massa kramar och gratulationer av vännerna! Åh, älskade ens!
Dagen fortsatte mkt bra, flöt på bara sådär. Vid lunchen kom två söta fina vänner- agnes och Mirna fram till bordet jag satt med ett litet paket. I paketet fanns en god tårtbit! hihi!  Jag kunde inte sluta le, och känna mig allt generad! På naturkunskapslektionen innan lunch, ställde sig hela klassen upp och sjöng för mig! DET, var pinsamt skall ajg säga. haha! Men allt söta var dem alla!


Efter lektionen fortsatten livet som det brukar. Kemi och matte. Efter skolan pallrade jag mig mot studiehallen, skrev ut mitt CV som resulterade med ett stort FAIL(skrev ut en hel jävla bok på 100 sidor) haha, och satte mig sen ned för att göra lite matte. Efter en timme gick jag mot bussen, bussjäveln körde förbi mig bara sådär, för att den var sen? Jag stod där i tid, söt och snäll och väntade. Inte förväntade jag att han skulle köra förbi sådär?? Men det löste sig, jag kom till centralen med annan buss, träffade en gammal barndomsvän och blev väldigt glad! Ho, - Anna, kom ihåg min födelse, och vi pratade massa minnen! haa, usch känner mig så gammal! :P

Jag kom hem, och såg att mor och far köpt pizza till middag idag. Jag sade att jag inte ville ha ngt speciellt att äta ikväll och endå var pizzorna där.. Jag åt dem iallafall, men ett leende på läpparna! Nu sitter jag här, och på facebook. Såg nu att jag väntar 57olästa meddelanden!  om inte mer... dem alla skall svaras med hjärta! hehe.
Ni kanske undrar vart mina presenter är? Jo, jag sade att jag inte önskade mig något, inget alls! Jag ville bara ha en bra dag, vilket jag fick! Jag känner att jag redan har allt jag behöver! Man behöver inte mer än så, tycker jag! Tårta fick jag, tre gånger faktiskt. Två gånger av familjen och en av vännerna! Jag fick tårta förra veckan,hihi!


Nu skall jag läsa lite läxor,glo på TV, ta det lugnt, umgås med min familj och njuta av min dag!
Jag insåg idag med, hur mkt jag älskar mina vänner och min familj. Och hur mkt dem alla betyder för mig! jag har också insett hur gott livet är, och hur fort tiden går! Jag skall njuta varje sekund av mitt liv, och allt omkring mig!
Jag känner mig äldre, jag är äldre! Jag är om exakt ett år fri, helt självständig, för jag blir då 18 år gammal! Jag kan ta körkort, alla mina fonder/pengar allt håller jag själv, jag kan sitta på en pub och ta en öl, LAGLIGT, jag kan köpa ciggaretter(vilket jag inte kommer göra) jag kan göra så sjukt mkt! och jag vet faktiskt inte om jag är glad eller inte. Både och känner jag!  det är lite läskigt, skall jag säga!

Okej, detta blev ett långt inlägg, men låt så bli! Nu ska jag tillbaka till facebook och svara alla de söta gratulationer jag fått! sen skall ajg umgås med älskade familjen!

Vänta, en sak till:

TACK SÅ SJUKT MKT TILL ER ALLA, SOM GJORT MIN DAG SÅ FANTASTISK, OCH ALLA ER SOM FIRAT MIN FÖDELSE! jag är mer än glad, jag kan inte bli mer lycklig och jag vill bara säga att jag älskar er alla! Ni är guldvärda allihop!


Massa kramar och pussar"



jag, 2 år gammal.

åååååh så snygg!

Keanu Reeves i filmen "something's gotta give" a.k.a Galen i kärlek.

Åååh så snygg!

 

 

I verkligheten:

 

 

Okej, han var inte skitmegauber snygg, men fortfarande snygg. Eller, han avr jädrans snygg i filmen iallafall. Alltså vad är det jag sitter och skriver egentligen???

Herre jisses!

 

åh, Mr. Darcy. Prince charming! haha!!

 

eller hello Mr. handsome!

 

eller hello Mr. hotblondie.."

McDreamy

mr. olala

 

Nej, nu kommer den hetaste av alla:

hahahahha, Perez Hilton! tror nog jag borde gå mot sängen, jag är riktigt trött nu!

vad fan är detta för ett jävla inlägggg egentligen??? Snygga killar, javisst!

hahahahhaha, ne fan nu måste jag verkligen sluta! vilket trams. åh tönt!

 

gå och lägg dig!

 

god natt, hehahaha(kan inte sluta skratta)

 

 

 

 


so mouthering!

hihihihi aaaah!

sitter och myser framför tv:n. tittar på filmen Galen i kärlek - something's gotta give.

Åh, den är såååååå underbart underbar! så charmig, så fin, och jag älskar huset! allt som har med huset att göra och prylarna och det inne i huset!

 

aah, kan inte sluta le!

 

 

Så ser huset ut i filmen. Mitt drömhus! Så vill jag ha mitt hem när jag blir äldre! Definitivt! och ett eget bibliotek. haha. Ljust, fräsht, ljuvligt, avslappnande! Åh, underbart!


talktalktalk

har ätit mat, cookies with milk, fruktsallad och kakor. har även lagt ett gigantiskt stort inlägg till min mer än älskade vän katarina, som nu befinner sig i NORGE och pluggar. Hon går i high school, en amerikansk privat skola.

Hon är så otroligt duktig, så sjukt underbar och en så otroligt bra vän! Vi pratar om allt mellan himmel coh jord. att prata framtid, drömmar och livet är verkligen något man verkligen älskar med henne. Vi blir oseriösa samtidigt som inte. Vi tror på varandra och det är det bästa. Jag tror nog, katarina är den enda jag kan prata sådant med utan att känna mig löjlig, tråkig, dum eller något alls. Det är så lätt!

Åh, vad jag saknar henne!

