sugen som ett anus!!



eyecandy. Jo, jag har jobbat klart, fått lite lön, skattat och allt. Slitit som ett as. Vad vill du med mitt liv??

he-he-he

i'm alive!! ...again

halloj där i stugan!


för tillfället är jag i Stockholm, Danderyd hos min käre bror. Vi bilade upp igår kl 16, körde i 4-5h och hann se det mesta från sydöstra kusten upp till norra östkusten. Att bila upp till Stockholm är bättre än att tåga, man får se Sveriges alla fina sider, då inkluderat loads of woods and trees. Jo, jag gillar läget hårt! Tungt!


Idag ska vi chilla lite, promenera runt danderyd och ha det bra, för ikväll, eller imorgon, tidigt på morgonen åker vi till Skavsta och tar flyget mot Girona, Spanien, med följe till Barcelona! Jag längtar till spanjorerna!! 2 veckor, det är inte illa.


En tråkig nyhet, jag kommer inte ha datorn med mig men vi har Iphonen och WiFI finns i vår lägenhet så vi får se vad jag lyckas åstadkomma. Det kommer några uppdateringar, det skall jag se till. Annars lever jag på facebook, om ni nu har vägarna förbi där,hehe;)





kunder rekomenderar

 

jordgubbar med:

- mildas vaniljvisp(vaniljsås)

- vaniljglass/glass

- mörk choklad att doppa

- vit choklad

- marinera med lime och honung

- baka paj av skiten

- vanilj yoghurt

- socker

- gräddfil och floursocker(apgott)

- socker och mjölk

- kondenserad sötmjölk

- chokladpudding

- blanda med en sallad

-  sharon

- olika sortes melon

- fruktsallad

- som tillbehör till pannkakor

- vispgrädde

- champange

- våfflor och grädde

- tårta

- bakelse

-smoothie

- sylt

- göra saft med fläder

- frysa in(!!??)

 

Vad rekomenderar du?

jag har testat det mesta och oh ja det var gott!


jo, ännu har jag inte tröttnat på jordgubbar.

glass och jordgubbar fy faraos falukorv vad gott det är!

 


när man inser saker och ting i efterhand...

åååååååååååh,

 

min älskade spanska lärare från NOVASKOLAN ska flytta till Malmö, tillbaka till hennes hemstad. Åh, jag älskar Malmö, jag älskar henne!

Tack gode gud att jag hann krama henne adjö innan hon far. och säga några fina ord..

 

Känner mig lite nere. Men samtidigt känner jag mig pepp på spansktalande människor. Hon väcker mitt spansktalade själ till liv varje gång!   Fy vad jag älskar spansktalare, de är så underbara. Dem sjunger

 

 

Lots of love dears!

 

jo, min spansklärare är inte äns spanjor. Chilienare. Gift med en tysk. hehe-. Underbara människor!


funderingar

Min dag har sett ut såhär:

vaknade med tuppen, cyklade till jobbet och satt där i 4.5h. Efter det gick jag och köpte mig två korvar till lunch och tog en runda i Maxi, gick ut tomhänt. Cyklade vidare till simhallen för att skriva på ett närvarokort för sommarsimskola samt lämna min lönelapp. Därefter cyklade jag in till stan och gick runt marknaden med hopp om att hitta en stråhatt. Det gjorde jag typ, men vet ännu inte om jag tycker den är fin och om jag vill ha den.. Jag kan ju inte packa ner den i resväskan, vill jag ha den då??

En sådan vill jag ha men icke hittar!!

 

 

Jo, efter två rundor runt markanden med en påse med äckligt godis gick vi in till affärerna istället. Det slutade med att jag kom hem med ett linne och en over size cardigan ffrån MONKI, örhängen från Gina Tricot och en fet förälskelse i en klänning i en random klädaffär. Den kostade 500 kr vid avrundning och är lite för dyr för min smak då den är tunn och vit, designad och sydd av nobody. Eller?

 

äckligt marknadsgodis. Det var inte riktigt min grej har jag kommit på. Fy satan!

