fy faraos falukorv vilken jävla dag!

Go kväll!

 

Dagen har varit lååång! Jag har mestadels slappat och gjort intet. Glott på TV,film, övningskört med far, lagat mat med bror och degat. Har inte mått så brba idag heller. Haft huvudvärk, vart trött och seg. Inte kul!

Övningskörde med pappi. Inte kul det heller! Jag HATAR att köra bil just nu, jag menar det verkligen. JAG HATAR KÖRA BIL! Notera hata. Hata är ett starkt ord, och det smälter in bra vid just bilkörning, enligt mig. Jag blir så stressad när jag är ute på vägarna, och får motorstopp och shit! Det är så himla frusterande. Jag, super stressad och nervös- jävlans bilister som kör som jävla galningar eller tutar och skriker- bilister som tutar och tror att de som övningskör KAN köra-handledaren bredvid osm blir galen- bilisten själv som blir galen och hyperventilerar- etc. Ja ni fattar..tror jag.  Jag kan bara inte, det går inte. Jag brukar inte tappa viljan och drivet så fort som nu. Det går inte mer, jag kan inte, jag vill inte. Jag är rädd att jag aldrig kommer ta körkort. Och det gör mig så jädrans ledsen, för jag har verkligen inte kraft kvar att köra en jävla bil utan att få utbrott!  Frusterande och hemskt!  Jag känner att jag nått botten angående bilkörning. Och det gör att allt övrigt blir mörkt.. Jag antar att jag är feg.. och en dålig bilförare.

...

 

Jo, nu ska jag dra upp mungiporna! Min älskade storebroder har kommit hem från USA, eftter 4 veckor! Hann prata en gnutta med honom, dock inte mkt som jag nämnde. Han somnade vid luren:S Så jag lät han sova:)

Snart kommer han hem till Kalmar! Det ska bli trevligt! Då får jag mina converse han köpt till mig, vilket jag är jätteglad över! :) ..och att han kommer hem, så hela familjen är samlad igen vid matbordet och har det trevligt. Det gillar jag. Det skulle jag aldrig byta ut. Att umgås med familjen!

 

Ja, jag hoppas er dag har vart bättre än min! Ska ägna en liten stund med och chatta med min klassbuddy marcus. En lustig filur:)

 

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0