Bättre caféer i Stockholm, tack!



Det jag har funderat länge på är att det borde finnas en restaurang/café/ bistro där allt är hemgjort, nybakat. Glutenfritt, innovativa och roliga recept. Ren mat, bra mat!

Det finns så mkt man kan göra och så många recept att skapa!!

Banan pannkakor med protein pulver toppat med färsk frukt/ bär och vanilj kvarg, låter inte det som en toppen frukost?

Nybakat bröd gjort av mandel-och hasselnötsmjöl, proteinpulver, frön och tranbär. Pålägg och grönsaker på det.

Vi behöver mer caféer med ren mat, bra mat. Av de allra flesta caféer i Stockholm och Sverige i allmänhet, är mkt halvfabrikat. Caféer köper in billigt och säljer det för en dyr peng. Och av det vi betalar är knappt en fjärdedel bra. Om man nu ska lägga 50-100kr på en liten fika, kan man lika gärna göra det och få bra ren fika! Hembakat, nyttigt och super gott!!

 
Det är fruktansvärt dyrt att fika i Svreige! Jag som har bott i New York ett tag, tyckte det var lite dyrt men priserna i Sverige slår allt! Sverige behöver ett ställe där man säljer nybakade verk, inte bara för att spara på miljön, men även konsumenternas hälsa. Jag hade velat öppna ett ställe där man tillverkar nyttig och ren mat, nybakat och glutenfritt. Våra huvudingredienser hade vart proteinpulver, stevia alt vanligt socker, glutenfritt- dvs mandel- hasselnöt mjöl, kokosmjöl, laktosfritt- kokos,mandel, cashew- ris mjölk etc. Alltså, ett fik där även dem som försöker äta nyttigt kan njuta. Ett ställe för alla!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0