 

och jag längtar till sommar, då skall vi tjattra igen allt vi missat!

 

NU tänkte jag ta det lugnt- Jag känner mig ganska trött efter jobbet, fastän barnen var snälla idag;)

 

Ha det bra och ta hand om er!

 

Julia och sverker i england!

 

 


moneymaker

mot simhallen!
Jobbajobbajobba!


ny år.

tänkte att nyårs bilderna skall träda fram nu ur garderoben! haha!







haha,den värsta bordsbönen jag någonsin hört! Har aldrig hört nån på riktigt men denna var så sjukt kul så jag satte i halsen! " Käre god, ge oss större tuttar"  sen kom arabiska in etc så fortsatte det.














tolvslaget!


Efter stan. en stor bunt trötta brudar efter en grymt bra kväll! PS. jag cyklade hem sen på kvällen. DET var friskande!





Tyvärr tog ajg inte bilderna själv, eftersom min cameramobil suger och digitalcameran är paj! Bilderna är tagna av de andra brudarna! Tog dem från facebook! hehe!



some nice bags on my shoulders. they love it, so do i!

väskorna jag köpte igår hos statsmissionen. Pengarna gick sedan till de drabbade i Haiti.
Jag älskar väskorna! Den bruna är min favvis, fast den svarta är också grymt nice!

vad tycker ni? :)


Denna bild togs med min mobil. fy vad jag hatar min mobil,när det gäller cameran! annars är den underbar,hehe!
Jag vill ha en ny! ;)



Dessa två tog med broderns mobil! han är taskig och vill inte byta. Jag förstår honom. Min är ärvt, hans var en present av storbrodern. Okej, lillen förtjänade mobilen. Han begär aldrig mkt. Jag vill ha allt, det enda jag akn säga till min älskade storbroder är: " åh vad fin" "åh, den vill jag ha" " snygg eller hur?" " vad tycker du om den?"  etc.
hm..



lovely

milk and homemade not so good cookies. but still goooooood!

 

i heart cookies! haha

 

Så fina blev inte mina, om ni undrar. mina ser inte äns ut som cookies. tragiskt. men de slinker ner i magen endå! :D


neighboors. kind of..


dearest friend. <3

mr. darcy is my prince charming. who is yours?

jag har haft en riktigt bra dag idag! det är en ny dag nu faktiskt, men endå! Jag ahr inte lagt mig än eller vaknat upp, så tekniskt sett så ahr inte MIN nya dag börjat, haha! filosofiskt! hehe

Jag har haft en mysdag med familjen. bakat cookies med lillbror, dem blev apfula och ganska fail. Men de smakar fortfarande bra,så  det gör nog itne så mkt. Vi gjorde en sats på 24st cookies. vi fick knappt 10. Jag undrar vad som blev fel där..?
Sen har jag tittat på Fantastic Four and the silver surfer ( så jädrans braaaaaaaaa!!!! jag blir galen) och massa annat. Jag ahr duschat, gjort klart min spanskaläxa, gjort 3 tal i matteboken och massa massa mer! Känner mig ganska effektiv, fastän inte det nödvändigaste skulle ha gjorts och inte gjorts. Men jag är nöjd endå!

Jag är så jädrans pigg just nu??? Mamma gjorde en exotisk fruktsallad med mango,banan,apelsin,nån vietnamesisk frukt etc. dödligt gott! heehe!

Jag tror jag vill gå borsta tänderna och läsa och drömma bort mig till Mr. Darcy i Pride and Prejudice.


Hope for Haiti! Give a penny and feeel good! they need your love.
you will survive without that penny you lost, or nicer told, gave. you have to give to recieve. Did not your mother teach you that?


Massa love!



min favorit gubbe. Söt en! inte sant?

Hope for haiti now.

sitter och tittar på Hope for Haiti Now, på kanal 3.

Sätt på TV:n, titta, bli berörd, skänk och tänk.

 

jag gjorde en god gärning idag, imorse. Jag gick till Statsmissionen, skänkte pengar och köpte två väskor. Dagens inkomst går till Haiti. Tänk er, statsmissionens inkomst idag och nästa vecka går till haiti.

Det känns mer än asbra, att ha deltagit med att hjälpa människor.

 

 

 


chocolate

hehehe, latmasken här!

sitter och käkar almondy tårta, mörk choklad med grädde. Mamma pappa och jag.

 

Oj, detta går ju bra! Imon måste jag ut och gå eller något! :)

 

HUr har er fredags kväll vart? Eller hur är den rättaresagt?

Jag har det bra! ;)

 

den är OK. åt den med daimsmak och apelsin och den var sjukt fett apgod!!

attans god är den!

 


stoltheten försvann typ. sitter och försöker trycka fram ett leende.

Bestämde mig för att inte träna ikväll. Inte för att det är träning, det är klubbmästerskap. Jag känner mig som en mes, tönt en svagis! Åh, jag vill ju vara med!

 

somnade ist framför tv. tänkte äta lite mango med mamma och pappa nu när jag blivit så pigg,hehe!

 

tjejerna i gamla klassen, älskade vänner. och stening, goa gubben! ;) fy vad jag saknar dem alla


stolthet

PS.

Hanna jag är stolt över dig, och dina insatser! Keep up with the work! :)


Åh, vad glad jag är!


bakverk...mmmm... dregel

mår som en kratta just nu. Är förkyld. Sitter och funderar på om jag skall träna ikväll eller inte? Ska ta en liten quicknap och så får jag se sedan.

En liten kommentar jag fick idag, gjorde mig sjukt glad! Och den var från Hanna, som skrev att Novaskolans pengar som de tjänat ihop idag från kaffeét skall skänkas till Haiti! Stolt jag känner mig, över min gamla älskade skola! och elevrådet! BRA JOBBAT!

 

Idag, kom första frestelsen. Bageriet var öppet och de hade JUST IDAG bakat massa daimcookies och chocolate chip cookies! Mina favoriter! Jag älsakr cookies! de hade även massa annat gott, som semlor, kärleksmums, morotskaka, biskvier, tårtor etc. Åh! Rena himmelriket! hehe.