 

Hur som är jag hungrig och vill ha mat, men halva min familj är och gymmar, det vill säga far och bröder. Jag kanske också ska ta en runda, power walk alltså hehe! ne... eller?


känsla av behag

bild tagen av Atak(brors vän). Skickligt!


verano mi amor

sommarkväll i Malmö. Kärlek


meet you half way

NU ska jag ut och gå, ska möta upp min mor halvvägs.

Ciao

 


gårdagens middag.. mmm this is summer!

skålen är större än du tror.  Färsk frukt. Honungsmelon, jordgubbar och galiamelon.

cashewnötter

 

 


bra program! i'm watching, are you?

dokumentär.

Det gillar jag hårt


frihet, stolthet, glädje

malmö, ute i oxie.


Nu har jag jobbat klart mina 4 veckor på sommarsimskolan. Det har vart tunga veckor, men roliga! Jag har lärt känna massa härliga barn, lärt dem simma och massa annat. BArnen ville inte sluta, de ville inte åka hem idag. Några grät. Två flickor jag hade, sade ute vid entren gråtandes "åh jag kommer aldrig få se dig mer. jag kommer sakna dig jättemycket. jag kommer aldrig någonsin igen få se dig". Då började jag typ böla. Inte för att det lät som om jag vore döende och aldrig skulle finnas mer, utan för att jag också kommer sakna tjejerna. Två pojkar, bröder faktiskt hade skrivit varsitt kort till mig och valt handduk som deras mor hade broderat till mig. Även där började jag böla typ. Lillbrodern av de pojkarna har tyvärr vunnit mitt hjärta i sommar. Han är 6år och är världens coolaste unge! Vi är bästa vänner, har vi sagt,hehe! :)


De andra barnen, åh, alla barnen åh.. Jag började typ böla när jag tänkte på hur duktiga de blivit, hur mkt de vågar nu och hur dem som personer har blvit självsäkrare! Det är det bästa med att vara simlärare! Jag känner oerhörd stolthet inombords!:) 

Fastän det vart jobbigt att ta sig upp varje morgon, cyklat som en galning och lite sura miner då och då pga av värmen känner jag en stor glädje. Vilka fantastiska små kreaturer jag lärt känna! 

åh, kan inte sluta le! 


Jo, ska gå lägga mig nu. Ska jobba imon, alltså sitta och le.



 


schhhhttttttttekkk

heldag ute på långviken, från kl 08- 21.30. Bad, sol, simskola, lek och steeeeek. Jo, jag är väldigt brun och varm om skinnet! Funderar snart på och lägga mig i ett badkar med is eller glass..!

 

 

 


viva la espana!!!

 


glass och vm. heja spanien!!

jo denna var allt ljuvlig. mums!

 


malmö är min andra hemstad.

Home sweet home!

 

Bilresan hem gick fort, jag ville egentligen inte hem men ja.. åh vad jag älskar malmö! Det är så förbaskat underbart och härligt där!! åf fy babbel. Vi åt frukost ute vid utegården, drack kaffe och hade det allt för bra. Solen stekte, det var 35 grader i malmö! Min kusin kusin Cassandra kom över innan vi åkte. Hon ska simma SM på onsdag och hon är bara ynka 13år. Helt sjukt! Kul och träffa henne efter så länge:)

 

Igår var vi ute på stan hela dan, temperaturen låg på 34 grader. Jag var ute på torget, åh vad jag hade längtat. Det var ett bra tag sedan! det såldes frukt, grönsaker och blommor, Matstånd fanns det med och andra livsmedelsaffärer. Allt mellan himmel och jord. Folk skrek "jalla jalla" " kom och köp" "svenska jordgubbar 10kr" etc. Åh vad jag kände mig hemma, haha. Har saknat det där faktiskt. Marknaden i malmö, stan och främst atmosfären i staden. Jag köpte med mig hem massa frukt, därbland svenska jordgubbar från skåne och åh vad dem smakade ljuvligt! Bättre än öländska som jag säljer OCH 50 miljoner bättre än dem från ljungbyholm!!

