MAt.

Mat är gott. nödvändigt. uppskattande. roligt. livsviktigt. dyrt.  ..

Många svälter sig själva, väljer bort mat för att antagligen gå ner i vikt och se snygga ut. De uppskattar inte mat.  Uppskattar man inte mat kan man inte uppskatta något annat. Det blir svårt. Man är inte koncentrerad. Man tänker inte. Man kan inte göra något rätt. Man orkar inget.

 Mat är bra! Du som har mat, ÄT! Det finns människor som inte får eller kan ha råd till mat. Varför svälter vi oss när vi har mat? Vad gör det för bra, både för dig själv och alla andra? Det är bara onödigt och slöseri med tid.  Tänk på vad som är bäst för dig, inte vad som är bäst för vad andra ska tycka.  

Ät den mat du får och har. Tänk om den dag kommer då du inte har någon mat. Du kommer ångra dig att du inte åt. Jag lovar dig. 

 

Kurvor är fint. Kvinnor ska ha kurvor. Det är vår natur. Det är inget man skäms över, utan något man stolt vill visa upp. 

 

Kom ihåg. Vi lever bara en gång i nuet. Ta vara på allt. Ta vara på din mat, uppskatta det. Motionera. Du blir inte fet bara för att du åt en hamburgare till lunch och drack en cola. Så länge du motionerar och äter bra mat, med mycket proteiner, kolhydrater, fett  så kommer du både må bra och se bra!  All mat är mat.  

 Ät all mat du vill så länge du motionerar. Mat, i lagom protioner. Motion är kul. Ge det inget tving. Se det som en utmaning, en lek. Lek och motionera.  Shopping är motion, just so you know. Dans är motion. Simning. Promenader. Cykling. Yoga. Stadsvandring. Springa efter småbarnen. Handla mat. Jobba ute i trädgården. Allt. Just be creative.

Everything is exercise, as long as you dont beeing still. 

 

Love, C. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0