Mitt Öland!

Denna sommar har jag spenderat en hel del tid på Öland. Kärleken för Öland har växt som ogräs och jag har aldrig älskat Öland mer än nu. Jag har förstått "the beauty" av Öland och dess guldkorn och det gör nig alldeles varm och kär. För några dagar se. Cyklade jag och Julia till Borgholm. Ett av de bästa vi gjort! Vi har cyklat, badat och lekt i glömminge. Vi har bott i Julias stuga i eriksöre. Vi har smygit in på saxnäs camping och Borgholms camping. Vi har åkt buss till Öland nästan varje dag och njutit av bron och dess vackra utsikt den har att erbjuda. Vi har, jag har insett att en dag när jag blir stor så ska jag köpa mig en sommarstuga på Öland. Typ glömminge/ röhälla. Ciao så länge


Frejis

Freja och jag. Mitt sötbarn!!


Sorry for party rocking

Äter frulle och vill spy. Jag är sååååå mätt och snorig ock frusen. Snart ska jag till Öland och cykla och bada.fryser redan av bara tanken. Vad är bättre än att äta frulle och lyssna på house musik, och alla andra sover?? Jag är inte ironisk


Parkhäng med rövgäng

More to come.


Kryddar med planer

Det har regnat som satan dessa dagar. Imorse var det soligt. Mysigt!
Jag är jätteförkyld, har ont i huvudet och hostar lite. Varje morgon cyklar jag på Öland, åker lite buss, äter brakfrulle, går upp kl 06.45, badar, fryser, njuter av svensk sommar och umgås med fina vänner, fastän jag är sjuk. På eftermiddagen är jag på stan med vänner, fikar, shoppar, cyklar, njuter av Kalmar.
Så himla bra!

Hösten 2012 ser osäker ut. Jag har ingen bestämd plan ännu, allt är grått och veligt. Jag vill ha något bestämt NU! Jag väntar fortfarande. Det är jobbigt och irriterande. Jag gillar det inte. Jag vill ha en plan, köra planen och sen braka loss och låta vinden ta mig. Det funkar inte att tralla igenom livet utan en liten plan över vad man vill. Man kan inte enbart leva på spontanitet eller attityden
" jag tar det som det kommer". Tänk ett liv så, inte veta vad man vill, inte ha något att sträva efter eller längta till. Spontanitet är spännande och roligt, det är kryddan i livet. Men trots det, måste en plan finnas för att spontaniteten skall kunna ta plats.

Fastän man har en plan, betyder det inte att livet kommer gå så som man planerat. Tanken med en plan är att ha ett hum över vad man vill och vad man strävar efter. Hur ska du annars veta vilken väg du ska ta? Det är kul att gå vilse, eller omvägar en eller två gånger men varje gång? Då börjar det bli tradigt..

Mina kvällstankar idag med nästäppa och huvudvärk. No limits!


Ösregn


Välförtjänt

Singoalla kex och te. Öland imorse. Jag förtjänar detta. Bästa singoalla. Såååå himla gott Och ja, det spöregnar ute. Urmysigt!! Hihi


Jag saknar

- skolan. Gymnasiet. Klasskmraterna. Hela paketet. Till och med prov. -lönedagar -att vara liten. -min man. -att simma. Och tävla. -åka på simläger. -vara vältränad -högstadiet -spänning -resa -sol -snö. Åka pulka -galna fester -dagar man var på topp -ett års levande i USA! - min storebror -J <3 -livets juicedroppe. -mycket..! -mitt braiga spansktalande, cantonesiska och mandarin. - åka sparkcykel -spela Nintendo 94 - leka "jag förklarar krig" - spela king på rasterna - spela fotboll, bandy, basket - harmoni - adrenalin - min mormor - min vegetariska period - mina sköna tofflor - min mammas äppelpaj - hela familjen samlad för middag och skitsnack - ett lake house. - min gamla stentelefon med knappar - en MacBook och massa andra äpple produkter!!kärlek - en ny tv - träning -disciplin - mitt slimma jag - Stockholm Malmö - live musik - att klättra på tak, träd och lekplatser - sparka på lyktstolpar Fortsättning kommer


korv, öl och fotbobll bakom en disk


Jobbade idag. Sålde korv, massa korv och öl, och annat gott. Jag har på sistone inte vart så jätte förtjust i korv, grillat funkar men annars inte. Jag försöker undvika det så gott jag kan, men nu kan jag med säkerhet säga att jag inte vill äta mer korv, om jag verkligen verkligen inte måsre då jag svälter ihjäl! Vi slängde så mkt korv idag, och jag luktade så jävla mkt korv efter jobbet, Korv och öl. Öl lukt har jag inget emot med korvlukt. Jag luktde som en babian! Fy usch!

