film.

Sitter och tittar på TV nu, på SVT 1. Dem visar filmen, pojkarna i mitt liv som spelas av bl.a. Drew Berrymore. Filmen är helt underbar. Sitter och gråter.. 

 

Beverly (berrymore) är en skärpt tjej som vill flytta till New York och studera. Men hon är ung och det finns så mycket annat i livet som också lockar - till exempel killar. När hon under en fest träffar Ray är det början på något helt nytt. Han är visserligen snäll, men rejält korkad och alla svärmödrars mardröm. Beverly har inga planer på att tillbringa sitt liv med Ray, men så händer något som förändrar allt. Beverly blir med barn vid 15år ålder. Alla hennes drömmar om att skriva och resa krossas. Hela livet vänder. Beverly tvingas gifta sig med Ray och föda barnet. Relationen mellan beverly och fadern upphör och vännerna vänder ryggen.. Men barnet förändrar Beverlys liv både positivt och negativt.

 

Underbar film! Verkligen värd att se på. Drew Berrymore är helt fantastisk i filmen. Jag lovar att ni inte lär ångra era 1½ timmar för att se filmen. Den är underbart bra!

Filmen är baserad på Beverly  D'Onofrios självbiograf.

 

Love,C.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0