Jag var riktigt duktig och motstod min frestelse och köpte inget! Jag gick bara dit, tittade och luktade. Inget mer! ;)

 

Lämnade in min novell idag, den kommer upp ikväll. :) det känns bra, men endå inte. Jag får se hur det går!

Skall ta quicknapen nu innan jag åker!

 

Ciao!

 

vackra människa. vackra människor

 


för att få måste man ge.

sitter och är förtvivlad, frusterad, förvirrad, rädd, arg, nervös, panik:ig, stressad, otålig, ledsen, mätt, sorg, medkänsla, ååhh osv.

 

Jag tänker för mkt, jag tvekar, jag virrar runt. Känner mig ledsen för människorna i Haiti. Känner mig ledsen för att människor dör och för att jag är jobbig och inte fattar linjära funktioner, funktioner, grafer och vinklar, alltså matte!!

Jag tror nog jag är mer arg för att jag inte fattar matten och är mindre ledsen. Kanske itne alls. Jävla matte! ena sekunden är det skitkul, andra sekunden suger det skit, och då rejält!

 

Jag behöver röra på mig, springa, simma, hoppa, skrika, slå kullerbyttor, gymma något så jag får igång hjärnan och kan börja jobba lite. Sega människa! Jag kan iallafall vara glad över att jag fått tårta idag, att jag har bra vänner och en asbra familj.

 

 

Åkte buss hem med linn idag, en go vän till mig, vi satt och pratade om engelska. Vi båda älskar engelska. helt otroligt! Jag bara älskar språket, vill prata engelska hela tiden, 24/7. bara ös mig med engelska, jag blir så lycklig av att prata, läsa, lyssna på engelska. Så jävla bra!

Linn är bäst på engelska, hon läser allt på engelska, glor på film 24/7 på engelska. Hon är helt enkelt den engelske dunderkvinnan som bor i sverige och är svensk. heheh!

 

 


Vill bara säga detta innan jag går:

Var en god människa och skänk några kronor till organisationer som hjälper de drabbade i Haiti. Man mår sjukt bra av att hjälpa andra! Jag lovar.


Kram på er.


Haiti.  


 

 

.... haiti. Här kommer Haiti igen. Nutid. VARNING FÖR KÄNSLIGA BILDER.

 

 

 

Jag skall inte klaga mer. Jag skall ta de pengar jag varje tisdag och fredag köper kakor för i bageriet och skänka dem till organisationer som hjälper offren i Haiti.

Jag hoppas du gör det samma. 1 krona kan göra skillnad.


like i've said before, red lips is the shit

Vacker tjej, eller hur?

Sara på bilden, en vän som går på Kagg. Jätteduktig i skolan och hur trevlig som helst. Tänkte att ni skulle veta det. Kolla in hennes blogg, läsvärd! :)

Åh, fy bubblan vilken fin bild!


like an open book




you have bewitched my body and soul..and...and I love you.My feelings towards you have never changed and never will change.
You are my world now.
One word from you, will silence me forever. If your feelings towards me is the same as before I will never bother you again. I ought to know.
My hope, my soul and my gut tells me that you are the one in my life. I can not imagine to live without you any second as I breath, but if you still feel how you did last time I will walk away and never bother you again.


You ought to now that I love you.

aguacate

har kommit på att avokado är sjukt fett apgott! Eller okej, jag har vetat det länge. Tänkte att ni inte visste det. Det är så jäkla gott!!


Åt avokado med knäckebröd och bregott. Nyttigt och gott! try it please!

Guacamole

avokado smoothie

avokado drink

avokado

fylld avokado med räkor.

avokadosallad med kyckling/tonfisk.

 you name it! Make it work


take me away lifehouse

dagen har vart lång idag! Skolan var bra, jag var trött som ett as, så gick runt som ett levande lik, men trots allt så var jag endå relativt pigg mot eftermiddagen. Skrev kinesiska prov efter skolan med, vilket gick hyfsat. Klarade mkt, så jag är glaad!

Mot kvällen bar det av till träning, vilket var segt. styrkepass. Jag var seg, men körde väl på lagom tempo. Jag skall iallafall inte få en applåd för min insats, men heller inget buande, för så dålig var jag inte. Haha!

Nu sitter jag och göra lite mattetal och lyssnar på Lifehouse. de bästa! My love!


Hur har er dag varit?

PS. skulle ni vilja hjälpa mig men att komma på ett ämne att skriva om på min novell. Den skall va lite gripande. Men alla förslag är öppna! Snälla rara! :)


Massa kramar



Våga va dig själv. Göm din inte under ett tjockt lager smink. Du är vacker så som du är!

snälla alaska, älskade alaska

hej,

blogg.se har vart lite besvärlig sen igår kväll, men nu funkar den. Bra!

Jag gick upp hyfsat tidigt idag, stekte amerikanska pannkakor, några med banan och resterande vanliga som jag sen åt med stora blåbär och sirap! Så attans gott!

 

Igår såg jag filmen The proposal och åt fruktsallad bestående av ananas, mango, apelsin. Väldigt gott var det! :)

Filmen var sjukt bra, underhållande och charmig. Efter att ha sett filmen vill jag mer än gärna åka till Alaska! Mitt paradis! åh alaska! <3

 

Nu skall jag plugga, har kinesiska prov imorgon. Ikväll skall jag jobba, simbarnen börjar idag!

Vet inte om jag är glad eller inte.. hehe

 

Kram!

 

 


skrubb

är nu klar med städningen. Skulle titta på film med bror och käka popcorn men jag fick lite damp och sade att vi skulle städa först, vliket skulle gå fort. Men icke sa nicke. Vi har städat sen 14.30. Nu tänkte jag ta en snabb dusch och sen möjligtvis se på film och äte popcorn! :).