Nej, imon ska jag till öland. Jättetidigt. uper tidigt. måste sova. kan inte sova. Mitt öga har vart svullet sen jag kom hem från jobbet, dvs sen kl 22. Jag ska köra till Öland.Wohooooo spännande..

Nej, sängen nu. måste.
Pusshej.

Ny smak

Efterrätt. Mums


Lax och färsk potatis

It's dinner time!! Gott


Öland

for till Öland idag med lill kusinen Alex. Mörbylånga. Fint. Mysigt. Åh, älskar att åka på äventyr även om det är till Öland eller till mataffären, hehe.

ANTAGEN!!

1.blivit antagen till stckholms universitet. Nutritionsprogrammet.

2. Ögat har svullnat.

3. Jag kan halvt om halvt inte se, blunda eller sminka mig eller gå mot ögat utan att framkalla smärta.

4. Jag har ögoninflammation

5. Mitt öga kliar som satans arsle

6. Jag har ännu inte lämnat svensk mark!! Börjar bli arg och hopplös

7. Mina planer kraschar men nya verkar blomma upp.

8. Jag har köpt ett dyrt simkort och bara använt den 1 gång. Vill ju för fan simma nu!!!

9. Såg massa lustiga människor på nyöppna Biltema..

10. Ätit en god kanelbulle och druckit kaffe. 11. Har För första gången idag i mitt svenska liv upplevt en non existerande kösystem. Trodde vi var kända för kö, fanns fan i mig ingen kö idag när jag jobbade vid kiosken. Gamar 12. Jag vill ha pengar

13. Vill resa

Ska sovaZ Visp


Sexy and you know it!

Simskola.. Åh det var kul att vara tillbaka. Jag fick en redig snyting tillbaka: förkylning, hosta, halsont och ögoninflammation.


Det bara blev så..

lite sådär hopplöst kär. I en person man inte tänkt sig. Inget verkar bli som man tänkt sig. det gör mig irriterad. Jag vill veta. Jag vill bestämma. Jag vill regera. Men jag vill också känna spänningen och ovetandet. Man både vill och inte vill. Man står i ett mellanting, en grå sörja.

Det där med att vara kär. Så himla hopplöst! Man kan inte sluta le, skratta eller känna pirret. Åh. Så fint! Så hopplöst jobbigt. Käken får kramp. haha.

Just nu har jag fått hosta. Förkylningen lever fortfarande, och lite pytte lite halsont. jag längtar efter att få träna. och ligga och sola och bada. och resa till ett främmande land. Det är mkt jag längtar efter. Nästan så att jag spricker!

Nu ska jag sova, och känna mig lite halvt om halvt hopplöst glad.

PS. gråter varje gång jag hör låten Svalkar vindar från Svenska björnstammen. Tårarna bara forsar! Elisabeth, du har gjort låten mer än speciell. Låten sammanfattar gymnasietiden.
åh. gymnasiet<3. Jag förstår fortfarande inte att jag har tagit studenten, och att livets alla dörrar är öppna och väntar på mig. Vad allt går fort!!


Byggare Bob

Vi är äntligen klara med köket och hallen, det har gått ca 2 veckor. Nu "flyttar vi in" och donar. Snart ska vi möblera om sovrummet och vardagsrummet..
Jag har som vanligt blivit sjuk igen. Simskolan tog kolet.. Halsont, förkyld som ett as och svullen gom.

Alltså jag gillar inte blogg.se! Kan inte logga in på bloggen, eller blogga via appen! Eller ladda upp bilder??!! För fan kom igen och gör något då!

Jo, en sak till innan jag somnar som en bebis, äsch. Jag är sååå trött! God natt

RSS 2.0