Lördag.

Idag har min dag vart väldigt slapp och inproduktiv.. Sov ut, tittat på film, ätit brunch, druckit god kaffe och har nu ont i huvudet.
Jag känner att jag behöver få något gjort idag, så jag ska skriva mina labbrapporter, samt tag igen några föreläsningar.

Senare ikväll ska jag på födelsedags kalas, kusinen fyller år.

Jag kan inte sluta tänka på eggnod som min pappa brukade göra för oss när vi var yngre. SÅ himla gott och så fruktansvärt vad jag saknar papsen.

Jag känner mig i ett stort behov av ett ex-jobb, studentlivet aka fattigdom, gnager. Jag försöker klara mig utan att tag ett lån, jag klarar det. So far, so good. Tufft men inte omöjligt.



Nice morning



Frukost och kaffe med kanel och sojamjölk. Musik och ljus. kemi och min lilla hörna med utsikt över en tråkig skog. Gott!!

Efter lunch har jag en fet labb som kommer sträcka sig in mot fredagsmyset.. Jag kan i te sluta fundera på vad jag ska äta idag.. Till lunch och middag... 

Jag saknar mina päron.. Kände ingen skuldkänsla eller så förrän igår när jag insåg att jag ute set dem på ett tag eller "firat" jul med familjen de senaste åren.. Eller nyår.



Det regnar..


Gick mot bussen i regnet imorse, missade bussen, orkade inte springa. Min hosta och förkylning tär på min lilla kropp, är så sjuk trött och seg. Har ont överallt, nästan så att jag har träningsvärk efter alla hostattacker.. Höll på att spy senaste hostattacken. 
I och med att jag missade bussen gick jag mot tuben, nästa tåg gick om 13min, kände inte att det var värt det så gick mot bussen igen(annan hållplats). Den kom tur nog 2 min senare, men jag valde istället att traska hem igen istället för att åka till skolan. Hostade så förfärligt, och har huvudvärk. Så nu sitter jag hemma och pluggar med ljus och kaffe, i mitt lilla hörn med filt. Åker in till skolan efter lunch för labb, kanske bäst att jag tar en liten quicknap så jag inte bränner ner hela skolan.. 




Fin utsikt, eller hur?! Heja svensk skog och grått väder!! 

Frukost till lunch för en sjukling som jag..








RSS 2.0