 

här måste det städas. haha


gör det själv

Gör det själv. Simple as it is, just look.

Kikade in på denna blogg och såg denna mästerverk. Väldigt snyggt blev det och mkt skickligt! Jag hade lätt kunnat köpa denna topp!

Visst är makeover:n snygg?

 

 

=

 


my name is joy. Joy Happy


goa gubbs

nu har kusinerna åkt hem. Vi åt en sen kvällsmiddag. Kusinerna har vart här och vi har lekt massor. De är 8,6 och 4 år. hihi!

Stefan och jag stod för middagen idag, vi lagade kebab med pitabröd, vitlökssås, sallad, paprika, rödlök, avokado,  gurka och tomat. Sjukt gott var det! ;)


Nu är jag ganska trött, så tänkte dra mig mot sängen och gå lägga mig lite tidigare för en gångs skull! Imon skall jag upp tidigt, skall morgonträna imon kl 09. och lite senare mot förmiddagen in mot stan med the family:)


Ha det gott, sötar!

 


kladdfritt

hello everybody! ;)

åh, jäkla filip(en kille i klassen). Han smittar av sig av sina dumma ord! haha. Han säger typ jämnt
" my hair is waterful" och han har inte så mkt hår enligt mig. Han är snaggad. Sen säger han också " hellooo everYbodY". Nu kan inte jag sluta säga det själv! Härmapa!

Min storebror har också smittat av sig på mig med sina jävla uttryck. han säger jämnt "keff" och "tungt", typiskt stockholmare! Så nu går jag och säger keff och tungt! fett strörigt!


Haha, nåväl, jag har precis kommit in genom dörren. Har vart inne i stan en snabbis med pappa. Skulle fixa ett bankkonto. Jag lyckades även dra in pappa på HM, där jag hittade två väldigt söta blusar. Sådär typiskt romantiska är dem, haha!

Nu tänkte jag dra mig mot vardagsrummet och fika med familjen! Kaffe och Wienerbröd från skolans bageri som jag köpt hem till de kära! och mammas snickerstårta;)
Vilken fredag!
och en sak till, ingen träning ikväll. woho! lite..




osminkad. så det skall va, fritt, naturligt och kladdfritt! haha

never think, save your soul.

Åh, kan inte sluta tänka.

 


like a lotus flower, beautiful as you catch you breath, it will never die. it goes along beside god, beside you and beside everybody else.

Jag blir ledsen när andra förlora sina nära kära. Jag vet hur det känns, och jag önskar jag aldrig hade behövt, någonsin uppleva sådan känsla.

 

En vän är alltid en vän, oavsett vad personen gjort. Man bryr sig alltid,fastän man inte vill medge det.

Ett syskon är bland det käraste du har. Ni delar kött och blod. Att förlora ett syskon är som att förlora en del av sitt kött och sitt tjocka blod. kära, älskade bror och syster.

Du är min vän, för all tid, och jag kommer aldig lära känna någon som du. Aldrig.

Du är en bra människa. Bra människor skall inte behöva lida. Inte heller onda människor, lite kanske.

Cheer up love. Cheer up my friend.

livet fortsätter, fasten fötterna inte är kvar på jorden. Livet tar aldrig slut, själen vandrar vidare.


hard core thats for sure

tjena! :)

 

nyhemkommen från skolan! Jag slutade för ett bra tag sedan faktiskt, vid 13 för att va exakt, hehe. KÄnde att jag behövde gå till studiehallen och plugga lite, dvs matte. Det är alltid så att man säger att man ska plugga när man kommer hem, men sltar alltid med att man sitter vid facebook,blogg, TV:n eller degar!  går till kylskåpet och kikar lite efter något gott fastän man inte är hungrig, etc. Erkänn att du känner igen dig! haha!

 

Jag har hunnit äta lite mango och gått ett litet varv runt lägenheten.  Det luktade utgång ikväll, men ändrade mig lika fort då jag nu blivit förkyld och har huvudvärk! och för att jag itne orkar, eller har minsta lust..? Jo, ni som inte vet, så öppnar en ny nattklubb ikväll, TUNZE heter den. äsch, det är 16+, vilket betyder massa 95 och 94:or vilket också betyder tråk. Inget illa mot er som är 95-94:or, hehe!

Jag sparar mig mot COREHOUSE (gymnasiefest) istället, den 28 januari, två dagar efter min födelsedag! Ska bli så sjukt fett kul! :)

 

Jag tänkte laga kräm idag, mango jordgubbskräm, göra en fruktsallad, laga mat med broder och chilla! Är way to tierd idag, ska även läsa lite ur min sjukt braiga och vältjatade bok, Pride and Prejudice, haha! Jag kan verkligen inte få nog av den! aaaarhgd!

 

Kräm

 

en trött cemilla i högstadiet, 9:an. Vilka braiga år det var!


åker till spanien ett tag, ciao!

sitter och äter mango, mumigt värre! Har precit ätit mat, tidig middag jag vet. Alla ska iväg, utom jag. Mamma och pappa ska handla, stefan ska på simträning. Jag ska plugga spanska!

Jag har hunnit äta mellanmål(mango-ananas kräm med mjölk och en macka med pålägg), lagat mat och ätit mat. Allt sen kl 16. Effektivt!

 

Dagen i korthet har vart bra! Började dagen kanon, inge stress eller något alls. Promenerade i en kvart imorse, kl 08. Åkte till skolan, och var pigg och glad! Dock, hände något konstigt efter första lektionen. Mitt energibatteri var tomt, och jag kunde inte hålla igång hjärnan! Lustigt!

Sov jättebra igårkväll, kom i säng väldigt tidigt, än vanligt fall. Haha!

Aja.

 

Nu tänkte jag slå upp min spanska bok, och kommer därför inte va vid datorn mer, så detta lär vara den sista inlägg för idag.!

 

Ha det fint människor!