 

På kvällen blev det stormiddag med familjen och morbrorsfamilj och älskade morfar. 30min efter middagen blev det efterrätt, kände mig som en boll efter middagen och efter efterrätten. Dock gick vi av oss maten, vi tog en rask promenad till buddhist templet i närheten som håller på och byggas. Stort var det, och oklart hehe. Ska bli spännande att få se det när den blir klar. Vi donerade pengar och köpte en kvadratmeter. Så vi äger en pyttebit,hehe.

Resten av kvällen satt vi ute vid utegården och drack grönt te och pratade.

 

Bilder kommer.

 

Jag kan verkligen inte förstå hur hårt jag älskar malmö. Spenderade många somrar där när jag var yngre. Vad händer nowadays egentligen?


Skåne har det bästa landskapet, malmö har den härligaste atmosfären. åhhhh.

 


hadikappad firre

hehehehehehhehehehehehehehehhahah

kusinernas fisk är handikappad.
Den ligger och simmar på sidan, så den ena platta sidan av kroppen pekar neråt. Ibörjan trodde jag och mina bröder att firren var på väg att dö och därmed började med att lägga sig så tills den dör helt och lägger sig helt upp och ned. Frågade min moster nyligen och hon förklarade att den bara 'r handikappad. Firren har skadat ena ögon, blivit blind, och därmed ligger den så som den gör. Haha, den roligaste firren ajg sett ska jag säga.

Jag har tagit kort på den men har ingen sladd med mig. Bilden kommer upp snarast:) hehe


jo denna firren var inte en av deras....

älskade malmö. s¨å underbart, så härligt, så älskbart!!





Kom fram till malmö vid 18 tiden. Åt middag hos kusinerna med morfar ute i Oxie(nytt villaområde lite utanför city), efter middagen blev det kvällsfika ute på terrassen. Hur mysigt som helst! Vi har chillat hela eftermiddagen här i malmö. Vädret är dunderbra och landskapet är så perfekt, iallafall här ute. Mor och far åkte in till stan och ska övernatta hos morfars hus som står öde. Imon blir det säkert släktkalas, kusinernas hus kommer fyllas med folk och massor mat. Åh så mysigt. Insåg nu hur mkt jag älskar min stora feta familj/släkt. Typiskt utländska familjer, stor familj, massa mat och högljudda träffar. hehe!

Jag vill inte åka hem! Älskar Malmö, älskar morfar

är så glad att jag petar i näsan. mmmmm...

 


väskorna packade, batterierna laddade. vad gör vi? nu kör vi!!!!!! malmöööööö my love

 


need more time. please!!!

 


sammanställer min andra lönrapport, skriver loggbok och dör allmänt av att ingen vill byta arbetspass med mig då jag reser bort!!!!!! fuck off

 


dem frysta jordgubbarna doppade i yoghurt är min favis. och alla de andra

which one is your favorite?

 


jersey shore!!!!!

att jag är så seg och efter! I LOVE JERSEY SHORE! I LOVE SNOOKI


i've made up my mind, next summer i'm heading back to the UK for the whole summer. cheers mate!!

 


wise words from a wise woman

" I love Sthlm like a fat kid loves mcdonalds."

 


kände en sådan enorm saknad när jag trött lunkade hem från jobbet i förmiddags.. jösses

 


jag gillar mina girl-friends, alot faktiskt!


rajtan tajtan hos Agnes(som inte är på bild). grill, sol, stek, skitsnack, cider ute på verandan med solnedgång på G och hög musik. vad mer kan man begära för en sådan klockers afton?


rompan kommer dö i mitten av juli.

sitter och fyller i min löerapport, räknar och donar. Känner mig fan fattig!!


var på stan med mor och far idag. Inhadlade några riktigt sommarplagg. Korallfärger! KÄnns nice till brännan och till spanien. Jo, det är inte alls många dagar kvar till espana ska jag säga. Jag lägntar!

Simmade idag efter jobbet och körde landträning. det var refresching ska jag tala om, därefter GICK jag hem, från simhallen till tälestenen. Det är möjligen 5km om inte mer. Solen stekte som fan, svetten rann och sinnet höll på och dö. Nej den dog. Var ganska yr och sur när jag kom in i huset.. Jo, detta ska jag göra om snart gien.


