Helg

Japp!
Fredag festade vi med Rebecca och Fiona vid pH-d dream Downtown hotel. Det var även Cathrin, Tanias och min sista utgång tillsammans innan Cathrin far iväg till the Hamptons i 1 månad, därefter på resemånad med sin moder.. Det var en rolig kväll, lite sentimentalt men rolig.

Lördag var vilodag. Mötte upp brudarna, åt middag på Vapiano. Tråkig italiensk mat.. Vi pratade, åt och skrattade- det vi gör bäst!

Söndag:
Skulle till gymmet men var för trött. Hann inte så tog en dusch istället, fixade frillan, sminkade mig och allt i lugn och ro. Åkte sen upp till Cathrin vid upper west side. En Chill eftermiddag slutade med att vi lagade en massa pasta med tomatsås samt gjorde en ägg Caesar sallad- det var allt som fanns i Cathrins hus, som familjen inte tömt. Till pasta drack vi champagne. Haha inte bästa combon men äsch! Härlig och mysig afton, även den väldigt sentimental..
Efter vi tagit en remsa gruppfoto vid en bar vinkade vi av Cathrin, pussade henne hejdå, for Tania och jag vidare till pHd. Det var en lugn kväll, ingen verkade vara på humör. Musiken dock dunkade på lika galet som alltid!!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0