Kräm

 

hittade lite bilder som visade mig ganska ambitiös, haha.


varm bulle

TRÄNING NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RÖR PÅ FLÄSKET! KÄNN HUR MUSKLERNA ARBETAR, KÄNN HUR DU ARBETAR, KÄNN FRIHETEN, KÄNN FRISKHETEN!!

GIVE IT TO THE FULLEST!

 

aj, mitt huvud..

lat-vampyr

har precis suttit och ätit en god middag med familjen! Sitter nu för tillfället och lyssnar på musik, försöker plugga vilket går åt skogen och ska snart, väldigt snart faktiskt till träningen fastän jag är förkyld och har en viss del huvudvärk, men jag VILL träna och jag VILL VINNA MÅNADENS JÄVLA CHOKLAKAKA! haha!
Julia har fått den allt för många gånger nu, dagt för min tur, tycker jag! ;)

Känner mig ganska stressad, men kan ändå inte fåigång gasen och köra på. Vad fan är felet här egentligen? Snart bankar jag huvudet så jag vaknar till lite!


Okej, ska börja packa lite och läsa lite spanska!



Adios amigos y tener una noche bien!

carazon amigo!



fulla muggar

Har haft fullt upp idag! Det har vart kul!

Jag har lagat mat med mamma hela dagen. Utlänningar lagar mat ganska ofta, nästan jämnt har ajg kommit på! Eller?

Vi har gjort sås, köttfyllda grönsaker, kräm, lagat mat till mig själv etc! Kul och lära sig nya saker, och jag har minsann lärt mig en hel del nya saker idag! :)

Kul att hjälpa till:)

 

Nu ska ajg göra lite läxor har ajg tänkt, ett måste faktiskt! Sitter och lyssnar på musik och slappnar av lite och slappar lite efter en ständigt sysselsatt morgon!

 

Bra dag känner jag, jag är pigg och glad! Ikväll blir det bakning och förhoppningsvis film:)

Can't wait!

 

Kräm på er!

Sommar skolavslutning 06.

gamla minnen. underbart


KRÄM

PS.

angående krämen. Låt frukten koka med vatten och socker ett bra tag, så frukten blir så mjuk att det bir lätt att mosa den. Annars ta fram en sil, och håva upp frukten med en sked i silen och sila. Därefter häll i igen. Sila med kastrullen under.

 

Min kräm har vart klar nu sen en timme. den står på kylning, den är fortfarande lite ljummen men har hällt över den i en vattenkanna? med lock. Snart ska den ut i balkongen och kylas ned. Sjukt god är den!

 

Jag rekomenderar er att testa göra krämen!

 

Jo, juste. Använd potatismjöl istället för vetemjöl till redningen. Avgör ni. För mig kvittar det men enlig mamma blir konstistensen och färgen finare med potatismjöl? Min blev lika fin med eller utan potatismjöl. Skills kanske?

Haha´!

 

vattenkanna i plast. fylld med apgod kräm. gul och fin!


ekströms kräm, släng dig i väggen!

står i köket och lagar mango/ananas kräm. Spring fram och tillbaka, mellan köket och vardagsrummet. Frukten vill inte mjukna till så de blir mosiga! Och vi har ingen potatismosare!

 

Ikväll ska jag baka kladdkaka;) längtar redan,haha!

 

Tänkte ni skulle få mitt goda recept på kräm:

 

ingredienser.

- ca 1st mango

- ca ½ ananas.

- vatten

- redning på mjöl och vatten

- socker.

 

Gör så här:

1. hacka frukten i småbitar. lägg i en kastrull. Ta med fruktsaften!

2. häll i socker, lite i taget. Anpassa efter dig själv, hur sött du vill ha det.

3. Häll i lite vatten, så frukten ligger någon centimeter under vatten.

4. koka upp allt, mosa det. Gott med lite fruktkött/bitar kvar.

5. häll i redningen och rör om. Sänk värmen. Stäng av spisen när krämen tjocknat.

Låt kallna och häll i en burk eller en kanna?

Ät med kall mjölk som mellanmål! Sjukt gott och nyttigt, om jag skippar socker dvs.:)

 

Byt ut frukten mot annat frukt, som exempel hallon, blåbär, aprikos, päron etc.

Släng färdiggjord kräm från mataffärerna! Går lika fort att göra en egen, dessutom är det mkt nyttigare och främst godare! Inga konserveringsmedel, inga tillsatser, inga onödiga fulsaker i kroppen eller på kroppen!


the new fresh shows who everybody loves, mostly including me! mostly me actually.

I know you love me, xoxo.

 

Har jag glömt någon?


the united kingdom on my body, likely

Gillar linnet hårt! Finns på kompaniet! Ska nog dra mig dit och checka it! ;)

 

Linnets blogg


lets have a chat

hola amigo y amiga!

Qué tal? Estás bien?

creo qué, estoy bien. No sé.

He tenido muchas cosas tengo que hacer. Estoy bastante nerviosa y estresado.

 

Tu comprendes?

 


segt kött

usch, mitt huvud är inte på G idag. Känner mig sjukt seg, segare än gummi! (hehe)

Jag har kinesiska prov på måndag och jag öppnade boken för en stund sedan. Kinesiska är verkligen inte min grej!

Väntar just nu på mat, och försöker dra mig mot min bok.! Jag har spanska att göra med. och massa annat.

 

Jo, var ute och cyklade imorse. Fy fan vad kallt! Det var så kallt att jag fick ont i huvudet och öronen fastän jag hade mössa och massa kläder! satans gatans fula katt vad kallt det ska va!

Jag gillar kyla, men ibland kan jag bli lite sur på den!

 

Hur har er lördag vart då?

Min har vart chill och rejält seg. Men jag känner mig cool iallafall. klädd i mjukiskläder och lite halvt kylig lägenhet är fasen gutt;)

 

kräm! hörs senare.

