världens mest ambitiösa och bästa människa i hela världen!! ååååh

åh, älskar dig min vän! Qiuning He(t.h) flyttar till Uppsala nu i augusti. Hon har inte bott i sverige länge alls och kan svenska superb! Hon är grym på matte(hon har läst klart all gymnasiematte första året på gymnasiet+ ett år på komvux då hennes svenska var som spädbarn. Hon ska nu läsa högskolematte) och har även fått ett stipendium för att hon är så grym! En fredagsmorgon på engelska lektionen höll hon ett fantastiskt tal som fick mig nästan att gråta för att hon verkligen fick en att inse en massa i livet. Utom matten, är Qiuning uber på kemi, fysik och data! Men det hon brinner mest för i livet är att rita och måla manga. Hennes bilder är rediga konstverk. Hennes talang är så sjuk så jag vill dö. Skickligt!

 

Qiuning har lärt mig massa saker, hon har även fått mig att tänka annorlunda, se saker och ting på annan synvinkel, på flera synvinklar faktiskt. Hon är så grymt bra, en sådan grymt bra människa. Hon är så fruktansvärt cool! Vi brukade stå vid skåpen och prata, jag sitter här nu och oroar mig över vem jag nu ska fråga om hjälp på kinesiskan eller kemin.. vem ska jag prata om livet med nu, en som förstår mig och som står på samma kulturplatta som jag? Vi behöver inte säga så många ord för att förstå varandra. Vi bara förstår..! Det är bra.

Självklart är jag glad över att jag har fler vänner att dela drömmar och tankar om framtiden med, snacka allmänt med etc. Men varje vän till mig har en egen auera, en egen bubbla, egen kretslopp. vi alla kopplar, förstår och socialiserar på olika sätt. Det är alltid något speciellt med varje vän. Och det är bra.

 

fy jag vill gråta, inte för att mina linser behöver fuktas utan för att min vän flyttar flera mil norr om vårt älskade kustlandskap aka kalmar. Men samtidigt är jag glad för dig Qiuning. Du får chans att läsa ännu mer matte, du har fått stipendium vilket betyder flera öppna dörrar i framtiden speciellt och läsa de ämnen du älskar mest och få den utbildning du är värd. det blir värt att sakna dig. Som vi sade innan du var tvungen att springa efter bussen

" vi ses i framtiden". Oh ja det kan du räkna med. Så framgångsrik du kommer bli! Ljus framtid.

Jag är glad över att du är min vän! Jag är så glad att jag träffade dig, fick lära känna dig och främst vara din vän. Japan är ordet!

 

 

Mazel tov!

Amor.

Peace.

Gracias.

 

 

Som vi alltid säger till varandra "det är värt att lida nu, kämpa hårt nu, för senare kommer det sluta lätt och gott. Då kan man vila och njuta av sin framgång"

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0