På fredag åker jag ner till mitt älskade malmö för att träffa min söta morfar! Han är äntligen hemma efter att ha varit i Asien i lite mer än 1år. Jo,det ska bli kul och träffa släkt och vänner.


Mitten av Juli kommer bli ett helvete. Kommer jobba sönder, min rumpa kommer dö. Ska sitta på en stol, le och sälja jordgubbar. Rastlösheten kommer våldta mig. Jag förväntar mig en fet saftig check efter det där..Jo, känns ganska OK att skatta. Känner mig vuxen på något vis. Jag har i och med nu påbörjat min pensions sparandes. Klockers!


På torsdag kommer storbrodern hem från stockholm. Fet smile.


fortsättning följer...(är så trött att jag spyr snart ..typ)







världens mest ambitiösa och bästa människa i hela världen!! ååååh

åh, älskar dig min vän! Qiuning He(t.h) flyttar till Uppsala nu i augusti. Hon har inte bott i sverige länge alls och kan svenska superb! Hon är grym på matte(hon har läst klart all gymnasiematte första året på gymnasiet+ ett år på komvux då hennes svenska var som spädbarn. Hon ska nu läsa högskolematte) och har även fått ett stipendium för att hon är så grym! En fredagsmorgon på engelska lektionen höll hon ett fantastiskt tal som fick mig nästan att gråta för att hon verkligen fick en att inse en massa i livet. Utom matten, är Qiuning uber på kemi, fysik och data! Men det hon brinner mest för i livet är att rita och måla manga. Hennes bilder är rediga konstverk. Hennes talang är så sjuk så jag vill dö. Skickligt!

 

Qiuning har lärt mig massa saker, hon har även fått mig att tänka annorlunda, se saker och ting på annan synvinkel, på flera synvinklar faktiskt. Hon är så grymt bra, en sådan grymt bra människa. Hon är så fruktansvärt cool! Vi brukade stå vid skåpen och prata, jag sitter här nu och oroar mig över vem jag nu ska fråga om hjälp på kinesiskan eller kemin.. vem ska jag prata om livet med nu, en som förstår mig och som står på samma kulturplatta som jag? Vi behöver inte säga så många ord för att förstå varandra. Vi bara förstår..! Det är bra.

Självklart är jag glad över att jag har fler vänner att dela drömmar och tankar om framtiden med, snacka allmänt med etc. Men varje vän till mig har en egen auera, en egen bubbla, egen kretslopp. vi alla kopplar, förstår och socialiserar på olika sätt. Det är alltid något speciellt med varje vän. Och det är bra.

 

fy jag vill gråta, inte för att mina linser behöver fuktas utan för att min vän flyttar flera mil norr om vårt älskade kustlandskap aka kalmar. Men samtidigt är jag glad för dig Qiuning. Du får chans att läsa ännu mer matte, du har fått stipendium vilket betyder flera öppna dörrar i framtiden speciellt och läsa de ämnen du älskar mest och få den utbildning du är värd. det blir värt att sakna dig. Som vi sade innan du var tvungen att springa efter bussen

" vi ses i framtiden". Oh ja det kan du räkna med. Så framgångsrik du kommer bli! Ljus framtid.

Jag är glad över att du är min vän! Jag är så glad att jag träffade dig, fick lära känna dig och främst vara din vän. Japan är ordet!

 

 

Mazel tov!

Amor.

Peace.

Gracias.

 

 

Som vi alltid säger till varandra "det är värt att lida nu, kämpa hårt nu, för senare kommer det sluta lätt och gott. Då kan man vila och njuta av sin framgång"

 

 

 


he-he-he säger mitt yttre men mitt inre säger stackars söta människa. inte äns min förkylning är värre..

hade han vart ren och fräsch hade jag gett han en kram. vad hade du gjort?


simmade mig frisk imorse. gutt! köpte godis och ost till min omelett till frukost imorgon bitti

 


i'm so frigging pissed off. btw, i'm ill.

gillar inte simhallen eller jordgubbar längre. Fy!

 


what is it with guys and beer?? someone who wants to tell their theory?

 


RSS 2.0