 


the world is flashing by, i'll follow whatever my heart says. higher

jag sa jag skulle sova. Men jag vill inte somna. Kom på att jag gillar denna låt väldigt mkt just nu. Det klickade till, bara sådär i bilen påväg till träningen! Kunde inte sluta sjunga på den och nu är den fasen stuck!

Sjöng när jag simmade. Hihi, kanske därför det gick så bra?

Sjunger på den nu! Börar bli irriterad på mig själv! haha

 

 

KÄnner mig löjlig, nu när jag precis upptäckt att denna låt faktiskt är bra..

brukar inte gilla Idol-låtar. haha

Vad tycker ni om låten?


brunett blond svarthårig.

the three musceteers


mr sexy borat wanna be but fatter.

 

Vilken bra dag det vart idag!

 

SKolan var bra, hittade faktiskt ett par bilnycklar med jennie. Vi bestämde oss för att ta upp nycklen och gå till Polisen efter skolan och lämna in den. VIlket vi gjorde. Därefter gick vi över till MAXI, kollade klädaffärerna etc sen gick vi in till maxi och köpte choklad:)

Med choklad i handen begav vi oss till bussen och åkte hem glada;)

Kom hem vid 21, från simhallen. Dagens träning bestod av ett syrapass och lopp. Vilket var skitkul! Det flöt på riktigt bra för mig idag, så jag är jätteglad! :)

Jo, såg en hårig man med en röd borat-baddräckt på sig idag på träningen! Haha, fick världens chock när jag såg honom, och började strax efter asgarva! Han såg road ut, likså hans vänner. Usch! Den mannen var verkligen inte snygg, han var lite mullig och hårig! OKej, lite söt kan han va! haha. Dagens gapflabb! Tror mannen skulle gifta sig, så han beslöt sig för att roa sig innan han för all tid kommer ha en partner. Eller?

Vad tror ni?

 

Efter träningen käkade jag en mango och cashewnötter! SJukt gott!

OKej, mot sängen. Nu är jag trött!

 

Mannen jag såg, hade inte en neongrön baddräckt, utan en röd! Julrött!

Den var faktiskt snyggare än denna neongröna, haha!

 


100% hard work my dear!


bänkad

har precis tittat klart på Victoria Secret fashion Show på kanal 3. Nu sitter jag och glor på The fantastic four!

Jag har läxor att göra, men samtidigt väntar en jädrans bra film! :)

FILM!!

 

Skulle gjort läxorna innan, men somnade...usch!


victoria secret. tonight!

 

Alltid lika bra, alltid lika häftigt, alltid lika glamoröst, alltid så jädrans bra!

 

 


shopping fast omvänt kön..vaa?

Hur har ni haft det idag?

 

Jag har haft en väldigt bra dag! dagen började med skola, vilket var uppfräshande, roligt och skönt faktiskt! Väldigt kul och träffa alla igen! Jag hade två lektioner- matte och kemi, sen slutade jag. Idrotten var inställd. Många var glada, men inte jag.. Jag gillar idrott:D

 

Så jag slutade redan vid 11. Åt mat med några kära klasskamrater, efter lunchen promenerade jag vidare mot staden och mötte upp min lillbroder. Vi shoppade för fullt och var hemma vid 16! hehe.

Min lillebror är verkligen inte "den" person man ska gå på stan med, han är kräsen, stressig, har väldigt bråttom, gnällig,käftig etc. A pain in the ass helt enkelt. Men idag, var han väldigt lugn och shoppingglad! Det var snarare han som shoppade än jag! Lillen kom hem med tre kassar med kläder, medan jag fick med mig ett par Replay Jeans. Jag är glad iallafall! Kul och gå på stan med lillbrodern! :)

 

Nu tänkte jag ta det lite lugnt, läsa lite ur min urbraiga bok, Pride and Prejudice by Jane Austin jag lånade idag på biblan och glo lite på TV:)

och käka mango, som jag gjort under lovet! Loads of mango

 

älskade vänner!


bada, godis, klättra, skratta, skrika, springa och simma. Vilken braig kväll

tänkte säga godnatt nu!

Jag kom hem från simhallen vid halv 10 med en stor påse godis, åt sushi med brodern min(mkt mkt mkt gott), fönat håret, packat skolväskan, borstat tänderna, bytt om, gjort 3 kemital, tagit av linserna och nu äntligen klar för sängen. Juste, glömde nämna facebook-stunden hehe!

 

Sushibilden kommer imorgon! Jag ska till skolan och därefter promenera in mot stan och shoppa lite med min bror! :) Mysigt!

 

Kräm och god natt på er!

barndomsvännen! Saknar dig allt! :)


sushi night

nu drar jag mig mot simhallen för lite julkul med de underbara simmarpolarna!

Chacha!

 

Ses ikväll då sushi väntar för mig! Mamma ska göra sushi ikväll!

 

Bara så ni vet så är jag med i " Vi som har världens bästa mamma"- gruppen på facebook. Passar mig helt perfekt!


hey garfield, hey handsome

Har precis tittat på Garfield, kanal 3. Superrolig var den! Jag har aldrig gillat Garfield, tills nu. Var har jag hållt hus egentligen??

På google, hittar man allt möjligt! En redig Garfield. Ser ut som kattens ögon håller på och ploppa ut!

Som Garfield säger: " this body, contains more muscles than fat! And the fat is not fat, it's bodyfat! HA!"

PS. Mamma och pappa kom hem med Pistage glass och cashewnötter! OCH hallon och blåbär. och mat såklart;)

BÄSTA PÄRONEN EVER!


Please, remember me

Jag, mer än längtar efter denna film! Känns redan underbar!

Eller vad säger ni?

 

 

 

Vilken film längtar ni efter att få se iår? :) ..som ni vet om kommer ut.


flingor

tjenixen!

 

eller ska jag säga godmorgon? jo, och nej, jag var uppe för ett bra tag sedan. Sitter med min fina skål med flingor och mjölk!

Martin, min älskade storebroder har nu åkt hem till stockholm. Saknar honom redan nu!

Jag har hela huset för mig själv just nu, mamma och pappa kör Martin till sin vän som han ska åka med upp mot stockholm, och sedan ska mams och paps handla. Jag hoppas de kommer hem med något gott! hehe

 

Nu tänkte jag fortsätta äta mina flingor och titta på antingen en bra film eller TV. Eller till och med vara duktig och göra något vettigt som städa eller läxor.

 

 

Kräm på er!

 

Favoflingorna! Supergoda, ubernyttiga och supercoola! (hoho)

 


give me your outfit, now, instantly". - thank you mate

gillar håruppsättningen och scarfen!

gillar hela outfiten!

gillar koftan och klänningen, aaaahrg!

 

jag blev helt plötsligt sugen på att ta mig mot stan och köpa hem mig några nya goa plagg! ;)


stolthet och fördom

pride and prejudice.

i dont think i've ever loved a movie more like this one.

Jag har nyss sett filmen Pride and Prejudice, alltså Stolthet och fördom.  fy, vad kär jag är i filmen! Jag måste till och med säga att den var bättre än Twilight och New Moon. Och ni vet hur mkt jag älskar twilight serien!

MEN, twilight- filmerna är inte mkt långt ifrån endå!

 

Filmen är så berörande, så vacker och så underbart bra! Känns som jag svävar på moln. Jag måste definitivt se filmen ett flertal gånger till!

 

Och, ni som inte sett filmen, snälla gör det! Jag är helt positiv på att ni kommer gilla den! :) det hoppas jag

 

 

systrarna

romantik, 1800-tal, färger och ännu mera romantik.


stöd rosa bandet!


ALLTID UNDERHÅLLANDE! HIHI"

Hittade denna på blondbellas blogg. älskar sådana här, så sjukt roliga,haha! :)

Namn:Camilla Tran

Kallas för: millan, millis, tranis, tranan, tran etc. haha det finns mer..

Stjärntecken: Vattuman(Y)

Höger eller vänsterhänt: högerhänt. önskar ibland att jag vore vänsterhänt, vet inte varför, men det verkar jäkligt coolt iallafall! haha! knäppo

Piercingar: Ett hål i varje öra. Det räcker!

Tatueringar: har ingen tyvärr, men vill ha. 

Längd: 1.63 . har tänkt på det, asiater är väldigt korta. Varför? 

Skostorlek: 38

Hårfärg: svart

Fräknar: Tyvärr inte! rödhåriga med fräknar är sååååå fruktansvärt söta! hihi

Motto: pain is temporary, victory is forever! / Everything happens for a reason./ What goes around, comes around( min absoluta favorit och som jag starkt tror på!)

Kär? ja. hatar honom just nu, men innerst inne. ja det säger kanske inte detsamma jämnt.

Önskar du att du bodde någon annanstans? ja, ibland. Älskar vår lägenhet  nu, som jag bott i hela mitt liv. MEN  hade gärna velat flytta med!

Tycker du att du är attraktiv? nja.

Dricker du? occasionly,hehe. Vid vissa tillfällen, men aldrig redlöst. Ser ingen poäng med det över huvudtaget.  annars dricker jag mkt annat med som vatten, mölk, cola, juice;) INTE saft!

Röker du? Aldrig provat, 

Vilket schampo använder du? oj, olika hela tiden. Min favorit är den rosa loréal, silk pearl. Eller, tycker alla är bra, så länge håret blir rent, mjukt och glansigt och luktar mums! 

Vilken parfym använder du? adidas fuit just nu.  använder olika varje dag. Tar den jag ser först! hehe

Vad är du rädd för? oj, denna lista kommer bli lång! pedofiler, höga höjder, kryp, äckliga och sliskiga djur, döden, mörka gränder, spöken/andar, psykisk sjuka människor som går fria, framtiden, misslyckas, sjukdomar, och massa massa mer. phu!

Gillar du att tvätta? Ja, när jag har damp och blir städgalen, vilket händer lite då och då. annars inte. Tvätta är inte det roligaste som finns tyvärr, men ibland endå ganska  "relaxing".

Gillar du berg- och dalbanor? JA! fasten jag skiter på mig av rädsla när jag står vid  kön och tänker på  massa hemska saker som kan hända när jag åker, typ att jag ramlar av etc.

SENASTE…

Filmen du hyrde? Hyr inte film, kollar på datorn. Praktiskt, smidigt och ekonomiskt!

Filmen du köpte? köper inte film heller. Jag får filmer isåfall. Så, senaste filmen jag fick var TWILIGHT! 

Låten du hörde: linkin park- leave all the rest out

Låten du laddade ner? ingenaning. Länge sen jag laddade ner låtar, kör på spotify nu för tiden.  Mp3  ligger under kudden och myser.

Personen du ringde? min storebroder.

Personen som ringde dig? min kära älskade vän danielle!

TV-program du såg? two and a half men ! 

Person du tänkte på? min pappa.

FAVORIT…

Låt: åh fy, svårt! Finns så många braiga låtar! Lifehouse är grymt bra, likså Tyler Hilton, muse, hela twilight soudtracket och New Moon, Beyonce, alicia keys etc.

Sak att göra: sporta! simma, springa, gymma, klättra, paddla, åka skridsko you name it, i love it! haha! Bortsett från det, baka, laga mat, glo på TV, umgås med goa människor, läsa en grymt bra bok, lyssna på musik  etc. 

Sport: simning. 

Dryck: något iskallt! inte allt för bubbligt. inte saft!

Kläder: jeans, skjorta/bluse/t-shirt/ topp, cardigan/tröja. Bekväma kläder.

Film: twilight,  new moon, the hangover, the notebook m.fl.

Bil: BMW och range rover! stekigt" :)

Serie: ugly betty, greys anatomy, simpson, desperate housewifes.


HAR DU NÅGONSIN…

Gråtit över en pojke? ja.

Gråtit över en flicka? va? nej. isåfall  en vän. ja.

Ljugit för någon? ja.. en självklarhet i dagens samhälle, en livsstil. 

Varit i slagsmål? ja. haha! fy. har dock lugnat ned mig nu genom åren. Men kan bli riktigt förbannad.

Blivit arresterad? nej! stolt! ;) låt det fortsätta, minsann! :)

Träffat någon från internet IRL? Vem gör inte det idag egentligen? haha. internet is our life now, didn't you know?

ANTAL...

Gånger du varit kär? hm. riktigt kär- 1 gång. kär allmänt så där ibland. Ja ganska många gånger.

Gånger ditt hjärta brustit? En gång..tror jag.

Hjärtan brustet på grund av dig? Jag  vet inte. sådant är inget man räknar..eller?

Tjejer du kysst? tjejvännerna, flertalet pussar allt sagt. Annars, va? nej!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? många,många! gillar att ha mina gamla som nya vänner nära fastän de befinner sig långt långt borta. 

Gånger ditt namn varit med i tidningen? tre, fyra gånger kanske?

SENASTE…

Boken du läste? New Moon! åh, jag är kär i böckerna!

Personen du fick e-mail av? min simchef carina, hehe

Personen du fick brev av? får inte brev så ofta som folk skickar via posten. Sådan brev jag får är brev från ex banken.

Personen du fick sms av?
älskade danielle!

Gången hela din familj åt middag tillsammans? idag, ivd middagen.

Saken du köpte? min nyårsklänning och ett par nylonstrumpor.

Vad har du gjort idag? morgontränat, tittat på filmen Invictus, tagit en ltien quicknap, slappat och skrivit lite på min bokrecension. 

Brukar du svära mycket? ja, för mkt ibland! det bara svämmar ut fula små ord ur min mun! ajabaja

När stiger du upp på morgonen? skoldagar, kl 07. lovdagar, oj sent! efter 12 brukar det va. Dåligt stil!

Vad har du på dig? mjukisbrallos, vit rosa randig t-shirt, strumpor.

Vad ska du göra ikväll? läsa på min bok, och skriva på bokrecensionen(vilket jag egentligen  ska göra nu men sitter vid bloggen ist)

Vad är du allergisk mot?
Laktos, pollen/björk,

Var har du ont? Ingenstans. jo träningsvärk i armar, ben, rygg och mage. FASEN VAD GUTT!

Använder du hårspray? Nej! vill helst undvika massa skräp i mitt hår. men vid vissa tillfällen då jag verkligen behöver ha mitt hår på plats hela kvällen får väl lite skräp gå på.!

Kan du stå på händer? yesbox! 

Håkan Hellström eller The Ark? THE ARK så klart! är inge större fan av svensk musik tyvärr, så the ark duger okej.

Salt eller socker? åh, jobbigt läge. okej, salt då. 

Gillar du ketchup? sisådär. ketchup till korv med bröd- ett måste, ketchup till korv/köttbullar med makaroner- ett måste! annars klarar jag mig:)

Är du glad nu?
Ja det är jag väl. har ingen anledning till att va ledsen just nu. eller  jo lite kanske, min storebror åker hem på onsdag, så lite ledsen är jag! 

Var du glad igår?
jadå!

Vad dansar du till? david guetta, akon, Will.Im.I, black eye peas, ja PEPPMUSIK-FESTMUSIK!

Stockholm är… ? Mitt hem! snart...hoppas.. fin stad...stort.

Göteborg är… ? några timmar från kalmar med bil/tåg.  ljus, mysig stad. tråkigt..?

Kan du sjunga? Jag önskar  jag kunde. Sjunger som en jädrans kvävd kråka! ahah

Spaghetti eller makaroner?
Spaghetti  och makaroner, the same shit. 

Land du vill besöka? åh, mitt mål är att besöka så många länder som möjligt! jag älskar att resa! jag älskar att träffa nya människor. jag älskar främmande språk! jag älskar allt främmande. nickenyfiken är jag allt! :)

 

min absoluta favoritbild! kärlek kärlek kärlek! kommer ihåg den dagen.



röda läppar is the shit you know

hallå!

 

Hm.. dålig uppdatering. ja!

Jag har vart väldans trött efter ganska mkt träning på friskis. Var faktist där igår kväll med storebror och pappa! vi gymma för fullt, och jisses vad kul det var! :)

Imorse hade jag morgonträning med simningen. Dagens pass var ett syra pass, så det var ganska hårt efter några dagars icke simning. hmm.. men det gick faktiskt bra ändå, gladligen nog hehe!

 

Sitter nu för tillfället och glor på TV. Two and a half men går på kanal 6!! åh, gilla gilla gilla! Tänkte börja skriva på min bokrecension nu med faktiskt! Jag behöver börja bli mer duktig och göra saker och ting i tid!

 

PS. har lärt mig en nya sak idag! Jag lagade mina cyklar idag, stolt! ;)

 

kräm

 

lika glad hemkommen från nyårsfirandet, natten lång! :)


grymma gamla damer kör på som aldrig förr

hallojhallih!

 

Har vart uppe sen 8.30!! Hoppade på cykeln och trampade mot friskis för att möta upp My och Erna, för ett morgonpass. Sjukt härligt var det! Vi körde skivstång som dem säger på friskis, men vanliga normala människor jag exempel, säger BodyPump! haha!

Passet var sjukt tungt, men fett kul! Efter passet, trampade jag hemåt, tjejerna skulle vidare in till stan en sväng. Stan, i detta vädret. Nja..Snart ska jag in igen och ta ett pass till! :) Nej, nu blir det lite matlagning med bröderna!

 

Hejsvejs! Kräm!

 

Jo,det var en del gamlingar på friskis, och oh ja, grymma var dem allt! Nästan pinsamt i mitt fall..

Hehe.

 

Ps. Nyår var tugnt! Ett riktigt grymt bra start på året, minsann! Hoppas ni haft lika bra!


RSS 2.0